Nişanlanmak için can atıyodum, şimdi nişanı atmak için..

Benim kırılgan çabuk pes eden yorulan halsiz düşen bir bünyem var.
Sevdiğine yüzde 1542538516353153 eminim. Ama sence de sevgi bi ilişki için yeter mi ?
Büyün psikopatlar çok sevdiğim için yapıyorum der..severler de ama sana zararı olduktan sonra bir anlamı yok

Dost acı söyler derler ya, ne güzel de söyledin.
Bu adamı manevi güzü yok maddi gücü yok. Evlendikten sonra ben işten ayrılırsam geçinmemizin imkanı yok.
Ya en basiti ben bu adamla hayal kuramıyorum.
Mesela diyorum ki o rakı sever ben vodka. Alırız birer 35lik kurarız masayı geçmişi yad ederiz sarhoş oluruz sahile iner koşarız.
Bana söylediği ne ?
O kadar durumumuz olmayabilir.
Ulan hayal lan hayal ne istedim ki ben senden ?
gün geçtikçe amaan bundan ne olcak dediğim her kar tanesi çığ olarak üstüme düştü.
Ben mutsuz bir ailede büyüdüm mutsuz bir evlilik yapma gibi lüksüm yok.
Alıp karsıma defalarca konustum konular farklıydı sadece.
Ağladı sızladı yalvardı affettim. Bu gece beni aramadı bile çünkü kendini haklı buluyor. Ya böyle bir mantık var mı ?

Yani dediklerini yapmıyorum diye resmen benden günah çıkarıyolar

aa sen 2 hafta önce nişanlanmıştın dimi?
bence seni kuzeninden kıskandı, onu sordun sanmış
ondan böyle tepki verdi
ama bence bu durumu açıklığa kavuştur hemen ani karar verme hareketlerine iyice bi bak

çok çirkin bir ithamda bulunmuş gerçekten çok üzüldüm sizin adınıza benim eşimde bana iş arkadaşımla ithamda bulunmuştu... ve inanın o an midem bulandı ve hala eskisi kadar sıcak olamıyorum ona... eminim sizde soğumuşsunuzdur... seviyorsunuzdur muhakkak ama bir tane ömrünüz var değer mi sizce?

aa sen 2 hafta önce nişanlanmıştın dimi?
bence seni kuzeninden kıskandı, onu sordun sanmış
ondan böyle tepki verdi
ama bence bu durumu açıklığa kavuştur hemen ani karar verme hareketlerine iyice bi bak
Prenses daha dün konustuk ya. Ben sebep her ne olursa olsunb öyle bir yakıştırmayı kendime yakıştıramıyorum. Hiçbir dilde açıklaması olamaz

şu rakı vodka hayalinden sonra diyorum ki,
bu adamla senin kadar duygusal bir kız yapamayabilir..

Vazgeçsem o kadar tepki aıcam ki, gerçi bu pek urumda değil, benim hayatım benim seçimlerim.
Ama ben gercekten bitirmeli miyim ?

Prenses daha dün konustuk ya. Ben sebep her ne olursa olsunb öyle bir yakıştırmayı kendime yakıştıramıyorum. Hiçbir dilde açıklaması olamaz
yazdıklarını şimdi okudum, daha iyi anladım
maddi gücü yoksa çok zorluk çıkar, çok zorluklar yaşayabilirsin
iyi düşün derim
maddiyi geçtim manevi olarak böyleyse bi de..

