Öğretmenimi seviyorum, lütfen yorum.

Söyle bence de. İçinde kalıp da pişman olacağına acaba kalmasın aklında. Hocanın diğer öğrencilerle tavrı böyle mi, yoksa sana gelince böyle nasıl desem tatlı bi çekişme mi var aranızda

Sonucunu burda paylaşırsın inşallah bilmek isterim iyi yada kötü :)

aşkı yakalamışken tut ve bırakma
bu duygu her zaman sarmaz tüm benliğini
bir daha kim bilir ne zaman gelir bulur diye bekleyecegine
aşkının peşinden yürü,sonu acıda olsa,mutlulukta denemeye deger

çok güzel yazmışsın elinden bal akıyor ammaa gel gör ki ben ve dişilik o kadar uzak ki yani girişken derken napabilirim 1 saatlik ders saatinde en fazla bol bol sohbet edip espri yapabilirim. yani ben genel olarak spor giyim tarzına sahip olduğum için öncelikle dolabımı yenilemem gerekiyor bakış atabilmem için bize ders anlattığı zamanın bir dışında zaman gerekiyor kelime oyunu için yine evet aklında soru işareti bırakacak kadar akıllı olmak gerekiyor. haklısın güçlü ve kendine güvenli görünmem gerekiyor ama nasıl işte bunları beni tanımadan bilemez ki hani iş arkadaşı olsa tüm gün aynı odadasınız belki dicem ama.. maalesef sosyal medya yok. ortam ayarlamak için sebep yok.. yani onu etkilemeden duygularımı söylersem acaba geri teper mi? çünkü etkileyecek zamanım yok tipim de yok =D ya nasıl desem hani mayısta doğum günü var, bir yere çağırsam acaba yanlış anlar mı? yani bahane olmuş olur. sohbet ederiz falan eğer sararsa ne bileyim mesaj çekerim senden hoşlanıyorum diye olmaz mı? mayısa da çok var..
Söyle bence de. İçinde kalıp da pişman olacağına acaba kalmasın aklında. Hocanın diğer öğrencilerle tavrı böyle mi, yoksa sana gelince böyle nasıl desem tatlı bi çekişme mi var aranızda
diğerlerini sorarsan sohbet etmesine ediyor ama bazılarından hoşlanmadığı bariz belli zaten ya da mesela isim hafızam yok diyor ama beni ve arkadaşlarımın ismini unutmuyor . herkesle şakalaşıyor aslına bakarsan ilk başta hepimizle şakalaşıyordu ama bu günlerde sanki bana karşı daha ciddi olmaya başladı, arkadaşlarımla şakalaşıyor dalga geçiyor filan ama bana karşı daha oturaklı mı desem iyi mi kötü mü bilemedim.
Sonucunu burda paylaşırsın inşallah bilmek isterim iyi yada kötü :)
paylaşacağım tabi çok korkuyorum yaa
aşkı yakalamışken tut ve bırakma
bu duygu her zaman sarmaz tüm benliğini
bir daha kim bilir ne zaman gelir bulur diye bekleyecegine
aşkının peşinden yürü,sonu acıda olsa,mutlulukta denemeye deger
ya çok teşekkür ederim inşallah yaşı sorun etmez veya yanına yakışmayacağımı, güçsüz olduğumu düşünmez bunun dışında neden istemez ki bi insan bilmiyorum

Bu hocayı arkadaşlarımla beraber kursun olmadığı gün bi yere sohbet etmeye çağırı, çay-kahve falan için. Herkesin sıkılmadan sohbet edebileceği bi ortam olursa yakınlşabilirsiniz ki burada arkadaşlarına çok iş düşüyo :)

Bende ortaokuldayken rehber öğretmenime aşık olduğumu sanıyordum ama şimdi aşk sandığım şey çocukluk heyecanından başka bir durum değilmiş bunu anladım

ya aklımda var ama nasıl işte nasıl =) mesaj mı atayım yüzüne mi diyeyim yanlış anlamaz mı neden çağırıyo bunlar beni diye bi de kızların içinde rahatsız olmaz mı çok çekiniyorum valla

