o kişiye görmek de istemiyorum kendisine söyledim, nasıl ilerlemem gerekir?

Aleyküm selam, seni engellemiş daha ondan ne bekleyebilirsin ki? Bir nevi seni reddetmiş. Görmezden geleceksin başka çarem yok maalesef...

Adama mesaj atman ve engellemesi çok kötü, valla ben utandım okurken, ne diye yazıyosun ki? Kendi kendine kezo triplerine girmişsin bence, bu dışardan çok belli olur, dikkat et, hele ki işyerinde daha fazla dikkat et.

Ne boşanmamasi??benim bundan bahsettiğim tek kelime yok şu anda söylediğim şeyleri çarpıtıyorsun.yeni evlilikten çıkmış biri olarak tekrar ayni hataya tabi ki yapmam.buna açıklık getireyim ki ben sadece arkadaş olarak bir yakınlıkta bahsettim başka birsey değil

Adama mesaj atman ve engellemesi çok kötü, valla ben utandım okurken, ne diye yazıyosun ki? Kendi kendine kezo triplerine girmişsin bence, bu dışardan çok belli olur, dikkat et, hele ki işyerinde daha fazla dikkat et.
Bu triplere giren kendisi birkere .sinirleniyordu agresif agresif bana karşı .beni görünce 1 kaç kere takip edip aynı ortama geldi kendisi .ben tiplere falan girmedim öyle.

Hatta hesabını dondurup duruyor şu aralar

Burcu neymiş. Bi erkekte aradığı üç özellik. Kendinde en beğendiği fiziksel özelliği. Afsfafaga
Canım benim bu şekilde konuşma tarzınız benim şikayet etmeme sebep oluyor bilginize.ayriyeten benim açtığım konuyu beğenmiyorsanızda şikayet etme gibi sizinde bir hakkınız var sanırım illa baş ağritma gibi şeylere gerek yok

Aaa noluyo ya herkes üstüme üstüme geliyor. Adsfafa Ben o espriyi calciye yaptım.

Konularini ve mesajlarini aramaya useniyorum. Hikaye yazma bana.

Bu triplere giren kendisi birkere .sinirleniyordu agresif agresif bana karşı .beni görünce 1 kaç kere takip edip aynı ortama geldi kendisi .ben tiplere falan girmedim öyle.
Gayet de girmişsin. Adami istemiyosan görmezden gel, ne yazıyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…