- Konu Sahibi Goodbyemylover
-
teşekkür ederim =) bence de demezdi ki onun dışında 3 arkadaş vardık ortamda duyduk yani iyi o zaman bana demesin =) bana ne desin? =DMerak etme, arkadaşına o gözle bakıyor olsaydı fıstık demezdi :)
teşekkür ederim =) bence de demezdi ki onun dışında 3 arkadaş vardık ortamda duyduk yani iyi o zaman bana demesin =) bana ne desin? =D
aynen canım o yüzden kendimi zor tutuyorum bazen diyorum aman be söylicem gitmezsem gitmem kursa bana ne diyorum ama sonra diyorum neyse ben biraz daha ilgimi belli edeyim beni de tanısın biraz diyorum vazgeçiyorum. inşallah olumlu olur bol sohbetli hoş bi kişiliği var yani egosu tavanda değil havalı değil hayatta birçok zor şeyi tecrübe etmiş düşünüyorum neden reddeder bulamıyorum ama onunla beni de yanyana düşünemiyorum kızı gibiyim yaÇok hoşsun sen ya :)
Aslında seviyorsan Konuşmak en iyisi ama şimdi konuşursan ve olumlu yanıt alamazsan kurs bitinceye dek karşılaşacağın için kendini zor duruma sokmuş olursun.
Kurs bitsin öyle konuş, sonuç istediğin gibi olmasa dahi bir daha karşılaşmayacağın için çabuk atlatırsın.
Tabi temennim, hayırlı ise olsun :)
yaa ciddi misin? =) ben bu işin sonucuna kadar olumlu ya da olumsuz her günü yazacağım iş sonuca varınca roman sona ermiş olacak umarım mutlu son olur ama içimde biraz da olsa umutsuzluk kırıntıları da var. yani aşk anlamında ilgisi yok belki ama değer verdiğini düşünüyorum çünkü ben de ona veriyorum ve bunu göstermeye çalışıyorum. onun da göstermeye çalıştığını görmek isterdim ama şimdilik bir şey yok maalesef. karşılık beklediğimden değil ama sevip de sevilmemek çok kötü bir şey. ben onda kendimi görüyorum ya. kurs dışında nerelere gider ne yapar bilsem belki olur ama bilmiyorum ki sınıf dışı karşılaştığımız tek yer lavabo olmuştu haha =D aldığım kravatı takmıştı lavaboya değmesin diye şekilden şekle girmişti =DYaa ilk okuduğumdan beri bi roman tadında. İnşallah güzel gider. İlgisi var gibi duruyo. Sen kurs dışında da karşısına çıksan tesadüf gibi
Canım benim.. İnşallah gönlündeki hakkında hayırlı olur. Hocanın facebook hesabından nerede oturduğunu öğrenebilirsin. O civarda dolaştığın zaman mutlaka görür. Ya da onunla ilgili bilgi edinebileceğin şeyleri karıştır. Arkadaşların derste hocaya sorabilir, dikkat çekmemiş olursun. Güzel haberlerini bekliyoruzyaa ciddi misin? =) ben bu işin sonucuna kadar olumlu ya da olumsuz her günü yazacağım iş sonuca varınca roman sona ermiş olacak umarım mutlu son olur ama içimde biraz da olsa umutsuzluk kırıntıları da var. yani aşk anlamında ilgisi yok belki ama değer verdiğini düşünüyorum çünkü ben de ona veriyorum ve bunu göstermeye çalışıyorum. onun da göstermeye çalıştığını görmek isterdim ama şimdilik bir şey yok maalesef. karşılık beklediğimden değil ama sevip de sevilmemek çok kötü bir şey. ben onda kendimi görüyorum ya. kurs dışında nerelere gider ne yapar bilsem belki olur ama bilmiyorum ki sınıf dışı karşılaştığımız tek yer lavabo olmuştu haha =D aldığım kravatı takmıştı lavaboya değmesin diye şekilden şekle girmişti =D
Çok teşekkür ederim canım Ya facebook hesabı yok, oturduğu semt okulla aynı yani çok uzak değil ama tam olarak bilmiyorum. Arkadaşlarım yapabilir ama ne sorabilirz bilmiyorum işte ben ve arkadaşlarım olabildiğince kulak kesiliyoruz o konuşurken =D inşallah ben de güzel haber vermek istiyorum =( yeter artık bu talihsizlik mutsuzluk ya.Canım benim.. İnşallah gönlündeki hakkında hayırlı olur. Hocanın facebook hesabından nerede oturduğunu öğrenebilirsin. O civarda dolaştığın zaman mutlaka görür. Ya da onunla ilgili bilgi edinebileceğin şeyleri karıştır. Arkadaşların derste hocaya sorabilir, dikkat çekmemiş olursun. Güzel haberlerini bekliyoruz
Benim de aklıma gelmiyo nasıl laf alabileceğinÇok teşekkür ederim canım Ya facebook hesabı yok, oturduğu semt okulla aynı yani çok uzak değil ama tam olarak bilmiyorum. Arkadaşlarım yapabilir ama ne sorabilirz bilmiyorum işte ben ve arkadaşlarım olabildiğince kulak kesiliyoruz o konuşurken =D inşallah ben de güzel haber vermek istiyorum =( yeter artık bu talihsizlik mutsuzluk ya.
