Nişanlımla ilgili bazı sorular

Yooook bana çok ters düşünce bu.
Tabii ki Allahım şaşırtmasın düzgün bir adam da serseri olabilir de bu söylediğin aşağı inersem merdivenden düşebilirim ile aynı oluyor.
Ben risk almazdım.
Kumarın küçüğü olmaz,kumar oynayan adamla evlenmezdim.

peki sen onun hangi yönleriyle sana benzemesini istiyorsun?
yani ileride ondan taleplerin ne olacak?
şans oyunları oynamasın,alkol kullanmasın vs.
başkaca isteklerin olacak mı?
neden soruyorum;
sendeki liste kabarıksa, ileride uyum sorunu yaşama ihtimaliniz çok yüksektir.
zatens en de tecrübeli bir kadınsın farkındasın da eşlerin kolaylıkla değişmeyeceğini.
farklılıklar çok uç noktada değilse ve eşleri birbirine baskı yapmıyorsa dahası birbirlerine uyum gösterip
hoş görebiliyorlarsa evlilikler yürüyor.
yoksa meydan muharebesine dönüyor.

işte o da durulmak istiyor sanırım çok dedim hani evlenmek yerine niye takılmaya devam etmiyosun diye. yeter artık bunun sonu yokki diyor. artık düzenli hayat istiyorum diyor. evlenmeyi benden çok istediğini de söyleyebilirim hatta beni de o ikna etti benden daha hevesli. o nedenle de yanaştım diyebilirim. ama bu endişelerimi konuşmam lazım ortak kanaat olarak ben karşıma alayım bu çocuğu bi konuşayım çok teşekkür ediyorum yorumlarınız için

liste çok kabarık değil aslında karakter olarak çok zorlanacağımızı düşünmüyorum da işte yanlış olan şeylerden uzak dursa yeter huzur istiyorum yani :) sorun da yaşayabileceğimizden endişe ediyorum haliyle

Tabii konuş konuş da bir de arkadaş çevresini gözlemle.
Mesela bu akşam dışarı çıktınız,yarın çıkmadınız,işte o çıkmadığınız akşamlar neler yapıyor,bak bu da önemli kriterdir benim gözümde.

hep evinin civarlarında takılıyor arkadaş muhabbet sonra ev. muhit olarak oturdukları semtteki arkadaşları pek tekin değil. hatta burdan taşınmak da istiyor o yüzden sakin bir yerde temiz çevre istediğini söyledi

Alkol alınması ve loto toto konusunda haklısınız ama alkol satılan yerden alışveriş yapmama olayı bana garip geldi. Satmayan yer çok az, yaşayacağınız yerde de her yer satıyorsa adam sabah ekmek almak için alkolsüz market mi arayacak? Zor bişey. Faiz konusu da hayatı zorlar, hadi bankalar zaten dünyanın parasını kazanıyor ama arkadaşına verdiği borçtan faiz alması garip değil, haklı bence. %50 enflasyon olsaydı ne yapacaktınız mesela? Kar payı gibi bakmayı denemelisiniz belki de :) Neyse siz bana bakmayın, saygı duyuyorum herkesin tercihi. Ama ben olsam ben de hayatımı birini değiştirmekle harcamazdım. Kolay gelsin şimdiden :)

Var demek ki oralarda alkol satılmayan market...
Ben de en çok buna takılmıştım çünkü.
Bim hariç!!!!! Bibibella

:))) çevreme bu konuda da çok baktım. çok gözlemledim. hassasiyetleri benle uyan kişilerin de karakterleri tavırları hiç uygun olmadı mesela. başka birini seçseydim de başka şeyleri değiştirmek istemek zorunda kalacaktım. her türlü evlendiğimiz kişiyle bir uyum süreci yahut savaşı yaşayacağız da bilemiyorum. kafam çok karıştı :)

Tamamen değişmez ama isterse uyum olur. .
Ben kriterlerime uygun buldum. .
Bu konularda sıkıntı çekmiyoruz. .

Eğer adam değişmek istiyorsa ki istiyor diyorsun değişir. Evlendikten sonra değişmez denilen erkekler genelde kendilerine huy edinmiş ve değişmek istemediği özellikleri olan erkekler. Sizinki değişmek istiyorsa bence oluru var. Onyargılı olmayın

Ben eşimi değiştirdim ama onun degisesi vardı
Karsindakini iyi olcup tart derim
Sana cok deger veriyorsa bir şekilde uyum saglar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…