Mutlu evlilik

Bence gayet iyi, sen de karşılık ver bu jestlere. Hatta daha daha fazlasını yap, söylemekle değişmez, koltukta yanına çağır saçını seveyim, sırtını seveyim, dizine yatayım vb. Bence zamanla alışır çünkü sevmeyen erkek bu jestleri aklından geçirmez.

Değil.
Değişmiyorlar. Sürekli eşime yakınıyorum seviyorum diyor tamam diyor ama yine aynı tas aynı hamam. Erkekler bu tarz şeylerde bizim gibi değiller. Biz daha ilgiye aç daha duygusalız onlar daha gayesiz daha umursamaz. Onlar değişmiyor bizde değişmelerini istemekten vazgeçmiyeceğiz. Allah yardımcımız olsun..

Birbirimize ağır hakaretler veya küfür etmedik ama çok kavgalar ettik saygı sınırını aşmış oluyo muyuz

bunun kararını siz verebilirsiniz,
atıyorum bana göre bana lan demesi saygısızlıktır, başka bir çiftin rutin hitap şekli budur.
ben bana bağırılmasından hoşlanmam, karşılık veremem ve tahammül de edemem mesela,
eşim karşıma geçip bağirsa azarlasa ertesi gün barışıp devam edemem...
her ilişkinin dinamiği farklı, önemli olan sizin sınırlarınız.

İlk yil şaka gibi. Keske direkt 2.yildan baslayabilseydik. Ciddiyim.
İnanilmaz bir alisma sureci oluyor.
Esimi kanepelerden az toplamadim.
Sanki kavusmak icin cabalayan biz degildik.
Tum ilklerimizde küstük
İlk bayramda küs, ilk kar yagdiginda küs

Cok sukur geçiyor
Birbirini tanimaya basliyorsun
Zaman ilac "oluyor"
Cicim ayinin romantik komedi filmleri icin gecerli oldugunu anliyorsun

İnatlasma oluyor, sizde bu konuda olur, baska ciftte baska konuda olur. Mesela bizde esimin inanilmaz bir kusme huyu vardi. Sabirla zamanla iyi bir anda sohbet ederek falan konusarak geciyor, torpuleniyor illa ki.

Sorunlara cozum odakli bakmak.onemli.

Seviyo mu acaba dediğim olmustur. su an sevdiğini düşünüyorum ama inadı uğruna beni gözden çıkarır sanki güvensizlik var sevgisine

Bir de bosanma kelimesini normallestirmemenizi
Ve
Sorunlari 3.kisilere yansitmamanizi tavsiye ederim.

Biz evlenir evlenmez vajinismusla karsilastik, tum.KK.biliyor ama ailelerden kimse bilmiyor. (Buralarda desifre olmamisimdir insallah

Bizim tıkandıgımız yer isteklerimi söyleyince niye dayatıyorsun diyo. Ben herhangi bi konuda şöyle hissediyorum diyorum ona göre böyle hissetmem saçma oluyo. Örneğin sen böyle yapınca üzülüyorum diyorum ne var bunda diyo. Ona göre üzülünecek bi konu olmadığı için pek çabalamıyo. Böyle olunca çıkamıyoruz içinden

Seviyo mu acaba dediğim olmustur. su an sevdiğini düşünüyorum ama inadı uğruna beni gözden çıkarır sanki güvensizlik var sevgisine
Kesinlikle seviyor, erkekler bizim gibi değil. Çok zalimler, sevmese ne jesti, selam demez. Sen gurur yapma, dizine yat, şakalaş. Ben eşime tuvalete giderken bile kaç dk ya gelirsin, çabuk gel diyorum gülüyorum, hoşuna gidiyor, onlar da sevilmek istiyorlar.
Gururdan inattan fayda yok.

Haklısınız teşekkür ederim

ben onun bana yaptiklarinin aynisini ona yapip bak boyle davranilmasi guzel oluyor muymus seklinde cok misilleme yaptim.

Hani hep tatli dille anlasmadik tabi. Kavga da cok oldu maalesef ilk zamanlar.

Sizin duygularinizi onemsemiyorsa siz de onun bazi beklentilerini karsilamayip, o.beklentileri sacma bulup sonra da açiklayabilirsiniz

Üzgünüm ama bence nasıl başlarsa .öyle gidiyor.
Evet bir başkasıyla aynı eve girmiş olmanın, yeni düzen kurmanın sorumluluğu var. Yoruyor da, ama bı bir kaç ay süren bir şey. Hadi bir sene olsun. Taş çatlasın...
Onun dışında seneler sonra rayına oturmuş evlilik diye bir şeyin olduğuna inanmıyorum. Yaşadım diyen karşındakinden ümidi kesip kendi kendine mutlu oluyordur anca.

Kisiye gore degisir esinizin karakteri buysa degismesi zor olur ama evlilige alismadiysa degisir tabiki iliskiniz oturdukca.. Zaman taniyin esinize o gostermiyorsa siz ona ilgi gosterin ogrenmis olur bu incelikleri

Erkekler yuva kavramını bence hemen anlayamıyorlar, eşlerine nasıl davranacaklarını bilmiyorlar ve biraz dengesiz oluyorlar başta.

