Nişanlım düğüne bi ay kala beni rezil ederek terketti

Aşığım demedim ki seviyorum dedim hem içimde nefret hem öfke var Aslında bu kadar güvendiğim birinden gelen bu darbeyle ne olduğunu bile idrak edemedim olayın şokunu atlatamadım
Güvendiginiz için mi yalan söylediniz? Adam seni kürtaja zorlamış,neler yapmış hangi kısımda güvenecek yer bulabildiniz ya

Bu kadar yalana ben olsam ben de rezil eder öyle giderdim. Karsinizdaki istemeyecekse bi salın, bırakın.
böyle söylemeyin rica ediyorum açım ilk gÜn ki gibi geçmedi hala. Deli gibi sevdim deli gibi ben yaşan söylemek zorunda kaldım onu kaybetmemek için ve üstelik kendisi kimseyle olmadım dediği halde gidip defalarca parayla birliktelikler yaşamış biri ben hatalı olabilirim ama bu onu haklı çıkarır mı?

Bu kadar yalan bu kadar korku.
Ne gerek var bu kadar ayrıntı vermen bile hata.
Blöf yapmış sana şikayet edelim falan diye.
Olan olmuş hiç üzülme böyle bir insandan kurtulduğuna sevin sende hiç olmadığın kadar mutlu ol.

Kendine değer ver.

Güvendiginiz için mi yalan söylediniz? Adam seni kürtaja zorlamış,neler yapmış hangi kısımda güvenecek yer bulabildiniz ya
Öncesinde güvendim ben böyle biri olduğunu bilmiyordum ki ayrılırken tanıyorsun en iyi . Evet zorladı Yanımda olmadı tek başıma hem işe gittim hem o acıları çektim ve Yanımda hiç bi şekilde olmayacağını defalarca söyledi ama bizim yaşadıklarımızı anlatmadı ailesine sadece benim iğrenç bi insan olduğumu yaşancı pislik olduğumu anlatmış namussuz şerefsizmişim ben

Sen de seviyorum diyosun bunu e barış o zaman ne diyelim

Teşekkür ederim ağlayarak tşekkür ediyorum ilk defa birine anlatıp bi kişi bile Yanımda kurtuldun diyor bana ayrılırken herkes onu haklı bulup bütün ailesi çevresi bana pislik gözüyle baktığı için defalarca intihar etmeyi düşündüm kendimden kurtulmayı

Canım bu adamın nesini hala unutamıyorsun yapmadığını bırakmamış sana aksine nefret edip unutman gerek.. seviyorsun diye herşeyi kabullenmende ayrı bir hata adam seni kullanmış kusura bakma.

yaşlar küçükte değilmiş ben daha gençsiniz sandım.
biriyle sevişmek hata değildir.
hata nerede ? hata ilişkiye başlarken size bunları soran adamla hiiiç başlamayacaktınız.
bakire misin değil misin ? ona göre evlenelim ? böyle bir soru yöneltmeye kimsenin hakkı yok. böyle şeylerin peşine düşen adamlara selam bile vermeyin.
hele birde önce bunu sorup sonrada birliktelik yaşamak isteyenler var tam pislik. madem bakire kız arıyorsun ne diye sevişmek istiyorsun.
bir de kürtaj olmuşsunuz. özeliniz bütün aileye anlatılmış.
bu işin size ne kadar zarar verdiğinin hala farkında değil misiniz.
seviyorum ne demek !
bu sevgi değil inşallah barışırım da ortada kalmam derdindesiniz. hiç öyle bir psikolojiye girmeyin.

Hataniz bu adamla evlenmek icin her seyi yapmak
Maasiniza kadar elinden alacagim ,kredi cekecegim diyen adamdan koca mi olur?

Gecmiste biriyle sevistiniz diye kimseye bilgi vermek zorunda degilsiniz. Hata ustune hata yapmissiniz ama gecmis gitmis. Artik onunuze bakin ve mutlu olun.

Blöf değildi belkide öyleydi bilemiyorum düşünemiyorum artık kafayı yemek üzereyim .

