- 3 Eylül 2012
- 21.890
- 57.755
- 798
Ben de 3 aylık evliyim, 1 gün mutluysam 2 gün kriz var. şu an ailemle tatildeyim dönüşte evime gitmeyi düşünmüyorum o derece baydım. Takipteyim :/
Canım cicim aylarını geçtiyseniz, şuan nasılsa öyle gidiyo. Alışıyorsunuz, nazınız geçmiyor. Monotonlaşıyor. Düzelmesi için biraz ayrı kalıp özlememizde fayda var. Karşınıza alın konuşun diyeceğim ama ne kadar fayda eder bilmiyorum1 yıl oldu evleneli. Bilenler bilir alışma sürecimiz zorlu geçiyor.. Bir evlilik nasıl başlarsa öyle mi gidiyo yoksa mucize oluyor mu ? Yani ben inanmıyorum eşim birden çok üstüme düşen aşık bi insana dönüşsün inadından vazgeçsin.. sadece beraber olurken değil de her gün geldiğinde öpüp sarılsın... mümkün mü böyle bi adama dönüşmesi ? İsteklerimi söylediğimde vıcık vıcık ilişki sevmiyorum ben demeyip hak vermesi? Mümkün mü ki ?
Bidaha öyle dediğinde tamam diyip eşyalarınızı toplamaya başlayın bakalım bi insan nasıl tükürdüğünü yalar canlı canlı izlersiniz. Uzattıkça uzatın sen dedin, sen istedin sonra "peki madem bidaha ağzından o laf çıkarsa biter "diyin. Sizde boşanma kelimesini ağzınıza almayın alacaksanız cidden boşanın.Biz birbirimize hep memnun değilsen boşan, istemiyorsan git imaları yapıyoruz hatta bazen direk söylüyoruz ama icraata geçen yok birimizden biri bu evden boşanıcam diye gitse diğeri yalvarmaz yani
1 yıl oldu evleneli. Bilenler bilir alışma sürecimiz zorlu geçiyor.. Bir evlilik nasıl başlarsa öyle mi gidiyo yoksa mucize oluyor mu ? Yani ben inanmıyorum eşim birden çok üstüme düşen aşık bi insana dönüşsün inadından vazgeçsin.. sadece beraber olurken değil de her gün geldiğinde öpüp sarılsın... mümkün mü böyle bi adama dönüşmesi ? İsteklerimi söylediğimde vıcık vıcık ilişki sevmiyorum ben demeyip hak vermesi? Mümkün mü ki ?
vay arkadaş ben hayatta milletin içinde paşam filan diyemem utanırım ehehehBenim kuzenimin eşi tüm dünyaya karşı tam bir hanzo ama kuzenimin ağzının içine düşer bir dediğini ikiletmez, süt dökmüş kedi ,aşk kuşu.
Sebep ise kuzenim cilveli ama öyle böyle değil kimseden çekinmez eşine heryerde paşşşaaaammm diye seslenir, istediği cevabı alınca öptüm sevdim mincirdim falan der. Evin içi kalabaliksa kuytuda sıkıştırıp adamı eller. Oooo bunlar benim gördüklerim. Kız oldu olası cilveli yengemden almış huyunu. Yengem de çoğu insana çirkin gelebilecek bi kadındır ama amcam ona hala deliler gibi aşık bize geldiklerinde ben karımdan ayrı yatmam der minicik yatağa sıkışır yine de yanında yatar. Cilve herşeyi değiştiriyor bence. O da yapı meselesi malesef herkes beceremiyor mesela ben.
Hayır ince cizgilerim var onun dışına hiç çıkmadı eşim sadece vaktinde kendimi değersiz hissedip üzülmüştümKocaman bi maşallahı ve tebriği haketmişsin adamı bu kıvama getirdiğin için
Peki soruyorum bunun için bi bedel ödedin mi???
iyi fikirmiş tutabilmişsin kendiniAynen kavga etmemek icin ozellikle de,baktim tartisma cikacak benim duruşum belli onunki belli: attım kendimi mutfaga tripsiz sessizce,halbu ki eski ben olsa ufff ne cekilmez ofke dolu olmustum....derken adam afalladi bu kadin niye kavga etmiyor diye:)
Dediğin gibi nisanliktan nasıl anlaşabiliyosa evlilik o şekilde devam eder benden söylemesi...1 yıl oldu evleneli. Bilenler bilir alışma sürecimiz zorlu geçiyor.. Bir evlilik nasıl başlarsa öyle mi gidiyo yoksa mucize oluyor mu ? Yani ben inanmıyorum eşim birden çok üstüme düşen aşık bi insana dönüşsün inadından vazgeçsin.. sadece beraber olurken değil de her gün geldiğinde öpüp sarılsın... mümkün mü böyle bi adama dönüşmesi ? İsteklerimi söylediğimde vıcık vıcık ilişki sevmiyorum ben demeyip hak vermesi? Mümkün mü ki ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?