- 9 Haziran 2009
- 8.682
- 3.212
- 448
- Konu Sahibi anabelmontero
-
Bozmaz bozmaz.Ay ne güzel gerçekten özendim, nazarim deymez umarim
Allah bozmasin insallah
21. Çok doğru bi kanıSizin yasiniz kac, biz burda liseden sonra dostun bulunmadigi kanisina vardik
Bozmaz bozmaz.
Tam tencere-kapağız çok şükür. Aslında o da çok iyi değil çünkü çoğu zaman olaylara aynı açıdan bakıp aynı tepkileri veriyoruz, frenlenmem veya düşüncemin değişmesi gerekirken tam tersi oluyor
21. Çok doğru bi kanıve ne yazik ki o lisedeki dostlar da üniversiteye geçince bambaşka kisilere burunup o gerçek arkadaşlar sadece lisede kalıyo .. Çünkü benim de gerçek yüzlerini gördüğüm iki arkadaş lise dostlarımdi ...
Ah ... Benim de derdim bu artık . Kardeşim dedim, yediğim içtiğim ayrı gitmedi. Ama kendi salaklık etti. Hadi bakalım baksın başının çaresine şimdi ahlaksız insanlarla takılsın dursun.
Aynen öyle ya. Gaza getirmek değil de, mesela ikimiz de duygudan ziyade mantığa önem veren insanlarız. Daha duygusal bakmam gereken bir konuda ikimiz de mantıklı düşününce bu sefer ortaya duygusuz, katı bir tutum çıkıyor. Halbuki o sevgi pıtırcığı olsa beni de yumuşatırYatistiracagina daha fena gaza getiriyor yaniolsun cok sirin geldiniz gözüme oyle ikinizin hizini alamayip birine saydirdiginizi dusundumde suan
Bende beni uzenleri, kazik atanlari sildim hayatimdan ama zorlanmiyomuyum hemde cok, herseye ragmen özlüyorum hep aklima geliyolar
Aynen öyle ya. Gaza getirmek değil de, mesela ikimiz de duygudan ziyade mantığa önem veren insanlarız. Daha duygusal bakmam gereken bir konuda ikimiz de mantıklı düşününce bu sefer ortaya duygusuz, katı bir tutum çıkıyor. Halbuki o sevgi pıtırcığı olsa beni de yumuşatır
Birine saydırmamızı hakikaten görmeniz lazım ama, aynı şeylere uyuz olduğumuz için saydır saydır anca ferahlıyoruz.
Hadi ya
Napicaz biz böyle acaba dikiş nakış kurslarina mi yazilsak belki ordan buluruz
Demek ağır bir kazık değilmiş . Öylesine ölesiye nefret ediyorum ki, dileniyor görsem eğilip 25 kuruş atmam önüne.
Hiç özleme. Bazıları gitmeli ki kazanmalıyız canım.
İnternetin dışarıdan hiçbir farkı yok ki -güvenilir siteler için konuşuyorum-.Haha çok iyi gerçekten ya cok tatlisiniz
Darisi basima diyeyim
Internetten bu denli dost olunabilecegini hic dusunmemistim
Peki siz ne yapıyorsunuz bi derdiniz, sıkıntınız olunca birine anlatma ihtiyaci duymuyor musunuz icinize mi atiyorsunuz
Ben denedim hepsini denedim üniversiteye de gidiyorum ama orda da herkes kendi çıkarını düşünür olmuş ... çok şükür ki çok şansliyim.biriyle tanıştım ve benim bu eksikliğimi tamamen kapattı. bir buçuk yıldır bir birlikteliğim var ve bana hiç bir kız arkadaşımın olamadığı kadar dürüst sadık oldu.. ondan başkasına da guvenebilecegimi hiç sanmıyorum artık. Dört yıllık dost bildiğim insanlardan sonra .....
Arkadas cok ama ben öyle herkese anlatmam özelimi, anneme de anlatmam fazlaDostu geçtim de hiç arkadaşın da yok mu canım ? Ben onlara anlatıyorum. Sadece artık kimse ile içli dışı değilim, sürekli görüşmüyorum :) Hiç kimsen yok ise gel burda anlat. Ya da git annene anlat. En iyisi bu.
Nereden bulmuşsunuz o dostu diye sormuşsun ya başlıkta, cevap veriyorum;
Barınaktan. :)
Arkadaşlarımı da severim ama kedimden kuşumdan köpeğimden daha iyi bir dinleyici yok :) (farklı dönemlerde oldu tabii bu arkadaşlarım, hepsini bir eve toplayacak gücüm yok)
Orasi oyle ama ne biliyim daha bi kuşkulandirici, urpetici geliyor internetİnternetin dışarıdan hiçbir farkı yok ki -güvenilir siteler için konuşuyorum-.
Sokakta veya arkadaş ortamında tanışacağınız insan zaten internetteki. Ben nasıl internetteysem, siz nasıl internetteyseniz, karşınızdaki de aynen öyle.
Sadece sokakta veya arkadaş vasıtasıyla değil, ortak site vasıtasıyla tanıyorsunuz o kadar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?