off ki ne of

çalışmıyor mu bu adam .
Çalışıyor canım ben istanbul perpa ticaret mezkeznde calsyrm oda burda baska br firmada calsyor. ama kaçıncı katta bilmiyrm nakliyen işi yapıoyr ofis olmuyor genelde mal taşıyor magazalara

Kimseye borç vermiceksin o yüzden..Borçludan çok biz stres yapıyoruz en sonunda da biz para peşinde koşan insan konumunda oluyoruz..

keske ben istemeden getirseydi ben mesj atmak istemezdm ama mecbur bıraktı malesef.

Kimseye borç vermiceksin o yüzden..Borçludan çok biz stres yapıyoruz en sonunda da biz para peşinde koşan insan konumunda oluyoruz..
evet suan kendmi oyle görüyorum ister istemez hatta 300 liranın peşine düştük iyimi dedm sabah sabah.
ama ben o paralarıda kolay kazanmyrm.

evet suan kendmi oyle görüyorum ister istemez hatta 300 liranın peşine düştük iyimi dedm sabah sabah.
ama ben o paralarıda kolay kazanmyrm.
O konuma koyuyorlar insanı ama 300 tl az bir rakam değil bence..Çalışan az maaşla çok gideri olan anlar ancak..

O konuma koyuyorlar insanı ama 300 tl az bir rakam değil bence..Çalışan az maaşla çok gideri olan anlar ancak..
ben çalıştıgım firmada müdürüm o yzden beni çok zengn sanıyor galiba.
ama oyle bir sey yok işte benmde aileme karşı sorumluluklarm var zaten bir sürü borcu var babamn annemn. insanlara hersey kolay geliyor müdürüm diye param cok sandı beni galba ki her zaman lafın arasındada şakayla karşk derdi sen müdürsn paran coktr senin diyede oyle bir dünya yok malesf.

Yıllar önce güya en yakın arkadaşım kredi kartımı kullandı ödemedi taksitlerini bide dedikodu çıkarmış fazla para istedi diye neyse o son oldu biraz pahalı bir ders ama aldık oturduk çok şükür

Öteki dünyada hesabını nasıl verecek acaba cok merak ediyorum.

Neden utanacaksın ki, borcu alan belirlediği sürede geri ödemeli o utanmıyoda sen neden utanasın ???

Abim arkadaş olduğu uzaktan bi akrabamıza 2 bin lira borç vermişti aradan bir yıl falan geçti annem borç verdiği kişinin annesini aradı durumumuz çok sıkışık verebilir misiniz borcu filan diyecekti ama karşıdaki kadın nerdeyse bizden biraz daha borç isteyecekti o 2bin lira da öyle kaynadı gitti işte. İnsanlar aşırı yüzsüz.

Güven vermeyen içine sinmeyen "canım dostum geri ödemese de helali hoş olsun" demediğiniz kimseye borç vermeyin. Ben böyle gördüm.

Ne insanlar var ya :)))
Yok zaten töbe bi daha kmseye borç para yok buda bana ders oldu işte.

Geleni değil gideni hatırlarız hep. Yakın çevrenle paralı bi bağlantı kurma bence bir daha sen. Borç verme de alma da. Borcuna sadık sözünde duran insan çok az malesef. Paranı iste al ve irtibatı sadece sözünü tutmadığı için kes. İki hafta dediyse iki hafta bir gün olmayacak.

Paramı alırsam görüşmeyeceğim aynen.
Gerçi alabilceğimide düşünmüyorum adam bir cvp bile yazmadı.

Kiz ne ayibi asil onun sna yaptigi ayip
Boyle zamanlarda anlarsin arkadasini esini dostunu dur bakalim sonu ne olacak

Paramı alırsam görüşmeyeceğim aynen.
Gerçi alabilceğimide düşünmüyorum adam bir cvp bile yazmadı.
Taciz et yeter illallah desin ne bileyim durumun gidişatına göre ortamda laf sok dalga geç rencide et bi noktada verecek paranı Pişkinlik yapıyosa sen de yap 3 5 lira değil ki 300 teeleee

Kiz ne ayibi asil onun sna yaptigi ayip
Boyle zamanlarda anlarsin arkadasini esini dostunu dur bakalim sonu ne olacak
İnşallah beni yanıltır.
Ben zaten tekrar sonucunu burada size haber vericem yazıcam yani:)
Ama arkadaşmla aramızda soguk rüzgarlar esecek ona eminim.

Taciz et yeter illallah desin ne bileyim durumun gidişatına göre ortamda laf sok dalga geç rencide et bi noktada verecek paranı Pişkinlik yapıyosa sen de yap 3 5 lira değil ki 300 teeleee

Az önce gene mesj attım tık yok bende yüzsüzlk yapıcam yoksa sallayacagı yok .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…