Öğretmenimi seviyorum, lütfen yorum.

Biraz olgun olsan şu cevapları vermezsin.
Sevginin kime konacağı evet belli değil ancak sana uygun olmayan biriyse gömersin kalbine,yoluna bakarsın.
Hediyeleri beğenmemiştir demedim ki yaptığın hareket çok yakışıksız bence ayrıca "hiç beğenmedim,yıkıl karşımdan" mı demesi mi gerek illa ki?
Adam sana tabii ki laf da atacak,seninle konuşacak da o senin öğretmenin yav!
Kendi akranın gibi görmeye devam edersen daha çok üzüleceksin.
Ayrıca hayatında biri olup olmadığını neden sana dürüstçe söylesin ki?
Özel hayatını herkesle paylaşmak zorunda mı?
Neyse kendin bilirsin,belli ki küçüksün,üzülme diye anlatmak istedim,hayat senin tabii ki...

Uzaktan yorum yapması kolay inan ki yaşımdan daha olgunum sen kimin neler yasadıgını bilemezsin ki laf söyleyesin. Olmaz o iş imkansız de onu de bunu de ama daha küçüksün, olgun değilsin, onu sevmemelisin gibi şeyler.. Biraz fazla değil mi sence? Haa, sırf kendimden birine asık olmusum diye cocuksam, vay be. O bana asık olsa durum farklı olurdu belki de adam sübyancı yada sapık olurdu. Ayrıca kendisi anlatıyor özel hayatını, anılarını. Sorduk bekarım dedi neden yalan söylesin amacı yalan olsa bize sarkardı zaten. Samimi olarak soyledi kendisi zaten konustugu mesaj attıgı biri olmadıgını. Yani herkesin fikri kendine kimse bu durumda olmadan bilemez tamam işim zor belki de saçmalık ama ben duygularımı soylemeden rahat edemicem sanırım kabul etme ihtimaline karsılık ha reddederse en azından icimde kalmıs olmaz yani

Firkimi belirtmek isterim ki.. Bence gayet olağan bir durum. Aşk'ın sizi nerede ve ne zaman yakalayacağını bilemezsiniz.

Ben olsam yalnız bir anını yakalar "Sizinle konuşmak istediğim bir konu var" der ve bi kahve içmeye davet ederdim :)

Medeni insanlarız sonuçta kabul ederse ne âlâ etmezse pekâla :) sorun olacağını sanmıyorum :) Akışına bırak.. Kasma.. Rahat ol ve gerilme. Karşındaki de senin gibi bir insan. Ayrıca en önemlisi olduğun gibi olmak.. Kendini farklı biri gibi gösterme. Biri seni beğenirse sen olduğun için beğenmeli :)

Bol şans diliyorum. Allah gönlüne göre versin.

Bir gelişme var mı

Şu üşütme olayını yaptın mı? yada o yağmurlu geceyle ilgili herhangi bir imada bulundun mu merak ettim

Uzaktan yorum istemiyorsanız yakınızdaki sizi tanıyan kişilere sorun. Evet şu dediğiniz bile hiç olgun bi davranış değil. İnsanların da şu ben çok şey gördüm çok şey yaşadım yaşımdan beklenmeyecek şeyler gördüm tripleri yok mu.

