- 2 Temmuz 2016
- 2.166
- 3.957
- 83
- Konu Sahibi Gebere Jackson
-
En çok annenin arkasında durması gerekirken ,düzelir diye yorum yapması çok acıAbim der hep evlenecegin adami evlenmeden once ozellikle nisanliyken deniyeceksin hani sinirlendirecen ne kadar sinirli napabilir diye gercek yuzunu gosterir o zaman anlarsin der.ofke kontrolu yoksa ve asabi bi insansa sana bi uyarıdır diyorum bu Rabbim gösteriyor iste.bu hayatı sen yaşıyacaksin annen degil ona gore karar ver ama biraz anlaşmanız zor gibi.
Sırf karşılaşmamak için işten 15 dk izin aldım tam çıkıyodum ki o benden akıllıca davranıp yarım saat izin almış kapıda bekliyorduakşam iş çıkısı seni aldı mı
konuşabildiniz mi .
yoksa o gelmeden ayrıldın mı işten hemen.
ne yaptın merak ettim .
@durcherman
Bana da ar özeldenSırf karşılaşmamak için işten 15 dk izin aldım tam çıkıyodum ki o benden akıllıca davranıp yarım saat izin almış kapıda bekliyordu
Konuşmak istediğini söyledi benim seninle konuşacak hiçbir şeyim kalmadı dedim. Israr etti oturduk konuştuk.
Ondan soğuduğumu bu yaptıklarının zoruma gittiğini söyledim.
İnandığım her şey üzerine yemin ederim ki imalı bi tavrım yoktu sadece nedne sorduğunu merak ettim, eğer o anlamda söylemiş olsaydım akşamdan sana yalvarır yakarırdım, geçmişte bu hatayı yaptığımda günlerce yalvardım dedi. (Burda biraz ikna oldum ama yine de affetmedim)
Sana tek bi soru gerçekten benden soğudun mu istemiyo musun dedi, biraz soğudum dedim zamana bırakalım zaman ne getirirse onu yaşarız dedim
Sonra eve bıraktı arkamdan öyle bi baktı ki bana ya rabbil alemin sana geliyorum dedim içimden koşup sarılasım geldi tuttum kendimi.
Akşam upuzun bi mesaj atmış özelden atayım onu sana.
Beni almaya geldi konuştuk tekrar ya öyle bi ağladı ki sesi öyle bi titrediki, elimde olmadan gözyaşını sildim.
Şimdi konuşuyoruz ama kan kusturuyorum ya ne bileyim seviyorum işte
Doğru mu yapmışım sence
Attığı öesaj da şu;akşam iş çıkısı seni aldı mı
konuşabildiniz mi .
yoksa o gelmeden ayrıldın mı işten hemen.
ne yaptın merak ettim .
@durcherman
ay ay .Sırf karşılaşmamak için işten 15 dk izin aldım tam çıkıyodum ki o benden akıllıca davranıp yarım saat izin almış kapıda bekliyordu
Konuşmak istediğini söyledi benim seninle konuşacak hiçbir şeyim kalmadı dedim. Israr etti oturduk konuştuk.
Ondan soğuduğumu bu yaptıklarının zoruma gittiğini söyledim.
İnandığım her şey üzerine yemin ederim ki imalı bi tavrım yoktu sadece nedne sorduğunu merak ettim, eğer o anlamda söylemiş olsaydım akşamdan sana yalvarır yakarırdım, geçmişte bu hatayı yaptığımda günlerce yalvardım dedi. (Burda biraz ikna oldum ama yine de affetmedim)
Sana tek bi soru gerçekten benden soğudun mu istemiyo musun dedi, biraz soğudum dedim zamana bırakalım zaman ne getirirse onu yaşarız dedim
Sonra eve bıraktı arkamdan öyle bi baktı ki bana ya rabbil alemin sana geliyorum dedim içimden koşup sarılasım geldi tuttum kendimi.
Akşam upuzun bi mesaj atmış özelden atayım onu sana.
Beni almaya geldi konuştuk tekrar ya öyle bi ağladı ki sesi öyle bi titrediki, elimde olmadan gözyaşını sildim.
