Gören akraba ama ne hikmetse müdahale etmiyor.
Ayrıca çocuk eve çekilip dövülür mü.
Bu iş böyle çözülmez, çocuklardan biri 3 yaşında herşeyi oyun sanıyordur zaten,
taciz ettiği söylenen 6 yaşında.
Eve çekip dövmekle olur mu 6 yaşında çocuğu
Kizlar etim cekiliyo bugun eve geldim istanbulda bi semte oturuyorum mahalle babamin dukkanlari var yan bahce var arsa oglumda 3 yasinda
Oglumun sokaktan tanidigi cok sevdigi bi cocuk var 6 yaslarinda
Ust kat komsum ve ayni zamanda amca oglumun esi kapiyi vurdu oglumu cagirdi kimsenin kucagina oturma dedi oglumda annemim oturcam dedi anlamadim bakiyom bon bon
Dediki yan bahcede bugun x seninkini kucagina almis boyle saga sola surtuyodu dedi anlattigi gibi soyluyorum
Sonrada seninkini oturtutu kucagina oturdu zipladi dedi surtuyodu dedi
Evinde tadilat var icerden cagirdilar gittim dondugumde yoklardi dedi
Anneme babama abimlere soylemis onlarda niye hemen soylemedin demisler
Bakin ben anneyim ogluma dehset sevgim var ve o tuo bebek ve cok acilar,cektim cok hirpalandim ona hep sahip ciktim sonucta ben anne olmayi sectim bosandim yapmadigimi birakmadim ogluma aldim gezdirdim yedirdim hepimuz gibi cok cok emek veriyorum bunuda dunya alem bilir simdi bunu gorup susmak icerdem ulan adam degil olum dosegi cagirsa ucmazmiydi yanina ? Belki yalan demiyim yanlis anladi emin olmadan soylenirmi bu cumlelerle benzwtmelerle ? Bu cougu gecen hafta evume aldim oglum cok seviyo onu iki saat oynadilar fakir bi ailenin cocugu kiyamadim yemek yedirdim oyle gonderdim
Ben napim simdi bunu bana soyleyen kisi henyz anne degil ama olmak istiyo uzun senedir bana yazik degilmi o cumleler oylemi soylenir ? Ben ne yapim simdi cocugu yarin eve cagirip doveyimmi gercekten napicam ben
Coxuk 6 yasinda ogkum 3 komsumda ust kattaki kuzenimim bayan esi
Kizlar etim cekiliyo bugun eve geldim istanbulda bi semte oturuyorum mahalle babamin dukkanlari var yan bahce var arsa oglumda 3 yasinda
Oglumun sokaktan tanidigi cok sevdigi bi cocuk var 6 yaslarinda
Ust kat komsum ve ayni zamanda amca oglumun esi kapiyi vurdu oglumu cagirdi kimsenin kucagina oturma dedi oglumda annemim oturcam dedi anlamadim bakiyom bon bon
Dediki yan bahcede bugun x seninkini kucagina almis boyle saga sola surtuyodu dedi anlattigi gibi soyluyorum
Sonrada seninkini oturtutu kucagina oturdu zipladi dedi surtuyodu dedi
Evinde tadilat var icerden cagirdilar gittim dondugumde yoklardi dedi
Anneme babama abimlere soylemis onlarda niye hemen soylemedin demisler
Bakin ben anneyim ogluma dehset sevgim var ve o tuo bebek ve cok acilar,cektim cok hirpalandim ona hep sahip ciktim sonucta ben anne olmayi sectim bosandim yapmadigimi birakmadim ogluma aldim gezdirdim yedirdim hepimuz gibi cok cok emek veriyorum bunuda dunya alem bilir simdi bunu gorup susmak icerdem ulan adam degil olum dosegi cagirsa ucmazmiydi yanina ? Belki yalan demiyim yanlis anladi emin olmadan soylenirmi bu cumlelerle benzwtmelerle ? Bu cougu gecen hafta evume aldim oglum cok seviyo onu iki saat oynadilar fakir bi ailenin cocugu kiyamadim yemek yedirdim oyle gonderdim
Ben napim simdi bunu bana soyleyen kisi henyz anne degil ama olmak istiyo uzun senedir bana yazik degilmi o cumleler oylemi soylenir ? Ben ne yapim simdi cocugu yarin eve cagirip doveyimmi gercekten napicam ben
Aynen gorup niye susuyor ya iki uc ay once yolda babasi cocugunu doverken mudahale ettim diye adam ustume yurudu vuracakti bana bu kadarmi bilincsiz olur ya hadi geldi bu sekildemi anlatilir surtundu ziplattitel yaziyorum ark kusura bakmayin ellerim titriyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?