nasıl cikacagim isin icinden

duzenim huzurum herşey alt üst oldu ben eski gunlerimi özlüyorum gidecek baska caresi yok bir insan kendinden nasıl nefret ettirebilirki tek kaniti kayinvalidem

annenlere gittiginde ne giyecegini bilecek yastasin. bilecek yastasin ki evlenebilmissin.
kayinvalideye mi kalmis buna laf etmek?
hem hadszlik yapacak hem cayi corbasi ayagina gelecek

o anneyse, sizde annenizin babanizin evladisiniz..haddini bilsin herkes..sakin yumusamayin. gonderin gitsin

seni diyor doldurudular gonderdiler halbuki annemlere gidince konuşacak okdr başka konular varki onun hakkında asla böyle de günah alıyor ışte kesinlikle yumusamam benim öyle bir huyum varki bir insana için isinmadimi kesinlikle yüzüne yalandan gulesim gelmiyor yapamiyorum ama esim yalandanda olsa gül diyor nasıl birşey aklım almıyor içten içe sevmedigin birine gülücükler atmak nekdr gercekki insan kendinden igrenir degilmi

kotuluk boyle bisey iste. sen annene gider hasret giderir gezer tozar yardim edersin. kafam aralansin diye adini anmazsin kadinin. o onu konustunuz sanir. inandiramazsin da, sen konusulcak kadar onemli biri degilsine.

valla en kisa defolur umarim.

kotuluk boyle bisey iste. sen annene gider hasret giderir gezer tozar yardim edersin. kafam aralansin diye adini anmazsin kadinin. o onu konustunuz sanir. inandiramazsin da, sen konusulcak kadar onemli biri degilsine.

valla en kisa defolur umarim.
bende öyle umuyorum ve ben srif onu daha az görmek için okdr yola katlaniyorum yola gezmeyi seven biri degilim en iyi servetin evim ama rahat yok evde

duzelir demi çünkü kalsa herşey dahada kötü olacak en iyisi ikimiz içinde gitmesi ama esim bu şekilde davranmasi ne bileyim çok kötü ya

Suçluymuş gibi eşinize yaranmaya çalışmayın.
Siz haklısınız. Asıl siz eşinizin yüzüne bakmayın.
Şu an size psikolojik baskı yapıyorlar.
Böyle giderse hepten sizde kalır.

Siz neden kavga ettiniz kv ile?

Eşin anneci biraz sanırım. Ya da maddi olarak destek mi alıyor ondan gitsin istemiyor. Kadına da zordur elbet yalnız yaşaması ama evli genç insanların evinde de saglıklıyken olmuyor yani

hep aynı şeyler işine karismasindan herşey e müdahil olmasindan

Eşin anneci biraz sanırım. Ya da maddi olarak destek mi alıyor ondan gitsin istemiyor. Kadına da zordur elbet yalnız yaşaması ama evli genç insanların evinde de saglıklıyken olmuyor yani
maddi olarak sadece kirayi ödüyor okdr

Kv gidecek birine benzemiyor.
İnsALLAH ki, sonuna kadar gitmem diye inat etmez.
Esinize de cok kizdim ...

