- 11 Ekim 2014
- 14.414
- 40.939
- 598
- Konu Sahibi nomunomuchua
-
Çıkıyor bir gün herhangi bi okulun Tenefus saatinde orda olun sorunları gorursunuzHer dakika her saniye sorun çıkıyor değil ya... Spor yaptığınızı düşünün
Doktorla öğretmeni karşılaştırmakİlla ki ayakta durmak insanı yoruyordur haklısınız ama sanki biraz da abartı var gibi.
Mesela doktorlar 3-5 saat süren ameliyatlarda ayakta kalıyorlar ve üstelik insan hayatı sözkonusu.
Bir doktor, hele de operatör olanlar ne kadar kazanıyor biliyor musunuz?
Her gün tuvalette kızların dayak yediği liseden çıkmış biri olarak hiçbir zaman o tuvaletlerde hoca görmüş biri değilimdir :) Öğrenci zaten bir şey yapacak olsa kaşla göz arasında halleder. Ben sadece hocanın bu konuya sorun olarak bakmamasını önerdim :)Çıkıyor bir gün herhangi bi okulun Tenefus saatinde orda olun sorunları gorursunuz
Doktorla öğretmeni karşılaştırmak
Birisi eğitim, diğeri sağlık sektöründe çalışıyor. Elmayla armutu karşılaştırmak mantıklı geliyorsa buyrun karşılaştırın.
Ayrıca bir doktor, hele de operatör olanlar ne kadar kazanıyor biliyor musunuz?
Bunu paraya baglamanin şöyle bir anlamı var: benim arabam yok, uzun yıllar da alamayacağım. Okula yakın bir yerde ev tutmaya param yetmiyor. Toplu taşıma kullanarak işe gidip geliyorum. Bir doktor işe toplu taşıma ile gitsin. Göreyim....Bunu paraya bağlamanın bir anlamı yok ki.
Nöbet ve ayakta durma süresini kıyasladım sadece.
Kaldı ki kardeşim doktor, ne kadar kazandıklarını biliyorum.
Artık hiç de düşündüğünüz kadar yüksek meblağlar kazanılmıyor.
Bunu paraya baglamanin şöyle bir anlamı var: benim arabam yok, uzun yıllar da alamayacağım. Okula yakın bir yerde ev tutmaya param yetmiyor. Toplu taşıma kullanarak işe gidip geliyorum. Bir doktor işe toplu taşıma ile gitsin. Göreyim....
Ha yani öğretmenlerin yaptığı iş önemli değil diyorsunuz?Kazanma arasındaki fark normal zaten, hem eğitim süresi hem zorluğu hem de insan hayatı söz konusu.
O zaman diger kardesiniz de öğretmen olsaymis. Nasıl olsa kolay iş.Konu paraya, arabaya, toplu taşımaya gelmiş.
Konuya farklı açılardan bakıyoruz.
Evet uzman doktorların hemen hepsinin arabası var buna itiraz etmiyorum ancak asistan doktor olup arabası olmayan o kadar çok kişi tanıyorum ki.
Kardeşimin de 2,5 sene boyunca arabası yoktu, hastaneye dolmuş ile gitti, kaç kez dolmuşta uyuya kalıp başka duraklarda indiğini bilirim.
Konu doktor ile öğretmeni kıyaslamaya geldi ama dediğim gibi bir kardeşim doktor diğeri öğretmen...
Arkadaşım öğretmenlerle alıp veremediğin ne ben 6 yıldır doğunun en ücra köşesinde çalışıyorum.Nöbet için para verilmeside yanlış
Okul içinde çocuklardan öğretmenler sorumlu olmalı sınıftada tenefüstede
başarı sağlayan öğretmene primde versinler başarısız olana cezada
ama can para olarak görülmemeli
Sizin zamaninizla şimdiki zaman değişmiş olabilir. Genelde çalıştığım okullarda nöbet konusunda arkadaşlarım hep çok hassastı.Her gün tuvalette kızların dayak yediği liseden çıkmış biri olarak hiçbir zaman o tuvaletlerde hoca görmüş biri değilimdir :) Öğrenci zaten bir şey yapacak olsa kaşla göz arasında halleder. Ben sadece hocanın bu konuya sorun olarak bakmamasını önerdim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?