unutrusun cnaım unutrsun neler kimler ne yaşantılar unutulmuyor ki sadece bu send eyara açytıysa ve güçlendiysen ömrü billah affetmezsin
ecem bak bende uzun süredir çıkıyorum ve ne zaman ben yada o terketsek bir 3 sene öncesini sölüyorum o hep gwelirdi 1 ay geçse bile gelirdi hani teleofnda bitirdiysek eğer geldiğinde sarılmaya çalışırdı bir beton bulurdu hayır uzak dur derdim oda sen bana kaşrı nasıl böyle dik ben sana karşı nasıl zayıf duruyorum die yıpratırdı kendini hala soruyor çok yara aldım ben diye
evet bazı insanlar çook zaaf veriyor bazılarıda çok dik başlı oluyopr ben hep dikbaşlı oldum iyimi değil dikbaşlı oldum öyle güzel yola geldim ki bir şekilde beni ikna ettti
eğer ben sarılmaya çalışsaydım benimki beni itseydi o anda biterdi herşey
işte bir değiliz herkes birbinden farklı
dediğim tek şey sukuntetni koru bitmiş gibi yaşa ama hani normalde onlayken yapmıcağın şeleri yapma sana kızıyorsa şöle giyme felan diyorsa gözüne sokma hani bazı kızla rililşkiyi bitirir erkeklerin gözüne sokar hayatımı yaşıyorum felan diye erkekler o davranışlardan nefret ediyorlar sen herşeye rağmen bitti gibi davran ama bazı şeleri ona koz verme zaten yapmazsın ama ufacık bir tavsiye
diğer herşeyi ise bitmiş gibi yaşa ben bu ilişkide mutlu son görüyorm bittiğinede cidden inanmak istemiyorum inanmıycamda o çocuk oraya gelicek ve sana yalvar yakar affetircek eğer yapmazsa hak yemiş olcak bu ilişki o kadar mesafe yol açtıysa sen onu o skerdeyken beklediysen 15 ay o senden hak isticek ve ben asla hakkımı helal etmezdim böyle bişeyde snein ondaki emeğin bir yüzük çıkarmayla bitmez hee bitiyorsada artık bitsin çünkü seni yüzüğü çıkarmaya iten sebepğler var
senin sevgilin o sebepleri merak etmeden gitmeyi tercih ediyorsada varsın gitsin ama bu ilişki ciddi anlamda daha bitmedi o kafasını vuracak taşlara sen sukunetini koru
o aradığında açma ve mesajla dön bitti diyen kendinsin hala arıyorsun arıycağna neden gelmiyorsun neden yüzleşemiyoruz derdim
e böyle sesiz kalmama rağmen eserse giderdim yaşadığı şehre gözlerine bakar söylemek istediklerimi haykırarak söyler ardıma bakmadan gider kesip atar telefonu herşeyimi değiştiridim
Ben bugüne kadar hep anlattığın gibi oldum o geldi ben ittim. Ama son olayda ona da söyledim sen beni hiç böyle gördünmü ben sana hiç bu şekilde yalvardımmı diye. Belki de beni ilk defa böyle gördüğü için tadını çıkarmak istedi. Ama bu çok acımasızca. İnsan gerçekten sevdiği kişiye bunları yapamaz, değer verdiği kişinin hırplanmasına göz yumamaz.
Bitti de bittiyse ama bil ki geri dönüşü olmuycak bana ulaşamıycaksın. Sakın pişman olma yaptıklarından geri dönme dedim.
Ve o buna rağmen bitti diyebildi.
Ve dün attığı mesajda bile neden yaptın bunu diyor. Hala beni suçluyor.
Ben onun istemiceği şey olarak sadece şuan akşamları kız arkadaşlarımla görüşüyorum o da ilk dün oldu zaten.
