Oğlum ve Eşim

Ben de annemin altin günlerinde davetlilerin çocuklarıyla gün bitene kadar oyun oynardim. Anneleri rahat rahat gün yaparlardı. Günün aranan yüzüydüm bu sebeple.

Kardeş yapsaydınız keşke ona, benden 2 yaş küçük kardeşim var babam da annem de çok umursamaz ilgisizdi ama kardeşimle o kadar çok oyun oynardık ki sıkıldığım oyun için ağladığım sizlandığım bir gün hatırlamam

Alanım çocuk gelişimi.
Çocuklarımla oyun oynarım ama çok nadir. Bence birlikte zaman gecirmek illa oyun oynamak değil. Çünkü zaten okul öncesi kuruma gidiyormuş ve orada zaten legolarla oynuyordur.
Mesela çocuğun yaşına uygun birşeyler izleyip onunla ilgili konuşmakta bir etkinlik. Birlikte yemek yemek, yerken sohbet etmekte bir etkinlik. Çocuk için sürekli artı etkinlik saatleri planlamayı zorlayıcı buluyorum.
Belki biraz daha fazlasını yapabilir eşiniz fakat bence 4.5 yaşında bir çocuk bireysel birşeylere yapabilmeli diye düşünüyorum.
Kendi adıma hafta sonları çocuklarla birlikte yürüyüş yapardık mesela. Kovitte ki yasaklara kadar. Birlikte hayvan flaan severdik. Şimdilerde yaslari büyüdü yine yürüyoruz. Çevredeki değişimle ilgili konuşuyoruz.

Ya bence sevmeyebilir adam kendini oynamak için de çabalıyormuş zaten bütün gün de oynayamaz ya ben biraz hak da verdim açıkçası

Eşimin babası bana dokunmayan yılan bin yaşasın modunda

Oo bence kesinlikle bir araya getirmeliyiz. Oynamaktan asla usanmaz

Erkek milleti işte geneli öyle. Eşiniz alışverişe falan çıkarken yanımda götürse o bile yeter aslında. Geçen bebekler ile alakalı bir deney okudum. Korkunç r deney ama sevgisiz kalan çocukların ne oldukları ile alakalı. Hani kucağa almayın alışmasın öpmeyin bilmem ne diyorlar ya çok yanlışmış. Eşiniz fazla yüz veriyorsun demiş diye diyorum

calci bu yoruma canı gönülden katıldım.
çünkü buradaki anne benim
yani zamanında parka götürme falan tamam da oyun kısmı yok bende.
o kısımlar babadaydı hep.
büyükle şimdi arkadaş gibiyiz konuşuruz sohbet ederiz. küçükte büyüdükçe aynı iletişimi sağlarız diye düşünüyorum.

Evet hep aynı. Aklına eserse alır gezdirir hiç çıkarmaz hiç oynamaz değil ama sayılıdır

Erkek oyunları gidiklasma, güreşme falan yada en basitinden çıkarıp bir bisiklet sürerken yanında olma gibi şeyleri de mi yapmıyor.
Mahalle bisiklet sürmeye uygun değil , onun için araba ile gitmemiz lazım. Scooter aldık 2 yılı geçti yepyeni duruyor

Kardeş mi daha bununla düzgün ilgilenemiyoruz ikinci olunca ne olur bilemedim

Sürekli bir plan yapma derdinde değilim ki bunun için yeterince zamanımız yok. Kreşte dediğiniz gibi oynuyor. Burada çocuğun isteğine kulak vermeden bahsediyorum. Yatarken kitap okumak zorlayıcı bir etkinlik değil bence

Mahalle bisiklet sürmeye uygun değil , onun için araba ile gitmemiz lazım. Scooter aldık 2 yılı geçti yepyeni duruyor
Tabi ki her an oyun oynanmaz, yada kimi insan çocuklarla oynamaya daha yatkın olur kiminin elinden gelmez anlarım ama en azından hatirasinda kalacak baba oğul biseyler yapsa daha iyi olurdu..
En azindan guressin yahu, yattık yerden oyun daha ne olsun

Güreşiyorlar da sonunda ağlayan eşim oluyor o yüzden istemiyor. Canı yanıyormuş

Kendi babasıyla iletişimi nasıl eşinin? Belki o yüzdendir canım.

Ya Noop anlatamıyorum aslında burda konuştuğum kişiler var bu konuyu uzun uzun. Ciddi anlamda tıkanma noktasındayım. 5dk oynasa zaten yakasını bırakıyor. Amaç ihtiyacını gidermek. Ha işi olduğu zaman işini bıraksın oynasın demiyorum ki bunu ben de istemem. İşin varsa söyle zaten anlar bu çocuk

Güreşiyorlar da sonunda ağlayan eşim oluyor o yüzden istemiyor. Canı yanıyormuş
senin oglana cidden benim nisanlim lazim ya. cok akilli uslu oynar gorsen en son kardesimle oynadiginda cocugun kafasina dikis attirdik oyle boyle oynamaz yani

konu ustte kalsin diye yaziyorum bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…