Nişanlım düğüne bi ay kala beni rezil ederek terketti

Neden hata diyorsunuz. Nisanlinizla da birlikte olmuşsunuz sevgikiyken o da hata o zaman. Yanlış bakıyorsunuz olaya. Sizin hatalarınız böyle bir adama katlanmak ve katlanırken sizi terk etmesin diye yalan üstüne yalan söylemek..işte bunlar hata. Adam sizi öyle bir sindirmiş ki...

Ben mi çok fenayım siz mi safsiniz valla bilemedim. Yerinizde olsam öyle bir rezil ederdim ki asıl o insan içine çıkamazdı. Yerinizde olsam kendisinin paralı birliktelikler yaşadığını bana çamur attığını çocuğuna bile sahip çıkamadığını ortak çocuğumuzu nişanlıyken beraber gidip aldirdigimizi çarşaf çarşaf anlatırdım ailesine ve çevresine... Ondan sonra kendi uğraşsın kendi pisligiyle ... Zaten beraber olmuşsunuz ondan öncesini nasıl ispatlayacak...

Keşkeler malesef işi çözmüyor. Hatanın farkındasın. Aslında senin yaptığın hata üniversite yılında bir anlık cahilliğin değil senin hatan bunu en basında yalansız dolansız anlatmamak. Artık olan olmuş kendini yeterince yıpratmışsın. Daha fazla kendini harcayıp harap etme. Önüne bak. Böyle seni rezil eden düşünmeyen sevmeyen ve değer vermeyen bir adamdan kurtuldugun için şükret. Belki başında doğru anlatsaydın böyle olmazdı bu adamda. Ama yinede hatana hata ile karşılık vermesi yanlış. Sonuçta o da sana kıymış üstüne hamile bırakıp yüz üstü bırakmış. Bu günah ile çok ta işinin gücünün rast gideceğini sanmıyorum zaten. Dediğim gibi önüne bak düzenini kur işini gücünü bir süre ilişki konusunda ara ver. Ve bir daha böyle bir hataya düşme. Herkes eşine özel olmak ister, iki kere bu hatayı yapmışsın bir daha yapma evlenene kadar güvenme hiçkimseye bu konuda. Dünyanın bin bir türlü hali var. Allah yardımcın olsun. Ve Allah hiç kimseyi doğru yoldan şaşırtmasın.

Teşke
gerçekten onun şerefsiz olduğunu düşünüyorsunuz demi ben kendime o şerwfsiz dedikçe ama sen de hakettin diyorum hala kendimi suçluyorum dilimden tek bi beddua çıkmadı

Bu dediğim sen hatasızsın demek değil. Bu şekilde kendi içini rahatlatmaya çalışma lütfen. En az sen de onun kadar hatalısın. Onu senden ayıran tek nokta ailene anlatıp seni rezil etmiş olması üzgünüm...

Kiminle seviştiyseniz seviştiniz yahu bunun için sizi aşağılayan bir adamın karşısında ezilip bükülmeyin, azıcık omurganız olsun! Dik durun!

Üniversite mezunu bir genç kız olarak böyle hanzolarla ne işiniz olabilir inanamıyorum. O ilk önem verdiğini söylediği an bırakacaktın. Gerisi hatalar zinciri maalesef...

Geçmiş olsun canım ya neler yaşamışsın öyle. Kurtulmuşsun o pislikten. Ya evlenseydin eyvah eyvah. Senin geçmiş yaşadığın pişmanlık sebebin olmamalı. Gerçekten insan olsaydı karşındaki gerçekten seni sevseydi seni her türlü kabul ederdi. Allah onun belasını verir sen merak etme.

yanlış anlamazsanız bişey soracağım
fazla mı ezildiniz büyürken
başka kimse tarafından sevilmediniz mi?

yani nedir bu eziklik anlamadım
kesinlikle amacım kınamak değil

Kuzusu,ben seni anlıyorum.Böyle yetiştirldik kadının cinselliği yaşaması ayıp ve hatta kabahatmiş gibi öğretildi.Erkek sünnet olurken davullar zurnalar çalındı erkekliğe adım atıyor diye,kız adet olduğunda gizendi ..Sır gibi günah gibi,ped alamazdık utancımızdan.
Ama artık bunları aşmalıyız.Senin bedenin sen istedin birlikte oldun.Kimseye de verilecek hesabın yok.Rezil olmadın..Tek hatan sorduğunda dürüst olmalıydın..En azından bu ....... dan daha erken kurtulurdun.Ya bakire olsaydın da bu iğrenç karakterle evlenseydin.İşte o kötü olurdu.Verilmiş sadakan varmış..

