Oglumun tacize ugradigini soyluyo

çok geçmiş olsun

Kuzenin esi eminmis ben evde olmadigim icin bana soylememis digerlerine soylemis olan oldu abimde olaya dahil olup gorup susuyosan o senin manyakligin ben senin ablanin cocuklarini gorsem susarmiyim dedi kiz aciklamaya calisiyo sonra ben ugrasamam boyle seylerle diyio kapadi telefonu ve bir daha bagirdi ve agladi bende ordayim kocasida ne diyo dedi kocasi kizda niye bagirmamisim diyo dedi amca oglumda ister soylerix ister soylemeyiz ona neymis dedi basladim aglamaya gordunmu eminmisin dedim eminim diyo cicuga bugun cok bagirmis bizimkiler gormus bir daha x in yanina gitmiceksin demis cocukta tamam demis

Buarada cocugun yasini hic sormadim kucuk boylu olsa olsa bu kadardir diye dusundum sadece bir kere evimize geldi bilmiyorum yani aklima gelmedi yasini sormak yine kuzen esi soyledi 8 yasinda diye ben boyke seylerle ugrasamam diyip tel kapadiginami yanayim bu soz beni inciltti cunku ( napcaz bilmiyorum cocukla konusayimmi,? Ailesiyle mutlaka konusayimmi ? Zaten okula gondericektim eylulde cocugu oyalanir diye simdi ordakilerden bile suphe duycam
Antikdeniz cok uzucu cocuklar direnmemismi sizinki sizinle konustumu cok cok cok uzucu bisey allah askina bu gibi dunyaya bir cocuk dahami getirsem diyorum daha olana sahip cikamiyorum koruyamiyorum ayrica bu kadar,duyarsiz olunabilcene inanamiyorum siz inaniyomusunuz kacimiz sirtimizi donup gidebiliriz

Allahım sen koru
Korkunç birşey bu,umarım yavrucak atlatabilir bu travmayı.
Haklısınız ,bu çocuk tacizcilerini idam edeceksin

televizyonda izlerdim duyardım ama hiç başımıza gelmeyecek gibiydiii ama hersey insanlar için işte birkez daha gördükkkk bunu hepimizz şaşkınlık içerisindeyizzz şoklardayızzz ve adamııı elimize verselerr parçalayacazz o denliii yaniiiiiiii sakinnn olmakkk sakin düşünmekk mümkünnn değillll içimde fırtınalar kopuyoorrrrrr

Buarada acik yazamiyorum toparlayamadigimdan eminim diyo ama guvenemiyorum bi kac akraba cocugunuda bu sebebten hirpalamisti biseyler gordugunu soyleyio bi cok aile ferdiyle gorusmuyor bu sebebten kucuk degil 33 yasinda bu kiz

Allah o kuzenin eşini bildiği gibi yapsın emi. böyle şeylerle uğraşamazmış ba ba ba... kendi başına gelse bacakları biyerlerine vurur uğraşırken ama....

yazilanların hepsini okumadım , bir kaç parçasını okudum hepsini okuyamıcam yüreğim kaldırmıyor ......Allah belalarını versin pezevnklerin.

...........................
......... amca oglumda ister soylerix ister soylemeyiz ona neymis dedi...

..???????
Ne harika bir çiftlermiş..!!
Amca oğlunuz ve eşi..!!
Tam tencere - kapak olayı..!!

Son düzenleme:
Yegenin ne durumda antikdeniz cokmu kotu ruh hali o adam oracikta gebersin hadim etsinler onu kopek pislik adam allah onu kahretsin

Buarada acik yazamiyorum toparlayamadigimdan eminim diyo ama guvenemiyorum bi kac akraba cocugunuda bu sebebten hirpalamisti biseyler gordugunu soyleyio bi cok aile ferdiyle gorusmuyor bu sebebten kucuk degil 33 yasinda bu kiz

başkaları hakkında da böyle şeyler söylüyorsa pek güvenilir değil gibi.bir rahatsızlığı olmasın:26:

şimdi yazacağıma lütfen alınıp kızmayın, zaten durumunuz iyi değil. üstünüze gelmek değil amacım ama bazı anneler görüyorum, çocukları fazla serbest bırakıyorlar. nerede, neyle, ne oynuyor, ne yapıyor pek ilgilenmiyorlar. bize çok misafir gelir. gelenlerin çoğu çocuklarını gitmek için kalktıklarında soruyor, nerede diye. saatlerce kendi hallerine bırakıyor küçük çocukları. bence doğru değil. sonrasında böyle istenmeyen olaylar olabilir. 6 yaşındaki çocuk bilinçli yapmamıştır, muhtemelen organını keşfediyordur, ne yaptığının farkında bile değildir ama siz uzaktan onları izleyip böyle durumlarda çocuklara belli etmeden müdahale etmelisiniz. çünkü onlar ne olduğunun farkında değil. anlatanlara da, o çocuğa da kızmayın, sakin olun. bundan sonra daha dikkat edersiniz. böyle bir şey tekrarlanmaz.

nasıl yani ya... bir kaç akraba çocuğunuda bu sebepten mi hırpalamış ? ve hep bu tarz şeyler görüğünü iddia edipte mi yapıyo bunu ?

