- 28 Ekim 2016
- 3.382
- 3.425
- 133
- Konu Sahibi Gebere Jackson
-
Offff beee ne laf sokmuşum ki sindirememiş burdan acısını çıkarıyosun vay beeİnsanların dertlerini paylaşıp hafifletmek niyetine yazdığı yazılarına ''gurursuz kadın, kendine saygısı olmayan insan, yok bilmem küfür edicem ama ban yemek istemiyorum'' gibi anlayışsız saçma şeyler yazmak yerine bir erkek için 2 tane üni terk etmiş olmanın dünyanın eeeen aptalca şeyi olduğunun kanaatine varıp dönüp ilk önce kendine bakmalısın bence
Offff beee ne laf sokmuşum ki sindirememiş burdan acısını çıkarıyosun vay bee
Bitirdiğim bir üniversitem var, keyfiyen 2.yi okudum ballı kaymaklı bir mesleğim var, öncelikle fesatlığından öpüyorum
Ve ben kıskanıldım, onurlandırıldım, senin gibi aldatılıp ahlanmadım, ve gercekten polemiğe girmek istemiyorum canım sen başka yerde oyna hadi öpüyorum
Okumakla zaten kadın olunmaz ne saçma bir cümle bu. Ama bence boş konusmadan önce üyemizin konusunu bi oku yorumları oku, sonra gel burda tartışalım.Polemigin icerigini hiçç bilmiyorum, umurumda ea degil ama "senin gibi aldatilip ahlanmadim" ne varoş bi cumledir.
Demekki neymis
Okumakla kadin olunmuyormuş.
Ayrıca aldatıldığını bildiği halde, GİDECEĞİ yer olmasına rağmen, kendini bir obje olarak kullandıran kadın benim gözümde gurursuz ve midesizdir. İsteyen istediğini söyleyebilir taşlanacağımı da bilsem benim düşüncem bu. Aldatıldığı halde aşkın bitip bitmemesini sorgulayan cehalet kafası benden uzak olsun.Polemigin icerigini hiçç bilmiyorum, umurumda ea degil ama "senin gibi aldatilip ahlanmadim" ne varoş bi cumledir.
Demekki neymis
Okumakla kadin olunmuyormuş.
Ayrıca aldatıldığını bildiği halde, GİDECEĞİ yer olmasına rağmen, kendini bir obje olarak kullandıran kadın benim gözümde gurursuz ve midesizdir. İsteyen istediğini söyleyebilir taşlanacağımı da bilsem benim düşüncem bu. Aldatıldığı halde aşkın bitip bitmemesini sorgulayan cehalet kafası benden uzak olsun.
Offff beee ne laf sokmuşum ki sindirememiş burdan acısını çıkarıyosun vay bee
Bitirdiğim bir üniversitem var, keyfiyen 2.yi okudum ballı kaymaklı bir mesleğim var, öncelikle fesatlığından öpüyorum
Ve ben kıskanıldım, onurlandırıldım, senin gibi aldatılıp ahlanmadım, ve gercekten polemiğe girmek istemiyorum canım sen başka yerde oyna hadi öpüyorum
Okumakla zaten kadın olunmaz ne saçma bir cümle bu. Ama bence boş konusmadan önce üyemizin konusunu bi oku yorumları oku, sonra gel burda tartışalım.
Yada ben sana içerikten bahsedeyim, üyemiz sanal ortamda beraber yaşadığı sevgilisinin onu aldattığını yazmış, bizde ondan ayrılması gerektiğini söyledik, oda 'sanki otel odasında basmışım gibi muamele göstermeyin ' dedi. Aldatılmanın derecesi terfisi yok, benim tepkim şahsa, sen konuyu bilmeden neden atlıyosun ki
Ha hay, ben senin gibi aldatilip ahlanmadim. Kiskanilip onurlandirildim kafasi da benden uzak olsun
Icerigi bilmedigimi belirtmistim zaten. Belki busbutun siz haklisiniz ama bu cumleniz o kadar yanlis ki cehalet kafasinin sizden pek de uzak olmadigini dusundurtuyor insana :)
Diğer üyenin konusunu da okudum içerik olarak size hak veriyorum ama böyle durumlarda tavrın çok önemli olduğuna inanıyorum. Örneğin üstteki mesajınız çok talihsiz bence. O üstten bakan "sen aldatıldın ben aldatılmadım hıh" tavrı, emojiler falan. Dediğim gibi düşünce bakımından sizden yanayım ama bunu dile getiriş biçimi tepki çekip çekmeyeceğimizi belirleyen şey bence.
Yazdığımı okuduğumda evet bu bana yakışan bir konusma biçimi değil dedim içimden. Bana yazılan varoş tabirini de kesinlikle kabul etmeyip aynı şekilde iade ediyorum. Ama ben bu nişan atma konusunda zor zamanlar geçiriyorum onun da bana yaptığı yorum kesinlikle çok talihsiz, nasıl bir sindiremeyiş iki gğn önce olan konuyu gelip burda benim hassas ve zor konumda aksettirmesi. Ben bu konuyu açarken nişanlıma ve bana yapılacak tüm eleştirilere açık oldum, ve herkes nişanlımı eleştirdi gıkım çıkmadı. Kendisi sevgilisinden sırf ayrıl dedik diye pis muamele yaptık görüntüsü verdi. Kesinlikle benim kışkırmam ve o yorumu yazmam tek taraflı olarak benim sucum değil, onunda bana yazdığını bi okuyun derim, teşekkürler.
Çok teşekkür ediyorum öpüyorum güzel kalbinden :)Evet zaten sadece o üyenin mesajını görsem yememiş içmemiş misilleme yapmaya gelmiş derdim. Yorumlarınızı bildiğimden ve bildiğim durcherman profiline uymadığından yazdım, yoksa ne üyeler var burada ne laf anlatılır ne nacizane uyarı yapılır :)
Sıkıntılı günlerin geçmesi dileğiyle, iyi günler...
Ayrıca aldatıldığını bildiği halde, GİDECEĞİ yer olmasına rağmen, kendini bir obje olarak kullandıran kadın benim gözümde gurursuz ve midesizdir. İsteyen istediğini söyleyebilir taşlanacağımı da bilsem benim düşüncem bu. Aldatıldığı halde aşkın bitip bitmemesini sorgulayan cehalet kafası benden uzak olsun.
Aaaa oyle mi olmus? Neyse yasadiklari yasayacaklarinin teminatidir.Gurur herkese göre değişkenlik gösteriyor demek ki.
Siz de sevgilinizin kuzenine bir şeyler hissetmekle suçlandınız, sonra da "Ben aslında öyle demedim." açıklamasına inanmayı seçtiniz.
Neymiş, herkesin gururu kendineymiş.
Konu yine en başa dönecek, herkesin hayatında yanlış anladığı durumlar vardır.Gurur herkese göre değişkenlik gösteriyor demek ki.
Siz de sevgilinizin kuzenine bir şeyler hissetmekle suçlandınız, sonra da "Ben aslında öyle demedim." açıklamasına inanmayı seçtiniz.
Neymiş, herkesin gururu kendineymiş.
Aaaa oyle mi olmus? Neyse yasadiklari yasayacaklarinin teminatidir.
Benim öyle sanmamla birlikte yanlış anlaşılmalar oldu, konumun çarptırılmasını istemiyorum ki her ayrıntıısına mesajına kadar yazdım.Aaaa oyle mi olmus? Neyse yasadiklari yasayacaklarinin teminatidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?