Oluyor baya
Her konumla ilgili alaycı şekilde cevap vermek hoşuna gidiyor galiba kendini başka şeylerle oyalayabilirsin
Sen kimsin pardon benim forumumda ne işin var ne boşanamamasi ben arkadaşlıktan bahsettim sadece başka birsey değil* lütfen*( kendi doğrularını kendine sakla).Yeme bizi dila bir ihtimal bosanmis olsan bile baya olmamistir. Gecen de mesleginiz disinda baska iste calisirmisiniz diye konu acmissin. Malum senin bir meslegin yoktu ve sen bosanamiyordun ya hatirladin mi? Artik dalga gecmeyi biraksan mi diyorum?
Niyeti farklı demişsin bir de üstüne msj yazmışsınIşyerinde arkadaş olmak istediğim bey vardı.ama kendisi farklı düşüncelerde olmak istediği için konuşmayı kesmiştim.Fakat ara sıra karşıma çıktığı için şu aralar ve bakışlarını yakalıyorum.kendisine yazdım fakat engelledi.işten de ayrılamıyorum şu an iş yok o kişiye görmek de istemiyorum kendisine söyledim.nasıl ilerlemem gerekir
Pardon??Adama artik bana bakma rahatsız oluyorum diye msj mi attiniz gerçekten ?
Neye pardonn?? Bir soru sordum yaptınız mi yapmadiniz mi diye msj attim demişsiniz ya.Pardon??
mesaj mı atmış? peki adam buna duygularını itiraf etmiş mi yoksa bu -sanrılarla mı hoşlandığını anlamış?Niyeti farklı demişsin bir de üstüne msj yazmışsınSana bakışlarında da niyet farklıdır.Onu yok say alakan olmasın
Seni görmek istemiyorum lütfen istifa eder misin? de.Işyerinde arkadaş olmak istediğim bey vardı.ama kendisi farklı düşüncelerde olmak istediği için konuşmayı kesmiştim.Fakat ara sıra karşıma çıktığı için şu aralar ve bakışlarını yakalıyorum.kendisine yazdım fakat engelledi.işten de ayrılamıyorum şu an iş yok o kişiye görmek de istemiyorum kendisine söyledim.nasıl ilerlemem gerekir
Adamın galiba niyeti bozuk olunca kız geri adım atmış.Sonra bir iki bakınca kızda yakalamış bakışları msj artmis ama adam engellemiş.Ben öyle anladımmesaj mı atmış? peki adam buna duygularını itiraf etmiş mi yoksa bu -sanrılarla mı hoşlandığını anlamış?
peki bu kız evli ve bosanmamıs mı bahsedildiği gibi:SAdamın galiba niyeti bozuk olunca kız geri adım atmış.Sonra bir iki bakınca kızda yakalamış bakışları msj artmis ama adam engellemiş.Ben öyle anladım
Öyle dememisti konusunda bilmiyorumpeki bu kız evli ve bosanmamıs mı bahsedildiği gibi:S
Ne alakapeki bu kız evli ve bosanmamıs mı bahsedildiği gibi:S
Çünkü evliyseniz adamın size asılması ahlaksızlık.Ne alaka
Işyerinde arkadaş olmak istediğim bey vardı.ama kendisi farklı düşüncelerde olmak istediği için konuşmayı kesmiştim.Fakat ara sıra karşıma çıktığı için şu aralar ve bakışlarını yakalıyorum.kendisine yazdım fakat engelledi.işten de ayrılamıyorum şu an iş yok o kişiye görmek de istemiyorum kendisine söyledim.nasıl ilerlemem gerekir
Sen kimsin pardon benim forumumda ne işin var ne boşanamamasi ben arkadaşlıktan bahsettim sadece başka birsey değil* lütfen*( kendi doğrularını kendine sakla).
Çünkü evliyseniz adamın size asılması
Evet başka sorubenim forumum derken?
kazen misin sen?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?