- 27 Nisan 2012
- 15.908
- 19.261
- 498
- Konu Sahibi seahorse88
-
çok iyi niyetli olduğunuz için pişmanlar olmayın sonraBiz de nişanlımla ev alma planındayız valla sıfırdan giricez her şeye ben zaten 25 yaşındayım o 27. Bizimkinin de babasıyla ortak arabası var asla lafını dahi etmem onu satın falan ne alaka yani. Ama benim arabam olsa satardım arkama bile bakmadan. Kaldı ki birikmişimi ve maaşımın iyi bir kısmını ev meselesine vericem. Siz şimdiden mal kapışmaya başlamışsınız valla anlamıyorum insanları. Senin arabanı satalım yok olmaz seninkini satalım şeklinde kapışarak nasıl yuva kuracaksınız anlamadım. Hangi araba daha değerli ise onu elinizde tutup diğerini satın. Sizi ev kimin üzerine olacak kısmında merak ediyorum bir de eğer nikahtan önce alım işlemleri yapılacaksa
Ticari aşıklarayrica daha nisanliyken kadinlara ev aldirmaya calisan erkekler türedi ya
Nikahtan sonra alsın zaten orda sorun yok hemen şuan alacak değiller sonuçta. Mesele kimin ne kadar pay verdiğiBu gözünü para bürüme meselesi değil. Nişanlı ile asla ortak mülk alınmaz. Ayrılmayı vs geçtim dünyanın bin türlü hali var. Ya birinden birinin başına bişey gelirse? Kim koruyacak kalanın haklarını. Nikahtan sonra zaten borçta ortak, mal da. Ama nişanlıyken böyle konuşmak bence büyük risk.
Konu sahibi bence satma. Ev fikrini de nikah kıymadan asla almayın. Nikahtan önce alım olursa tapu kimeyse bütün haklar ona geçer. 2 tarafta mağdur olur
nikahtan sonra alıcaz zaten nikaha az kaldı dkdjdjdjdçok iyi niyetli olduğunuz için pişmanlar olmayın sonra
bu ne kadar pembiş düşünceböyle
sonra aşırı pişman olmayın da
merak ettim tapu kimin üzerine olacak daha evlenmeden
oda sevgilimin diyin de şimdi düşüp bayılayım
Eğer nikah sonrası alınacaksa, pay verme işini de o zaman konuşun. Evlenirsiniz aynı eve girersiniz gelir gider tek kalemde toplanır zaten herkes elinde ne varsa onu verir.Nikahtan sonra alsın zaten orda sorun yok hemen şuan alacak değiller sonuçta. Mesele kimin ne kadar pay verdiği
nikahtan sonra alıcaz zaten nikaha az kaldı dkdjdjdjd
Cogumuz felegin cemberinden gectik o yuzden sizi fazla iyi niyetli bulduk :) evet kimin ne kadar pay verdigi onemli ama olasi bir bosanma durumunda ev ortadan ikiye bolunemedigi icin ugrasip durursunuz.Nikahtan sonra alsın zaten orda sorun yok hemen şuan alacak değiller sonuçta. Mesele kimin ne kadar pay verdiği
nikahtan sonra alıcaz zaten nikaha az kaldı dkdjdjdjd
İkiniz de eşit miktarda para koymuş olacaksınız, sorun ne burada?Sorduğum da kendisine peki sen arabanı satıp koyacak mısın diye sorduğumda ben belki satmam babama veririm ama bende senin koyduğum kadar para koyabilirim dedi.
İster nişanlı ister nikahlı alsın, ki bence de nikahtan önce almasın ama konu adam zaaateeeen arabaya eş değer para veriyor. Anlatamıyorum ki. Yani illa öbürü de arabasını satsın Banane Banane demenin manası yok. İkisi de eşit pay verecek mi verecek. Ha konu sahibi ben de satmam ama senin kadar paya ortaya koyarım dese o da okey, ama elinde koyacağı tek şey arabaysa ve adam araba fiyatına eş para verecekse hala o satsın bu satsın kavgası saçma geliyor kusurabakmayın. O zaman almasınlar ev falan o peşinatın bir şekilde verilmesi lazım değil mi sonuçtaBu gözünü para bürüme meselesi değil. Nişanlı ile asla ortak mülk alınmaz. Ayrılmayı vs geçtim dünyanın bin türlü hali var. Ya birinden birinin başına bişey gelirse? Kim koruyacak kalanın haklarını. Nikahtan sonra zaten borçta ortak, mal da. Ama nişanlıyken böyle konuşmak bence büyük risk.
