- 26 Mayıs 2016
- 1.617
- 2.378
- 83
Bence gayet iyi, sen de karşılık ver bu jestlere. Hatta daha daha fazlasını yap, söylemekle değişmez, koltukta yanına çağır saçını seveyim, sırtını seveyim, dizine yatayım vb. Bence zamanla alışır çünkü sevmeyen erkek bu jestleri aklından geçirmez.Eşimin ilgi anlayışını yazıyorum bana takılmak, arada arkadaşları çağırmak veya onlara gitmek, bazen yemeğe gitmek, ben seviyorum diye çikolata bilmem ne alıp getirmek, arada yemek tatlı yapmak, özel günlerde hediye almak. Bunlar güzel değil mi? Ama bana hiç iltifat etmez güzel söz söylediği çok nadirdir durduk yere öpüp sarılmaz yani şefkat ve romantiklik sıfır
Değil.1 yıl oldu evleneli. Bilenler bilir alışma sürecimiz zorlu geçiyor.. Bir evlilik nasıl başlarsa öyle mi gidiyo yoksa mucize oluyor mu ? Yani ben inanmıyorum eşim birden çok üstüme düşen aşık bi insana dönüşsün inadından vazgeçsin.. sadece beraber olurken değil de her gün geldiğinde öpüp sarılsın... mümkün mü böyle bi adama dönüşmesi ? İsteklerimi söylediğimde vıcık vıcık ilişki sevmiyorum ben demeyip hak vermesi? Mümkün mü ki ?
Birbirimize ağır hakaretler veya küfür etmedik ama çok kavgalar ettik saygı sınırını aşmış oluyo muyuz
Seviyo mu acaba dediğim olmustur. su an sevdiğini düşünüyorum ama inadı uğruna beni gözden çıkarır sanki güvensizlik var sevgisineBence gayet iyi, sen de karşılık ver bu jestlere. Hatta daha daha fazlasını yap, söylemekle değişmez, koltukta yanına çağır saçını seveyim, sırtını seveyim, dizine yatayım vb. Bence zamanla alışır çünkü sevmeyen erkek bu jestleri aklından geçirmez.
Bizim tıkandıgımız yer isteklerimi söyleyince niye dayatıyorsun diyo. Ben herhangi bi konuda şöyle hissediyorum diyorum ona göre böyle hissetmem saçma oluyo. Örneğin sen böyle yapınca üzülüyorum diyorum ne var bunda diyo. Ona göre üzülünecek bi konu olmadığı için pek çabalamıyo. Böyle olunca çıkamıyoruz içindenİlk yil şaka gibi. Keske direkt 2.yildan baslayabilseydik. Ciddiyim.
İnanilmaz bir alisma sureci oluyor.
Esimi kanepelerden az toplamadim.
Sanki kavusmak icin cabalayan biz degildik.
Tum ilklerimizde küstük
İlk bayramda küs, ilk kar yagdiginda küs
Cok sukur geçiyor
Birbirini tanimaya basliyorsun
Zaman ilac "oluyor"
Cicim ayinin romantik komedi filmleri icin gecerli oldugunu anliyorsun
İnatlasma oluyor, sizde bu konuda olur, baska ciftte baska konuda olur. Mesela bizde esimin inanilmaz bir kusme huyu vardi. Sabirla zamanla iyi bir anda sohbet ederek falan konusarak geciyor, torpuleniyor illa ki.
Sorunlara cozum odakli bakmak.onemli.
Kesinlikle seviyor, erkekler bizim gibi değil. Çok zalimler, sevmese ne jesti, selam demez. Sen gurur yapma, dizine yat, şakalaş. Ben eşime tuvalete giderken bile kaç dk ya gelirsin, çabuk gel diyorum gülüyorum, hoşuna gidiyor, onlar da sevilmek istiyorlar.Seviyo mu acaba dediğim olmustur. su an sevdiğini düşünüyorum ama inadı uğruna beni gözden çıkarır sanki güvensizlik var sevgisine
Haklısınız teşekkür ederimKesinlikle seviyor, erkekler bizim gibi değil. Çok zalimler, sevmese ne jesti, selam demez. Sen gurur yapma, dizine yat, şakalaş. Ben eşime tuvalete giderken bile kaç dk ya gelirsin, çabuk gel diyorum gülüyorum, hoşuna gidiyor, onlar da sevilmek istiyorlar.
