o kişiye görmek de istemiyorum kendisine söyledim, nasıl ilerlemem gerekir?

Yeme bizi dila bir ihtimal bosanmis olsan bile baya olmamistir. Gecen de mesleginiz disinda baska iste calisirmisiniz diye konu acmissin. Malum senin bir meslegin yoktu ve sen bosanamiyordun ya hatirladin mi? Artik dalga gecmeyi biraksan mi diyorum?
Sen kimsin pardon benim forumumda ne işin var ne boşanamamasi ben arkadaşlıktan bahsettim sadece başka birsey değil* lütfen*( kendi doğrularını kendine sakla).

Niyeti farklı demişsin bir de üstüne msj yazmışsın Sana bakışlarında da niyet farklıdır.Onu yok say alakan olmasın

ya ben burada konu sahibini pek suclamadım. adam bununla sevgili olmak istemis kendisi istememiş sanırım rahatsız oldugundan kişiden işten ayrılmak istiyor. bence işten sen değil o ayrılmalı o rahatsız olmalı; aşık olan siz değilsiniz. Yorumum budur

Seni görmek istemiyorum lütfen istifa eder misin? de.

mesaj mı atmış? peki adam buna duygularını itiraf etmiş mi yoksa bu -sanrılarla mı hoşlandığını anlamış?
Adamın galiba niyeti bozuk olunca kız geri adım atmış.Sonra bir iki bakınca kızda yakalamış bakışları msj artmis ama adam engellemiş.Ben öyle anladım

Düşüncesi farklı diye konuşmayı bıraktığınız adam size 1-2 baktı diye neden mesaj atarsınız ki sanki niyeti değişmiş mi olacak 1 haftada (misal) , yazarak senin düşündüğün şekilde ilişki yaşayabiliriz izlenimi vermişsin adamda gel gitli bu diyip engellemiş daha ne olsun ki

İk söyle işten çıkarsınlar adamı

Ya şu sorulara düzgün bir cevap verip aciklama yapsaniz doğru düzgün yardimci olucaz.Her sorulan soruya Ne alaka,pardon ?? gibi iki satırlık cevaplar vereceğinize aciklama yapsaniz daha hoş olmaz mi? Sizin konunuzun içeriğine hakim olmadan nasil yardımcı olalim müneccim değiliz biz tahmin de yapabilelim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…