- 19 Kasım 2013
- 18.857
- 34.035
- 798
sakın 18 yaşına kadar makyaj yaptırma da ne demek istiyorsun?Üzülmeyin lütfen. Günümüzde dış görünüş çok önemli. Ama bu daha çocuk. Yani daha çocukken cirkinsin gibi düşünceler asilamamali. Sakın 18 yaşına kadar makyaj yaptırma.
Bebeğin güzeli çirkini olur mu ya bu nasıl bi zihniyet. Benimde oğlum küçükken ben daha güzel başka bebek yok diye severken çevremdekiler hep bu bebeği nasıl seviyo derlermiş. Sonradan bunu duydum ve o söyleyen herkese dedim sizin baktığınız gözlerin çirkinliğinden dedim. Eşime de çirkin derler hep. Ama onlara da ağzının payını veririm.Merhabalar kızlar direk konuya ediyorum. İnsanlara çok canım sıkılıyor çok
Şimdi yargılamayın olanı anlatıyorum. Ben çevremdeki herkes tarafından güzel kategorisinde Hatta çoğu kişi tarafından çok güzel kategorisinde biriyim.
Eşimde tam tersi kimse yakıştırmıyor bizi.
Ama öyle böyle 7 sene geçti insanların ne dediğine hiç takılmadım
Ama artık takılıyorum galiba çünkü kızım tıpkı eşim. Eşim bile 9 ay Boyunca inş sana benzer diye söylerdi şaka ile karışık.
Ve ben çirkinim nasıl benle evlensin falan derdi ilk başlarda şaka ile karışık.
Patronum. Kuaförüm.arkadaşlarım.ailem herkes niye sana benzemedi ki diyorlar şaka gibi.
Daha 3 yaşında benim canım o canım ister istemez üzülüyorum. Her girdiğim ortamda bunu duyuyorum. Üzülüyorum kızımı çok seviyorum ama insanları sevmiyorum..
Niye bu kadar acımaaızlar sağlıklı olsun başka ne isterim ki ben.
Ama onlar çirkin diyorlar sinirleniyorum.
Annemde ilk evlendiğimde şey demişti akrabalarımız şey diyor damadın çirkin falan.
Ondan sonra en yKın Arkadaşım nasıl evlendin falan demişti.
İlk doğduğunda kızım abim şey demişti aman babasına çekmesinde.
Nefret ediyorum kötü insanlardan hiç takmıyorum ama bupğn bilmiyorum kızımın gözü şişmişti alerjik bir durum.
Hadi annem dışarı çıkalım hava alalım dedim. Hemen aynaya baktı ben böle çıkamam çirkin derler dedi. Çok üzüldüm. Çok. Saçma ama duygulandım. Kızımı çok seviyorum insanlardan nefret ediyorum.
Söylenenleri söylesem yok artık dersiniz çoğunu yazmadım mizacım yumuşak ondanmı bu haller.
Bir kere. De iş arkadaşlarımı eşiyle hiç yakışmıyor diye dedikodumu yaptıklarına şahit oldum.
Naaıl baş edicem bilmiyorum.
o kadar cevap okudum bu tarz bir yorum göremedim. çok haklısınız . konu sahibi de kendi ailesinde gördüğü gibi güzellik algısı peşinden gidiyor aslında. Eşi belki de gerçekten çirkin değil ama kendisini çok güzel bulduğu için adam otomatik olarak çirkin oluyor. konuda samimiyet görmedim, evladıma çirkin diyemez kimse , normal zeka seviyesinde kimse kimseye böyle bişey diyemez. diyebiliyorsa da karşıdan bu dertlenmeyi hissetmiştir. özetle güzellik algısında ve değerlemesinde sıkıntı olan konu sahibi. keza annesinin söylemleri ortada güzellik için.Bu arada , eşinizin çirkin olması ve kızınızın eşinize benzemesi konusunda size abuk subuk konuşanlara bir cevap verememenizin nedeni sizin de eşinizi "çirkin " bulmanız ...farkındasınız değil mi?!
sakın 18 yaşına kadar makyaj yaptırma da ne demek istiyorsun?
belki annesinden gizli gizli makyaj yaparsa ne düşünürsün..
12 yaşındaki çocuk bile yapıyor görüyorum..
hiç belli olmuyor yaptırmak istemesek söz dinleyecek mi?
ŞaşırtmadıÜzülmeyin lütfen. Günümüzde dış görünüş çok önemli. Ama bu daha çocuk. Yani daha çocukken cirkinsin gibi düşünceler asilamamali. Sakın 18 yaşına kadar makyaj yaptırma.
Şaşırtmadı
Merhabalar kızlar direk konuya ediyorum. İnsanlara çok canım sıkılıyor çok
Şimdi yargılamayın olanı anlatıyorum. Ben çevremdeki herkes tarafından güzel kategorisinde Hatta çoğu kişi tarafından çok güzel kategorisinde biriyim.
Eşimde tam tersi kimse yakıştırmıyor bizi.
Ama öyle böyle 7 sene geçti insanların ne dediğine hiç takılmadım
Ama artık takılıyorum galiba çünkü kızım tıpkı eşim. Eşim bile 9 ay Boyunca inş sana benzer diye söylerdi şaka ile karışık.
Ve ben çirkinim nasıl benle evlensin falan derdi ilk başlarda şaka ile karışık.
Patronum. Kuaförüm.arkadaşlarım.ailem herkes niye sana benzemedi ki diyorlar şaka gibi.
Daha 3 yaşında benim canım o canım ister istemez üzülüyorum. Her girdiğim ortamda bunu duyuyorum. Üzülüyorum kızımı çok seviyorum ama insanları sevmiyorum..
Niye bu kadar acımaaızlar sağlıklı olsun başka ne isterim ki ben.
Ama onlar çirkin diyorlar sinirleniyorum.
Annemde ilk evlendiğimde şey demişti akrabalarımız şey diyor damadın çirkin falan.
Ondan sonra en yKın Arkadaşım nasıl evlendin falan demişti.
İlk doğduğunda kızım abim şey demişti aman babasına çekmesinde.
Nefret ediyorum kötü insanlardan hiç takmıyorum ama bupğn bilmiyorum kızımın gözü şişmişti alerjik bir durum.
Hadi annem dışarı çıkalım hava alalım dedim. Hemen aynaya baktı ben böle çıkamam çirkin derler dedi. Çok üzüldüm. Çok. Saçma ama duygulandım. Kızımı çok seviyorum insanlardan nefret ediyorum.
Söylenenleri söylesem yok artık dersiniz çoğunu yazmadım mizacım yumuşak ondanmı bu haller.
Bir kere. De iş arkadaşlarımı eşiyle hiç yakışmıyor diye dedikodumu yaptıklarına şahit oldum.
Naaıl baş edicem bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?