Işyerinde arkadaş olmak istediğim bey vardı.ama kendisi farklı düşüncelerde olmak istediği için konuşmayı kesmiştim.Fakat ara sıra karşıma çıktığı için şu aralar ve bakışlarını yakalıyorum.kendisine yazdım fakat engelledi.işten de ayrılamıyorum şu an iş yok o kişiye görmek de istemiyorum kendisine söyledim.nasıl ilerlemem gerekir
Umursamamak değilUmursamaman gerekir. Engele kadar yemişsin. Artık bıraksan mı peşini ?
Oluyor bayaSelam dila. Bakmazsan gormezsin. Bosandin mi?
Bence adam bana yazan bu kız mıydı diye bakıyor.Umursamamak değil
Oluyor baya
Siz arkadaş olmak istediniz, onun farklı amacı vardı kestiniz. Sonra siz yazdınız, o engelledi. Görmek istemediğinizi de iletmişsiniz.Işyerinde arkadaş olmak istediğim bey vardı.ama kendisi farklı düşüncelerde olmak istediği için konuşmayı kesmiştim.Fakat ara sıra karşıma çıktığı için şu aralar ve bakışlarını yakalıyorum.kendisine yazdım fakat engelledi.işten de ayrılamıyorum şu an iş yok o kişiye görmek de istemiyorum kendisine söyledim.nasıl ilerlemem gerekir
EvetUmursamamak değil
Oluyor baya
Sevgili olmak gibine gibi farklı düşünceler?
Işyerinde arkadaş olmak istediğim bey vardı.ama kendisi farklı düşüncelerde olmak istediği için konuşmayı kesmiştim.Fakat ara sıra karşıma çıktığı için şu aralar ve bakışlarını yakalıyorum.kendisine yazdım fakat engelledi.işten de ayrılamıyorum şu an iş yok o kişiye görmek de istemiyorum kendisine söyledim.nasıl ilerlemem gerekir
Sıklıkla ortama giren biri değil bizim alana önceden hiç gelmiyordu bileBen anlamadım. Adam mı ayrılsın işten?
Siz sevgili değil sadece arkadaş mı olmak istiyordunuz? O da sizinle sevgili mi olmak istiyordu?Evet
Sevgili olmak gibi
EvetSiz sevgili değil sadece arkadaş mı olmak istiyordunuz? O da sizinle sevgili mi olmak istiyordu?
Sıklıkla ortama giren biri değil bizim alana önceden hiç gelmiyordu bile
Her konumla ilgili alaycı şekilde cevap vermek hoşuna gidiyor galiba kendini başka şeylerle oyalayabilirsinSelam dila. Bakmazsan gormezsin. Bosandin mi?
EvetEşinizle boşandınız mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?