Nası destek olucam

Takılmayın böyle şeylere ya anası belli babası belli bazen gelin kaynana bile aynı anda doğum yapıyor ben annenizden özür dileyip gönlünü alın

Hiç sevinmemişsiniz anneniz babanız adına, sadece kendinizi düşünmüşsünüz. Gülüyorum tutamıyorum derken araya bebeğe ben bakmam ablam bakar mı bilmem laflarını da serpiştirmeyi unutmamışsınız.
Anneniz adına çok üzüldüm inşallah çevresinden yeterli desteği alır ve bebeği sağlıkla doğurup büyütür. Kendi kızları destek olmuyor pek anlaşılan...

Siz çok saygısız bir insansınız. Anneniz hamile kalmış, SANANE.. Sen mi bakacaksın? Bence annen gayet genç yaşta, hatta çocuğu olması daha iyi.. Evlerinin neşe kaynağı olur.. Annene can yoldaşı olur.. Eğer annenin sağlığı sıhatı yerindeyse, maddi durumları da iyi ise, çocuğa bakabilecek hükümlülükteyse, sana hiçbir söz söyleme hakkı düşmez.. Hatta iğneleyici laflar söylemek, hiç hiç düşmez.. Kıskanma annenii.

Ha bu arada elalemi, kolu komşuyu, kaynananlar ne der diye düşünene kadar, birazcık da anneni düşün.. Resmen kadına psikolojik baskı uygulayıp, bezdirme politikası uyguluyorsun.. Senin kötü günün olduğun da, o çok düşündüğün kaynanan ve kolu komşu yanında olmaz da, annen olur.. Annene haksızlık etme. Destek olmayacaksan da, köstek olma. Kapat çeneni.

ben aslında hissettiklerinzden ötürü sizi normal buluyorum.
kimileri kardeş için ölür, kimileri de özellikle belli yaştan sonra kardeş istemez.
ben de istemezdim.
kendi hamileliğiniz içinde çok boğulduğunuz için de başkalarının duygularını o kadar önemsemiyorsunuz anladığım kadarıyla.
o da olabilir elbette, hamilelere normal hayatınızı yaşayın şeklinde tavsiye edilse de uyan az kişi vardır muhakkak.

ama annenizin karşısında kurduğunuz cümleler gerçekten ayıp, el-alem ne der diyorsunuz ya, ben şuan sizi kurduğunuz cümlelerden ötürü inanılmaz kınıyorum. hissettiklerinizden ötürü değil. çok kabasınız ve çok vicdansızsınız.
bir arkadaşın dediği doğru, insan kırk kat el yardıma ihtiyacı olan kişiye bile benim eskileri giy derken, cümlesini bir düzeltir, adaplı sorar. bu görgü meselesidir.
çok çok yanlış davranışlardasınız ve hamileliğiniz bu davranışınıza kılıf olamaz.

Arkadaşlar bence konu sahibine haksızlık yapıyorsunuz tamam olan olmuş annesini fazlasıyla kırmış özür dilemeli ama onu da anlayın hamile ve muhtemelen doğumda annesinin ona yardımcı olmasını destek olmasını bekliyor bebeği doğunca bütün ilginin kendi bebeğinde olmasını isterken birde ne duysun annesi hamile bence hala şoktasınız

benim teyzemle abim arasında sadece bir kaç ay fark var :) anneannemle annem aynı anda sancılarnırmış bazen :)

Ayyyyy benim annem de 44 yasinda yapmazlar degil mi oyle birsey
Lan olmus, hayirla saglikla kucaginiza alirsiniz insallah ikiniz de :))

hayatın bir cilvesi olarak değerlendirin kardeşinizle çocuğunuz birlikte arkadaş gibi büyüycekler ne denir sağlıkla gelsin her ikiside ( bebekler arasındaki diyalog şöyle olur sizin bebek : dayı ( teyze) mı diyeyim ahmet mi (ayşe mi) annenizin bebeği : dayı de dayı kızarım bak

ikinizde hayırlı olsun ama öyle güzel yazmışsınız ki gerçekten gülmekten alamadım kendimi ,

bence çok ayıp ediyorsun senin söylediklerini zaten o düşünüp canını sıkıyordur.annene destek olman gerekirken bence çok ayıp yaptığın.evli barklı kadın Allah nasip etmiş ki olmuş sen neyin hesabını sorabiliyorsun.annenin ne kadar üzüldüğünü bi düşün.bence en güzeli annenden özür dile ve ona her konuda destek olacağını söyle.ne güzel işte birlikte arkadaş gibi büyüyecek bebekleriniz

Keşke benim de bir kardeşim olsa bu yaştan sonra, ne süper olurdu nasıl severdim onu yaaaa...İmkansız tabii ama hayali bile hoşuma gitti...

Yaptığın kesinlikle çok ayıp
söylediklerin ve yaptıkların bana yapılsa kesinlikle görüşmem senle
annen olsamda
kusura bakma ama hadsizsin
senin ne haddine annene hesap sormak onla dalga geçmek
yazııkk .........

kv neden rezil olacaksın ki maşaallah gayet saglıklıymıs annen guzel de cinsel hayatları varmış

Bir suru satir yazmışsınız tek takildigim nokta kayinvalidelere baskalarina rezil olacaginizi yazmaniz cok merak ettim anneniz bu cocugu babasizmi doguracak? Ama siz elalem ne deri dusundukten sonra elalemin bunlari dusunmesi dogal...

Mantıksız gelecektir belki ama, ben de istemezdim o durumda sanki
Hatta evli değilim ama şimdi de istemezdim diyebilirim. 23 yaşındayım, doğursam benim de olur, kardeş ne bileyim ya şu yaştan sonra. Herkes anası sanar beni Bir de ben tek kızım, öyle alışkın değilim ilginin başkasına kaymasına falan. Neyse ki annem yaşını başını aldı artık
Ama olmuş olsa ne yapardım ben de bilmiyorum. Ama yani, çok da ters davranmazdım fakat çok da iyimser olabileceğimi sanmıyorum.

kayinvalidemlere de rezil olucaz

Vay vah... Tüh tüh... İşte buna üzüldüm. Çok zor bir durum.

Burada bir üye babasız çocuk doğurdu diye kuzenini suçlayan bir konu açtı. Sizin müstakbel kardeşinizin de anası babası belli yine sorun yine sorun. İlginç milletiz.

Benimde kardeşimle 17 yaş fark var aramda..Çok utamıştım liseli ergendim sonucta Ama kardeş harika birşey ne olursa olsun tabi sizde durum farklı ama olsun..Teyze/yeğen kanki olurlar işte ne güzelll:)) (hemende cinsiyetleri seçtim)

O durum benim çevremde de var dayı-yeğen aralarında 3 ay vardı aynı sınıftaydık. Duyunca çok şaşırmıştık ama olabiliyor tek değilsiniz. Olabilir yani bu tür şeyler, annenizin gönlünü aln

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…