Hediyeler vermişsiniz mesajlar atmışsınız derslerde göz göze gelmişsiniz yapmanız gerekenden çok çok daha fazlasını yapmışsınız ama sizinle ilgilenmiyor bu bariz belli. Erkekler zor olanı kaçanı ilgilenmeyeni severler bu yıllardır bilinen bir durumdur. Siz ilginizi bu şekilde belli ettikçe kaçmış ve kaçmaya devam edicek farkında değilsiniz ama ego tatmini yaptığı çok açık erkeklerin fizyolojisi böyle çalışır. Ona ilginiz olduğunu daha ilk bakışınızda anladığı konusunda bahse girerim yaptıklarınızı veya yapıcak olduğunu anında kesmelisiniz ki şaşırsın. Neden soğuk oldu acaba diye düşünsün ilgi göstermiyor artık desin cool olun ondan vazgeçtiğinizi belli edin.
Yaptığınız taktikler bayanın hoşuna gider erkeği uzaklaştırır bu ayrımın farkında olmalısınız hiçbir şey yapmayın artık hatta bakmayın bile bir şey sorarsa gülümseyerek sorusuna cevap verin sadece o kadar...Kaybetmekten korkmayın cünkü kazanamadınız zaten onu aslada bu şekilde kazanamıycaksınız belli olurdu emin olun. Hiçbir şey yapmayın artık terslemeyin fakat ilgilide olmayın kaybedicek bir şeyiniz yok

çok teşekkür ederim, evet belki yakından tanışma fırsatı verir bana olacaksa olur olmayacaksa beraber görürüz fakat bana karşı hiç adım atmıyor yani ve kimisi yakınlaş samimi ol diyor kimisi kendini geri çek diyor. bir yerlere davet ederim belki ama şuanlık değil çünkü kurs bitiminde duygularımı açmayı veya bir yerlere çağırmayı düşünüyorum ki negatif bir şey olursa bir daha görüşmeyelim diye. akışına bırakacağım evet biraz olgun ve arada statü farkı var oyüzden rahat edemiyorum fakat o da bir insan haklısın. =)
Bir gelişme var mı

Şu üşütme olayını yaptın mı? yada o yağmurlu geceyle ilgili herhangi bir imada bulundun mu merak ettim
çok teşekkür ederim canım hahha evet üşütme olayını yaptım inandı gayet de. öncelikle biz derse girdik biraz geç kalmıştık. sınıfa elimde bitki çayıyla girdim inandırıcı olsun diye. önce hem geç kalın hem çay için oh dedi, dedim ki ya geçen ıslanmışım üşüttüm galiba dedim kusura bakmayın dedim, sesimi de burnum tıkalı gibi yaptım =D şaka yapıyorum ya dedi, senin sesler falan gitmiş zaten, sen daha şemsiye kullanmamaya devam et dedi. ben de gülümsedim evet ya dedim bi taneye ihtiyacım var. sonra işte derse geçtik o günü imada bulundum ama kendisi anladı mı anlamadı mı bilmiyorum bir şey demedi yani =) arada öksürüp hapşırdım, hastaneye gidip gitmediğimi sordu. yanıma falan da hiç uğramadı ha, bir kere yaklaşmaya çalıştı ama biraz öteye çekilip hocam size bulaşmasın dedim. ha bir de, çalışmam bitti diye haber verecektim bir baktım ki onu da bana bakarken yakaladım, hemen kafasını falan salladı göz kırptı "ne oldu" manasında. arkadaşım da yakalamış bir kez bana bakışını. o kadar yani =)
yakınımızda bizi tanıyan birileri yok arkadaşım.. uzaktan yorum istemiyorum derken olayların içinde olmadan tabi ki iyi yorum yapılamaz ama kimse olmadığı için en azından çeşit çeşit insanlardan yorum yardım istiyorum tecrübeli kişilerden olumlu olumsuz şeyler.. ama senin benim kişiliğime laf atmaya hakkın yok, duruma yorum yapacaksan yap, kimsenin neler yaşadığını bilmeden bu şekilde konuşmak asıl senin akıl yaşını gösterir. trip falan değil yaptığım. daha nice şeyler görenler var tabi ki onların yanında ben şükrediyorum zaten, demek istediğim, ben kendisini tanıyan ve bilen biriyim, çevremdekiler de beni bilirler. insanların yaşları onların nasıl biri olduklarını ve ya olgunluklarını yansıtmaz, çeşit çeşit insan var dünyada ve sen insanları tanımadan yargılamaya devam edeceksen lütfen yorum yapmayın yani. size kendimi ispatlamak zorunda değilim sonuçta sizin de saçma bir şeyi.
anlıyorum. :/ ama durum kız sevince değişiyor maalesef, illa erkeklerin mi bizi sevmelerini beklemeliyiz, biz sevdiğimiz bir erkeği elde edemez miyiz? pekala şuanki olduğundan daha da kendimi çekmeye çalışacağım. ama bir sorum var eğer ki bu ilgilenip sonra geri çekilmekle hala daha adım atmıyorsa ben kurs bitince duygularımı açayım mı yani açmak istiyorum içimde kalsın istemiyorum.