Bunu da yapmazsam eğer deliririm zaten bana değer veren, yardımcı olan insanların yanımda olmasına izin veriyorum sadece.
kuzum inanmıyorum yaa cidden o zamanh gerçekten değişmiş ne diyim ki bu durum onu ne denli büyük sevdiğini gösterir kendini hırpalaman sevgidendir o bunu gördüğü halde sana hala nasıl kıyabiliyor
canım inan erkekler çokdoyumsuz onla görüşme onla gezme demeleri meşhur ben akşamları gezerim yazlık bir yerd eyaşadığım için kız arkadaşlaırmın evine gider sınırsız gezeriz benmki deli kıskançtır ilk çıktığmız gün dedi erkekler ve açık ıyfaetler zayıf noktam ne olur yapma etme dedi ve o kadar ayrılık gördük birkez istemediğini yapmadım
kız arkadşalarınla akşamları çıkmasan dışarıya kafayı yersin zaten iyi yapıyorsun çık gez o kadarda dğeil zaten ona koz verme sana zaten diyemez keyfin yerinde arkadaşlarınlasın diye diyemez dese zatewn cevap belli ya gezcem ya düşünmekten ruh sağlığım bozulcak nedenlerle yanii
ama cidden sevgillin görücek birinin nişanında birinin düğünnde yalnızlığı görücek etraf ona ecem nerede diye sorucak azcık vicdanlı bir adamsa çok geçmeden gelir
he gelmez karşına çıkmazsa hayırsızmış der hayatına bakarsın emin ol sen yapacağnı yaptın sende benim gibi biriysen zaten bu yaptıklaırn çok bile geldiğinde birini asla bir kız itmez ben benim gibi kimse kıyamaz sanıyordum belki bizimkiler bu yüzden taşlaşıyolar bizim yüzümüzden ama çok yalnış zamanda yapıyor çünkü sizin nişana sayılı günler kalmıştı ne diyim kaldı demek geçiyor nişanıza şu kadar kaldı diyesim geliyor benim hala
Çoğunu okudum.
En son anladığım kadarıyla bitti demiş ama yüz yüze görüşmek istememiş.
Çünkü seni görünce eriyecek. Ama senin burnunu sürtmek istiyor.
Bitti deyip gece gece sana mesaj atmaları da bitti ama bitmedi.
Bırak ama bırakma.
Benden vazgeçme demek aslında.
Anlamsız,amaçsız kaldım,yaşamak istemiyorum gibi mesajlarla ayrılık yükünü
senin omuzlarına bırakıyor.
Sen sadece yüzüğü çıkardın o bunu kaldıramadı.
Ama sen 5 ay boyunca onun tüm ilgisizliklerine katlandın.
Düzelsin diye yalvardın. O çatırdayan ilişkisine bir de az görüşmeyi katmış.
Sakın kendini suçlama!
Erkek milleti gerçekten çok bencil.
Seni o noktaya o getirmiş.
Ben de olsam çıkarırdım yüzüğü.
Seni tanıyor bir zaman sonra bu noktaya geleceğini bilmeliydi.
Hani diyorsun ya ben bu haldeyken o nasıl dayanıyor diye?
Ne kadar yardımı olur bilmem ama sana kendimden örnek vereceğim.
Biz bayanlar sorunlarımızı çözmek için çabalarız, sabırsızız. Hemen bir netlik,
bir çözüm isteriz.
Erkekler başa çıkamayacağı sorunları ertelemeyi seçerler.
Benim için kavga etmek bile daha iyidir susmaktan mesela ama eşim kavgadan kaçar
günlerce küslüğü tercih eder.
Nasıl dayanabilir, bu nasıl sevgi diye çok sorguladım.
Hatta ben yapamam böylesiyle diye boşanmaları düşündüm.
Ve 15 gün aramayan adam ( ki normalde çok düşkündür bana wcde bile yazar diyeyim :))
Çıktı konuşmaya başladığımız an.
Ben gelcem dedi.
Ben ayrılık düşünürken o yanıma gelme planı yapmış.
İşten izin almış.
Geldiğinde soruyorum 15 gün ne düşünüyordun çok merak ediyorum diye sordum.
Pişman olmuyor musun niye evlendim diye sonuçta anlaşamıyoruz.
Cevap ben senle evlendiğime bir an bile pişman olmadım.
Oysa çok üzücü şeyler yaşadık ben çok pişman oldum ve böyle hissettiğimi biliyor.