telden yazdiginiz icin bazi yerler pek anlasilmamis ama anladigim kadariyla bayanin uzerine birden fazla kisi gidince savunmaya gecmis keske once siz konussaydiniz birebir madem gördün niye mudahale etmedin gibisinden.Cocugun yaptigina gelince yukarda bi arkadasinda dedigi gibi oyundur falan diye dusundum en basta ve hala oyle dusunmek istiyorum nedense cunku oda bi cocuk.Hani biz annelerde coculari ziplatiriz ya dizimisde belki otur bi sey oynuyolardi .En kotusunu farzetsek bile buna verilicek tepki yine o cocuga gidip Ahmede Mehmede yaklasma demek degil yapilan yanlis davranisin duzelmesini saglamaktir bence sizin oglunuza degil yarin bi baskasina yapabilir ayni seyi.Ve en onemlisi sakin ama sakim bu konuya tepkili sert yaklasip cocuklari korkutmayin en onemlisi oglunuzu bu tur seyleri sizden saklama yoluna basvurmasin.sizin yerinizde olsam cocugun agzini arardim mutlaka

mümkün değil arkadaşım 6 yaşındaki çocugun böyle şeyler yapması
çocuk cinsiyet ayrımını yeni yeni anladığı dönemde mümkün değil
oyun diye öyle hareketler yapmışlardır ne bilsin ya hu

siz böyle söyleyince 6 yasındaki çocuğu dev gibi canlandırdım gözümde
oyun dönemidir o dönem.
ha çok kararlıysanz tacizdir diye psikologa gidip sorun

Bu olaylar yüzünden çocuk sahibi olmak istemedim hiç, şimdi 1.5 yaşında bir kızım var, dünya beni çok korkutuyor
Onu nasıl koruyacağım, ömür boyu eve kapatamam ya...
Antikdeniz umarım yeğenin atlatır bu tramvayı, içim acıdı okurken...

canım çok geçmiş olsun ama anlayamadığım,1 ya da 2 çocuk olsa saftılar da kandılar gittiler diyeceğimde,13 yaşlarındaki 5 çocukta nasıl kanmış adama.hepsi de kuzu gibi durup birbirine yapılanı mı izlemiş.şimdinin çocukları çok akıllı,çok uyanık.:44:

Biraz problemi var dogru bu tarz seyleri hep o goruyo simdi bile arka tarafimizdaki evlerden bahsediyo onlarida goruyomus boyle hikayeleri heo ondan duyuyoruz
Boyle seylerle ugrasamam dedigi laf anlatmaya ugrasamazmis gibisine getirdi
Amca oglumda ister soyleriz degil ister bagirirsin ister bagirmazsin dedi kusura bakmayin kafam cok dagnik yanlis yazmisim ne demeli napmali bilmiyorum senin gozunden yuzunden kiyamadigina biri geliyi bunu yapiyo biri goruyo anlamiyo sonra dank ediyo sonra cok tahrik edici sozlerle anlatiyor sanki cimbizla cekiuorum bunlari indim ben evdeyim daha fazla duyacak biseyim yoktu gercekten cok ayip bu olanlar
Daha once akrabalardan birinin her iki kizinada tokat atti sonrasda birini o,zaman 9 yaslarinda onu saclarindan surukledi tayt giymis bacaklarini acmia diye o zaman patlak verdi bilmiyoeum degisik biri bi cogumuzdan kendisinin cocugu yok henuz buarada

Bence de , o kadına fazla güvenmeyin..
Her aileyi böyle karıştırdığına göre..! Şizofrenik mi acaba?
Ya da, insanları birbirine düşürmekten zevk alan tarzda kişilerdendir.!
Umarım söyledikleri doğru değildir ama öyleyse bile 6 ya da 8 yaşında olmuş fark etmez..
Daha küçücük çocukların, bilinçsizliğini bu şekilde ortalığa yaymak hiç hoş değil.!
O çocukların anlayabileceği dilden konuşun yada bir uzmana götürün.!
Ama o kadın hiç de normal değil.. Çok da kaile almayın bana kalırsa..!

Son düzenleme:

ikide bır çocuğu olmadığını vurgulamanız nedendır bılmıyorum ama bu durumu buna bağlayamazsınız

3 yaşındakı çocuğu yalnız bırakmayın mıllettende böyle şeyler duymazsınız

çalışıyorsanızda daha guvenle bakabılecek bırılerını bulun

Sizin yerinizde olsam oglumu bu kadindan korurdum 8 yasindaki cocugu bilmem ama bu kadin cocugunuza zarar verebilir tayt giydi diye kucuk bi cocugu sacindan surukleyen insan normal olamaz belliki akli bu tur seylere basiyo

8 yaşında bir çocuk cinsiyetinin farkındadır, ama cinselliği sadece gördüğünü taklit etmekten ibarettir. yani bi çocuğu tacizle suçlayamazsınız. ki komşunuz balkondan aşağıdaki çocukları görüp bunun taciz olduğundan nasıl emin oluyor anlayamadım. kucağına oturtmuş sağa sola sallamış sonra kendi onun kucağına oturmuş. belki çocuklar kendilerince oyun oynuyorlardı, bir çocuğun içinde art niyet arayabilen insanlarda ben art niyet ararım. kimse kusura bakmasın. evet yaşı daha büyük birinde görseniz cinselliğe yorabilirsiniz ama bunlar çocuk yahu. ergenliğe bile girmemiş, 8 yaşında bir yavru. komşunuz nasıl başkasının çocuğuna bağırabiliyor? gider güzel güzel bak böyle oyun olmaz diye anlatır insan. bağırıp korkutarak suçlu durumuna düşürmüş o çocukta travma yaratmış bir de. çocuğunuz için endişelenmenizi anlıyorum ama yanlış kişiden korkuyorsunuz. 13-14 yaşında yaptıklarının farkında bi çocuk olur tamam ama oğlunuzu istismar etme ihtimali olan kişiler 8 yaşındakiler değil merak etmeyin. komşunuzun size karşı tavırlarına yorum bile yapmıyorum, terbiyesizlik etmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…