Konu sahibi bence satma. Ev fikrini de nikah kıymadan asla almayın. Nikahtan önce alım olursa tapu kimeyse bütün haklar ona geçer. 2 tarafta mağdur olur
E boşanınca ev ortadan ikiye bölünemez diye hiç kimse ev almasın o zaman, ya da herkes evlenmeden önce alsın evini. Şimdi konu sahibi karar vermiş alacaklar evi, nikahtan önce almazlar zaten ev kimin üzerine olacak kavgası çekilmez, evlenecek çift bu kavgayı vermese aileler verir yani o işle uğraşılmaz. Ne güzel ikisi ortak pay verebiliyor işte yani biri arabayı satarak öteki parasını vererek daha neCogumuz felegin cemberinden gectik o yuzden sizi fazla iyi niyetli bulduk :) evet kimin ne kadar pay verdigi onemli ama olasi bir bosanma durumunda ev ortadan ikiye bolunemedigi icin ugrasip durursunuz.
Babayla ortak araba isi zaten çok sıkıntılı. Arabayi kullanma sirasi size gelmeyecek.
Umarim karsinizdaki insanlar iyi niyetlidir
50 000 defa araba konusu açan bir üye var burdaCogumuz felegin cemberinden gectik o yuzden sizi fazla iyi niyetli bulduk :) evet kimin ne kadar pay verdigi onemli ama olasi bir bosanma durumunda ev ortadan ikiye bolunemedigi icin ugrasip durursunuz.
Babayla ortak araba isi zaten çok sıkıntılı. Arabayi kullanma sirasi size gelmeyecek.
Umarim karsinizdaki insanlar iyi niyetlidir
İşte bizim için gelir gider tek kalemde toplanır. Konu sahibi maddi olarak adam arabaya eşit destek vereceği halde ikna olmuyor. Takti kp ile ortak olan arabaya. Arabanın yarısı babasının zaten niye satsın adam babası da ister arabayı haklı olarak. O tamamen benim arabam değil o yüzden satamam ama senle aynı meblayı veririm diyo adam daha neEğer nikah sonrası alınacaksa, pay verme işini de o zaman konuşun. Evlenirsiniz aynı eve girersiniz gelir gider tek kalemde toplanır zaten herkes elinde ne varsa onu verir.
Burada mesele araba meselesi değil. Konu sahibini rahatsız eden de muhtemelen araba olayı değil. İyi kötü birikimi ile aldığı arabayı haklı olarak elden çıkarmak istemiyor.İşte bizim için gelir gider tek kalemde toplanır. Konu sahibi maddi olarak adam arabaya eşit destek vereceği halde ikna olmuyor. Takti kp ile ortak olan arabaya. Arabanın yarısı babasının zaten niye satsın adam babası da ister arabayı haklı olarak. O tamamen benim arabam değil o yüzden satamam ama senle aynı meblayı veririm diyo adam daha ne
Yarısı babanın değil bı kısmı destek olmuş. Neden babanın üstüne yapılmış? Ve neden babasına verecek arabayı? Bunlar ciddi iki yüzlülükİşte bizim için gelir gider tek kalemde toplanır. Konu sahibi maddi olarak adam arabaya eşit destek vereceği halde ikna olmuyor. Takti kp ile ortak olan arabaya. Arabanın yarısı babasının zaten niye satsın adam babası da ister arabayı haklı olarak. O tamamen benim arabam değil o yüzden satamam ama senle aynı meblayı veririm diyo adam daha ne
