Evet göz görmüyor bazen insan tutuluyor Ne yaptığını bilmiyor öyleydim bendeBahane elbette. Madem evlilik yoluna giden bir birlikteliginiz vardı ve geçmişte " hata " diye adlandırdığıniz cinsel birlikteliginiz vardı öyleyse bunda çok temkili davranmaliydiniz.
Lütfen bundan sonra çok çok dikkatli olun.
Kimseye de bir şey açıklamak zorunda değilsiniz. Her birliktelikte kanama olacak diye bir durum yok.
Test yaptırın, hastalık bulaşmış olabilir. Parayla birliktelik yaşayan kansız kişiden.
Evet kendi hayatıma bakmam lazım bana yaptığı şeyi sindiremiyorum onu unutsam yaptıklarını unutamıyorumYahu, madem önceki birlikteliğin hata, nişanlınla ne diye birlikte oluyorsun? Üstelik kendisi birileriyle birlikte olmuşken, senin aynısını yapmanı kaldıramıyorsa karakter yoksunu olduğu bellidir. Namusu kadına yüklemiş, kendi yaptığı şeyleri normal görmüş. Sevmeyin şöyle insanları, sevilecek tarafları yok. Onu kaybetmeyeyim diye uğraşırken birçok hata yapmışsınız. Yalan söylemeyin. Sizi olduğunuz gibi kabul etmiyorsa etmesin. Hayatınıza odaklanın, boşverin. Ve kabullenin, kendinizi sevin. Siz kendinize değer vermezseniz insanlar üstünüze çıkar. Sonra da üzülen siz olursunuz :/
Zaten aynı şehirde yaşamıyoruz şu an tatilden dolayı evdeyimSakın ağlama lütfen. Sevmek suç değil. Sevmişsin güvenmişsin birşeyler yaşamışsın.
O utansın yaptıklarından. Bak seven insan sevdiğini olduğu gibi sever. Seni de gerçekten sen olduğun için sevecek biri çıkacak elbet.
Lütfen o gözyaşlarını böyle bir insan için akıtma.
Bak mesleğinde varmış memursun sanırım ne güzel onun olduğu il den gidebiliyorsan tayin iste.
Günlerini, gözyaşlarını böyle biri için heba etme.
Suçun her şeyine katlanmak zatenBeni herkese rezil etti giderken evlilikten korkan biri zaten 33 34 yaşında ama dengesizliklerini herşeyini ikide birde ayrılmalarını herşeyini kabullendim herşeyine katlandım kim isteyerek yalan söyler Çan’ımı istese verecek kadar çok sevdim insan bu denli sevdiği birine isteyerek yalan söyler mi
Hala seviyorum deĞil aslında adı konmamış bişey nefret öfke sevgi saçma bişryKendisi de daha önce birliktelik yaşamış ama size bunun için mi sinirleniyor ?
Ne tuhaf insanlar var,hala seviyorum diyorsunuz neyini seviyorsunuz pardon ?Adam sizi rezil etmiş umrunda bile değilsiniz.
Evet daha önce de beni bi sürü kez yarı yolda bıraktı hep pişman oldu ben sıkıntılıyım psikolojim iyi değil Yanımda ol dediKonunuzdan cikarilacak ders cok, bundan sonrasi icin
-arkasinda duramayacaginiz islerin altina girmezsiniz
-bir yola girdiginiz yalanla baslamis dahi olsa yalaniniza sadik kalip bir oyle bir boyle demeyip, istikrarli olunuz
-en fenasi sizi yari yolda birakan biriyle nisanlanmazsiniz
her sey sizin icin daha guzel olur.
Ilk dugunden donen siz degilsiniz gecti gitti, saplanip kalmadan yolunuza bakin.
Niye kabul ettin ki bu kadar? Kendini eksik, kusurlu, defolu falan mı görüyorsun??? Biriyle cinsel birliktelik yaşamak utanılacak bir şey mi? Adam şunu düşünmüş: Evlenip kurtarmak istiyor kendini, o yüzden her şeye evet diyor! Nitekim haklı da, çünkü siz de bu düşüncedesiniz!Beni herkese rezil etti giderken evlilikten korkan biri zaten 33 34 yaşında ama dengesizliklerini herşeyini ikide birde ayrılmalarını herşeyini kabullendim herşeyine katlandım kim isteyerek yalan söyler Çan’ımı istese verecek kadar çok sevdim insan bu denli sevdiği birine isteyerek yalan söyler mi
Hala seviyorum deĞil aslında adı konmamış bişey nefret öfke sevgi saçma bişry
Aksine herkes tarafından beğenilen fiziksel olarak herkesin hayranlıkla baktığı biriyim o da tam tersi ailem herşeyden önce fiziksel olarak onu beğenmedi boyu vs çocuk gibi aşırı küçük aşırı zayıf hiç erkek gibi değil diye istemediler ben hiç önemsemedim amaSen bu hanzoyla ayrıldığın için cidden üzülüyor musun ?
Çok mu çirkinsin ? Ya da dünyada erkek mi kalmadı ?
Aşığım ondan desen inanmam, çünkü aşık olacak tip değil.
İyi o zaman ne güzel ne kadar uzak o kadar iyi.Zaten aynı şehirde yaşamıyoruz şu an tatilden dolayı evdeyim
Cicikızbenim akrabam küçük bir operasyon ile cicikız oldu tekrar. ve suan baskasıyla evli 2 çocuk sahibi
gerçekten onun şerefsiz olduğunu düşünüyorsunuz demi ben kendime o şerwfsiz dedikçe ama sen de hakettin diyorum hala kendimi suçluyorum dilimden tek bi beddua çıkmadıEn büyük hatan en başta yalan söylemiş olman. Geçmişte birşeyler yaşadıysan bunun sorumluluğunu almak zorundaydın. Sonrasında da olaylar birbirini kovalamış zaten.
Eski nişanlın katıksız ş.erefsizmiş yalnız. Allaha havale et. Bir sabinin günahına girmiş, ettiğini bir gün bulur elbet.
Ayrıca rica ediyorum, bu erkeklerin kölesi olmayın ya. Alttan alıp fedakarlık yapana madalya takmıyor kimse. Bir erkek sizi gerçekten seviyorsa eğer alttan almanız gereken konular vuku bulmaz zaten.
Uff kendisi sikintili, sorunlu olan insan size dertten, kederden baska ne verebilir, kosarak uzaklasin. Ne pozitif insanlar var, sizi yukseltecek birilerini bulun dibe cekecek degil.Evet daha önce de beni bi sürü kez yarı yolda bıraktı hep pişman oldu ben sıkıntılıyım psikolojim iyi değil Yanımda ol dedi
Bitecek tamamen zaman ilaç olacak dua edinHiçbir şey hissetmeyin,düşünmeyin böyle bir insanı artık.Siz yolunuza bakın.Düşünerek geçirdiğiniz zamana yazık,değmez.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?