Tabi ki illa erkeklerin sevmesini beklememeliyiz kadınlarında duyguları için uğraşması gerekir fakat siz bunu yapmışsınız zaten. Daha fazla üstelemeniz aleyhinize olur karşı taraf anlattıklarınıza göre çokta çekingen içine kapanık biri değil adım atmıyorsa istemediği içindir zira çekingen olsaydı bile sizin uğraşınız cesaretlendirirdi onu. Elinizden geleni yapmışsınız daha fazla uğraşmayın derim illa sevgimi söylemeliyim kaygısı taşımayın biliyor zaten sevdiğinizi kim olsa anlar. Öğrencisi olduğum için adım atmıyor diye düşünmeyin orası bir kurs neticede okul değil ki sizi öğrencisi değil kursiyeri olarak görüyor

Duygularını açmazsan sen rahat edemeyeceksin. Hep içinde kalıp aklını meşgul edecek. Cesur bir kızsın. Mutlaka açık açık konuş ve ondan cevabını al.
Çünkü aslında senden etkilenmediğini gayet gösterdiği halde bunu anlamıyorsun şu anda. Anlamama, daha doğrusu bunu kabul etmeme sebebin, ona karşı yoğun hisler beslemenden kaynaklı.
O yüzden davranışlarından çıkarım yapmak seni kesmeyecek. Açıkça 'ben seni o gözle görmüyorum, aramızda bir şey olamaz.' demesi lazım ki bırakasın bu işin peşini. O yüzden muhakkak görüş. Kurtuluşun olacak.

teşekkür ederim ya ben de bu işin sonu ne olacak merak ediyorum cevabını aşırı merak ediyorum
ya bazı arkadaşlarım anlamamıştır diyor yani ona karşı sıcak olduğunu düşünmüştür ama aşk manasında hoşlandığını anlamamıştır belki ve ters tepki alacağı için yanaşmıyordur diyorlar. bir de şu var neden istemesin ki ben yani tamam fıstık değilim ama normal bi fiziğim var kötü biri de değilim yani tahmin yürütmekten beynim çatlayacak
haklısın. kendi kendimi yiyip bitiriyorum. cesur olduğum söylenemez, ama duygularımı açmak istiyorum çünkü hayır deme olasılığı kadar tamam deme olasılığı da var. kimileri eder diyor kimiler etmez diyor bunu sormadan öğrenemem tabi ki. olumlu olumsuz herhangi bir cevap almam lazım. ama dediğim gibi kurs bitimini bekliyorum ve o zamana kadar da acaba daha nasıl ilgisini çekerim beni tanımasını sağlarım diye düşünüp kabul edip etmeme olasılığını düşünmeye çalışıyorum. ben yine her kurstan sonra buraya durum güncellemesi yapıp sizin görüşlerinizi almak istiyorum herkese destek veren vermeyen çok teşekkür ederim yani bu basit bi ilgi değil ben düğünden nefret eden insan eğer o kabul ederse seneye bile evlenmeye razı geldim o derece yani ciddiyim böyle zaman geçirme oyalanma eğlenme değil benim ki tabi ki önce tanımak lazım karşındakini okulda hoş iyi ama bakalım günlük hayatta nasıl belki ben beğenmeyeceğim vazgeçeceğim bunların hepsinin farkındayım