Bahane elbette. Madem evlilik yoluna giden bir birlikteliginiz vardı ve geçmişte " hata " diye adlandırdığıniz cinsel birlikteliginiz vardı öyleyse bunda çok temkili davranmaliydiniz.
Lütfen bundan sonra çok çok dikkatli olun.

Kimseye de bir şey açıklamak zorunda değilsiniz. Her birliktelikte kanama olacak diye bir durum yok.

Test yaptırın, hastalık bulaşmış olabilir. Parayla birliktelik yaşayan kansız kişiden.

Yahu, madem önceki birlikteliğin hata, nişanlınla ne diye birlikte oluyorsun? Üstelik kendisi birileriyle birlikte olmuşken, senin aynısını yapmanı kaldıramıyorsa karakter yoksunu olduğu bellidir. Namusu kadına yüklemiş, kendi yaptığı şeyleri normal görmüş. Sevmeyin şöyle insanları, sevilecek tarafları yok. Onu kaybetmeyeyim diye uğraşırken birçok hata yapmışsınız. Yalan söylemeyin. Sizi olduğunuz gibi kabul etmiyorsa etmesin. Hayatınıza odaklanın, boşverin. Ve kabullenin, kendinizi sevin. Siz kendinize değer vermezseniz insanlar üstünüze çıkar. Sonra da üzülen siz olursunuz :/

Sakın ağlama lütfen. Sevmek suç değil. Sevmişsin güvenmişsin birşeyler yaşamışsın.

O utansın yaptıklarından. Bak seven insan sevdiğini olduğu gibi sever. Seni de gerçekten sen olduğun için sevecek biri çıkacak elbet.

Lütfen o gözyaşlarını böyle bir insan için akıtma.
Bak mesleğinde varmış memursun sanırım ne güzel onun olduğu il den gidebiliyorsan tayin iste.
Günlerini, gözyaşlarını böyle biri için heba etme.

Kendisi de daha önce birliktelik yaşamış ama size bunun için mi sinirleniyor ?
Ne tuhaf insanlar var,hala seviyorum diyorsunuz neyini seviyorsunuz pardon ?Adam sizi rezil etmiş umrunda bile değilsiniz.

Konunuzdan cikarilacak ders cok, bundan sonrasi icin
-arkasinda duramayacaginiz islerin altina girmezsiniz
-bir yola girdiginiz yalanla baslamis dahi olsa yalaniniza sadik kalip bir oyle bir boyle demeyip, istikrarli olunuz
-en fenasi sizi yari yolda birakan biriyle nisanlanmazsiniz
her sey sizin icin daha guzel olur.
Ilk dugunden donen siz degilsiniz gecti gitti, saplanip kalmadan yolunuza bakin.

Siz kendinizi eksik gördüğünüz icin nisanlinizin herseyine katlanmışsiniz... niye kendinize bunu yapiyorsunuz ? Gecmiste yasanmis bitmiş keske size sordugunda en bastan soyleseydiniz yolunuza bakardiniz...
Lutfen dik durun sizi siz oldugunuz icin sevecek biri mutlaka cikacak.... evlilik sevgi birine surekli boyun eğmek değildir...

Sen de onu isteme o zaman. Ya insanlar birseyleri kabul etmeyince, istemeyince yalan soylemek mi gerekiyor? O zaman her isine gelmeyen, benim kabul etmeyecegim durumda yalan soyler o kişi.

Sizdeki de aşk, sevgi filan degil bildigin takinti yapiyorsunuz hayatiniza girenleri. Adamin sevilcek bir yani yok zira. Onceki iliskinizde de deli gibi sevmissinizki iliski yasamissiniz simdi hata diyorsunuz.

Sen bu hanzoyla ayrıldığın için cidden üzülüyor musun ?
Çok mu çirkinsin ? Ya da dünyada erkek mi kalmadı ?
Aşığım ondan desen inanmam, çünkü aşık olacak tip değil.

Yalanın olduğu bi yerde huzur olmadığını tecrübe ettiniz
Aynı hatalara düşmemek için dikkat edin ve o adamı unutmaya çalışın
O kadar şeyden sonda hala seviyorum demek bile büyük bi hata bana göre
Bana bunları yapandan iğrenirdim anında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…