Nerden Buldunuz o Dostu?

Ben de bekliyorum o "Gerçek Dostu", doğru düzgün kimseyi bırakmadım çevremde, rahatladım resmen.
Yeniliğe ihtiyacım var, gerçekliğe, doğruluğa, daha derin dostluklara, daha az ama öz insana vs..
Ama bir rahatlamalıydım, yük kalktı üstümden resmen.
Dilerim gönlümüze göre hayırlısıyla en azından bir tane gerçek dostumuz olur.
Sonra da gerçek bir aşk.

Bende o köşeye cekilenlerdenim iste
Hazirliktayim bu sene insallah bulurum burdan birini

Aahh bende cok istiyorum valla , özellikle köpek ama bakımları cok zor kendime guvenmiyorum. Bide simdi azginlik zamanlari yanlis bisey yaparsa sogurum o kopekten hayir ailemle yasiyorum bide
Oyuzden cesaret edemiyorum bitane almaya

Aralarında ayrım yapmak istemem ama köpekler benim de favori hayvanların. Ben köyde yaşarken bakmıştım bahçesiz yerde zor gerçekten hayvana da eziyet.
Eğer sahiplenme fırsatınız yoksa bile etrafınızdaki barınaklaru araştırıp gönüllü olabilirsiniz. :) Haftanın belirli günlerinde gönüllüler gidip oradaki hayvancağızları gezdiriyorlar. Biraz hüzünlü tabii onları öyle görmek ama o bile bişey oralardaki hayvancıklar için.

Ben rahatlayamadim bazilarini cok ozluyorum herseye ragmen cunku "iyi günler"imiz gerçekten çok guzel geçmiş... 1 tane kafi zaten daha fazlasina hic gerek yok
Amin insallah bizde buluruz o "gerçek dost"u

En iyi en saf dostluklar çocuklukta kuruluyor diye düşünüyorum ama herşeyden önce en iyi dost kardeştir bence. Benim ablam ve kardeşim en iyi dostlarımdır gerisi yalan derim hep. Ama çocukluktan tanıştığım iki tane dostum vardı birisi hala dostum kardeşim gözüm kapalı güvenirim ama bir diğeri öyle değil benimde canım acıdı yani dost kazığından. Lisede üniversitede olanların adı sadece arkadaş oluyor.

Yaaa gerçekten mi öyle bisey var mi ? Ya cok iyimis ben bilmiyodum mutlaka öyle bi seye gonullu olmak isterim cok sevindim suan

Ahh ahh aynen öyle... bu saatten sonra ben öyle arkadaş bulamam diye dusunuyorum oyuzden. Gerçekten en iyi dost kardes ama yasiniz yakin heralde sizin ben kardeslerimle dertlesemiyorum alip karsima konusamiyorum cok kucukler benden

Ben senin dostun olayimmi?

Ahh ahh aynen öyle... bu saatten sonra ben öyle arkadaş bulamam diye dusunuyorum oyuzden. Gerçekten en iyi dost kardes ama yasiniz yakin heralde sizin ben kardeslerimle dertlesemiyorum alip karsima konusamiyorum cok kucukler benden

O işler belli olmaz belki yeni gideceğin okulda kendin gibi düşünen biri çıkar karşına umudu yitirme hemen benimde üniversitede ikinci senem iki tane arkadaşım var şuan evet herkesin hayatı oturmuş olduğu için pek kimse dost aramıyor ama çok tatlı arkadaşlıklar kuruluyor en azından ben seviyorum arkadaşlarımı mesela ha ama üniversiteden sonra kopar mıyız onu bilemem :)
Evet ablamla iki yaş kardeşimle 3 yaş var aramızda ama hepimiz görsen yaşıt gibiyizdir o yüzden gerçekten 3 gerçek dostuz kimseyede ihtiyacımız yok allaha şükür ama dediğim gibi benimde çocukluk arkadaşım var kendisi dostumdur gerçekten allah bozmasın aramızı hiç bir zaman yanlışımız olmamıştır birbirimize çünkü ikimizde çıkarları uğruna yaşayan insanlar değiliz bu nedenle dost bulmak zor çünkü herkes çıkar peşinde. 19 yıldır tanıdığım bir arkadaşımıda son zamanlarda tanıyamıyorum mesela ve üzülüyorum gerçekten o kadar güzel anılarımız var ama yapılan yanlışlar soğutuyor insanı malesef.

Amaan bosverin cevrenizdekiler size yeterde artar bile :) cocukluktan beri arkadas olmak cok güzel bisey hep ozenmisimdir
Allah bozmasin insallah

Ben rahatlayamadim bazilarini cok ozluyorum herseye ragmen cunku "iyi günler"imiz gerçekten çok guzel geçmiş... 1 tane kafi zaten daha fazlasina hic gerek yok
Amin insallah bizde buluruz o "gerçek dost"u

Ben de sıkıntısını çekmedim değil, hala vardır, hayatım da bir dönüm noktası daha yaşadım.. Bir tecrübe daha.
Ama gerçekten ağırlık vardı çok üstümde, gidince o kadar iyi anladım ki.
Eskileri anma özleme zamanlarım geçti gibi, oluyordu tabi..
Benim için değerli bir insana sabrımın sonuna kadar şans veririm, beklerim(bir daha ne kadar olur, olur mu bilmem) sonrası zaten "acımasız" damgası yerim olması gerekeni yaptığım için, çünkü onlara göre bir sorun yok, işlerine gelmez, görmezler, suçlamak için yer ararlar... (Belki de daha önceden acımasız olmak gerekiyordu) Geriye dönüp bakma ihtimalim de çok düşüktür çünkü artık tahammülüm kalmamıştır, kaldıramıyorumdur, geriye at at yer kalmamıştır. İstesem de içim almaz, doğru değildir.. Yine aynı sıkıntılar...
Yalnızlık daha güzel kalabalıkta yalnızlık çekmekten. Ama elbette ihtiyacı olur insanın en azından bir tane gerçek dosta, dostluklarım bitmiş sıkıntısını yaşarken annem ameliyat oldu o ara artmıştı sıkıntım, yanımda olabilecek bir kişi yok.
"Allah, yalnızlığı, yalnızlığın ortağı olan dostluk olmaksızın yaratmazdı. Havva'yı Adem'in yalnızlığını bitirmek için yaratmıştı. Ne merhemi olmadan ağrı ne de doygunluk olmadan açlık var olamaz. Yalnızlığın ilacı beklemekten geçer, çünkü yalnızlık sadece zamanın bir oyunudur: Bir bütünün parçaları yalnızca anlarla birbirlerinden ayrılmışlardır.
..."
Aşkın Gözyaşları Hz. Mevlana kitabından, malum durumdan daha bir ilgimi çekmişti : )
Bir şekilde gelecektir diliyorum ki.

Nekadar güzel yazmissiniz ellerinize saglik

Boyle zor anlarda yalniz kalmaktan cok korkuyorum daha önce kaldim cok acisini cektim içe ata ata yer kalmadi..

Ben de bekliyorum allah insallah bekledigimize değecek insanlarla karsilastirir:)

1. En ufak hatada silmeyeceksin insanların hata yapabileceklerinin farkında olacaksın

2. O insanın da mayası iyi olacak yapılan fedarkarlığın farkında olacak o da aynı şekilde senin ufak hatalarını tolere edebilecek

3. Zaman. Zamanla dostun mu değil mi anlarsın.

Gerçek dostum diyebileceğim tek bir kişi var şu hayatta, yıllardır kardeşim yıllardır kardeşiyim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…