- 8 Temmuz 2014
- 2.284
- 1.248
- 163
- Konu Sahibi anabelmontero
-
Ahh ahh iste aradigim arkadaşlık...benim en tek dostum var o da 2o yıllık taaa 2.sınıftan başlamış bir dostluk
ona bir şey olsa yaşayamam derim hep
hep sağ kolum can kardeşim
iyiki varrr
Bende o köşeye cekilenlerdenim istekimi şanslıdır bir kaç tane dost bulur kendine... kimi ise duygusuzdur veya umursamazdır kazık yese bile herşeyi yutar dostlukları devam eder.. şanslı kesimler azdır maalesef .. şanslı kesimden değilsen ya atılan kazıkları bir köşeye atıp canım cicim demeye devam edeceksin yada kendi köşene çekileceksin... ama çok takmayın insan elbet ömrü boyunca bir tane dost bulur kendine sizde o zamanı bekleyin .
inşallah diyelim o zaman..Bende o köşeye cekilenlerdenim iste
Hazirliktayim bu sene insallah bulurum burdan birini
Aahh bende cok istiyorum valla , özellikle köpekama bakımları cok zor kendime guvenmiyorum. Bide simdi azginlik zamanlari yanlis bisey yaparsa sogurum o kopekten hayir ailemle yasiyorum bide
Oyuzden cesaret edemiyorum bitane almaya
Ben de bekliyorum o "Gerçek Dostu", doğru düzgün kimseyi bırakmadım çevremde, rahatladım resmen.
Yeniliğe ihtiyacım var, gerçekliğe, doğruluğa, daha derin dostluklara, daha az ama öz insana vs..
Ama bir rahatlamalıydım, yük kalktı üstümden resmen.
Dilerim gönlümüze göre hayırlısıyla en azından bir tane gerçek dostumuz olur.
Yaaa gerçekten mi öyle bisey var mi ? Ya cok iyimis ben bilmiyodum mutlaka öyle bi seye gonullu olmak isterim cok sevindim suanAralarında ayrım yapmak istemem ama köpekler benim de favori hayvanların. Ben köyde yaşarken bakmıştım bahçesiz yerde zor gerçekten hayvana da eziyet.
Eğer sahiplenme fırsatınız yoksa bile etrafınızdaki barınaklaru araştırıp gönüllü olabilirsiniz. :) Haftanın belirli günlerinde gönüllüler gidip oradaki hayvancağızları gezdiriyorlar. Biraz hüzünlü tabii onları öyle görmek ama o bile bişey oralardaki hayvancıklar için.
Ahh ahh aynen öyle... bu saatten sonra ben öyle arkadaş bulamam diye dusunuyorum oyuzden. Gerçekten en iyi dost kardes ama yasiniz yakin heralde sizin ben kardeslerimle dertlesemiyorum alip karsima konusamiyorum cok kucukler bendenEn iyi en saf dostluklar çocuklukta kuruluyor diye düşünüyorum ama herşeyden önce en iyi dost kardeştir bence. Benim ablam ve kardeşim en iyi dostlarımdır gerisi yalan derim hep. Ama çocukluktan tanıştığım iki tane dostum vardı birisi hala dostum kardeşim gözüm kapalı güvenirim ama bir diğeri öyle değil benimde canım acıdı yani dost kazığından. Lisede üniversitede olanların adı sadece arkadaş oluyor.
Ben senin dostun olayimmi?2 tane dostum vardi sözde,ikisinin de allah belasini versin. Su yasima kadar kimi dost bildiysem pisman ettiler hepsinden nefret ediyorum
Bazi insanlara bakıyorum "kardeşim" diyolar, birbirlerini kardeşleri gibi görüyorlar, birbirleri icin fedakarlik yapiyorlar, yedikleri ictikleri ayri gitmiyo, dertlerine ortak oluyolar vs vs...Nerden buluyosunuz bu insanlari allah icin bana da soylesenize ? Ben niye bulamiyorum böyle fedakar, kazik atmayan insanlari ?
Artik kimseyi hayatima sokmama karari aldim kimseye fedakarlik, iyi niyet falan yok herkes yoluna
Icimi dökmek istedim isteyen yorum yazsin istemeyen yazmasin, rahatladim o bana yeter
Ahh ahh aynen öyle... bu saatten sonra ben öyle arkadaş bulamam diye dusunuyorum oyuzden. Gerçekten en iyi dost kardes ama yasiniz yakin heralde sizin ben kardeslerimle dertlesemiyorum alip karsima konusamiyorum cok kucukler benden
Bian sizi şu avatarinizdaki kadin olarak düşündümBen senin dostun olayimmi?
