Nişan süreci

yaa ben hişçbişey anlamadım. Annesi haftada bir arıyo annemle bi muhabbet bi muhabbet... şöyle yapalım böyle yapalım diyo. Gelgelelim ki iş gün vermeye gelince konuşuruz tekar diyo... Bu böyle 2 aydır devam ediyo. Anlamadım ben hani bi problem olsa aramaz heralde diyorum. Haklısın artık resti çekmenin zamanı geldi de geçiyo bile..

NİŞAN TARİHİM 10 NİSAN ÇOK MUTLUYUM...11 nisanda 6.yıl dönümümüz. Hepinizin yorumlarına teşekkür ederim...

İyi de buna erkek arkadaşınla ortak olarak siz karar vericeksiniz. O da ailesine sizin kararlaştırdığı günü söyleyecek ve gelicekler bu kadar basit ama erkek arkadaşınız çok tutarlı ve sağlam adımlar atmıyor gibi sebep bundan kaynaklanıyor bence.

Arkadaşlar ben nişanlandım 9 nisanda:) çok mutluyum... Aranızda bu tarz sorunlar yaşayanlar varsa sadece sabretsin, herşey geçiyoo..Allah bu mutluluğu hepinize nasip etsin inşallah. Bu siteden çok faydalandım. Kıyafet seçimimden bohçama kadar herşeyi burdan yaptım. EN yakın zamanda bütün fotoğrafları paylaşıcam,sizlerinde işine yarar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…