Canım sen anladığım kadarıyla ne yapmak istediğini ya da ne yapman gerektiğini biliyosun aslında. Sadece bunu yapacak ve yaptıktan sonra bunun üstesinden gelebilecek gücü arıyosun. Korkmakta haklısın. Ayrılık kolay bişey değil elbette.
Nişanlılık bir hayal, hazırlık evresidir. Senin hayallerine bile müdahale eden bir adam var karşında. İnandığın şeyi uygula derim. Ondan koca olmaz canım.
Ben de eşimle nişanlılık evresinde çok şey yaşadım. Ama benim bi avantajım vardı. Benim nişanlım ailesine arkasına döndüğü zaman ondan sonraki hayatını yalnız da sürdürebilme, karısına çocuğuna yalnız da kanat gerebilme gücüne sahipti. Çok mu zengindi, hayır! altı üstü bi polis maaşı vardı. Ev yok, bişey yok. Ama sağlam bi yüreği ve inatçı karakteri vardı. Ve ben bu adama emanet ettim kendimi, asla da pişman olmadım. Hiç bişeyin de eksikliğini yaşamadım. Erkek olmakla adam olmak arasında büyük fark varmış meğer..
Şimdi düşün ki zaten aklında doğru olduğuna inandığın bişey var senin. Onu uygula.. Ama kararlılığından bi adım geri atma sonra..

Vazgeçsem o kadar tepki aıcam ki, gerçi bu pek urumda değil, benim hayatım benim seçimlerim.
Ama ben gercekten bitirmeli miyim ?
emin olun nişanı atmak evliliği bitirmekten daha kolay... benim şimdiki aklım olsa evlenmezdim çünkü benim eşimde çok gereksiz sinirli ve birtek bana tahammülü olmayan biri.. nişan zaten birbirinizi tanımak için olan bir süreç sizde çevrenize size olan tavırlarını yüzeysel anlatın bence...ama tabi bu en son çare isterseniz bir şans verin ve psikoloğa gitmesini isteyin inşallah düzelir ve musmutlu olursunuz....beraber aile terapstine de gidebilirsiniz.

Masumane bı soruya ben sana yetmiyor muyum a getiren adamla geleceği pek iyi görmedim .. Siz de iyi düşünün.. Küçük bir konudan direksiyonu yumruklayan adam yarın bi gün neler yapmaz.. Siz telafi etmek için aile terapisti deneyin bence.. Sonra evlilik için adım atmanızda fayda var.

Zoruma gidiyor 15 gün önce can attığım şeye şimdi arkamı dönmek. Ben onun için 2. üniversitemi yarıda bıraktım. Ya Allahın cezası yerde kendime arkadas bırakmadım ona vakit ayırdım. Ki ben hayatının 7 senesini ailesinden ayrı özgür geçiren bi kız olarak. Her şeyden vazgectim istanbula dööndüm. Şunu iyi bilmeli ben herkese her seye arkamı döndüysem ona da çok rahat dönebilirim

Merhaba canım. Bir kere bu adamla evlenme konusunu çok iyi düşün. Ben de nişanlılık dönemlerinde türlü sıkıntılar çektim ve neden böyle yapıyorsun dediğimde çok seviyorum kıskanıyorum dedi. Ve ben de saflık ve tecrübesizlik yüzünden evlendim. Fakat 3 ay içinde boşandım. Böyle direksiyon yumruklayan adamdan hayır gelmez bence. Evet kimse dört dörtlük değil ama bu adam daha baştan adam olmadığını göstermiş.

fazlaca kıskanç ve sanki biraz güvenmiyor sana. Yoksa kuzeniyle yakıştrmasının başka bi anlamı yok.

Sana cok samimi birsey soyliyim canim bak yol yakinken dön. Demek ki o nisanli bozuntusu kuzenle senin herhangi bir bakismanizi gulusmenizi gordu. Kafasinda yazdi yazdi kendini doldurdu. Bu cirkin yakistirmayi yapti sana. Tamamen zihniyetinin pisligini gosteriyo bu. Hemen ayril bu adamdan.

Hatta sana o kuzen icin mi bile der bu adam!

ortada çok büyük bi problem yoksa herşey düzeliyor
ama söylenen laflar hiç unutulmuyor aklında olsun
normalde domuz gibi küsen ben, yeri geliyor bi çok lafı sevgimden yutuyorum ama unutuluyor mu hayır!
kaldırabileceksen öyle devam et.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…