Bian sizi şu avatarinizdaki kadin olarak düşündüm
Siz baya buyuksunuz ama sanirim, ben 18 yasindayim
O işler belli olmaz belki yeni gideceğin okulda kendin gibi düşünen biri çıkar karşına umudu yitirme hemen benimde üniversitede ikinci senem iki tane arkadaşım var şuan evet herkesin hayatı oturmuş olduğu için pek kimse dost aramıyor ama çok tatlı arkadaşlıklar kuruluyor en azından ben seviyorum arkadaşlarımı mesela ha ama üniversiteden sonra kopar mıyız onu bilemem :)
Evet ablamla iki yaş kardeşimle 3 yaş var aramızda ama hepimiz görsen yaşıt gibiyizdir o yüzden gerçekten 3 gerçek dostuz kimseyede ihtiyacımız yok allaha şükür ama dediğim gibi benimde çocukluk arkadaşım var kendisi dostumdur gerçekten allah bozmasın aramızı hiç bir zaman yanlışımız olmamıştır birbirimize çünkü ikimizde çıkarları uğruna yaşayan insanlar değiliz bu nedenle dost bulmak zor çünkü herkes çıkar peşinde. 19 yıldır tanıdığım bir arkadaşımıda son zamanlarda tanıyamıyorum mesela ve üzülüyorum gerçekten o kadar güzel anılarımız var ama yapılan yanlışlar soğutuyor insanı malesef.
Tipime bakma içim Angelina Jolie gibi
Amin canım inşallah, konuşmak istersen de bende buradayım yalnız hissetme bu kadar kendini sanal dostun olurum bende seninAmaan bosverin cevrenizdekiler size yeterde artar bile :) cocukluktan beri arkadas olmak cok güzel bisey hep ozenmisimdir
Allah bozmasin insallah
Tesekkur ederim cok naziksinizAmin canım inşallah, konuşmak istersen de bende buradayım yalnız hissetme bu kadar kendini sanal dostun olurum bende senin
Ben rahatlayamadim bazilarini cok ozluyorum herseye ragmen cunku "iyi günler"imiz gerçekten çok guzel geçmiş... 1 tane kafi zaten daha fazlasina hic gerek yok
Amin insallah bizde buluruz o "gerçek dost"u
Ben de sıkıntısını çekmedim değil, hala vardır, hayatım da bir dönüm noktası daha yaşadım.. Bir tecrübe daha.
Ama gerçekten ağırlık vardı çok üstümde, gidince o kadar iyi anladım ki.
Eskileri anma özleme zamanlarım geçti gibi, oluyordu tabi..
Benim için değerli bir insana sabrımın sonuna kadar şans veririm, beklerim(bir daha ne kadar olur, olur mu bilmem) sonrası zaten "acımasız" damgası yerim olması gerekeni yaptığım için, çünkü onlara göre bir sorun yok, işlerine gelmez, görmezler, suçlamak için yer ararlar... (Belki de daha önceden acımasız olmak gerekiyordu) Geriye dönüp bakma ihtimalim de çok düşüktür çünkü artık tahammülüm kalmamıştır, kaldıramıyorumdur, geriye at at yer kalmamıştır. İstesem de içim almaz, doğru değildir.. Yine aynı sıkıntılar...
Yalnızlık daha güzel kalabalıkta yalnızlık çekmekten. Ama elbette ihtiyacı olur insanın en azından bir tane gerçek dosta, dostluklarım bitmiş sıkıntısını yaşarken annem ameliyat oldu o ara artmıştı sıkıntım, yanımda olabilecek bir kişi yok.
"Allah, yalnızlığı, yalnızlığın ortağı olan dostluk olmaksızın yaratmazdı. Havva'yı Adem'in yalnızlığını bitirmek için yaratmıştı. Ne merhemi olmadan ağrı ne de doygunluk olmadan açlık var olamaz. Yalnızlığın ilacı beklemekten geçer, çünkü yalnızlık sadece zamanın bir oyunudur: Bir bütünün parçaları yalnızca anlarla birbirlerinden ayrılmışlardır.
..."
Aşkın Gözyaşları Hz. Mevlana kitabından, malum durumdan daha bir ilgimi çekmişti : )
Bir şekilde gelecektir diliyorum ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?