Mutsuz biten bir son daha

Aldatma,iş güç ya da sebep her neyse ben bunları haketmedim. Kimse haketmez zaten böyle bir durumu.
Teşekkür ederim canım o askerdeyken neler çektim ben bir allah biliyor, ameliyat oldum hasta yatağımda o üzülmesin diye son 2 gün kala söyledim ahh neler neler..
Zaten benim karşıma 2 hafta 3 hafta sonra falan çıkmasın, aşkımdan ölsem bakmam yüzüne. Yine büyük konuşmayayım sevmem büyük konuşmayı ama. Bensiz o kadar süre olabilen adam sonra hiç gelmesin zaten.

ecem bizim onun hakkında bu kadar konuştğmuzu bilse bu kadar beyin fırtınası yaptığımız ne güler ama ahhh erkekler bak bu hale getiriyolar

amanın terazimi çook zor burunun dikine insanlar

bneimki boğa ve aydebuz arkadşasın dediği gibi pes etmek nedir bilmezler
O dikine giden burnu düşsün onun aynen öyle valla
Pes etmemek güzel birşey hırs gerektiği kadar olmalı.

Egosu tavan yapar herhalde giz

o yakında varolan egosuna veda edicek her şekilde canım bekleyip hepberaber göreceğizzz inşallah varya kafasını duvarlara vuracak eziyet etmek sevdiğini yormak ne demek görcek ecem ama bizler yufka yürekliyiz bide o var ne kadar dediğim dedik olsakta bazı konularda acıyoruz

Canım ben çok hassas bir insanım dediğin gibi yufka yürekliyim ama o bunun tam tersini düşündü hep ilişkimiz boyunca. Bu sefer gaddarlık neymiş görsün gerçekten.

Burcu terazi canım dengesiz adam işte. Ben oğlağım

evet terazilerinde dengesizligi kötüdür bazen çok dengelidir bazende sapıtırlar işte

anmmmmm sen oglaksan o yandı asıl sen daha inatçısındır

evet terazilerinde dengesizligi kötüdür bazen çok dengelidir bazende sapıtırlar işte

anmmmmm sen oglaksan o yandı asıl sen daha inatçısındır

Evettt hemde çokk inatçıyımdır malesef. Ama inadımı kırıp aradım onu tam bir hafta keşke kırmasaydım

Evettt hemde çokk inatçıyımdır malesef. Ama inadımı kırıp aradım onu tam bir hafta keşke kırmasaydım

olsun YAPTIGIMIZ ŞEYLERİN PİŞMANLIGI ZAMANLA GEÇER

AMA YAPMADIGIMIZ ŞEYLERİN PİŞMANLIGIYSA ASLA GEÇMEZ

EN AZINDAN GÖRMÜŞ OLDUN DAHA NET

olsun YAPTIGIMIZ ŞEYLERİN PİŞMANLIGI ZAMANLA GEÇER

AMA YAPMADIGIMIZ ŞEYLERİN PİŞMANLIGIYSA ASLA GEÇMEZ

EN AZINDAN GÖRMÜŞ OLDUN DAHA NET

Ne güzel söyledin valla doğru ağzına sağlık en azından ileride ben uğraştım diyebilicem.

ecem keşke yapmasaydım deme iyikide yaptın pişmanlığın yok leinden geleni yaptın sen yapmasaydın keşke mesaj atsaydım dicektin çünkü o yüzden sen rahat ol canım şimdi o düşünsün

ecem keşke yapmasaydım deme iyikide yaptın pişmanlığın yok leinden geleni yaptın sen yapmasaydın keşke mesaj atsaydım dicektin çünkü o yüzden sen rahat ol canım şimdi o düşünsün

Evet doğru söylüyorsunuz canım yukarıda da yazdığım gibi uğraştım diyebilicem.
İşte arada keçi inadım tutuyor ondan böyle diyorum.

Ne güzel söyledin valla doğru ağzına sağlık en azından ileride ben uğraştım diyebilicem.

aynne bir ilşkide bende elımden gelenı yaptıysan asla üzülmem ardımada bakmam

Ferhat göçer esirinim şarkısını dinlemem için mesaj atmış bana

Dün sabahta aradı zaten açmadım gecede uzun bir mesaj atmış bunu dinlememi istemiş.
Ama benden ses yok

aaa ne yazmış mesajda amanın güneş senin için doğup ona batıyor şarkıdakileri keşke hayat felsefesi yapsaydıda seni ağlatmasaydı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…