Nişanlanmak için can atıyodum, şimdi nişanı atmak için..

Normal gelmedi bana. Bence kesinlikle ayrıl, yazık edersin kendine.
Kuzeninden bile kıskanan adama hayatı dar eder sana ki ailesinin ağzının içine bakıyorsa işin çok zor olur evlendikten sonra

Reactions: anu
Ben inanamıyorum onun böyle birine dönüştüğüne, he daha öönceden vardı ama nişandan sonra çığırından çıktı

Benim kırılgan çabuk pes eden yorulan halsiz düşen bir bünyem var.
Sevdiğine yüzde 1542538516353153 eminim. Ama sence de sevgi bi ilişki için yeter mi ?

Asla ve kati bir şekilde yazmama kararı aldım. Çabuk affedersem, çabuk kırılmak için açık kapı bırakmış olucam.
Ama sanki kalbime bir şırınga soktular sevgiyi alıp çektiler gibi hissediyorum.. Çok tuhafım..

Ben inanamıyorum onun böyle birine dönüştüğüne, he daha öönceden vardı ama nişandan sonra çığırından çıktı
Seni kuzenden kıskanmak sanki bahane gibi geldi,ev konusunda onların dediği olmadığı ya şimdi sinirini senden çıkarıyor gibi olmuş.

Nişanlılık süreci onu ve ailesini iyice tanıyın diye var. Düşünün..
Anlattığınız kadarı ile bile adam şizofrenik belirtiler ve kompleks gösteriyor, üstelik kaba.
Bunun ileriki boyutunu düşünün?
Kötü davranışlar aşkı zaten bitirir, sonrasında elinize kalacak olan adam hayatınızı ziyanet etmeye değer mi?
Olmayacağına kanaat getiriyorsanız ayrılın, 3 gün üzülür toparlanırsınız.

Seni kuzenden kıskanmak sanki bahane gibi geldi,ev konusunda onların dediği olmadığı ya şimdi sinirini senden çıkarıyor gibi olmuş.
Benim müdürüm çok abbacandır kapıdan girdiğimde anladı bugun kötü olduğumu, onla dertleştim sabah oda senin dediğinin aynısını dedi. Peki ebn bu noktadan sonra ne yapmalıyım ?

Benim müdürüm çok abbacandır kapıdan girdiğimde anladı bugun kötü olduğumu, onla dertleştim sabah oda senin dediğinin aynısını dedi. Peki ebn bu noktadan sonra ne yapmalıyım ?
Sanırım bir süre konuşmazdım sonra sinirim geçtikten sonra açık açık sorardım neden böyle yaptın ev için mi yaptın diye bence asıl neden ev çünkü sen onların dediğini yapsaydın 10 yıl sonra onlar karlı çıkacaktı bu kuzenler yeni girmedi hayatınıza değil mi yıllardır tanışıyorsunuz o zaman kıskanmazken ev durumu netleştikten sonra kıskanması çok tuhaf.

Ay şu an çok sevindim geçmiş konumu da hatırlıyosun. Bulca benim kafam artık durdu. Bu her maddi yenilgide bana psikolojik şiddet mi göstericek?
Neden kendimi sömürtülmesine izin vereyim ?

Benim kırılgan çabuk pes eden yorulan halsiz düşen bir bünyem var.
Sevdiğine yüzde 1542538516353153 eminim. Ama sence de sevgi bi ilişki için yeter mi ?

Hayır yetmiyor. Kesinlikle yetmiyor. Yetse millet ayrılık acısı çeker mi? çünkü severek ayrılıyorlar genelde Bak canım ben 40 yaşındayım. Bu süreçleri hep geçirdim. Ukalalık olarak algılama sakın tecrübe de gitsin çünkü gerçekten yaşadım bunların hepsini. Eğer alıngan ve kırılgansan yandın.. O nişanlıyla bundan sonraki hayatını duygusal olarak ve ruhen kendine zarar vererek geçireceksin. Sana ayrıl demek çok kolay. Offf ayrıl da kurtul daha gençsin, analar ne yiğitler doğuruyo dicem amaaaaa bundan sonra yaşayacaklarında da farklı bişey olmayacak ki. Erkekler böyle . Hele de bu modelleri iyi biliyorum. Daha pandoranın kutusu açılmadı. O kutunun içini evlendikten sonra göreceksin net olarak. Bi kere Aileci diyosun. Ben orda kopuyorum zaten. En ufak tartışma ve huzursuzlukta arkanda ve yanında duracağına inanıyosan, sana sahip çıkacağına inanıyosan evlen . Ama gerektiğinde aileye rest çekip ailesinden bağımsız olarak da yaşayabilecek bi insan değilse sakııınnnnn...
Sen çok hassassın.. Çok da duygusalsın. Mantıklı karar vermeyi becerebilirsen iyice bi düşün tart. Mahvetme hayatını. Sevgi tek başına hiç kurtarıcı değil hem de hiç..
Çok çirkin.. Açık ve anladığım gibi yazıcam. Nişanlın kuzeninde gözün olduğunu düşünmüş. Bunun başka açıklaması yok. Çok çok çok çirkin bi durum. Ve daha 3 aylık nişanlılık. Ve sana yakıştırdığı şeye bak. Senden bekleyebildiği şeye bak.. Ahlak da yok.. Güveni yok sana. Kendine de.. Kendine güvenmeyen bir erkek karısına hiç sahip çıkabilir mi??? Evlendikten sonra o kuzeniyle oturup bi kahve içsen bi muhabbet etsen demek...

Ay şu an çok sevindim geçmiş konumu da hatırlıyosun. Bulca benim kafam artık durdu. Bu her maddi yenilgide bana psikolojik şiddet mi göstericek?
Neden kendimi sömürtülmesine izin vereyim ?
Haklısın tabi onların dediğini yapsan ömür boyu borç ödeyeceksin tamam borç hiçbir zaman bitmez derler ama senin ki çok karışık bir durumdu ömür boyu ev borcu ödemek açık açık konuşacaksın bence.

Ben 23 o 28 yaşında
Şakın evlenince düzelir ,bir anlık birşeydir falan diye düşünmeye kalkma..kolunu sıkması ,seni kuzeniyle yakıştırır imalarda bulunması çok çirkin ..gerçek yüzünü görmüşken ayrılman daha iyi olur .Ayrıca yaşın daha gerçekten çok küçük ,bunların hepsi senin için birer tecrübe.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…