Nişanlım düğüne bi ay kala beni rezil ederek terketti

• Canım benim hiçbir erkek için değmez lütfen kadın her zaman degerlidir neden hayatını yalanlar üstüne kuruyorsun sana değer verecek illaki biri girer hayatına ama tabii başta belli eder kendini sende anlarsın herhalde yapmayın bunları kendinize kadınlar güçlüdür
  • Bence

madem öyle hatanızın arkasında durup ben bunu bunu yaşadım ona göre demediğiniz karşısında ezilip büzüldüğünüz için bunları yaşadınız farkında mısınız? bi canınızı vermeyi kabul etmediğiniz kalmış.
hala daha seviyorum diyorsunuz

Sevdiğin adamla sevişmek neden hata oluyomuş?
Bikere sen hatayı eski erkek arkadaşınla beraber olmakla değil , böyle bi öküze zamnında yol vermeyerek etmişsin.
Olan olmuş,kurtulmuşsun işte.
Acı nasış olsa zamanla geçecek:
Etrafınada bakma,insanlar herşei unutur.

Başkasına bişey yapmanı kaldıramayacak adam (!) Niye seninle evlenmeden ilişkiye giriyor bıraksın bu işleri ya önüne gelenle yatıp bakire kız isteyen erkeklere de kıl oluyorum
Sana gelince

Sen de zopaliksin !!
herşeyi ona göre şekillendirip sonra çocuğunu aldrip hayatını mahvedip seni rezil Edip s*ktr olup giden birini hala seviyorum nasıl diyosun pes!

Boşuna dememişler yalan yalanı doğrur diye. Keşke en baştan herşeyi dürüstçe anlatsaydınız o zaman en fazla başlamadan biterdi diycem ama bu karakterde birisi inan onu da kabul edip size karşı kullanırdı. Seni allah kurtarmış inan evlensen evliliğin boyunca en ufak bi haklılığında seni bununla sindirip psikolojik olarak şiddet uygular özgüvenini yerle bir ederdi. Zamanında tanıştığım ve işlerin ilerleyeceğini anladığım bi adama bunu en baştan anlatmıştım önceleri sorun değil diyen o anlayışlı kişilik gitmiş sonradan her fırsatta beni bununla sindirmeye çalışan bi adam gelmişti. Ben ne mi yaptım? Tabiki ilkinde ses çıkarmadım belki sinirle ağzından çıkmıştır dedim ama 3. Süne fırsat vermedim. Sonra çok ağlandı sızlandı ama nafile. Ailenle konuş aranı düzelt, diğer tarafa gelince ciğeri beş para etmeyen insanlar için kendini üzme insan olsalardı zaten bu boyuta getirmezlerdi. Herşey güzel olacak sadece biraz zaman ver kendine ve ailene yaralarınız kapansın...

Kendide bir baskasıyla olmus karaktersiz.size yaptıklarına bak.lütfen bu adamı sevdiğinizi söylemeyin.yazık degilmi size

Valla içimin yağları eridi. Çok iyi yapmış nişanlınız.
Siz hem onca yalan söyleyin bir de üstüne tecavüze uğradım diye yalan söyleyin ve suçlu nişanlınız olsun.

Sizin gibi insanlar yüzünden gerçekten tecavüze uğrayan insanlar ciddiye alınmıyor. Tebrik ederim sizi.

Eğer insan gibi evet seks yaptım ve bunu eleştirmek kimseye düşmez deseydiniz helal olsun kadına derdim.
Ve siz dürüstçe söylemenize rağmen nişanlınız sizi rezil etmeye kalksaydı kesinlikle suçlu olurdu.
Ama şu durumda çok iyi yapmış diyorum. Hemde çok iyi yapmış.

Ya ben hayretle okuyorum bu yazıları. Bir kız hem de kız olan kız nasıl olurda hataya düşer. Evliliğin ilk gecesi bile kızlık bozmak zorken evlenmeden zina yapmak ne cesaret. Nişanlı adayında seni bir güzel kullanıp bırakmış . Terketmeside Olmasi gereken beklendik bir durum. ikinizde masum değilsiniz

Sevmeyin, hamile bırakıp aldırıp, geçmişinize takıp size aynı şeyleri yaşatan adamı sevmeyin! Ayrıca yalan üstüne yalan söylemişsiniz. Ben olsam geçmişinizden ziyade beni yalan üstüne yalan söylemeniz rahatsız ederdi.

Maalesef toplumumuz da hala bakire kavramı çok önemli bir çok erkek için, açık sözlü olmakta fazla iyi değil. Bir tanıdığım erkek arkadaşına durumunda bahsedince önce çok anlayışla karşılamış, ayrıldıklarında ortak tanıdıklarına hemen duyurmuştu.

Sizin. Kadar vicdansız bi yorum yapan daha olmadı içimin yağları eridi ne demek ne kadar vahşi varlıksınız Ne kadar acımasız buraya yazamayacağım şeyler olduğunu belki de mecburen yalan söylemek zorunda kaldığımı hiç aklına getirmiyorsunuz ? Bensiz bişey diyemiyorum kininizi umarım kendiniz de yaşarsınız ve benimde ancak o zaman içimin yağları erir acıdım size

bile bile kendinizi ateşe atmışsınız... Sizin bedeniniz, sizin hayatınız kimseye açıklama yapmak zorunda değilsiniz... Bu durumu hata olarak görüp kendinize eziyet etmeyin...Olan olmuş önünüze bakın, böyle bir pislikten kurtulduğunuz için sevinmelisiniz...

Bir kadın olarak yazdıklarınızdan utandım... Geçmişimiz sadece bizi ilgilendirir kimseye açıklama yapmak zorunda değiliz... Kimse sütten çıkmış ak kaşık değil... yazık!!

bir evlilik yalanlar üstüne kurulmaz.
bittiği iyi olmuş.
iyiki evlenmemişsiniz kurtulmuşsunuz ondan
hayatınıza bakın
aşk yaşadıgımız sürece var olacaktır.

Valla adam seni terkederek hayatının iyiliğini yapmış sana. Böyle rezil bi beyinsizle evlenip hayatını kendine zindan etmeye nasıl rqzıydın gerçekten? Sana değer vermeyen,sevmeyen seni heryerde konuşan bi adamı nasıl seviyosun hala?

Ne kadar iğrenç bir yorum.
Erkekte aynı yalanı söylemiş, ona neden laf söylemiyorsunuz? Çünkü onun zarı yok, onun ilişki yaşadığı belli olmaz değil mi? (!) Bir de adamı mağdur göstermişsiniz. Bence sizin bu abuk sabuk yorumunuzla, zar parçasına önem veren zar beyinliler arasında hiç bir fark yok...

Ya nasil hala seviyorsun! Sevemezsin, sevmemelisin bu nasil is, bu adam sana cocugunu aldirtmis, herkese rezil etmis, yalan soylemis (sen gibi) yapamazsin sevemezsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…