Mutlu evlilik

Aman bir tarafı düzelse diğer tarafı yamuluyor işte.
Bizde eski sorunlardan eser kalmadı yenilere kucak açtık.
Kavga sebepleri %100 değişti Bu kadar olur.

Ben de 3 aylık evliyim, 1 gün mutluysam 2 gün kriz var. şu an ailemle tatildeyim dönüşte evime gitmeyi düşünmüyorum o derece baydım. Takipteyim :/

Ben de iki aylık evliyim ve sürekli tartışmalar oldu kaç kez boşanma lafı geçti. Ben de şimdi ailemdeyim bi kaç günlüğüne il dışına çıkıcaz kafam dağılsın. Sonrasına bakıcaz artık. Demekki başlarda oluyor böyle...

Yasanilanlara bagli.. Küçük anlasmazliklar, cekismeler zamanla (alismaya bagli olarak) azalirken, buyuk kalp kirikliklari hic gecmeyebilir..
Ilgisizlik varsa mesela, bunun nedeni nedir, ona bakmak lazim.. Adamin yapisi bu ise degisecegini sanmiyorum.. Ama streslidir, sıkıntılı bi donemdedir, o ayrı..

Ben degisecegini dusunmuyorum ya degisti diyenlerde zamanla belki yas alip sakinlesmislerdir birbirleriyle ugrasmayi birakmislardir, beklentileri dusurup, kabullenip oyle mutlu olabilmislerdir. Ufak tefek seyler belki duzelirde ilgisiz bir adamin 7 sene sonra suprizler yapan, vicik vicik ilgilenen bir adama donusmesi????

Canım cicim aylarını geçtiyseniz, şuan nasılsa öyle gidiyo. Alışıyorsunuz, nazınız geçmiyor. Monotonlaşıyor. Düzelmesi için biraz ayrı kalıp özlememizde fayda var. Karşınıza alın konuşun diyeceğim ama ne kadar fayda eder bilmiyorum

Ben konuları hiç okumadım
Nick ve konuya bakarım

Sen konuların başlığı aynı
Eş evliklik mesafe koyma tepki verme

Tek kelimesini bile okumadan hiç bir konunun diyorum ki

Ya eşten sıyrıl

Ya da ayrıl

Bu türlüsü zarar veriyor ki durmadan yazıyorsun

Nasıl başlarsa öyle gider canım ben 4 yıllık evliyim ilk gün neyse bugün de öyle Allah'ıma şükürler olsun. Belki bir mucize olursa bilemem ama değişen de var tabi istisna.

Kisiligin cok degisecegini sanmiyorum. Zamanla bir taraf beklentiyi azaltirsa o zaman sanki isler yolundaymis gibi olur. Yani suyuna gitme olur. Yoksa daha en basinda en heyecanli zamaninda ilgi gostermeyen adam yillardir alistigi esine sanmiyorum cicim balim olsun. Buyuk bir kaza veya ona benzer durum gecirir esine ciddi vefa hissederse olabilir ancak bence. Sanirim sizin esinizle tabiatiniz biraz zit. Bence esinizden beklentiyi azaltmalisiniz , inanin daha mutlu olursunuz

Selin Karacehennem diye bi evlilik danışmanı var geçenlerde buradan biri başka birine önermişti youtube da bisuru videosu ,bi sürü önerisi var.
İzleyin hatta eşinize de izletin.
Ben çoğunu zaten uyguluyormuşum ama bazı noktalara daha dikkat etme kararı aldım.
O alışma süreci sonunda herşey çok güzel olacak inanın.

Biz birbirimize hep memnun değilsen boşan, istemiyorsan git imaları yapıyoruz hatta bazen direk söylüyoruz ama icraata geçen yok birimizden biri bu evden boşanıcam diye gitse diğeri yalvarmaz yani
Bidaha öyle dediğinde tamam diyip eşyalarınızı toplamaya başlayın bakalım bi insan nasıl tükürdüğünü yalar canlı canlı izlersiniz. Uzattıkça uzatın sen dedin, sen istedin sonra "peki madem bidaha ağzından o laf çıkarsa biter "diyin. Sizde boşanma kelimesini ağzınıza almayın alacaksanız cidden boşanın.
Bizde ilk bi kaç yıl aynı şeyleri yaşadık artık yorulduk baktık kavga edip edip barışıyoruz alttan almayı öğrendik sizinki bizim kadar uzun sürmez umarım.