hep aynı şeyler işine karismasindan herşey e müdahil olmasindan

Çok sıkılmışsınız onu anladım, haklı da olabilirsiniz lakin hep gelin-kv ilişkisi açısından baktığınız için mantığınızın sesini duyamıyorsunuz bence şöyle ki ;
Birincisi kv onca yıllık eşini , hayat arkadaşını kaybetmiş, bu öyle öldü bitti gibi bir durum değil, kadının tüm yaşamı, tüm düzeni değişti, çocukları evlendi gitti, işin ucunda yalnızlık var. Bir eşi kaybetmenin ne demek olduğunu eniştem öldüğü zaman öğrendim, o zaman 20 yaşındaydım, teyzem aklını yitirme derecesine geldi, 85 metrekare 5 kişi yaşadığımız evde 2 yıl bizde kaldı, kardeşine sığındı, bizlerde yeğenleri olarak elimizden gelen desteği verdik. Çocuklarına gitmek istemedi sizin gibi düşünen gelinin ve damadın onu daha çok üzeceğini biliyordu. 2 yıl sonunda evine geçti ama yalnız yaşamak öyle kolay değil, 4. yılın sonunda oğluyla gelini yanına taşındılar ve şu an 16 yıldır birlikte yaşıyorlar.
Geliniyle en son yaptığım konuşmada bana aynen şöyle dedi ; bunu baştan yapmadığım için, etrafın dolduruşuna geldiğim için, annemi 4 yıl yalnız bıraktığım için çok pişmanım..... Buna ne sebep oldu biliyor musunuz teyzemi anne kabul etti, kendi annesi gibi ha teyzem çokta iyi huylu bir kadın değildir bu arada. Yaşadığı depresyondan asla çıkamadı ve şu an konulan teşhis bipolar. Ben öğrendim ki eş annesini kabullenememekten kaynaklı bu sorunlar. Tabi ki bir arada yaşamak istemeyebilirsiniz ama bunun nefrete dönüşmesi, evlilik birliğine zarar vermesi sizin ön yargılarınızın suçu. Yıllardır üyeyim kk ya , kv li yaşam konularında herkes hem fikir ooooo asla olmazz, gitsin, kocana tavır koy vs.... Yanlışsınız hanımlar yanlış, bu durum en azından bir rehabilitasyon süreci gibi kabul edilebilir, onca yıllık kalabalık yaşamın ardından, bilmem kaç yaşına gelmiş bir kadına, buyur artık hayatın bu, git yalnız başına ne halin varsa gör denmez. Ailenin böyle bir kavram olduğuna inanmıyorum, herkesi büyüttün, işleri yoluna koydun, herkesin keyfi tıkırında senin misyonun bitti git artık , bu vefasızlık ama hem de büyük vefasızlık. Kendini toparlayacak desteği ona vermek tüm ailenin borcu, vefa borcu .... Siz eşinizden bu desteği esirgerseniz işte o zaman evliliğin temeline dinamiti yerleştirmiş olursunuz, onu arada bırakarak hata yapıyorsunuz. Ve tabi anne sıfatında bir insanın yüzüne yüzüne ikide bir git, hani gidecektin vs.... hiç insanlığa yakışır şeyler mi bunlar. İlla bir arada yaşayın da demiyorum, toplanır kardeşler bir arada incitmeden bir plan yapmak bu kadar mı zor yahu, hepimiz yaşlanacağız, gerçi çocuğum yok ama kk da bu konuları okuyunca Rabbim diyorum kardeşime bile muhtaç etme, bu kadar katı kalpliliği anlayamıyorum ben

Tek evlat eşiniz degilki neden sizde uzun uzun kalıyor?
Diger oğluna kızına da gitsin hayret birşey ya.
Eşinizde ikili oynuyor sen kararindan vazgeçme.

Geri adım atmayın. En sonunda kv gider. Siz esinize bu donemde biraz daha anlayisli olmaya çalisin . Onun da annesi sonucta arada kalmiş hissede bilir

Dediklerinizde haklı olduğunuz yerler var. Konu sahibinin eşi tek çocuk değil. Bence sıkıntı bu. Tüm çocuklar toplanıp bir karar vermeli. Herkes bakmalı. Tek kişinin üzerine yıkılmamalı. Herkes acısinı başkalarinın hayatinı zehir ederek yaşamiyor.

Hayatı zehir etmemek insanların elinde
Tabi ki tüm çocukları ortak bir yol bulmalı ama benim dikkat çekmek istediğim konu kv önyargısı
Burada okuduğum her konuda gözümde öcü gibi kadınlar canlanıyor o kadar nefret ediliyor kv lerden karşı olduğum bu konu, zor durumda yalnız kalmış bir anne, bu kadar acımasız eleştirilmemeli, bu içime dokunuyor. Yalnızlık cidden zor ya, 30-40 yıl yaşadığın hayatı birden bire değiştirmek, ne bileyim belki artık 40 lı yaşlarda olduğum için meseleye biraz daha duygusal bakıyor olabilirim, üzülüyorum böyle çocukları arasında savrulup, yük olarak görülen ebeveynlere

bence kv ye değil eşine kızmalısın.
abisi bile gel bizde kal demiyor ev tutalım sana diyor.
çocuklardan hiç biri elini taşın altına koymuyor eşin bunu göremiyor mu?
Evet kimsenin umrumda değil benimkinden baska

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…