Annesi arayıpta düzelir dediyse tamam. Çocuğun derdi aklınca senin burnunu sürtmek tatlım. O tıpış tıpış dönücek. Sende süründürme nasıl olurmuş gösterirsin tatlım.
Yorumun beni gerçekten gülümsetti önce teşekkür ederim :)
Bütün bunları bende çok düşündüm çok sorguladım yemek yemediğim oluyor vs. diyordu hep. Bunlar tabi bahane artık nedenlerle kafamı yormak istemiyorum.
Tek üzüldüğüm nokta bu adam tamda senin önceki ilişkindeki gibi bana tapardı bir saat konuşmadan duramazdı.
Şimdi nasıl bu hale geldi. 5 yıl boyunca ben çok kez ayrılığı dile getirdim.
O hep ağladı peşimden koştu bu sefer sanmış ki sözlüyken araya resmiyet girmişken böyle birşey yapmaz ecem demiş annesine.
Ben bitsin istememiştim gerçekten hala kalıp savaşmaya gücüm vardı. O cesaret edemedi buna.
Bu yüzden hatamı telafi etmeye çalıştım ki hata tek taraflı olmadığı halde.
Her zaman diyorum kısmetten öteye geçilmez. Böyle olması gerekiyormuş böyle oldu.
gülümsemene sevındım :) madem adam gbi ardımızda duramıycaklarsa ne diye koşarlar o kadar peşimizden anlamış degilimya
aslında kadın ayrıntı ve teday odakllıdır erkekse sonuç odaklıdır
seven bir erkek se ayrıntılara takılmaz haaa takılırsada srunları görmez ki sonuç odaklıdırya
tam tersi senı yatıştırmak için bahaneler arardı yada güzel olucagına inandırmak için
o sorunu aslında kendısınde görmüş kii çözüme gitmemiş tatlım
sen onu sal gitin boşver her şerde bir hayır vardır mutlak
ve her sıkıntının arkası mutluulk sevinçtir bunu asla unutma güzel günler senındir
Çözmek için uğraştığını sandı, ya da bana o şekilde gösterdi.
Bir anda silip atmak çok zor ama kabullenmek zorundayım bitti demesini.
Eminim mutluluk bulacak beni :) Yaşadığımız her şeyin bir sebebi vardır elbet.
sen elınden geleni yaptın bide bitti diyosa ugraşma top onda artık
şimdi o ugraşsın gönlünü almaya dicemde zor görünüyor kaç gündür haber yok ?
şu an içimin yağları eridi açma sakın açma kafanı bulandıracak net olsun lütfen karşına eski haliyle çıkıcaksa çıksın
Canım yaaDeli gibi istiyorum açmayı ama bir yanımda tam tersi düşünüyor. Merak etme açmıcam canım.
o duygunud açok iyi anlıyorum açmak isterin açamazsın açınca ne olucak ki daha çok sinir olucam dersin yine arıyacak hakediyor kudursun meraktan çatlasın
Bir yanımda daha kötü birşey duymaktan korkmuyor değil gizem.
Neyse ne olursa olsun açmıcam o istedi ve bitti.
neden korkuyorsun senin korkacak bişeyin yok kötü bişide duymucan hee illaki duyacaksanda o zaman belki biraz ağlıcan deliricen ama sonra önüne şu belirslziğinden daha net bakıcan ve silip atıp kestircen herşeyi ama şu durumdaki belrislzikle oda seni arar o yüzden net olup ne istediğini sölicek sürünmesi gerekiyorsada sürünücek
ben olsam mesaj atardım sana çok merak ediyorum atıcakmı mesaj sana
Şimdi aradı kulakları çınlıyor herhalde :) Açmadım.
kız ben çok ugurluyumdur hee :) burdan sana bıle sıçradım bak :))
ohhh olsun açma açma hırs yapıcak o daha durrrrrrrrrrrr senn
Asla mesaj atmıcam gizem o adam bana bitti dedi ya bitti dedi geri dönüşü yok dediğim halde.
ayyy kuzum yanlış anladınn ben olsam onun yeridne bumuydu die mesaj atardım sen sakın atma zaten arasa açma bunlar olduğu zaman kıymete biniyoruz
Ay evet ya uğurlu geldin bana
Ama o hırs yapsın diye değilde gerçekten istemediğim açmıyorum telefonu.
Ecemcim gizin yorumunu görünce gekdim biraz yazdıklarını biraz yazını okudum..
İlk başta aldatıyor mu ki acaba dedim, Rabbim yaşatmasın kimseye..
Ama bence bu aldatma meselesi değil, anladım..
Sadece yüzük takmak onun kendine ve senin gitmeyeceğine fazla güvenmesine neden olmuş
Gidemez ayrılamaz düşüncesi var şu an onda.
Resmiyet erkeklere keyfiyet de katabiliyor.
Malesef.
Kim bilir belkide bunca yıldır peşinden koştuğu için, yüzüğü taktığı için millete ilan olunduğu için artık sen koşacaksın sanıyor.
Koşma!
Mesajına, aramasına cevap verme!
Yediremiyormuş ya kendine, onca geri adımına rağmen cevap vermedi ya!
Şimdi sen yedireme kendine, sen geri dönme.
Sus ve bekle.
Görürsün bak, tıpış tıpış döncek.
5 yıl.
Askerlikte bile beklemiş seni bu kız, 15 ay!
Dile kolay!
İçi yansın da kalbe kolay olmadığını görsün!
burcu nekı acaba boga yada oglaksa üstüste arar günlerce pes etmez :)bencede açma kafanı bulandırıcak hernasılsa
egerki çokkkkkkk pişman olduysa süreklı arıycaktır yada bir manzeretı varsa aramak içi arkasından msjı gelır bekle bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?