Mutsuz biten bir son daha

Annesi arayıpta düzelir dediyse tamam. Çocuğun derdi aklınca senin burnunu sürtmek tatlım. O tıpış tıpış dönücek. Sende süründürme nasıl olurmuş gösterirsin tatlım.

Bilemiyorum canım süründürmek gibi birşey yaparmıyım çünkü çok yorgun hissediyorum artık kendimi kaldıramıyorum bana bu yaptıklarını.

gülümsemene sevındım :) madem adam gbi ardımızda duramıycaklarsa ne diye koşarlar o kadar peşimizden anlamış degilimya

aslında kadın ayrıntı ve teday odakllıdır erkekse sonuç odaklıdır

seven bir erkek se ayrıntılara takılmaz haaa takılırsada srunları görmez ki sonuç odaklıdırya

tam tersi senı yatıştırmak için bahaneler arardı yada güzel olucagına inandırmak için

o sorunu aslında kendısınde görmüş kii çözüme gitmemiş tatlım

sen onu sal gitin boşver her şerde bir hayır vardır mutlak

ve her sıkıntının arkası mutluulk sevinçtir bunu asla unutma güzel günler senındir

Çözmek için uğraştığını sandı, ya da bana o şekilde gösterdi.
Bir anda silip atmak çok zor ama kabullenmek zorundayım bitti demesini.
Eminim mutluluk bulacak beni :) Yaşadığımız her şeyin bir sebebi vardır elbet.

sen elınden geleni yaptın bide bitti diyosa ugraşma top onda artık

şimdi o ugraşsın gönlünü almaya dicemde zor görünüyor kaç gündür haber yok ?

sen elınden geleni yaptın bide bitti diyosa ugraşma top onda artık

şimdi o ugraşsın gönlünü almaya dicemde zor görünüyor kaç gündür haber yok ?

Şimdi aradı kulakları çınlıyor herhalde :) Açmadım.

şu an içimin yağları eridi açma sakın açma kafanı bulandıracak net olsun lütfen karşına eski haliyle çıkıcaksa çıksın

Canım yaa Deli gibi istiyorum açmayı ama bir yanımda tam tersi düşünüyor. Merak etme açmıcam canım.

Canım yaa Deli gibi istiyorum açmayı ama bir yanımda tam tersi düşünüyor. Merak etme açmıcam canım.

o duygunud açok iyi anlıyorum açmak isterin açamazsın açınca ne olucak ki daha çok sinir olucam dersin yine arıyacak hakediyor kudursun meraktan çatlasın

o duygunud açok iyi anlıyorum açmak isterin açamazsın açınca ne olucak ki daha çok sinir olucam dersin yine arıyacak hakediyor kudursun meraktan çatlasın

Bir yanımda daha kötü birşey duymaktan korkmuyor değil gizem.
Neyse ne olursa olsun açmıcam o istedi ve bitti.

Bir yanımda daha kötü birşey duymaktan korkmuyor değil gizem.
Neyse ne olursa olsun açmıcam o istedi ve bitti.

neden korkuyorsun senin korkacak bişeyin yok kötü bişide duymucan hee illaki duyacaksanda o zaman belki biraz ağlıcan deliricen ama sonra önüne şu belirslziğinden daha net bakıcan ve silip atıp kestircen herşeyi ama şu durumdaki belrislzikle oda seni arar o yüzden net olup ne istediğini sölicek sürünmesi gerekiyorsada sürünücek

ben olsam mesaj atardım sana çok merak ediyorum atıcakmı mesaj sana

Asla mesaj atmıcam gizem o adam bana bitti dedi ya bitti dedi geri dönüşü yok dediğim halde.