Gururdan inattan fayda yok.
ben onun bana yaptiklarinin aynisini ona yapip bak boyle davranilmasi guzel oluyor muymus seklinde cok misilleme yaptim.Bizim tıkandıgımız yer isteklerimi söyleyince niye dayatıyorsun diyo. Ben herhangi bi konuda şöyle hissediyorum diyorum ona göre böyle hissetmem saçma oluyo. Örneğin sen böyle yapınca üzülüyorum diyorum ne var bunda diyo. Ona göre üzülünecek bi konu olmadığı için pek çabalamıyo. Böyle olunca çıkamıyoruz içinden
nasıl yani sadece özel anlarda mı sarılıp öpüyor?
düşünüyorum da normalde sarılıp öpmese sadece o zaman yapsa ben kendimi kötü hissederim
o zaman mı geliyomuş sevgisi sadece?
Kocaman bi maşallahı ve tebriği haketmişsin adamı bu kıvama getirdiğin içinSabır sabır sabır diyorum ilk neredeyse 5 ay kahve düşkünü bir kocam vardı evlilik ne anlamadı kendini kısıtlanmış hissetti arkadaşları benden önce gelirdi neredeyse sonra birden alışmaya başladı önce kahve kesildi sonra eve bağlı olmaya evli olmaya alıştı ikinci yılın sonunda daha sağlamdı herşey beni düşünüyordu önemsiyordu ama ben hissedememistim zor zamanlardı ilk iki yıl şuan nasıl mı 5 yıl bitti evden bensiz dışarı çıkmayan benim fikrimi almadan bir çöp almayan hasta olsam başımda bekleyen hatta bu hafta ev taşımış olmamıza rağmen ev yerlestirdigimi bilmesine rağmen dün beni neden arayıp sormadın diye küsmüş bir koca tabiki her insan bir değildir ama benimki gibi anası tarafından ataerkil yetişmiş bir erkek bu kadar degistiyse seninki niye değişmesin niye oturmasın
Canım bende 9aydır evliyim eşim çok fazla ilgilidir evlenince evet bazı şeyler değişti monoton oldu bilgisayarda oyun oynuyor yada tv izliyor ilk zamanlar okadar kafama takardımki ilgisi azaldı gezmiyoruz tozmuyoruz diye hatta onuda hergün darlıyordum ağlıyordum sonra bianda herşeyi bıraktım beklentilerimi sıfırladım ama inandım sabrettim bizde maddi anlamda zor şeyler yaşadık dükkanı battı ona bağladım şimdi son 2 aydır evliyken sevgili gibiyiz aslında onu darlamamak dışında birşey yapmadım kafama takmadım kendisi dışarı çıkmak istiyor evlenmeden önceki gibi hatta önceki tabırları için özür diledi kaç aylık evliyiz haketmedin dedi yani kendi haline bıraktım şükür ki maşşallah şimdi sende takma sıkma onuda kendinide düzelir vardır bi zamanı1 yıl oldu evleneli. Bilenler bilir alışma sürecimiz zorlu geçiyor.. Bir evlilik nasıl başlarsa öyle mi gidiyo yoksa mucize oluyor mu ? Yani ben inanmıyorum eşim birden çok üstüme düşen aşık bi insana dönüşsün inadından vazgeçsin.. sadece beraber olurken değil de her gün geldiğinde öpüp sarılsın... mümkün mü böyle bi adama dönüşmesi ? İsteklerimi söylediğimde vıcık vıcık ilişki sevmiyorum ben demeyip hak vermesi? Mümkün mü ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?