Nişanlım düğüne bi ay kala beni rezil ederek terketti

Evet göz görmüyor bazen insan tutuluyor Ne yaptığını bilmiyor öyleydim bende

Evet kendi hayatıma bakmam lazım bana yaptığı şeyi sindiremiyorum onu unutsam yaptıklarını unutamıyorum

Zaten aynı şehirde yaşamıyoruz şu an tatilden dolayı evdeyim

Suçun her şeyine katlanmak zaten
Bir daha kimsenin bir şeyine katlanma ders olsun sana kendi değerini bil
Beş kuruş etmeyecek adamin önüne pas pas olma

Kendisi de daha önce birliktelik yaşamış ama size bunun için mi sinirleniyor ?
Ne tuhaf insanlar var,hala seviyorum diyorsunuz neyini seviyorsunuz pardon ?Adam sizi rezil etmiş umrunda bile değilsiniz.
Hala seviyorum deĞil aslında adı konmamış bişey nefret öfke sevgi saçma bişry

Evet daha önce de beni bi sürü kez yarı yolda bıraktı hep pişman oldu ben sıkıntılıyım psikolojim iyi değil Yanımda ol dedi

Niye kabul ettin ki bu kadar? Kendini eksik, kusurlu, defolu falan mı görüyorsun??? Biriyle cinsel birliktelik yaşamak utanılacak bir şey mi? Adam şunu düşünmüş: Evlenip kurtarmak istiyor kendini, o yüzden her şeye evet diyor! Nitekim haklı da, çünkü siz de bu düşüncedesiniz!

En büyük hatan en başta yalan söylemiş olman. Geçmişte birşeyler yaşadıysan bunun sorumluluğunu almak zorundaydın. Sonrasında da olaylar birbirini kovalamış zaten.
Eski nişanlın katıksız ş.erefsizmiş yalnız. Allaha havale et. Bir sabinin günahına girmiş, ettiğini bir gün bulur elbet.

Ayrıca rica ediyorum, bu erkeklerin kölesi olmayın ya. Alttan alıp fedakarlık yapana madalya takmıyor kimse. Bir erkek sizi gerçekten seviyorsa eğer alttan almanız gereken konular vuku bulmaz zaten.

Sen bu hanzoyla ayrıldığın için cidden üzülüyor musun ?
Çok mu çirkinsin ? Ya da dünyada erkek mi kalmadı ?
Aşığım ondan desen inanmam, çünkü aşık olacak tip değil.
Aksine herkes tarafından beğenilen fiziksel olarak herkesin hayranlıkla baktığı biriyim o da tam tersi ailem herşeyden önce fiziksel olarak onu beğenmedi boyu vs çocuk gibi aşırı küçük aşırı zayıf hiç erkek gibi değil diye istemediler ben hiç önemsemedim ama

Zaten aynı şehirde yaşamıyoruz şu an tatilden dolayı evdeyim
İyi o zaman ne güzel ne kadar uzak o kadar iyi.
Bir daha da böyle zor durumlarda kalmamak için hayatınıza aldığınız kişilere daha çok özen gösterin.

Sanırım aşık olunca koşulsuz güveniyorsunuz.

Aşık olmadan önce karşınızdakini iyice tanımanızı tavsiye ediyorum nacizane.

Teşke
gerçekten onun şerefsiz olduğunu düşünüyorsunuz demi ben kendime o şerwfsiz dedikçe ama sen de hakettin diyorum hala kendimi suçluyorum dilimden tek bi beddua çıkmadı

Evet daha önce de beni bi sürü kez yarı yolda bıraktı hep pişman oldu ben sıkıntılıyım psikolojim iyi değil Yanımda ol dedi
Uff kendisi sikintili, sorunlu olan insan size dertten, kederden baska ne verebilir, kosarak uzaklasin. Ne pozitif insanlar var, sizi yukseltecek birilerini bulun dibe cekecek degil.

yalanlar üzerine kurulmuş bir ilişki . evlenseniz bile sorunlar büyüyerek devam edecekti bence . Baştan bitmesi sizin için en iyisi olmuş . Ayrıca bu düşünceye sahip bi insanla hayat çok zor olur. her seferinde size bunu hatırlatıp aşağılayacaktı . Bence bundan kurtulduğunuza şükredin ve hayatınıza devam edin naçizane düşüncem...

Allah aşkına sevilecek neyi kalmista ki hala seviyorum diyorsunuz
Yalan söylemeye neden ihtiyaç duyuyorsunuz bir insan sizi olduğunuz gibi kabullensin geçmişte birlikte olmuş olabilirsin bunu sorun eden biriyle zaten bi halt olmaz
Kendinize değer verin sizi sizin deyiminizle rezil eden birini sevmeyin

Eğer sorumluluğunu kaldıramayacaksan bi ilişki yaşamayacaksın, o işler öyle hataydı yalan söylemek zorunda kaldımla olmaz bi iş yaptıysan arkasında durmasını bileceksin bu bir...
Hata yaptım gençliğimde diyorsun madem hata neden 2. kez yaptın ve daha da büyük bir hata yapıp korunmadın hamile kaldın bir de bebeği aldırdın bu iki..
Sana bunları yapan adamla evlenmeye çalıştın hadi o saçmalık da adam yapmadığını bırakmamış sana hala seviyorum diyorsun adam geri dönse baya baya evlenirsin yani bu ne rahatlıktır bu da üç..
Senin kafada çok var ama sonra kocam dövdü sokağa attı serzenişleri dinliyoruz boşan diyoruz boşanmıyorsunuz, yahu bu hayattan ne istiyorsunuz Allah aşkına???

Canım benim öncelikle böyle bir pislikten kurtulduğun için Allah´a şükretmelisin.
Evlenseydiniz daha beterini yaşatacaktı o kişi sana.

Hayat sizin, yaşadıklarınızı hata olarak görmeyin.
Kimseyi bağlamaz yaşadığınız.

Bir an önce toparlanıp, hayatına devam etmeni dilerim.

İyi de kendisi de yalan söylemiş birlikte olmadım kimseyle diye..
O yapınca erkeklik oluyor sen yapınca o.. oluyor.
Valla bir insan kızlık zari için seviyorsa sevmesin zaten. S.. olsun gitsin..
Sen de kendine yeni bir sayfa aç, ve geçmişi unutmaya bak.
Dünya varlığını sürdürdüğüne göre, kıyamet te kopmadigina göre, sen de yoluna devam edeceksin.
Seviyorum felan da deme, kalbine yazık. Su ahlaksız mendeburu çıkar at ordan..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…