Ama o diyorki ben seni kavgalarınla seviyorum.
Bu aşk bana acı verse de pişman değilim işte.
Bizim için ayrılık yok aklından çıkar diyor.
Ben beni 15 gün aramayan adamla yapamam istemiyorum diyorum.
Bunlar benii yıpratıyor sonuçta.
Sen de beni o noktaya getirme hakedersen bir ay bile aramam diyor!
Ayrılık düşünmüyorsun da ne düşünüyorsun dedim.
Allah iyi etsin aramızı diye dua ediyormuş çok komik değil mi?
Çok uzun oldu kusura bakma.
Kendini üzme sakın kimse için değmez.
Biz hanımlar kendimizi yırtarken al sana bir erkeğin kafası. Bunu anlaman için anlattım
Yazılan her kelime benim için gerçekten çok önemli. Çünkü burda benim göremediğim şeyleri gören objektif gözle bakabilen insanlar var. Yorumun için teşekkür ederim.
Söylediklerinin hepsi çok ama çok doğru bitsin ama ecem beklesin beni sevsin istiyor, arayacağımı umuyor.
Ama ben artık ondan hiçbir şey istemiyorum. Sadece Allahtan hayırlısını diliyorum.
Onu şaşırt, arama,sorma.
Eğer gerçekten hala seviyorsa koskoca 5 yıl var.
Bir yüzük çıkardın diye bitiremez.
Belki 1 ay sonra gelir belki 2 ay sonra.
Eski sen olur musun? Olmazsın canım evet..
Hiç bir aşk, hiç kimse eskisi gibi kalamaz.
Yaşanmışlıklar değiştirecek her şeyi..
Evlenince de anlayacaksın.
Ben bunları nasıl unuturum, nasıl unutturabilir ki diye sormuşsun ya.
Unutmak kimi için kolay kimi için zor.
Ama eğer beraberliğinizin vakti dolmamışsa unutmasan da unutmuş gibi devam edersin
ve haline şaşarsın emin ol..
Ben neleri yuttum yutmam dediğim ahh ahhh
Hep aramıcam dedim aradım mesaj attım ama bitti kelimesini duymamıştım ondan.
O yüzden şuan kendimden çok eminim arayıp sormayacağım.
Ki dün gece attığı mesaja hala cevap vermiyorsam bu benim için büyük bir başarı demektir
Eğer kaderim onunla yazıldıysa zaten herşey olacağına varır, su akar yolunu bulur.
ecem eğer o mesaja cevap vermek istersen gel buraya yaz arkadaşlarına mesaj at kafanı dağıt ama sakın ona mesaj atma o sana daha ulaşmazsa zaten ialene ulaşıcak bir şekilde yeterki sakin ol mesafeni koru sen artık haklısın ecem sakın ama skaın fevri davranma kuyruğunu kıstırdığı gibi geri dönecekte sen affedermisin artık bende bilmiyorum canım
O kadar yogunum ki haftalardir kk ya giremedim. Keşke şimdide girip bu olanlari okumasaydımönce ezgi sonra sen neler oluyor ecem cok uzuldum anlatamam ( herbirimiz mutlulugu hak ediyorduk neden ayrılıklar yaşanıyor anlamıs degilim.
Çok üzüldüm çok..
Lütfen olumlu yaklaşın birbirinize 5seneyi biranda çöpe atmayın ortada çok çok büyük bir sorunda yokken yaşanan ayrılıklara icim parcalanıyor
5 aydır ben de öyleydim. İlgisiz, buruk, hep çabalayan taraf, karşıda bir hareket yok, naz var.
Güya da yaza nişan yapıyorduk.
Allah vere de ailem izin vermemiş.
Hayır dediğimde, terk ettiğimde yemediğim hakaret, küfür, suçlama kalmadı.
Seninki saygısını bozmamış şükür ve yine mesaj atıyor.
Eğer affetmek istiyorsan bu iyiye işaret çünkü senin kendinden ödün vermeyen biri olduğunu fark edecek ola ki sen affedersen de daha üstüne titreyecek.
Ben 1 hafta oldu hiçbir çaba göremedim.
