derdimin üzerinee bu kadar olurr((
2 gündürr ağlamakdannn gözlerim helak oldu nasıl davranacagımızı ne yapacagıımızı şaşırmış durumdayızz..
yegenim 13 yaşındaa ve lanet olasııı bir adam tarafındann tacize ugramış umarım dahada kötüsü olmamışdırr adli tıp raporunu bekliyoruzz o kadar kötüyüüm kiii kızlar anlatamammm keşkee idam cezası kalkmasa bu gibi adamlarr asılsa ibreti alem içinn ....((
yavrum henüz 13 yaşındaa ve adammmm 50 yaşında allahın cezasııı
kızlarr bu ve bugibi şeylere göz yummayalımmmm lütfennn bizim başımıza gelen herkesin başına gelebilirr...
ucurtma avcısı die bir kitappp varr daha gecen ordaa böle bir konu geçiodu o kadar üzülmüştüm kii bunlar insan olamaz demiştimm..şimdiii kendi yegenimin başınaa bizim başımızda perişanızzz nasılll atlatacakkk bu çocukkk bu pisliliğii bilemiyorummm
cok gecmis olsun canim umarim daha kotusu olmamistirmutlaka ama mutlaka yegeniniz icin bi uzmanla görüsün o pis herifin yaninada kar kalmasin bu yaptigi gereken herseyi yapin ustu ortulmesin.Allahim belalari kucucuk cocuklara essek Kadar adamin nefsi nasil kabarabilir anlayamiyorum allah hepsinin belasini versin
Kizlar etim cekiliyo bugun eve geldim istanbulda bi semte oturuyorum mahalle babamin dukkanlari var yan bahce var arsa oglumda 3 yasinda
Oglumun sokaktan tanidigi cok sevdigi bi cocuk var 6 yaslarinda
Ust kat komsum ve ayni zamanda amca oglumun esi kapiyi vurdu oglumu cagirdi kimsenin kucagina oturma dedi oglumda annemim oturcam dedi anlamadim bakiyom bon bon
Dediki yan bahcede bugun x seninkini kucagina almis boyle saga sola surtuyodu dedi anlattigi gibi soyluyorum
Sonrada seninkini oturtutu kucagina oturdu zipladi dedi surtuyodu dedi
Evinde tadilat var icerden cagirdilar gittim dondugumde yoklardi dedi
Anneme babama abimlere soylemis onlarda niye hemen soylemedin demisler
Bakin ben anneyim ogluma dehset sevgim var ve o tuo bebek ve cok acilar,cektim cok hirpalandim ona hep sahip ciktim sonucta ben anne olmayi sectim bosandim yapmadigimi birakmadim ogluma aldim gezdirdim yedirdim hepimuz gibi cok cok emek veriyorum bunuda dunya alem bilir simdi bunu gorup susmak icerdem ulan adam degil olum dosegi cagirsa ucmazmiydi yanina ? Belki yalan demiyim yanlis anladi emin olmadan soylenirmi bu cumlelerle benzwtmelerle ? Bu cougu gecen hafta evume aldim oglum cok seviyo onu iki saat oynadilar fakir bi ailenin cocugu kiyamadim yemek yedirdim oyle gonderdim
Ben napim simdi bunu bana soyleyen kisi henyz anne degil ama olmak istiyo uzun senedir bana yazik degilmi o cumleler oylemi soylenir ? Ben ne yapim simdi cocugu yarin eve cagirip doveyimmi gercekten napicam ben
Kuzenin esi agladi ben dedi soykuyorum kotu oluyorum esim niye gordunde inmedin asaya diyodu galiba art niyetlisin demis kizda sonradan acaba oldum once oyun oynuyolar sandim diyo cocuga bugun bagirmis cocuk oyun oynuyoz demis bisey yapmadimki diyonus cocuk 8 yasindaymis var diyo kix gordum diyo
Antikdenix((( bu nasil olsbilir ys elli yssinda esek kadar adamlar bu nasil.olmus kiz hemen size soylemismi xaman gecmismi :$ allsh yardimcinix olsun
canımm yegenim erkek((ve 4 arkadaşıda erkekk
bu cocuklar bahcelik bi yer var oraya oynamaya gidiolarr hep birlikdee..adam önce bunlara yaklaşmışş sonra işte bir şekilde kandırmışş eve almış evde tekmişş adam birde çocuklarr(olan oluyo tabiii çocuklar korkudan ailelerine anlatamıolar öğretmenlerine sölüolarr vee öğretmenler hemen polise tabiii öle öğrendik bizdee dediğim çocukların hepsi orta 7 sınıff adam tutuklandı ...adlii tıp sonucu çok önemlii yavrum o muayene girmesi bilee hayatı boyunca unutamayacagı bir hasarı bıraktı zatennn
derdimin üzerinee bu kadar olurr((
2 gündürr ağlamakdannn gözlerim helak oldu nasıl davranacagımızı ne yapacagıımızı şaşırmış durumdayızz..
yegenim 13 yaşındaa ve lanet olasııı bir adam tarafındann tacize ugramış umarım dahada kötüsü olmamışdırr adli tıp raporunu bekliyoruzz o kadar kötüyüüm kiii kızlar anlatamammm keşkee idam cezası kalkmasa bu gibi adamlarr asılsa ibreti alem içinn ....((
yavrum henüz 13 yaşındaa ve adammmm 50 yaşında allahın cezasııı
kızlarr bu ve bugibi şeylere göz yummayalımmmm lütfennn bizim başımıza gelen herkesin başına gelebilirr...
ucurtma avcısı die bir kitappp varr daha gecen ordaa böle bir konu geçiodu o kadar üzülmüştüm kii bunlar insan olamaz demiştimm..şimdiii kendi yegenimin başınaa bizim başımızda perişanızzz nasılll atlatacakkk bu çocukkk bu pisliliğii bilemiyorummm
bu 7. sınıflar ufakta olmuyor baya ergen nasıl dırenememişler çok üzüldümya yaşadıkları travma çok kötü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?