• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Neden böyle hissediyorum? Üstesinden geldim sanıyordum ama içimde çok derin bir hüzün var.

Psikolojik tedavi görüyor musunuz? Acaba geçmişinizde sevgiyi yaşamadınız da bu nedenle mi bu kadar bağlandınız?
Sizi o kadar iyi anlıyorum ki. Bende esimle bosanma asamasına geldim bi dönem (tamamen ailesi yüzünden kendi aramızda bi sebep yoktu) bi sinirle anlaşmalı boşanma istedim. Esim kabul etmedi. dava cekismeye döndü. O süreçte biz barıştık. Ama esimle ayrıyken hep sizin gibi hüzünlenirdim. Benden başkasıyla hayatına devam edicek mutlu olacak olması canımı yakardı. Hep dua ederdim onun sevgisini benden almadan ona yeni bi yol nasip etme bana o acıyı yasatma diye. Ama herseyin bi süresi varmıs ben bi süre sonra kabullenme asamasına gectim. 6 ay ayrı kaldık bu arada. Son zamanlar kendi hayatıma odaklanmya basladım avukatım aramasa o konuyla ilgilenmiyodum bile. Esim barısmak icin adım atmasaydı asla adım atmazdım. Bu süreçte yaptıgım en doğru sey kendi hayatıma isime gücüme hedeflerime odaklanmak oldu. Lütfen sizde bunu deneyin ve kesinlikle destek alın. Hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim karsınıza iyi insanlar cıkarsın ki bugünleri hatırlamayın bile.
 
Siz eşiniz pişman olsun, kapımıza gelip yalvarsın, hayatımın anlamı senmişsin demesini, sürünmesini beklemişsiniz. Ama adamın böyle olmaması hayatına devam etmesi şu an ağır gelmiş. Bu sevgi değil esasen bu hırs. Pişman olsun, sürünsin isteği.

Adam öyle bir adam işte eskortla karısını aldatan, umursamaz bir adam. Hala daha farklı olabilirdi diyorsunuz. Hayır olmazdı. Belki sizden önce de kalbini kırdığı biri vardı, siz evlendiğinizde o da çok üzülmüştür, bende ılmayan ne vardı demiştir, biz niye mutlu olamadık demiştir. Ama adam aynı adam,

Bence size düzgün bir şekilde tazminat, nafaka vs veriyorsa anlaşmalı boşanın. Çekişmeli sürdürmek bu aşamada size cazip gelebilir ama yıllarca sizin de hayatınızın olmaması demek. Belki de bu bekleyiş ondandır. Boşanın bekar bir kadın olarak hayatınıza baştan başlayın
 
Başka biriyle evlenip cocuk yapsa ne olacak onu da aldatacak
Karısı varken başka bir kadına gidip hatta üzerine para verip giden bir adamdan hayır mı gelir
Şu an üzüldüğün şeylere ileride iyi ki olmamış diyeceksin
 
Back
X