[QUOTEsenoodbyemylover, post: 38310885, member: 373909"]teşekkür ederim ya ben de bu işin sonu ne olacak merak ediyorum cevabını aşırı merak ediyorum

ya bazı arkadaşlarım anlamamıştır diyor yani ona karşı sıcak olduğunu düşünmüştür ama aşk manasında hoşlandığını anlamamıştır belki ve ters tepki alacağı için yanaşmıyordur diyorlar. bir de şu var neden istemesin ki ben yani tamam fıstık değilim ama normal bi fiziğim var kötü biri de değilim yani tahmin yürütmekten beynim çatlayacak

haklısın. kendi kendimi yiyip bitiriyorum. cesur olduğum söylenemez, ama duygularımı açmak istiyorum çünkü hayır deme olasılığı kadar tamam deme olasılığı da var. kimileri eder diyor kimiler etmez diyor bunu sormadan öğrenemem tabi ki. olumlu olumsuz herhangi bir cevap almam lazım. ama dediğim gibi kurs bitimini bekliyorum ve o zamana kadar da acaba daha nasıl ilgisini çekerim beni tanımasını sağlarım diye düşünüp kabul edip etmeme olasılığını düşünmeye çalışıyorum. ben yine her kurstan sonra buraya durum güncellemesi yapıp sizin görüşlerinizi almak istiyorum herkese destek veren vermeyen çok teşekkür ederim yani bu basit bi ilgi değil ben düğünden nefret eden insan eğer o kabul ederse seneye bile evlenmeye razı geldim o derece yani ciddiyim böyle zaman geçirme oyalanma eğlenme değil benim ki tabi ki önce tanımak lazım karşındakini okulda hoş iyi ama bakalım günlük hayatta nasıl belki ben beğenmeyeceğim vazgeçeceğim bunların hepsinin farkındayım[/QUOTE]
Bence sen acilma az taktik yap sen ona bak bakarken yakalasin cevir bakisini sonra başka bi zaman gulumse fln yakin davran ama sirnasik deil yani illa istiosan adim atma adim atmasini sağla

Bence sen acilma az taktik yap sen ona bak bakarken yakalasin cevir bakisini sonra başka bi zaman gulumse fln yakin davran ama sirnasik deil yani illa istiosan adim atma adim atmasini sağla
aah ah yapabilsem bii. önündeki pc den kaldırmıyor ki bakışını benimkileri yakalasınn ama deniyorum deneyeceğim arkadaşım. bende bir çekicilik bir özgüven patlaması yok ki adım atmasını sağlayamıyorum maalesef. onla konuşurken hep gülümsüyorum esprilerine gülüyorum falan.

ben de bir ara bilgisayar kursundaki hocamdan hoşlanır gibi olmuştum arda turana benziyordu ve ondan çok daha yakışıklıydı neyse bir sonraki derste nişanlısı olduğunu dediler, geçti

bugün kurs vardı. kendimi biraz çekeyim dedim yani sürekli ona bakıp sohbetlere falan karışmadım. kendi kendine yanıma geldi yan koltuğum boştu ona geldi oturdu birkaç kere verdiği alıştırmada yapamadığım yerleri gösterdi, yanımdaki koltuğa başka biri geldi derse sonradan, bu sefer omzumun üzerinden eğilip yardım etti gerçi herkese aynı şekilde fakat ne yapayım kalbim o an çok hızlı atıyor o kadar yakın duruyor ki kafamı çevirsem yanağından öpülecek o derece yani.. birkaç kez laf attı o şekilde konuştuk, çalışmamla ilgili bir sorum olduğunda genelde diğerlerinde fareyi almaz öğrensinler diye bende direk kendi gösterdi yanlış anlama yapamayacağını düşündüğümden değil tam aksine nasılsa yapabilirsin sınavda aklında kalır diye kendim gösteriyorum dedi açıkçası mutlu oldum beni daha bilgili ve ne bileyim işte bazen diğerlerine anlatırken anlamıyorlar canı çıkıyor o bakımdan sorun çıkarmadığım için seviniyorum yani pek önemli bir şey olmadı hatta hiçbir şey olmadı ama yanıma oturması çok güzeldi keşke hiç kalkmasaydı dedim ne olacak benim bu halim gördüğünüz gibi yaptığı en ufak şeyle avunmaya çalışıyorum ama az kaldı az söyleyeceğim en sonunda o olacak. bazen bana bakışını yakalıyorum tamam herkesi kontrol ediyor olabilir ama çalışmamın bittiğini haber verecektim o ise bir bayana yardım ediyordu ondan başını kaldırır kaldırmaz direk bana baktı zaten ben de ona bakıyordum. bugünüm de bu şekilde geçti. perşembe günü ilk sınavımızı oluyoruz hadi hayırlısı umarım dediği gibi, yapabilirim. =)