Geçmişi bırakın, o adamdan kurtulduğumuza dua edin karaktersizin biriymiş. Sizin hatanız ondan önce biriyle birlikte olmanız değil, ona yalan söylemek hata olmuş fakat onun yaptıkları daha büyük hata. Kendinizi rezil olmuş gibi de hissetmeyin yaşadığınız herşeyin arkasında durun siz kendinizi suçlu görürseniz herkes suçlu görür hatalar insanlar içindir

Hayatta her şey insanlar için ne yaşandıysa yaşanmış bitmiş artık.
Size ne iyi gelecekse onu yapın şehir değiştirmek iş değiştirmek artık ne iyi gelecekse.
Asıl rezil olan da kendisi ayrıca iki kişi arasında ne yaşandıysa yaşanmış ortalığa dökmek pisliktir yani bu çok net.
Burada size kizdigim tek konu hala seviyorum demeniz işte bu zavalliliktan baska bir sey degildir .
Kendinize gelin sizden bu dünyada bir tane var başka yok tek bir hayatınız var.

Nisanliniz tam bir ş*refsizmis. Siz geçmişte bir şey yasamissiniz ama en azından sevip güvendiğiniz biri ile, onun gibi sadece zevk için para karşılığında tanımadığıniz kişilerle değil. İkincisi nisanliniz kendi çocuğuna sahip çıkamayacak kadar karaktersiz ve çocuğunuzun katili. Aldırttirmak yerine sahip çıkması gerekirdi.

Sizin hataniz böyle bir adama katlanmak onu kaybetmemek için yalan söylemek olmuş. Şu hayatta en çok kendinizi sevin zira kimse kimseyi kendinden çok sevmiyor. Mutlu olmak istiyorsanız en çok kendinizi sevin. Yaşandı bitti her şey şimdi geçmişi geçmişte bırakıp geleceğe odaklanin. Ve gelecekte de kimseye bu yaşadıklarınızı ayrıntıları ile anlatmayın. Kimseye yalan da söylemeyin. Uzmeyin kendinizi. Hangimiz sacmalamiyoruz ki hayatımızın bir döneminde?

Evet zaten ayrılırken bunu fazlasıyla gösterdi

Nasılda kötü bir durum ya inşallah toparlanırsın kendisi el degmemiş istıyorsa helali olmayan sana o da dokunmıcaktı evlenmeden bastan aşagı tam bir fiyasko ya zerre deger vermemiş sana ama seninde yalan söylememen gerekirdi umarım bundan iyi bir ders çıkarır birdaha hata yapmazsınız (yalan söyleyerek ve karsı cinse aldanarak)

Tşekkür ederim toparlanmaya çalışıyorum psikolojik destek alıcam zaten

Evet benim hatam büyük ama bu onu haklı çıkarmaz

Biriyle birlikte oldunuz tamam ama zorla oldu diye nasıl yalan söyleyebilirsiniz ya insanlara iftira atmak bu kadar kolay mı? Kusura bakmayın ama kendi kuyunuzu kendiniz kazmışsınız. Yalanın biri bin para karşınızda ki insan iyi de olsa kötü de olsa zaten güvenmez ki artık size bu kadar yalandan sonra

Hakkınız çok büyük hatalarım oldu ama iyi bi insan Yanımda olur dedim çok güvendim çok sevdim çok çaba harcadım ama olmadı

Olumsuz yorumları dikkate almamanı tavsiye ederim şu an yaşadıkların zaten ağır geliyor, herkes hata yapabilir bu dünyanın sonu değil. Her şerde bir hayır vardır sözü öyle doğru ki, sen ilk yaşadığın birlikteliği yaşamamış ve bakire olsaydın bu karaktersiz adamın gerçek yüzünü göremeyecektin, evlenecektiniz ve iş işten geçmiş olacaktı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…