Şimdi konuşuyoruz ama kan kusturuyorum ya ne bileyim seviyorum işte
Doğru mu yapmışım sence
bence şimdi sınır koyma bari.Attığı öesaj da şu;
Bu zamana kadar hatalarim oldu. Evet Kabul ediyorum defalarca hata yaptim. Her zaman yanimda oldun bana dogru yolu gosterdin. Ve Ben sana istedigin Her konuda duzelecegimi soyledim ve de duzeldim. Ama sen bana inanmak yerine gecmiste yaptigim hatayi benim onume getirdin ve buna inanmayi tercih ettin. Ben sana bugun de soyledim eger senin dusundugun gibi dusunmus olsaydim ben bunu simdide soyluyorum acik bir sekilde sana soylemekten korkmazdim. Özur dilemesini ve senin beni affetmen icin herseyi yapmasini bilirdim. Ben seni cok seviyorum ama dusunmedigim icimden gecirmedigim bir sey icin sen gecmise takili kalarak benim bunu dusundugumu soyluyorsun ve en cok Koyan da bana inanmak yerine gecmise inaniyorsun ayni seyleri dusundugume inaniyorsun. Bu zamana kadar sensiz uyumadim ben. Eger gercekten bunu dusunmus olsaydim hatamin farkina varir yine arardim Ben seni. Hadi varmadim hatamin farkina Eger gercekten senin dusundugun gibi dusunseydim bugun senin yanindayken beni affetmen icin herseyi yapardim senin o gozyaslarina dayanamazdim. O kadar soz soyledin tedavi olmam gerektigini benden sogudugunu bile soyleyebildin bir gun ya bir gun senden vazgecmedim. Bir gun sana olan inancimi sevgimi yitirmedim ben. Asil en cok koyan ne biliyormusun bana olan inancini yitirmissin. Bunu gordum ben sende.Duzelmedigin taktirde Ayrilmayi herkezi karsina almayi dusunuyorsun sen. Ben defalarca dusunmedigimi soylememe ragmen. Her neyse bunlari kendimi hakli cilarmak icin degil senden ayrilmamak icin de degil bunlari sadece dusunmedigim seyler icin dile getirdim. Hani askere kadar duzeldin duzeldin duzelmedin biter dedin ya Ben dusunmedigim bir sey icin sana duzeldigimi gosteremem. Benim sozlerime biraz olsun inancin varsa ben burdayim senin Her daim yanindayim. Ama inancin yoksa gercekten sana soyledigim gibi seni bir daha asla rahatsiz etmicem seni cok sevmeme ragmen bunu yapicam.
Dün yüzyüze anlattığıda bunlardı her insan hata yapar ben inanıyorum bu verdiğim dersle bir daha aynı yanlışı yapmıycak.ay ay .
çok acıdım.
iyi bi ders olmuştur ona
ben zaten nişanlının kıskançlık sebebiyle yaptığını dşündüm .
daha doğrusu kıskançlık değil de kuzeni ile bir oldun onu dışlamış gibi oldun gibi oldu bazı yazılarında . ondan dolayı da hırcın davranmış.
tamamen çocuk gibi. aynı şeyleri çocuklar yapıyor çünkü.
kötü niyet göremiyorum
Dün dedim ki bundan sonra sana haftalık 50 tl vereyim d eiç dış temizliğini yaparsın arabanınbence şimdi sınır koyma bari.
ama sigara olaylarında sen haklıydın.
kül düşmüş . kirlettin . vs vs . gibi sözleri çok kırıcıydı. ama tatlıya bağlanmış anladığım kadarıyla.
güzel bi gelecek sizin olsun inşallah.
iyi biri anladığım kadarıyla
hatalarından ders alması ve tekrarlamaması önemli
Beni ağlattığı zamanlara saysın gerçekten dün ben hıçkıra hıçkıra ağladımöyle kan falan da kusturma bari.
yani yaptığı hatayı anlamış ise ders almış ise bir daha öyle davranmıyor ise kan kusturmak da ne????
sen de bir daha dışlamış gibi bi ortam yaratmayacaksın .kaza gibi durumlarda her zaman nişanlının yanında olacaksın . bi tarafta sigara yakıp muhabbete dalmayacaksın.Dün yüzyüze anlattığıda bunlardı her insan hata yapar ben inanıyorum bu verdiğim dersle bir daha aynı yanlışı yapmıycak.
ahhaah iyi demişsin . güzel olmuş bu..Dün dedim ki bundan sonra sana haftalık 50 tl vereyim d eiç dış temizliğini yaparsın arabanın
tamam saysın bakalımBeni ağlattığı zamanlara saysın gerçekten dün ben hıçkıra hıçkıra ağladım
siz evlımısınız?Bu ana babalar ev konusunda bu kadar diretmesinler ev yoksa kız yok dicekler nerdeyse... Ne erkek tarafı oğlu kirada sürünsün ister ne de kız tarafı kızım kiraya gitsin ister o yüzden bu kız tarafı ev olsun die ısrar edip germesinler durumu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?