yani, aslında nasıl başladıysa öyle devam ediyor bizde, genelleme yapmak için uygun bi konu değil tabiki, eşim ilk günde öperdi işten gelince şimdi 3 yıl oldu hala aynı, ama şu var, ben hep güler güzle açtım kapıyı, sarıldım kokladım, evine geldiğini hissettirdim..

sen mucize bekliyor olabilirsin eşini en iyi sen tanırsın ama sonradan güncellemme gelmediği sürece zor sanki :\

Benim kuzenimin eşi tüm dünyaya karşı tam bir hanzo ama kuzenimin ağzının içine düşer bir dediğini ikiletmez, süt dökmüş kedi ,aşk kuşu.
Sebep ise kuzenim cilveli ama öyle böyle değil kimseden çekinmez eşine heryerde paşşşaaaammm diye seslenir, istediği cevabı alınca öptüm sevdim mincirdim falan der. Evin içi kalabaliksa kuytuda sıkıştırıp adamı eller. Oooo bunlar benim gördüklerim. Kız oldu olası cilveli yengemden almış huyunu. Yengem de çoğu insana çirkin gelebilecek bi kadındır ama amcam ona hala deliler gibi aşık bize geldiklerinde ben karımdan ayrı yatmam der minicik yatağa sıkışır yine de yanında yatar. Cilve herşeyi değiştiriyor bence. O da yapı meselesi malesef herkes beceremiyor mesela ben.

Adamın yapısı bu değişmez. Senin beklentilerin ve eşinin bu tavrı sadece seni mutsuz eder. Ya alışacaksın yada boşanacaksın diyeceğim ama herkesin evliliği şapur şupur öpücükle sevgi sözcükleriyle ilgiyle geçmiyor. Sevgisini hissediyorsan ki sevgi sadece temas ederek hissedilmez mutlu olmaya evliliğine alışmaya çalış. Fakat şöyle bir şey var daha önceki konunu okumuştum sen eşini fazla sevmiyorsun yanılıyor muyum? Bu durum böyle olunca sürekli onu eleştiriyorsun gibime geliyor yanılmışta olabilirim tabi.

Bence nasıl başlarsa öyle gider
Hep ilgisiz adam bı anda ilgi göstermeye başlamaz

vay arkadaş ben hayatta milletin içinde paşam filan diyemem utanırım eheheh

evlılıkte ılgıyı alakayı her daım erkekten beklemek yanlıs , anlamıyorsa anlatın, o yaklasmıyorsa sız yaklasın, herkes her allahın gunu canım cicim takılmıyor iş stresi hayatın getirdiği yorgunluklar aile meseleleri borçlar vs vs ama hayatı çekilebilir kılmak sizin elinizde olan birşey, arada kendi hıbilerinizle ilgilenin arada ayrı kalın arada başbaşa takılın ama her daim mıç mıç takılmayı istemeyin , ben kadın halimle fazla ilgiden hoşlanmam düşünün yani..

Kocaman bi maşallahı ve tebriği haketmişsin adamı bu kıvama getirdiğin için
Peki soruyorum bunun için bi bedel ödedin mi???
Hayır ince cizgilerim var onun dışına hiç çıkmadı eşim sadece vaktinde kendimi değersiz hissedip üzülmüştüm

iyi fikirmiş tutabilmişsin kendini
ben asla tutamam

Dediğin gibi nisanliktan nasıl anlaşabiliyosa evlilik o şekilde devam eder benden söylemesi...
Nişanlılık demek ön evlilik.... Yani birbirinizi tanıma dönemdir. Çoğu kişi nisanliktan çektiği yaşadığı şeyleri hiç umursamadan evleniyor fakat evlenince büyük pişmanlik yaşıyor kimse bunun farkına varmıyor ne yazikki.. son pişmanlık fayda etmez... Olan bitmiş artık.
Sen adamın sana aşık olduğu nişanlıktan analyamadin mi! Yoksa sen aşık olduğu icinu evlendin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…