Ben de yeni evliyim ve gerçekten bazen zorlanıyorum. Asla sevgililik gibi değil çünkü bazı şeyler, aile olmak daha farklıymış. Bence sabırla öğreniyorlar. Biz de daha yolun başındayız o yüzden çok fazla tecrübem yok. Ama zamanla değişen çok erkek gördüm, o yüzden mümkün diyorum.

İlgi konusundaysa bence kendinizi geri çekin, o endişelensin biraz ne oluyoruz diye. Mesela cinsellik istemedikçe yaklaşmayın, ne oluyor özlemedi mi beni acaba diye düşünsün. O zaman ilgi gösterir gibi geldi bana.

Kocaman bi maşallahı ve tebriği haketmişsin adamı bu kıvama getirdiğin için
Peki soruyorum bunun için bi bedel ödedin mi???

utopikuye canim bence ona tavır yapma kusme.
Bana sarıl op diyerek olmuyor
Benim ki de telefondan başını kaldırmıyor.
Onla ilgili her şeyi ikinci plana kaldır.
Cinsel anlamda asla reddetme.
Üstüne çok düşme.
O senin için hoşuna giden bişey yaptığında ov abart..
O zaman daha çok uapiyoalar.

Hiç aarilmiyosun diye değilde.

Kollarindayken mutlu hissediyorum.
Gibi olumluya teşvik eden şeyler iyi olabilir..

Karamsar olmamak gerekli bence , evli değilim tabi ki ama en azından çevremizden de bazen bazı şeyler görüp örnek aldığımız veya almadığımız durumlar oluyor .
•••
Bence etkiye tepki durumu ise yarar gibi geliyor bana .
•••
Ilgili değilse sen de onun gibi olabilirsin, tatlı cümleler kurmuyorsa sende kurma ..
Laf sok demiyorum bu zaten onu soğutur.
Fakat onun karakterine göre sende kafanda bir şeyler cizebilirsin.
Onun kafasında soru işaretleri, meraklar uyandirabilirsin. Belki sende merak edeceği bir şey kalmamıştır, gizemliliğini yitirmiş olabilirsin . Bunlar sadece benim tahminlerim tabi kii asla aşşağılamak değil .
Başıma geldiği zaman muhakkak ben böyle düşünürüm yani .
Bi de şöyle;
Insanlar gece geç saatlerde yorgun düştükleri için sorulan sorulara daha dürüst cevap verme olasılığı yüksektir .
Geç bir vakitte, güzel bir anınızda tatlı dille yumuşak ses tonuyla taleplerinizi belirtip, onun da düşüncesini bu yönde alabilirsiniz. (Diye düşünüyorum) bu benim kendi düşüncem tabi ki ne kadar işlevi iyi olur bilmiyorum .
Umarım gönlünüzdekiler olur

Canım bende 9aydır evliyim eşim çok fazla ilgilidir evlenince evet bazı şeyler değişti monoton oldu bilgisayarda oyun oynuyor yada tv izliyor ilk zamanlar okadar kafama takardımki ilgisi azaldı gezmiyoruz tozmuyoruz diye hatta onuda hergün darlıyordum ağlıyordum sonra bianda herşeyi bıraktım beklentilerimi sıfırladım ama inandım sabrettim bizde maddi anlamda zor şeyler yaşadık dükkanı battı ona bağladım şimdi son 2 aydır evliyken sevgili gibiyiz aslında onu darlamamak dışında birşey yapmadım kafama takmadım kendisi dışarı çıkmak istiyor evlenmeden önceki gibi hatta önceki tabırları için özür diledi kaç aylık evliyiz haketmedin dedi yani kendi haline bıraktım şükür ki maşşallah şimdi sende takma sıkma onuda kendinide düzelir vardır bi zamanı

Valla ben de eşim aşk kuşu oldu demek isterdim ama olmadı. Ben aşk evliliği yaptım yani bütün yatırımım bunun üzerine idi evlendik herşey mantığa (?) döndü. Nerde benim kör kütük aşık olduğum adam , nerde gözümün içine bakan çılgın aşık diye debelendim. Sonra zamanla farkettim ki karşımdaki aslında hiç benim gördüğüm gibi aşık olmamış bana. Boşansam boşanmasam diye uzuuun uzuuuun düşündüm. Bir ara dedim tamam bitsin nereye kadar bu hayal kırıklığı. Sonra baktım boşansam beni bekleyen hayat pek altın tepside durmuyor. Gitler geller yaşadım sonunda bir şekilde boşanma fikrinden tamamen uzaklaştım. Eşim yine hayal ettiğim gibi gözlerimin içine bakıp kalpler saçan biri değil ama kabullendim. Benim de aşkım daha sakin bişeye döndü. Mutlu muyum evet. Eşim bana deli divane aşık bir adam mı hayır. Seviyeli bir evliliğimiz , tartışmasız sakin huzurlu bir hayatımız var. Beni tatmin ediyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…