Merhabalar arkadaşlar,şu aralar çok zor bi dönem geçiriyorum. Fikirlerinize ve yardımınıza ihtiyacım var çünkü ne yapacağımı şaşırdım. Benim 6 yıllık çok mutlu giden bi ilişkim var. Bu zamana kadar hiç bir problem yaşamadım ve çok mutluydum. Ama nasıl ki aileler işin içine girdi, sanki bizim işin büyüsü bozuldu. Aralık ayında erkek arkadaşımın ailesiyle ailemi tanıştırdık. Gelip tanıştıktan sonra 2 ay ne aradılar ne de sordular. 2 ayın sonunda bi kere arayıp istemeye gelicez dediler ama gün vermediler. Aradan 15 gün geçti hala herhangi bi ses yok. Mart ayı oldu ve biz bu yaz evlenmeyi düşünüyoruz hala ortada hiç bişey yok. Ben çıldırmak üzereyim. Erkek arkadaşım ne desem hallederiz diyor. Sanki hiç arkamda dumuyor gibi...Çok zor durumdayım,yardım edin bana. Fikir verin.
Aslında aileler arasında hiç bir problem olmadı,tanışma gayet olumlu geçti... Aslında konuyu paylaşmamdaki neden buydu,acaba herşey normal mi? yoksa anormal olan bişeyler mi var bilemedim. Şu an bakınca evet çok vakit geçmemiş ama bi de bana sorun şu son 2 ay ömrümden ömür gitti resmen
[/QUOT
anormal olan bir şey sezinliyorsanız bu durum tabiki çok farklı
anormal bir şey olmadığından emin olmalısınız
bunun içinde ailesinin sizin ve ailenizin hakkında görüşlerini erkek arkadaşınıza sorabilirsiniz
bi problem yoksa
müstakbel eşinizle söz tarihi belirleyip o tarihte gelmelerini bekleyeceksiniz
boş boş beklemeyin tabi o tarihisiz hazırlıklarınzı yapın yavaştan çeyiz çüyüz
Ailesiyle zaten çok önceden tanışmıştım,babası da annesi de çok sevmişi beni. Dün akşam aradılar zaten:) Yine gün belirlemediler ama nişan ve isteme bi arada olsa sizin için problem olur mu diye anneme sordular.Öyle işteeee
Merhabalar arkadaşlar,şu aralar çok zor bi dönem geçiriyorum. Fikirlerinize ve yardımınıza ihtiyacım var çünkü ne yapacağımı şaşırdım. Benim 6 yıllık çok mutlu giden bi ilişkim var. Bu zamana kadar hiç bir problem yaşamadım ve çok mutluydum. Ama nasıl ki aileler işin içine girdi, sanki bizim işin büyüsü bozuldu. Aralık ayında erkek arkadaşımın ailesiyle ailemi tanıştırdık. Gelip tanıştıktan sonra 2 ay ne aradılar ne de sordular. 2 ayın sonunda bi kere arayıp istemeye gelicez dediler ama gün vermediler. Aradan 15 gün geçti hala herhangi bi ses yok. Mart ayı oldu ve biz bu yaz evlenmeyi düşünüyoruz hala ortada hiç bişey yok. Ben çıldırmak üzereyim. Erkek arkadaşım ne desem hallederiz diyor. Sanki hiç arkamda dumuyor gibi...Çok zor durumdayım,yardım edin bana. Fikir verin.
Olabilir tabii,ama bana yansıtılan bişey yok. Erkek arkadaşımın dedesi rahatsız belki ondanda olabilir diye düşünüyorum. Ama tabi hep tahminler üzerinden gidiyorum. Bi yandan da diyorum ki olacağı varsa olur yoksa zaten biz ne yaparsak yapalım olmayacaktır. Hepinizin yorumlarına teşekkürler
"bakarız,hallederiz" kelimeleri yerine "dedemin hastalığı" demek zor olmasa gerek.
hayırlısı olsun
dedesi rahatsız diye erteliyorlersa isteme işini yaşlı adam rahatsızmışta Allah gecinden versin ama ölürse dahada uzayacak en azbir yıl bence erkek arkadaşınla uygun bir dilde konuş öğrenmeye çalış tam olarak nedeni neymiş evlenmek için neyi bekliyoruz diye sor kaç yıllık ilişki artık birbirinizi yeterince tanımışsınız ben olsam aile arasında bir yüzük takıp direk düğün yaparım çok fazla uzatmanın anlamı yok konuş erkek arkadaşınla başka çaresi yok
canım ben seni çok ii anlıyorum...benimde 4 yıllık bi ilişkim var..1,5 ay önce annesiyle görüştüm 1 2 aya geliriz filan fişman ramazandan sonra eylül gibi de düğün yaparız dedi...1 ay geçti 2 ay da geçecek nerdeyse gelicekler daha..gelicez ilki tanışma sonrada isteme olur diolar ama yok beklemek insanı öldürüo :96: insan tarih filan verirr ona göre hareket ederiz..böle belirsizlik olunca insanın içinden bişi gelmio malesefguya ramazandan sonraya evlenicez ne zmna nişan olucakta ne zmna evleneceksek pehhh
hep sabrettik yine sabredelim canım yapıcak başka bişimiz yokki elden ne gelir...kaderimizde ne varsa onu çekicez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?