- 8 Nisan 2023
- 198
- 182
- 18
Ben de böyle anladım. Ama konu sahibinin kararlı olması gerekirdi bence. Başta niyeti bozuk olan iki günde düzelmez neticede.Adamın galiba niyeti bozuk olunca kız geri adım atmış.Sonra bir iki bakınca kızda yakalamış bakışları msj artmis ama adam engellemiş.Ben öyle anladım
Evet başka soru
İstediğini alamayacağını anlayınca zaman kaybetmemiş kızı engellemiş bence.Kiz işten neden çıksın ki adam gitsin.Ama daha önceki konularında evliymis bu bayan boşanıyormus işsizmis diolarBen de böyle anladım. Ama konu sahibinin kararlı olması gerekirdi bence. Başta niyeti bozuk olan iki günde düzelmez neticede.
Bilmiyorum öyle yazmıyordu konusunda amapeki bu kız evli ve bosanmamıs mı bahsedildiği gibi:S
Adam evli miSen kimsin pardon benim forumumda ne işin var ne boşanamamasi ben arkadaşlıktan bahsettim sadece başka birsey değil* lütfen*( kendi doğrularını kendine sakla).
DeğilAdam evli mi
Siz?
Adam evli mi
Siz evli msiniz? Bir de adama neden mesaj attınız, ne yazdınız da engelledi sizi
Kıskançlık triplerine girdi falan kendisi ne alaka dedim.o şekilde engellediSiz evli msiniz? Bir de adama neden mesaj attınız, ne yazdınız da engelledi sizi
Evli değilim bosandimKıskançlık triplerine girdi falan kendisi ne alaka dedim.o şekilde engelledi
Kıskançlık triplerine girdi falan kendisi ne alaka dedim.o şekilde engelledi
Hiç bir şey yapmayarak. Adam işi mi bıraksın.Işyerinde arkadaş olmak istediğim bey vardı.ama kendisi farklı düşüncelerde olmak istediği için konuşmayı kesmiştim.Fakat ara sıra karşıma çıktığı için şu aralar ve bakışlarını yakalıyorum.kendisine yazdım fakat engelledi.işten de ayrılamıyorum şu an iş yok o kişiye görmek de istemiyorum kendisine söyledim.nasıl ilerlemem gerekir
Harf alayımNe alaka
Pardon
Ewett
Ne
Gidermisn
Saçmalama
Bu ne ya zibilyon tane kelime var cümle kuracak formuda sahiplenmiş iyimi neyse bura beni yorar by
Okuyayım dedim aa ortada okunacak konu yokHarf alayım
Basın sözcüsü calci. Forum senin galiba saygılar.,Siz evli msiniz? Bir de adama neden mesaj attınız, ne yazdınız da engelledi sizi
Çünkü kendisi de bilmiyor ne yaşadığını söyleyeceğiniYa şu sorulara düzgün bir cevap verip aciklama yapsaniz doğru düzgün yardimci olucaz.Her sorulan soruya Ne alaka,pardon ?? gibi iki satırlık cevaplar vereceğinize aciklama yapsaniz daha hoş olmaz mi? Sizin konunuzun içeriğine hakim olmadan nasil yardımcı olalim müneccim değiliz biz tahmin de yapabilelim.
Adam neden gitsin?İstediğini alamayacağını anlayınca zaman kaybetmemiş kızı engellemiş bence.Kiz işten neden çıksın ki adam gitsin.Ama daha önceki konularında evliymis bu bayan boşanıyormus işsizmis diolarBen anlamadim hangisi doğru
Sen kimsin pardon benim forumumda ne işin var ne boşanamamasi ben arkadaşlıktan bahsettim sadece başka birsey değil* lütfen*( kendi doğrularını kendine sakla).
Dila en son sana bu teklifi yapan adami anlamiyordun hatirladin mi? Muhtemelen ayni kisiden bahsediyorsun. Ne arkadasligi? Hangi arkadasliktan bahsediyorsun? Kocan seni baba evine birakmisti en son galiba. Bosanmadiysan basini agritma. Adam engellemis seni iste hala neyin derdindesin? Eskiden babam zorla evlendirdi diyordun bu adama da baban mi yazdirdi zorla. Bir soluklan istersen basina is acma.Isyerinde gördüğüm beyefendiye yazdım instada kendisi baya bir taktikçi biri çıktı sadece amacım arkadaşlıktı kendisiyle yemekhaneye gelmeyen adam ortada görünmeyen adam birden ben konuştuktan sonra kendisiyle sık sık gelip gitmeye başladı bana teklifte bulundu cinsel olduğunu anladım iletişimi kestim hatta ne yapmaya çalışıyor anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?