Benimde liseden hocam benden hoşlanıyormuş, mezun olunca açıldı şans verdim dışarda görüştük ettik hiç okulda tanıdığım gibi bi insan değilmiş on yaş vardı aramızda ama yinede kafa uymayınca olmuo, aldanma okuldaki hal ve tavırlarına dışarda bambaşkalar

ya aklımda var ama nasıl işte nasıl =) mesaj mı atayım yüzüne mi diyeyim yanlış anlamaz mı neden çağırıyo bunlar beni diye bi de kızların içinde rahatsız olmaz mı çok çekiniyorum valla
Hiç erkek yok mu sınıfta Varsa onlar da gelsin. Ama daveti sen değil arkadaşların yapsın. Sonrada bi bahaneyle sizi yalnız bırakabilirler. Davete de bahane olarak stres atmak falan diyin.

ya ne güzel. neden hayat zıt gidiyor anlamıyorum onlar hoslanır biz hoslanmayız (gerci suana kadar benden kimse hoslanmadı çok çirkinim heralde) yada biz hoslanırız onlar farkında olmaz yada istemez. siz böyle dedikce kıskanıyorum neden bana da bu olmuyor diye. dediğine katılıyorum canım eminim aynı değildir ama benim tahminimce daha çocuksu bir şeydir. zaten düşünceleri değişmez herhalde sadece oturup kalkması hal ve tavırları değişir zaten onu takım elbise dışında bi kıyafette hayal bile edemiyorum yani
Hiç erkek yok mu sınıfta Varsa onlar da gelsin. Ama daveti sen değil arkadaşların yapsın. Sonrada bi bahaneyle sizi yalnız bırakabilirler. Davete de bahane olarak stres atmak falan diyin.
valla canım erkek var birkaç tane ama arkadaşım değiller konuşmuşluk yok yani. ama onlarla konusan bi kız arkadasım var belki onu ikna edersem o da gider erkeklerle konusur ama düzgün insanlar değiller yaa derdimi de bilmiyolar pot kırar salaklar şimdi

Güvenilir değillerse bulaşma canım, ne yapacakları belli olmaz. Rezil ederler. Bu adam da ne kadar sır kutusuymuş arkadaş. Ne yapabilirsin düşünelim biraz daha

Güvenilir değillerse bulaşma canım, ne yapacakları belli olmaz. Rezil ederler. Bu adam da ne kadar sır kutusuymuş arkadaş. Ne yapabilirsin düşünelim biraz daha
ya sadece derste olduğu için işte konuşamıyoruz ki. boşver canım ya. ben kurs bitsin mesaj çekicem kendisine, en azından bir yerlere gider otururuz belki, tabi kendi isterse, of heyecanlandım şimdiden daha kaç ay var halbuki yaa

Benim arkadaşım da bilgisayar kursundaki hocasıyla evlendi ama hoca ona teklif etmişti..
Aralarında bu kadar yaş farkı da yoktu..Seven insan belli eder ya ne bileyim..
Ama aşka saygım sonsuz ve hep teklif eden taraf ben oldum bugune kadar :) o yüzden benim vereceğim akıl kurs bitiminde açılman olacaktır..mantıkla pek işim yok

Pepsi nin reklam slogani var ya ben onu diyorum seviyorsan aç konuş bence... Belki sen kurs bitimini bekleyene kadar başka bi kiz gelecek olamazmi ??

haha =)) işte sorun onun beni sevmemesi. ya aslında ben seviyorum da ben de pek belli edemiyorum azıcık etmek istiyorum ki söylediğimde adam şaka falan sanmasın =) damdan düşer gibi. ya ciddi misin? peki kabul ettiler mi mesela en başta hoşlanmayıp sonra hoşlanan oldu mu?

Pepsi nin reklam slogani var ya ben onu diyorum seviyorsan aç konuş bence... Belki sen kurs bitimini bekleyene kadar başka bi kiz gelecek olamazmi ??
ayy cok tatlısınn o reklam ne zaman cıksa aklıma o geliyor ama sanırım sevgililer için neyse güzelimm az kaldı bu yaşa kadar evlenmeyen herhalde 1 bucuk ay icinde de evlenmez =( simdi solersem yuzune bakamam olumsuz karsılarsaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…