- Konu Sahibi theuglygoddess
-
merhaba kızlar öncelikle başlık için teşekkürler....ama baslıkta 8-10 kilo yazıyor..içerik 5-6 kilo:44::44::44: neyse yinede tesekkurler...bana o da yeter...pekı baslayıpta sonuc alan varmı aranızda kızlar??bende 2 haftadır pilates yapıyorum yediklerime çokkk diklkat ediyorum neredeyse birşey yemiyorum.ama hala kocaman gobegım var:85::85: 59-60 arası gıdıp gelıyorum.herhalde su sıralkar bır turlu adet goremedıgım ıcın bu sıskınlık...:18: bede yarınn baslıyacam bu dıyete ınsallah sonuc alırım ve ıkı hafta sonunda tartılıcam.size haber vericem ama şunuda söylemeden gecemeyecegım.
DÜNYANIN EN GÜZEL ŞEYİ YEMEK YEMEKKKKK:95::95::95:
üçüncü günüm ama tartılmaya korkuyorum.bıkaç gun sonra reglı olucam ya kılo veremedıysem dıye ödüm kopuyoo
üçüncü günüm ama tartılmaya korkuyorum.bıkaç gun sonra reglı olucam ya kılo veremedıysem dıye ödüm kopuyoo
Kızlar bu diyete bende başlamak istiyorum bugün alışverişe çıkıcam yarından itibaren bende burdayım umarım başarabilirim çok acil kilo vermem lazım kardeşimden yakın kuzenimin düğünü var martta o zamana kadar güzel bir elbisenin içine sığmak istiyorum kilom sanırım 76-77 civarı yarın sabah tartılcam tam rakam bildiririm. desteklerinizi bekliyorum aslında çok zor görünmüyor.
merhaba kızlar... tam uyamasam da bugün 3. günüm... aynı zamanda regl olduğum için tartılmadım henüz, belki yarın...
ama başlayacaklar için söylüyorum ki zor bi liste değil. yani aç hissetmiyorsunuz. yalnızca listeye uyma zorunluluğu nedeniyle arada sırada canınız bişeyler isteyebiliyor...
hepimize kolay gelsin....
bugün başladım hadi bakalım hayırlısı harfi harfine uymayı planlıyorum işaallah
sabah: 1 dl ekmek peynir çay
öğlen : salata 2 adet yumurta haşlanmış
akşamada ızgara köftem var
Bayıldm bu diyete,,qayette saglıklı qörunuo..hemde aç kalmıosn5 kilo wersmde olur walla.. bu hafta 5qn 5kilo dietmdeym bu bıtsn hemen bu dıete başlıcam çıtır olmakkk istiiyyooorrrmmmmmm...
Kızlar bugün ilk günüm sabahtan beri tuvalete taşınıyorum büyük tuvalete çıkıyorum çok feci yumurtalardanmıdır nedir.ve size şunu söyleyebilirim hiç acıkmadım hala aç hissetmiyorum kendimi inanılmaz tok hissediyorum kendimi hergün tatlı birşey yemeden duran ben şuana kadar hiç canım istemedi :26:
Cumartesi başlıcam bu diyetebirkaç arkadaşım yapmış v e olumlu sonuçlar almışlar.. En az 6 kilo vermişler... En fazlada 9 kilo.
Sizde başlayın ve bu başlıkta toplanalım arkadaşlar
Diyet hakkında bilgilerim var arkadaşlarımdan dolayı falan, sorularınıza rahatlıkla cevap verebilirim..
Rahatlıkla verirsin canım diyetle 5 kilo.
Ne güzelmoralini hep yüksek tut canım. Devam devaam
ama bunda et çok
sanırım bende başlıyorum bu diyete hatta bugün itibariyle başlamış bulunmaktayım
gün boyunca yediklerimi de not etcem ki kaçamak yaparsam kendimden utanayım gördükçe
umarım başarılı oluruz
ya kızlar bu benim 2. günüm ama arada kaçamaklar oluyor yaw
sizede oluyormu
mesela dün haşlanmış yumurta sevmediğimden yerine 2 elma yedim,salata yemedim.
dün annemin günü vardı malesefmillet o kadar pasta börek yeyince bende dayanamadım aşırıya kaçmamak şartıyla birazcık yedim :18:
bunları yedim diyede akşam yemeği yemedim(yani köfte ve salata iptal)
bol bol su ve bitki çayı içtim...
kötü etkilemişmidirki :26:
ve dün sabah 1 saat tempolu yürüyüş,akşam yatmadanda 40 dk plates yaptım :79:
bugünde simit yemek istemiyorum,akşamki hamurişinden dolayı :78:
onun yerini tutacak daha az kalorili bişey yesem olurmuki :44:
bu arada canım sendeki son durum ne?en son ara vermiştin,geri almadın demi verdiğin 3 kiloyu?bide ara verdin ya?nasıl besleniyorsun,gene az çok dikkat ediyormusun,yoksa koyverdin gittimi
2 gün hamburger yeyip,kola içmene göre az almışsın ne güzel
benim bugün 2.günüm...hepsine uydum,sadece dünkü hamurisinden dolayı simit ayran yerine peynir salata yedim
yarın sabah tartılacağım :18:
umarım kilo vermişimdir :93:
4.günüm ama bu akşam et yerine çok az bamya yedim ve salata:)
çok et sevmiorumbu yüzden pek mutlu deilim açıkçası
öğlenden sonraları ya mandalina falan ya yeşil elma yedim hiç kaçamak yapmadım:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?