- 3 Mart 2015
- 1.788
- 17.262
- 208
- Konu Sahibi Gebere Jackson
-
Ben ona sorduğum her şeyi tek tek açıklamam gerekmiyor , gerizekalı olduğundan anlamamıştır.Ya bana eşim nişanlım senin çöpünü temizledim dese ben dalga geçerm işin me temizlicen tabi diye takılmam yani bana nasıl bunu der diye
Birde insanların düşüncelerini açıkça konuşması taraftarıyım. Yani arabada tek mi olacaksın dedikten sonra annemi alalım ondan sordum demen kaç saniyelik kayıp olur ki.
Bu arada nişanlın zaten öküz o ayrı
İki hafta önce cumartesi nisanlandık pazar sabahı karşımda başka bir adam vardı.Evlilik için herşey nişanlandiktan sora Baş-lı-yor!!
a'damın gerçek yüzü nişanlaninca görüyorsun...
Mşanlıyken öyle oluyor bende eşimle benzer sorunları yaşadım. Aynı kuzen değilde arkadaşlarını getirip sonra onlar için aptalca kavga etmişliği var ailesinim atıp tutmuşluğu var. Millete sallayıp sallayıp dururdu enufak şeyde kavga ederdik. Sonuç olarak ayrılmadık evlendik. Gayette mutluyum evimde ama tabi bişryler unutulmuyor eşim ne kadar iyi olursa olsun aramıza bir duvar örmüş durumdayım o darkında değil ama sürekli aklıma geliyor bazen uzak duruyorum o sürekli yaklaşmaya çalışıyor bazen elim işe kalkmıyor. Yani ben nutsuz değilim kafamdaki eski şeyleri atarsam gayette mutlu sayılırım ama herkes bir değil. Siz mutlu olacağınıza inanıyormusunuz? Mühim olan bu
:))) ben her zaman karşımda kinin zeka seviyesini düşünmeden açıklama yaparım ki sorun bende kalmasın diye. Çok da faydasını gördüm şimdiye kadar valla.Ben ona sorduğum her şeyi tek tek açıklamam gerekmiyor , gerizekalı olduğundan anlamamıştır.
adam kendini evlenmiş gibi hissetmiş seninle 40 yıllık evli gibi hissetmiş ondan gerçek yüzünü o şekilde göstermiş malum adamlar böle oluyor.İki hafta önce cumartesi nisanlandık pazar sabahı karşımda başka bir adam vardı.
biraz zaman tanı. Konuşmaya çalış. O kızdığında ondan daha fazla kız yani enazından sınırlarını görmüş olursun. Şiddetli kavgalar bunun için var karşındakini tanımak. Bakalım ne kadar abartıcak. Ama sanki kişiliği tam ıturmamış gibi evde problemleri var gibi geldi evlilik durumunuz haricinde yani.Bilmiyorum inan.
Sinirle karar verip pişman olmak istemiyorum, kendimi yakmak istemiyorum of.
Ben 23 o 28 yaşındaYaşlarınız kaç ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?