elüfüm ben bu yazıları okudukça ki 6. hissim kuvetli kesinlikle aldtamda düşünmedim çocuk resmen kafa kaırşıklığı yaşıyor oda iş güç herşey bir arada diye bu bir bahanemi asla değil ama işte bu kız onu ne şekilde bekledi çeyizlerini dizdi ben burda görüdm ve dedim helal olsun 15 ay ben 5 ayda yandım derken millet 2 katı bekledi şapka çıkarıyorum ecemin sabrına
bende olsam ecemin yerinde ilkten mesaj atar sonra bir tepki görmezsem süründürürdüm ki şu anda ecem kendi hayatına yön çizme evresinde
ben dua ediyorum ki bu çocuk geri döneceksede şu sıra dönsün bu iş uzarsa asla ecem affetmicek onu
O dikine giden burnu düşsün onunamanın terazimi çook zor burunun dikine insanlar
bneimki boğa ve aydebuz arkadşasın dediği gibi pes etmek nedir bilmezler
ecem bizim onun hakkında bu kadar konuştğmuzu bilse bu kadar beyin fırtınası yaptığımız ne güler ama ahhh erkekler bak bu hale getiriyolar
Egosu tavan yapar herhalde giz
o yakında varolan egosuna veda edicek her şekilde canım bekleyip hepberaber göreceğizzz inşallah varya kafasını duvarlara vuracak eziyet etmek sevdiğini yormak ne demek görcek ecem ama bizler yufka yürekliyiz bide o var ne kadar dediğim dedik olsakta bazı konularda acıyoruz
Burcu terazi canım dengesiz adam işte. Ben oğlağım
evet terazilerinde dengesizligi kötüdür bazen çok dengelidir bazende sapıtırlar işte
anmmmmm sen oglaksan o yandı asıl sen daha inatçısındır
Evettt hemde çokk inatçıyımdır malesef. Ama inadımı kırıp aradım onu tam bir hafta keşke kırmasaydım
olsun YAPTIGIMIZ ŞEYLERİN PİŞMANLIGI ZAMANLA GEÇER
AMA YAPMADIGIMIZ ŞEYLERİN PİŞMANLIGIYSA ASLA GEÇMEZ
EN AZINDAN GÖRMÜŞ OLDUN DAHA NET
Evettt hemde çokk inatçıyımdır malesef. Ama inadımı kırıp aradım onu tam bir hafta keşke kırmasaydım
ecem keşke yapmasaydım deme iyikide yaptın pişmanlığın yok leinden geleni yaptın sen yapmasaydın keşke mesaj atsaydım dicektin çünkü o yüzden sen rahat ol canım şimdi o düşünsün
ecm gözün aydın tatlımm :) Aramasına ve senişn dik durup açmamana çok sevindim tatlım...
Ne güzel söyledin valla doğru ağzına sağlık en azından ileride ben uğraştım diyebilicem.
şarkı güzel bir şarkı yeni yeni akıllanıyor ecem ne olur sesizliğini bozma lütfennn
Dün sabahta aradı zaten açmadım gecede uzun bir mesaj atmış bunu dinlememi istemiş.
Ama benden ses yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?