Çalışıyor canım ben istanbul perpa ticaret mezkeznde calsyrm oda burda baska br firmada calsyor. ama kaçıncı katta bilmiyrm nakliyen işi yapıoyr ofis olmuyor genelde mal taşıyor magazalaraçalışmıyor mu bu adam .
keske ben istemeden getirseydi ben mesj atmak istemezdm ama mecbur bıraktı malesef.Zaten kimin yüzü yumuşak iyi biliyorlar. İstemeye bile zorlanır bu gözüyle bakıyorlar. Bu yüzden ödemiyorlar parayı. Başta ben de çok kasıyordum kendimi. Ama öyle ya da böyle istedim. Bazıları söylemeyince hiç getirmiyor parayı. Bu arkadaşınızda onlardan biri.
evet suan kendmi oyle görüyorum ister istemez hatta 300 liranın peşine düştük iyimi dedm sabah sabah.Kimseye borç vermiceksin o yüzden..Borçludan çok biz stres yapıyoruz en sonunda da biz para peşinde koşan insan konumunda oluyoruz..
O konuma koyuyorlar insanı ama 300 tl az bir rakam değil bence..Çalışan az maaşla çok gideri olan anlar ancak..evet suan kendmi oyle görüyorum ister istemez hatta 300 liranın peşine düştük iyimi dedm sabah sabah.
ama ben o paralarıda kolay kazanmyrm.
ben çalıştıgım firmada müdürüm o yzden beni çok zengn sanıyor galiba.O konuma koyuyorlar insanı ama 300 tl az bir rakam değil bence..Çalışan az maaşla çok gideri olan anlar ancak..
Öteki dünyada hesabını nasıl verecek acaba cok merak ediyorum.Yıllar önce güya en yakın arkadaşım kredi kartımı kullandı ödemedi taksitlerini bide dedikodu çıkarmış fazla para istedi diye neyse o son oldu biraz pahalı bir ders ama aldık oturduk çok şükür
Neden utanacaksın ki, borcu alan belirlediği sürede geri ödemeli o utanmıyoda sen neden utanasın ???
Abim arkadaş olduğu uzaktan bi akrabamıza 2 bin lira borç vermişti aradan bir yıl falan geçti annem borç verdiği kişinin annesini aradı durumumuz çok sıkışık verebilir misiniz borcu filan diyecekti ama karşıdaki kadın nerdeyse bizden biraz daha borç isteyecektio 2bin lira da öyle kaynadı gitti işte. İnsanlar aşırı yüzsüz.
Güven vermeyen içine sinmeyen "canım dostum geri ödemese de helali hoş olsun" demediğiniz kimseye borç vermeyin. Ben böyle gördüm.
Geleni değil gideni hatırlarız hep. Yakın çevrenle paralı bi bağlantı kurma bence bir daha sen. Borç verme de alma da. Borcuna sadık sözünde duran insan çok az malesef. Paranı iste al ve irtibatı sadece sözünü tutmadığı için kes. İki hafta dediyse iki hafta bir gün olmayacak.Merhaba bayanlar,
Şimdi yazacagım şey önemli bir dert olmasada canımı cok sıkıyor.
Eylülün 3'ünde bir arkadaşımın durumu biraz kötüydü benden 300 tl borç istedi bende verdim ama vermeden once bana iki hafta sonra sana geri vereceğim dedi bende tamam dedim nerdeyse üç ay olacak hala parayla ilgli bir ses seda yok.
Benmde son zamnlrda ihtiyacım vardı sıkışıgım bugun aradım bir cesaret acmadı sonra mesaj attım biraz sıkışıgım senide zor durumda bırakmak istemyrm ama paraya ihtiyacm var aradım ulaşamadım 300 tl yi acaba verebilr msn eğer seninde paran yoksa en son çare kuzenimden borç alayım senden haber beklyrm yazdım.
Şimdi de içime dert oldu yazmasamıydım ayıp mı oldu diye düşündüm valla iyilikten maraz doğar dedikleri bu olsa gerek hiç yapmayacagm bişeyi yaptrdı bana ve hala geri dönüşte yapmadı eğer cvp vermezse şu saaten snra ne parayı nede arkadaşlığını isterim veremiyeceksen de durumum yok diye mesaj at sık boğaz edecek halim yok herhalde bende ona göre bir hal çaresine bakarım napsam bilemedm içim sıkıldı sabah sabah.
Kimseyede derdimi anlatamıyorum bari şuraya yazayımda içimi boşaltayım dedim.
Okudugunz için teşekkürler canlar.
Paramı alırsam görüşmeyeceğim aynen.Geleni değil gideni hatırlarız hep. Yakın çevrenle paralı bi bağlantı kurma bence bir daha sen. Borç verme de alma da. Borcuna sadık sözünde duran insan çok az malesef. Paranı iste al ve irtibatı sadece sözünü tutmadığı için kes. İki hafta dediyse iki hafta bir gün olmayacak.
Taciz et yeter illallah desin ne bileyim durumun gidişatına göre ortamda laf sok dalga geç rencide et bi noktada verecek paranı Pişkinlik yapıyosa sen de yap 3 5 lira değil ki 300 teeleeeParamı alırsam görüşmeyeceğim aynen.
Gerçi alabilceğimide düşünmüyorum adam bir cvp bile yazmadı.
İnşallah beni yanıltır.Kiz ne ayibi asil onun sna yaptigi ayip
Boyle zamanlarda anlarsin arkadasini esini dostunu dur bakalim sonu ne olacak
Taciz et yeter illallah desin ne bileyim durumun gidişatına göre ortamda laf sok dalga geç rencide et bi noktada verecek paranı Pişkinlik yapıyosa sen de yap 3 5 lira değil ki 300 teeleee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?