o kişiye görmek de istemiyorum kendisine söyledim, nasıl ilerlemem gerekir?

Adamın galiba niyeti bozuk olunca kız geri adım atmış.Sonra bir iki bakınca kızda yakalamış bakışları msj artmis ama adam engellemiş.Ben öyle anladım
Ben de böyle anladım. Ama konu sahibinin kararlı olması gerekirdi bence. Başta niyeti bozuk olan iki günde düzelmez neticede.

Ben de böyle anladım. Ama konu sahibinin kararlı olması gerekirdi bence. Başta niyeti bozuk olan iki günde düzelmez neticede.
İstediğini alamayacağını anlayınca zaman kaybetmemiş kızı engellemiş bence.Kiz işten neden çıksın ki adam gitsin.Ama daha önceki konularında evliymis bu bayan boşanıyormus işsizmis diolarBen anlamadim hangisi doğru

Hiç bir şey yapmayarak. Adam işi mi bıraksın.

Okuyayım dedim aa ortada okunacak konu yok

Soru sorana degil pardon ne alaka hayır ewet başka bir şey yok

Adam kıskanmış konu sahibinin verdiği tepki
Ne alakaa

Bu mu ya resmen iş yerinde taciz bu şikayet et madem rahatsızsan birde tutmuş herife mesaj atmış

Ne yazdı acaba

Çünkü kendisi de bilmiyor ne yaşadığını söyleyeceğini
Adam neden gitsin?
Kızı engellemiş işte daha ne?

Sen kimsin pardon benim forumumda ne işin var ne boşanamamasi ben arkadaşlıktan bahsettim sadece başka birsey değil* lütfen*( kendi doğrularını kendine sakla).

Sen bana niye boyle yukseldin ya?
Dila en son sana bu teklifi yapan adami anlamiyordun hatirladin mi? Muhtemelen ayni kisiden bahsediyorsun. Ne arkadasligi? Hangi arkadasliktan bahsediyorsun? Kocan seni baba evine birakmisti en son galiba. Bosanmadiysan basini agritma. Adam engellemis seni iste hala neyin derdindesin? Eskiden babam zorla evlendirdi diyordun bu adama da baban mi yazdirdi zorla. Bir soluklan istersen basina is acma.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…