Şimdi aradı kulakları çınlıyor herhalde :) Açmadım.

kız ben çok ugurluyumdur hee :) burdan sana bıle sıçradım bak :))

ohhh olsun açma açma hırs yapıcak o daha durrrrrrrrrrrr senn

kız ben çok ugurluyumdur hee :) burdan sana bıle sıçradım bak :))

ohhh olsun açma açma hırs yapıcak o daha durrrrrrrrrrrr senn

Ay evet ya uğurlu geldin bana
Ama o hırs yapsın diye değilde gerçekten istemediğim açmıyorum telefonu.

Asla mesaj atmıcam gizem o adam bana bitti dedi ya bitti dedi geri dönüşü yok dediğim halde.

ayyy kuzum yanlış anladınn ben olsam onun yeridne bumuydu die mesaj atardım sen sakın atma zaten arasa açma bunlar olduğu zaman kıymete biniyoruz

ayyy kuzum yanlış anladınn ben olsam onun yeridne bumuydu die mesaj atardım sen sakın atma zaten arasa açma bunlar olduğu zaman kıymete biniyoruz

Yanlış anladığımı anladımda çoktan cevap vermiştim bile sana İster atsın ister atmasın kendi bilir.

Ecemcim gizin yorumunu görünce gekdim biraz yazdıklarını biraz yazını okudum..

İlk başta aldatıyor mu ki acaba dedim, Rabbim yaşatmasın kimseye..
Ama bence bu aldatma meselesi değil, anladım..

Sadece yüzük takmak onun kendine ve senin gitmeyeceğine fazla güvenmesine neden olmuş
Gidemez ayrılamaz düşüncesi var şu an onda.
Resmiyet erkeklere keyfiyet de katabiliyor.
Malesef.

Kim bilir belkide bunca yıldır peşinden koştuğu için, yüzüğü taktığı için millete ilan olunduğu için artık sen koşacaksın sanıyor.
Koşma!
Mesajına, aramasına cevap verme!

Yediremiyormuş ya kendine, onca geri adımına rağmen cevap vermedi ya!
Şimdi sen yedireme kendine, sen geri dönme.

Sus ve bekle.
Görürsün bak, tıpış tıpış döncek.

5 yıl.
Askerlikte bile beklemiş seni bu kız, 15 ay!

Dile kolay!
İçi yansın da kalbe kolay olmadığını görsün!

Ay evet ya uğurlu geldin bana
Ama o hırs yapsın diye değilde gerçekten istemediğim açmıyorum telefonu.

burcu nekı acaba boga yada oglaksa üstüste arar günlerce pes etmez :)bencede açma kafanı bulandırıcak hernasılsa

egerki çokkkkkkk pişman olduysa süreklı arıycaktır yada bir manzeretı varsa aramak içi arkasından msjı gelır bekle bakalım

Aklımdan geçen sebeplerden biri de buydu zaten beni cepte görüyor herhalde dedim kendi kendime.
Bende şuan yediremiyorum zaten yaptıklarını kaldıramıyorum, onun emeği ne kadar çoksa bende,benimde çok fazla.
Dediğin gibi 15 ay yolunu gözledim ben onun.
Ben yoluma bakıyorum şimdi, dedim ama pişman olacak diye içi yanacak onunda benim üzüldüğüm gibi üzülecek ama ne fayda bu saatten sonra.

Burcu terazi canım dengesiz adam işte. Ben oğlağım

elüfüm ben bu yazıları okudukça ki 6. hissim kuvetli kesinlikle aldtamda düşünmedim çocuk resmen kafa kaırşıklığı yaşıyor oda iş güç herşey bir arada diye bu bir bahanemi asla değil ama işte bu kız onu ne şekilde bekledi çeyizlerini dizdi ben burda görüdm ve dedim helal olsun 15 ay ben 5 ayda yandım derken millet 2 katı bekledi şapka çıkarıyorum ecemin sabrına

bende olsam ecemin yerinde ilkten mesaj atar sonra bir tepki görmezsem süründürürdüm ki şu anda ecem kendi hayatına yön çizme evresinde

ben dua ediyorum ki bu çocuk geri döneceksede şu sıra dönsün bu iş uzarsa asla ecem affetmicek onu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…