Şanslısın yani...
Hoş çaba görsem de affetmek için değil, içimdekileri dökmek için istiyorum bunu ama yok...
selam canım yaşadıklarına üzüldüm gerçektende ama erkekler ilgi gördügü zaman degişiyorlar ciddi anlamda o senden o kadar emınkı onu sevdıgınden onan bu rahatlıgı
yüzügü vermişsinya bu adama bence az bile yapmışsın ben olsam kafasına atardım
nebu çocuk oyuncagımı ? herkez çalışıyr sadece o mu ? bir insanın hiç bir zaman ARAYAMADIM ÇOK YOGUNDUM lafına asla
inanmıyourmmmmm .yemek yemeye ,sigara içmeye wc ye gitmeye vaktı varsa herzaman aramayada vaktı vardır .
sevgılım benı ıkı saat aramasın yemek yemedınmı diyorum ,yedım dıyo,wc yede gitmedın masaya yapıştın ozaman kesın dıyorum yooo
derse kıyamet kopuyor.demekki o gün beni merak edip ,öemsemıyor demektir .kendimm 400 kişilik yerde santra op.yapıyorumdum 30 kişiye aynı anda cevap verırken bıle sevglımle konuşurdum .yanı bahane bunlar
ilşkisi olan bir insan birkaç saat aramadan duruyorsa 6.saat nebılıyım 12 saat durabılıyorsa o ilşkide sorun vardır zaten
konuyu ilk okudugumda ben anladım bittigini ben
ama merak edip diger sayfalarıda okudum inşallah yanılmışımdır barışmışsınızdır dıye
normaldir her erkek kaçak dövüşür AYRILIKLARINDA BİR ŞEREFİ VARDIR keşke yüzyüze görüşüpte öyle bitirseydiniz .
o kadar emegnız hakkınız geçmiş dimi be adam ÇOK KIZDIM ŞİMDİ ONA VALLA
sizin hatanız yüzügü verdikten sonra lafınızın arkasında tamamen durup asla msj felan atmıycaktınız gerçi bişey degişmedi
hakkınızda hayırlısı olsun ,kimseye çok fzla deger vermiyceksiniz .sizin yaşadıklarınızı hemen ,hemen her bayan hayatında bir kere
yaşamıştır.zararın neresinden dönersen kardır demişler .bir işe girince bunca degişen adam,daha sözlüyken bu kadar ilgisiz adam,sorumsuz adammmmmmmmmm
sen nereye kadar dayanabılıcektın tatlım bunlara ? kopucaktı bir yerde ,erkenden kopması daha iyi oldu bence
bak benımde 6 yıllık ilşkim bitti tapardı bana bensiz 2 saat duramazdı ölürdü .ben ayrılmak istesem kendını öldürmeye kalkardı kaç
kere,ben yüzügü atarım o gelir ben atarım o gelir.ALLAHA hep dedimki yarabbım bir ayrılık olsunda ondan olsun dedim
ve bana yalan söledi affedilemez bir yalan yakaladım
yüzügü annesine fırlattım ( zaten asla sevmedık ailesiyle birbirimizi ) benım evımde eşyalarımda hazırdı hepsinide özel yaptırmıştı
şükürki kurtuldum haaa bende çok agladım ama ımseye güvenemıycem ben artık diye agladım ,insanları hala tanıyamıyorum dıy üzüldüm
ama geçti iykide olmadı hayatımda çok tatlı bir ilşkim var eger onunla olsaydın bunu tanıyamazdım :)
karşına iyi güzel insanların çıkması dilegiyle ,amannnnnnnnnnn dünyada tek omu varda ,hayatına yaşamana bak sen ailenide üzme
bence sen yaşaki ,yaşakiiii o kahrolsunn
Hayatınızın daha iyi olması için çabalamasında bir sorun görmüyorum lakin kendine zaman ayırmayı düşünen size de zaman ayırır, spora yazılacagım görüşemeyecegiz ne demek bence dogruyu yapmışsınız. Hiiç arayıp sormayın ilgilenmeyin seviyorsa döner zaten.
sesde yok ondan demi cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?