Yalan söyleyene fena şeyler yapmıyorlar da ondan. Adam der aynı parayı veririm, şunu ederim bunu ederim sallar. Siz ne bakıyorsunuz. Adamın o kadar parası olduğu bile meçhul. Araba satıldıktan sonra alamadık, şöyle borcum çıktı, şöyle sıkıntı oldu diye bahane uydurmayacağı ne belli? Kuru kuruya verilen vaade göre eldeki mal satılmaz. Bana kalırsa ev nişanlıyken de alınmaz. Bu devirde insan babasına güvenemiyor çok fazla iyimsersiniz. Sizi çok üzerler. Benim dedem babama zamanında bir kazık attı. Babam kırk yılda çıkaramadı dedem öldü gitti babam kardeşleriyle yüz göz oldu hâlâ da çözemedi.İster nişanlı ister nikahlı alsın, ki bence de nikahtan önce almasın ama konu adam zaaateeeen arabaya eş değer para veriyor. Anlatamıyorum ki. Yani illa öbürü de arabasını satsın Banane Banane demenin manası yok. İkisi de eşit pay verecek mi verecek. Ha konu sahibi ben de satmam ama senin kadar paya ortaya koyarım dese o da okey, ama elinde koyacağı tek şey arabaysa ve adam araba fiyatına eş para verecekse hala o satsın bu satsın kavgası saçma geliyor kusurabakmayın. O zaman almasınlar ev falan o peşinatın bir şekilde verilmesi lazım değil mi sonuçta
Ahh ahE boşanınca ev ortadan ikiye bölünemez diye hiç kimse ev almasın o zaman, ya da herkes evlenmeden önce alsın evini. Şimdi konu sahibi karar vermiş alacaklar evi, nikahtan önce almazlar zaten ev kimin üzerine olacak kavgası çekilmez, evlenecek çift bu kavgayı vermese aileler verir yani o işle uğraşılmaz. Ne güzel ikisi ortak pay verebiliyor işte yani biri arabayı satarak öteki parasını vererek daha ne
Erkek tarafinin isi gucu yalan dolan. Evlenmeden önce onu yaparim, bunu yaparim diye salliyorlar. Evlendikten sonra bisey yapmiyorlar, yapmadiklari gibi birde beklentileri oluyor50 000 defa araba konusu açan bir üye var burdaBirken iki, üç, dört olurlar artık.
Kredi ile para verecekse zaten ne alaka beraber ödeyecekler ortak aile bütçesinden çıkacak o para da. Öyle zaten olmaz ben her şeyi adamın parayı şaaak diye ortaya koymasına göre yazdımBurada mesele araba meselesi değil. Konu sahibini rahatsız eden de muhtemelen araba olayı değil. İyi kötü birikimi ile aldığı arabayı haklı olarak elden çıkarmak istemiyor.
Üstte birisi yazmış, adam parayı nasıl verecek o da önemli. Kredi ile üstü tamamlanacaksa kadının araba vermesi yine eşit değil. Borç her türlü kadına kalacak. Ben yine diyorum evlenmeden henüz nişanlıyken maddi olarak ben olsam ne mal satarım ne mal alırım. Her türlü risk.
Biz de nişanlımla ev alma planındayız valla sıfırdan giricez her şeye ben zaten 25 yaşındayım o 27. Bizimkinin de babasıyla ortak arabası var asla lafını dahi etmem onu satın falan ne alaka yani. Ama benim arabam olsa satardım arkama bile bakmadan. Kaldı ki birikmişimi ve maaşımın iyi bir kısmını ev meselesine vericem. Siz şimdiden mal kapışmaya başlamışsınız valla anlamıyorum insanları. Senin arabanı satalım yok olmaz seninkini satalım şeklinde kapışarak nasıl yuva kuracaksınız anlamadım. Hangi araba daha değerli ise onu elinizde tutup diğerini satın. Sizi ev kimin üzerine olacak kısmında merak ediyorum bir de eğer nikahtan önce alım işlemleri yapılacaksa
5 yıl sonra gözümü para bürümez merak etmeyin yaş değil kişilik yapısı. Kendi paramla aldım cart curt diye daha kârlı bir yatırıma gölge düşüyor boş yere. Hani aile olma kısmını da geçtim maddi çıkara da uymuyor ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?