- 25 Aralık 2018
- 1.576
- 2.031
- 48
- 34
- Konu Sahibi pinkhouse34
-
artik gitmesse hayat herkese zindan olur önceleri van oluyordu cunku ve cekiyordum oglunun umru degildi nede olsa annesi de lafı sokan annesi oda rahat ama artık bitti o devir ben yanarsam onlarda yanacak tahammulum kalamdiKayınvaliden ve eşinde bu 2 yüzlülük varken, bayramdan sonra da gitmez, hep laf..
Buna hazırlıklı olun bence..
Kadın inada yapıyor ozaman. Yada diğer gelinden çekiniyor.düşüncesiz insanlardan nefret ederimzaten büyük oğlu gel diyor daha rahat edersin biz rahat gider geliriz diye çıktı bu konu dünde baya tartisinca esimde gitmek istiyorsn anne biliyorim ama el ne der diye korkuyorsun böyle olmaktansa git sende rahat et dedi
artik gitmesse hayat herkese zindan olur önceleri van oluyordu cunku ve cekiyordum oglunun umru degildi nede olsa annesi de lafı sokan annesi oda rahat ama artık bitti o devir ben yanarsam onlarda yanacak tahammulum kalamdi
Esinize doğru tepkiyi göstermeniz lazım."hani ne hali varsa görsündu? Hani umrunda değildi rahat edecektin artık? Herkesin kötüsü ben miyim" diyin ve susun.hemen hemen 6 7 aydır kayinvalidem Bend e esi vefat ettikten sonra bize yerleşti ama diğer çocukları da var ve ben sabır ettikce o ustume ustume geliyor laftan anlamiyor ztne o geldiginden beri esimle arama mesafe girdi ister istemez annemlere gezmeye gittim geçen hafta kv yide kizina biraktik sonra buyuk kaaynim nerden duyduysa annem orda burda kalıyor olmaz böyle ayrı bir ev acalim anneme hem gelin rahat etsin hem annem dedi ama kaynana kabul etmiyor el ne der nasıl gideyim ve bende eski huzurumu istiyorum tek yasamak istiyorum dün baya tartistik kayinvalideyle esimde annesine siz bukdr birbirinizi yiyorsunjz anne git rahat et dedi.
tabi gittiği yerde tek olmayacak etrafında kizi ogullari torunlari gelinleride olacak herneyse kv tamam giderim dedi sonra eşim bana kizdi rahatladinmi sen nasıl bir insansin dedi halbuki kv gezmedeyken bu laflar çıktığında eşim bana ne hali varsa görsün umrumda değil artik gitsin bende biraz rahatlarim demisti simdide bana kiziyor dünden beri ayrı uyuyoruz düşman gibi bakıyor bana ama o kadinin bu eve olusu her ise burnunu sookusu ve benim gibi herşeye susan bir insani bu hale getirsii ne yapacagim ben kesinlikle istemiyorum biraz tartıştıktan sonra kv gitmeyecemdedi resmen cocuk gibi inat etti ya eşim onun yaninda git anne git rahat et deyip o başka odaya gidince bana yaygarayi kopardi güya bayramdan sonra gidecek ama eşim yuzume bile bakmiyor
inşallah duzelir eski hayatimi geri istiyorum benEsin napsin onuda anlamaya calis kv huzursz ediyorsa esin mecbur kaliyor arada kaliyor ikinzn
simdlk seslenme gidrse guzelce konusrsn alttan alirsin
Duzelirsinz insallah ♡
Canm bi dua vercem sana dnendi yani annemle denemsitk cok faydasi var ozelden yazim sana ♡inşallah duzelir eski hayatimi geri istiyorum ben
aman kalmasin yok bu sefer kararliyim kuyrugu dik tutacagim kesinlikle aynı seylerigecen aylarda yasadim yine gidecekti esim küstü benle konusmadi bana ayri ona ayri konuştu bende aman eşim üzülmesin diye kabul etrim olmuyo öyle üzülen ben oldumSakin benim dustugum hataya dusme.bende kocam uzuluyo diye eskiden kabul ediyodumm ohoo planlar boyle isliyor.birak sende ona yuz verme eninde sonunda geluyo merak etme yeterki sen yelkenleri indirme yoksa o kadin kalir sana diyim
yaz canm suan adetliyim yarin biter uygularimCanm bi dua vercem sana dnendi yani annemle denemsitk cok faydasi var ozelden yazim sana ♡
bunlari soylememe fırsat vermedi yaninda oturmama bile izin vermedi bu gece salonda uyudum bendeEsinize doğru tepkiyi göstermeniz lazım."hani ne hali varsa görsündu? Hani umrunda değildi rahat edecektin artık? Herkesin kötüsü ben miyim" diyin ve susun.
ah bu anlasam kafasindaki tilkileriÇağıran diğer çocukları da varmış, onlara niye elalem ne der diyerek gitmiyor?
Elalem bir tek sizinle oturunca mı laf etmiyormuş, onu anlamadım.
gitse kendi evine gidecek geline değil anacim evet srf bana eziyet yapıyor dün çocuk gibi gitmiycem inat degilmi dediKadın inada yapıyor ozaman. Yada diğer gelinden çekiniyor.düşüncesiz insanlardan nefret ederim
oğlunu yere vurmak istemiyomusmus aman inada yapıyor bende anlamiyorum ben istenmeyecegim hayatta kalmam ya nasıl bir zihniyetBaşka çocukları ve yalnız kalma imkanı da varken, ayrıca bu kadar çok tartışma oluyorken neden sizde kalmak için bu kadar çok ısrar ediyor.
buarada dikkatimi cekti esinizin ismi ATAY miHer ay bi evladında kalsın hem sizi de onlarida bıktırmamis olur. Diğerlerinin de rahatliklarina pes doğrusu sanki tek eşinin annesi.
O....... lukla ne alakası varmış çok saçma düşünce kayinvalideniz çok tuhaf allah yardımcınız olsun. Benim kayinvalidem muhtaç olduğu halde hiç bi evladinin evinde kalmıyor kendi kendini idare ediyor. Eşimin ismi farklı bişey :)buarada dikkatimi cekti esinizin ismi ATAY mi
onuda dedim çok afedersiniz ben o..spu karimiyim kapı kapi gezeyim dedi
İlla ki yeniden alevlenecektir mevzu..normal bir konuşmamızda tersledigi ya da surat astigi zaman bile söyleyebilirsiniz.ama saldırmadan sakince...bunlari soylememe fırsat vermedi yaninda oturmama bile izin vermedi bu gece salonda uyudum bende
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?