- 15 Ekim 2015
- 3.193
- 11.673
- 208
- Konu Sahibi Gebere Jackson
-
Ben inanamıyorum onun böyle birine dönüştüğüne, he daha öönceden vardı ama nişandan sonra çığırından çıktıadam kendini evlenmiş gibi hissetmiş seninle 40 yıllık evli gibi hissetmiş ondan gerçek yüzünü o şekilde göstermiş malum adamlar böle oluyor.
herşey degişiyor. sen o adamla ömür geçireceksin o yüzden bunu bin kere düşün derim evlenince aynisini yapacak mi? dahada mi kötü olacak? gibi düşün sora olmayacaksa vazgeç..
kimse boşanmak için evlenmiyor. herkes mutlu olmak için evleniyor. ama anlaşamadıktan sora napcak mecbur ömür boyu psikolojik şiddet görmeye değmez!!!
Nişanlandıktan sonra gerçek yüzünü gördüm diyosun.. Dur hele bi bekle bakalım asıl evlenince göreceklerin de var senin. Daha şimdiden böyle su koyuverirsen...... Nişanlın seni gerçekten seviyor. Aslında çok çok ayrılmanı gerektirecek bişey de göremedim ben ortada. Beni tek düşündüren daha bu kadarcık değişimle bu noktaya gelmişsin evlenince ne olacak?? Kimin prensi kurbağaya dönüşmedi kiEğer kaldıramam diyosan ki kaldırmak zor oluyor; hele de evlendikten sonra yeni bir yaşama alışma dönemi içinde gerçekten bocalarken bir de eşindeki bu mutasyonları görmek insana kendini çok kötü hissettiriyo. Ve inanılmaz çirkinleşmeler, saygısızlıklar yaşanıyor. Boşanmalar genelde de bu dönemeçte oluyo. Dayanabilirsen ayrıl ama yeni ilişkilerinde de yaşayacaksın bunları. Kimse sana ben çok istikrarlı bi karakterim diye bişey vaadedemez.
O yüzden ayrılmak yerine bu tip krizleri nasıl atlatabileceğine dair çözümler üret. Allah yardımcın olsun..
tlf ve mesajlarına bir süre cvp verme biraz burnu sürtülsün ,
ailesi ile olan konuya gelecek olursak , bunun gibi yada buna benzer herkes bu tarz bir olay yaşamıştır ,
eşimin aileside ev alacaz boşuna kira ödemesinler falan dediler , aldılar allah için yalan söyleyemem ama sadece aldılar bütün borcu kurusuna bakadar biz ödedik , yani yalan dolan ,
benım takıldıgım tek konu kolunu sıkması
Seni kuzenden kıskanmak sanki bahane gibi geldi,ev konusunda onların dediği olmadığı ya şimdi sinirini senden çıkarıyor gibi olmuş.Ben inanamıyorum onun böyle birine dönüştüğüne, he daha öönceden vardı ama nişandan sonra çığırından çıktı
Aynı yastayız senınle , mutsuz hıssettırecek hıc bırsey yapma bence kalbının sesını dınleBen 23 o 28 yaşında
Benim müdürüm çok abbacandır kapıdan girdiğimde anladı bugun kötü olduğumu, onla dertleştim sabah oda senin dediğinin aynısını dedi. Peki ebn bu noktadan sonra ne yapmalıyım ?Seni kuzenden kıskanmak sanki bahane gibi geldi,ev konusunda onların dediği olmadığı ya şimdi sinirini senden çıkarıyor gibi olmuş.
Onu görmek sesini duymak varlığını hissetmek istemiyorumAynı yastayız senınle , mutsuz hıssettırecek hıc bırsey yapma bence kalbının sesını dınle
Sanırım bir süre konuşmazdım sonra sinirim geçtikten sonra açık açık sorardım neden böyle yaptın ev için mi yaptın diye bence asıl neden ev çünkü sen onların dediğini yapsaydın 10 yıl sonra onlar karlı çıkacaktı bu kuzenler yeni girmedi hayatınıza değil mi yıllardır tanışıyorsunuz o zaman kıskanmazken ev durumu netleştikten sonra kıskanması çok tuhaf.Benim müdürüm çok abbacandır kapıdan girdiğimde anladı bugun kötü olduğumu, onla dertleştim sabah oda senin dediğinin aynısını dedi. Peki ebn bu noktadan sonra ne yapmalıyım ?
zorlama kendını hıcbırsey ıcın ,Onu görmek sesini duymak varlığını hissetmek istemiyorum
Ay şu an çok sevindim geçmiş konumu da hatırlıyosun. Bulca benim kafam artık durdu. Bu her maddi yenilgide bana psikolojik şiddet mi göstericek?Sanırım bir süre konuşmazdım sonra sinirim geçtikten sonra açık açık sorardım neden böyle yaptın ev için mi yaptın diye bence asıl neden ev çünkü sen onların dediğini yapsaydın 10 yıl sonra onlar karlı çıkacaktı bu kuzenler yeni girmedi hayatınıza değil mi yıllardır tanışıyorsunuz o zaman kıskanmazken ev durumu netleştikten sonra kıskanması çok tuhaf.
Ben bitirmek istiyorum dediğimde ailem tabi ki bitir kızım demezler.zorlama kendını hıcbırsey ıcın ,
bıraz kafanı dınle hıcbırsey senden onemlı degıl
Benim kırılgan çabuk pes eden yorulan halsiz düşen bir bünyem var.
Sevdiğine yüzde 1542538516353153 eminim. Ama sence de sevgi bi ilişki için yeter mi ?
sen bırde evlendikten sonraki yüzlerini gör
Haklısın tabi onların dediğini yapsan ömür boyu borç ödeyeceksin tamam borç hiçbir zaman bitmez derler ama senin ki çok karışık bir durumdu ömür boyu ev borcu ödemek açık açık konuşacaksın bence.Ay şu an çok sevindim geçmiş konumu da hatırlıyosun. Bulca benim kafam artık durdu. Bu her maddi yenilgide bana psikolojik şiddet mi göstericek?
Neden kendimi sömürtülmesine izin vereyim ?
bıraz daha ölç tart acele etme ,Ben bitirmek istiyorum dediğimde ailem tabi ki bitir kızım demezler.
Zorlu bir süreç beni bekliyor..
Şakın evlenince düzelir ,bir anlık birşeydir falan diye düşünmeye kalkma..kolunu sıkması ,seni kuzeniyle yakıştırır imalarda bulunması çok çirkin ..gerçek yüzünü görmüşken ayrılman daha iyi olur .Ayrıca yaşın daha gerçekten çok küçük ,bunların hepsi senin için birer tecrübe.Ben 23 o 28 yaşında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?