- 27 Ekim 2016
- 303
- 458
- 18
- 36
ben artık bendekine iyi niyet değils aflık diyorum.
utanırda arar bari tek temennm
evet bunu yazıyorum bir kenarakimseye borç vermeyeceksin
Niye paranin derdinde olmayasiniz ki olmaniz en dogal hakkiniz 300 tl az bir para degil bazi insanlarin aylik mutfak parasi o.insan paranın derdinde değil ama en azından olumsuzda olsa bir haber bekliyor yani vericem yada vermicem diye zaten gidip bogazna yapışcak halim yok işte insanlar değişmiş herkesi kendm gibi sanıyorum.
off off sizinkide kötü olmuş betern beteri var dedikleri bu sanrm.eşimin abisine
arayacagm akşam saati gibi.ya niye çekiniyosun ara tekrar bence
Niye paranin derdinde olmayasiniz ki olmaniz en dogal hakkiniz 300 tl az bir para degil bazi insanlarin aylik mutfak parasi o.
Sonradan gordum birde sirket parasiymis denetim gelecek acik cikar sikintiya dusucem yok elimde suanda kendimden koyup kapatayim, acil ihtiyacim var 2hafta dedin 3ay oldu banka hes no atiyorum bgn buraya cikar parayi diyin.
Bunun icin size kusup konusmayacaksa zaten oylede arkadaslik olmaz hicte cvp beklemeyin acil bu hesaba yatir diyip cikin isin icinden ha yatirmazsada gorusmezsiniz
En sevmedigim insan tipidir .Alip konusunu yapana kendi hatirlatana diyecegim yokta boyle insani inletene cop bile vermeye karsiyim
Ayıp olmaz , onun yaptıgı ayıpboyle şeylerde cok pasifim ya çirkef olamıyorum malesef
hakkım olanı alamıyorum neden böyle tutugum bilmiyorum ya.
başka şey olsa kurnazlık şeeytanlık bulur hallderim ama boyle borc verme işlerinde paramı geri istemeye cok cekinyrm ayıp olucakms giibi gelyr işte salaklık bendeki baskası olsa ben birinden borç alsam yemn ederim beni hergün arayıp parada para diye tacz ederdi.
off off sizinkide kötü olmuş betern beteri var dedikleri bu sanrm.
yüzsüzlk yapıp birazdan hesap nomu falan yazıp atacagm kusura bakmayacak artık.Ayıp olmaz , onun yaptıgı ayıp
siz sizin olanı gerı ıstıyorsunuz
arayın sıteyın
hatta baska nodan arayın açsın siz oldugunuzu bılmeden
verebılıyorsanız hesap nosu verın oraya yatırsın
eşiniz hak veriyorsa iyi bari gerçi sapına kadar haklısınız hak vermeyp napacak.aynen canım sen en fazla görüşmezsın , şu an sabırla bekliyorum
eşimede söyledim bu paramın üstüne yatarsa yapacaklarımdan sorumlu değilim artık abını unut dedim
haklısın olacagı o dedi
Ama bak sen ona karşılıgında bişeyler yapmışsın kız bu bana naptı ki?
Zaten ihtiyacım olmasa vallaha istemezdm 300 tl nin lafını yapcak olsam baştan yapardm bu kadar beklemezdm valla:)
ben ona ayıp nasıl yapılıyormus göstericem bugn cvp vermezse :)karşılığında birşey yapmak önemli değilde, açık açık söylemişim ödeyebilip ödeyemeyeceğim belli değil diye. O zaman insan beklenti içine girmiyor, hakettiğini de düşünüyorsan canın sağolsun diyip veriyorsun zaten. Senin ki ayıp etmiş.
Mesajı yanlış yazmışsınız. Şuan hiç üstümde yok. Söz elime para geçer geçmez ödeyeceğim diye sizi geçiştirme ihtimali yüksek. Olmadı kuzenimden isterim diye açık kapı bırakmışsınız adama. Neden doğru olanı söylemediniz ki?
Acil paraya ihtiyacım var. Sana 3 ay önce 300 lira vermiştim. Şirketin parasıydı o. Ve ben şuan şirkete de borçlu gözüküyorum bu yüzden. İyice bunaldım. Onu bana geri ödersen biraz olsun rahatlamış olacağım. gibi şeyler yazsaydınız iyi olurdu. Ama buna da ne cevap verirse versin üsteleyin bence. Mutlaka alın paranızı.
çalışmıyor mu bu adam .işte ben iyilik meleğim ya adamın canını sıkıp kalbini kırmayayım diye düşündüm bana kalmış cünkü adamın iyiliğini düşünmek inşallah cevap verirde iyice gözmde küçülmez.
Zaten kimin yüzü yumuşak iyi biliyorlar. İstemeye bile zorlanır bu gözüyle bakıyorlar. Bu yüzden ödemiyorlar parayı. Başta ben de çok kasıyordum kendimi. Ama öyle ya da böyle istedim. Bazıları söylemeyince hiç getirmiyor parayı. Bu arkadaşınızda onlardan biri.işte ben iyilik meleğim ya adamın canını sıkıp kalbini kırmayayım diye düşündüm bana kalmış cünkü adamın iyiliğini düşünmek inşallah cevap verirde iyice gözmde küçülmez.
dost ol ama alışveriş etme derler ne kadar doğru..
sen ona verecegine güvenmişsin ama o vermemiş senin dostun görmüş iyi niyetini kullanmiş 300 tl borç istemiş 2 hafta sora geri vericem demiş vermemiş.. Allah görüyo yaptıklari.. boşver üzülme.. allah ona öle sıkışık zaman vercekti ki sana dönemicektir.. çünkü borcunu ödemediği için... Seninde ihtiyacin varmiş borcunuz var demi..
ben o yüzden kimseye güvenmiyorum benden para isteyen de oluyor yüz vermedim.. eşim de güvenmiyo o konuda.
millet mal mülk hırsına girdi.. paraya para demiyo artık kimse.. o yüzden insanlar iyice kötüleşti ne bilim güvenemiyorum yani.
Icin rahat olsun dogru olani kibarca yapmissin birak bundan sonra o düşünsün. birini tanimak istiyorsan ya alisverise cikacaksin ya da borc vereceksim derler ya senin kide o hesap olmus. tanimis oldun arkadasini.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?