Var mı bir gelişme :) Haberdar etmiyorsun ama :)

Sınavın nasıl geçti?
Bir gelişme oldu mu?
sınavım iyiydi zaten sınav gibi değildi hoca herkese tek tek yardım etti herkesin geçmesini sağladı zaten ilk ben bitirdim yine dedi yahu bu ne acele nereye gideceksin eve gidince ne yapacaksın filan dedi bende de alışkanlık olmuş yani e normal hızım o yavaş yavaş yazamıyorum yani ama eksiklerim vardı onları söyledi yardım etti o kadar yani pek yanıma gelmedi hatta bazen duymazlıktan bile geldi çok moralim bozuldu o gün maalesef bırak gelişmeyi normal günlerdeki gibi bile değildi. bir tek derse girdiğimde naber dedi iyiyim dedim geçen gün kurstan sonra yine yağmur yağdı dedi evet ya dedim ne talihsizmişsin sen de dedi aynen dedim gülümsedim geçtim yerime işte içimden de diyorum ki "sorma o kadar talihsizim ki her konuda; dersler, sağlık, sevgi aşk, para.." sonra da zil çaldı bitince bitiremeyenler vardı acele edin işim var daha dedi ne işiniz var burdan çıkınca eve gitmiyor musunuz diye sordum yok dedi ben siz miyim dedi işlerim var dedi çıkışta takip edecektik edemedik arkadaş telle konuşuyordu beni dinlemedi ama ben onu gördüm cidden evine değil başka yere doğru gitti ama görmezlikten geldim başka yöne baktım. geçen sefer işim var diye beni bırakmamıştı ya işte yine o tarafa doğru gitti işte. bu kadar yani aslında hata bende ben çok sessiz bir insanımdır hani hoşlandığını belli edemeyen hatta daha da geri içine kapanan insanlar vardır ya ben öyleyim halbuki daha bi atılgan, sırnaşık, muhabbet kuşu olmam lazım o da konuşkan halbuki çok rahat sohbet kurulur ama o bende yok işte adamın eline koz vermiyorum bir şey belli edemiyorum sadece değer verdiğimi gösteriyorum saygılı davranıyorum ama tüm olumsuz yorumlara rağmen vazgeçmeyeceğim haftaya kurabiye kek yapıp evinde yemesi için vereceğim ve duygularımı kurs bitince kesinlikle söyleyeceğim. bir de size bir şey sormak istiyorum arkadaşımla konuşurken ona "fıstık" dedi hani küçük bir kızın kafasını okşayıp naber fıstık dersiniz ya onun gibi aslında ben çok bozuldum bana öyle şeyler demiyor diye ama arkadaşım dedi ki "kötü bir ses tonuyla demedi, ayrıca bana farklı duygular besleseydi öyle diyemezdi, üzülme" dedi. cidden arkadaşımın da şirinliğine vererek onu bir küçüğü bir kardeşi gibi görüp de demiş olabilir tabi ama siz ne düşünüyorsunuz?

Merak etme, arkadaşına o gözle bakıyor olsaydı fıstık demezdi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…