=D onu yapmayı düşündük ama mübarek sınıftan çıkmıyor. yine de lavaboda bekleyip sonra çıkabiliriz aslında. dur bu pazartesi deneyelim =DBenim de aklıma gelmiyo nasıl laf alabileceğinNe tarz bi şeyler sorsanız da öğrenseniz acaba? Sıradan şeyler de sormak olmaz. Takip mi etsen evine kadar
ya ben atıyordum o da cvp yazıyordu ama ben yine atınca bu sefer cvp vermiyor yani sohbet etmiyor bir iki cevaptan sonrası yok yani =(Aslında birbiriniz de numaralarınızın olması büyük şans. Olursa ordan olur birşeyler.
Hiç mesaj atmıyor mu ders dışında? sen atsan..
yok canım ya adım atmadım henüz söylemedim kursun bitmesini bekliyorum yani bitsin kesin söylicem.Bu konudan daha bi sonuç çıkmadımıoı
Bana biraz sevgi değilei hayranlık gibi geldi bu durum :)Başlığı görüp "yine bir liseli" dediğinizi duyar gibiyim bazılarının fakat bu liseli sevgisi değil. Bayanlar ben 21 yaşıma gireceğim ve öğretmenimi bir türlü aklımdan çıkaramıyorum. Biraz daha ayrıntıya girmek istiyorum. Haftada iki kez olan bir bilgisayar kursuna gidiyoruz. Gidiyoruz derken ben ve sınıftan iki bayan arkadaşım. Diğerleri evli ve çocuklu büyük kadınlar ve üniye yeni başlamış iki kişi olmak üzere herkes bayan ve çok kişi yok 10 kişi falanız. İlk başta hoca diye çok üstüne düşmüyordum açıkçası sevgilisi yada eşi vardır diye düşünüyordum. Sonra bir gün kadınlardan biri sordu ve olmadığını öğrendim. Dedim nasıl olmaz içimden gayet hoş biri. Esprili ve samimi biri. Aramızda belki 10 yas vardır en fazla fakat bu mühim değil. Kendime diyorum imkansız değil yani aşk olduktan sonra her yaşta olur. Fakat onun bana adım atmasını beklemek yanlış olur mu? O sonuçta atamaz, etik değil fakat ben nasıl bir sinyal verebilirim ki cevap verebilsin ya da ilgisini çekebilirim bilemiyorum? benim tahmin ettiğim kadarıyla romantik birisi ve aslında hep kötü insanlar denk geldiği için mutsuz gibi ama belli etmiyor. ara sıra bekarlığıyla ilgili konular açılıyor o kadar. ve konu açılınca çok da rahatsızlık duymuyor. bize karşı çok samimi. adlarımızı ilk günden öğrendi. birimiz gelmeyince arayıp soruyor. espri yapıyor, öyle ciddi ve soğuk değil. fakat laubali de değil. fakat ben o kadar utangacım ki adım atamıyorum. tanışmak istiyorum. geçen word de yazı çalışması yapıyorduk. yine ilk önce ben bitirip kafamı masaya kapadım. bir ses duydum ne o başın mı ağrıdı diye. yok hocam dedim bitirdim yazımı. maşallah 1 sayfa şeyi ne çabuk bitirdin, yuh yani diyerek güldü = D. ben de dedim zaten amaç kendimizi zorlayıp daha da hızlanmak değil mi? haklısın iyi yapıyorsun dedi . ki bunu iltifat olarak aldım. sonra arkadaşım bir şey sordu bana, onu cevaplıyordum yine arkamızda sessizce ben ne göstericem diye bekliyormuş. gösterdikten sonra gördüm aa hocam falan dedim. bir sorununuz varsa ben ne güne duruyorum beni çağırsanıza dedi. başka bir şey daha gösterdi bunu bilmiyordum dedim. karışmak gibi oldu işinize amadedi arada öyle göndermeler yapıyor. sonra ben yazısını bitirmeyen bir bayanın ekranına dalmıştım ki onun da yan gözle bana bakıp gülümsediğini gördüm. ben de ona baktım. daldın gittin? dedi sonra meğer bekarlık konusu açılmış. ben tam cevap veremeden arkadaşım da biliyor hoşlandığımı, benim yerime sordu hocam neden evlenmiyorsunuz diye. o da dedi ki bu işler iki taraflı yani ha deyince olmuyor dedi. ben de işin içine ettim dedim ki hocam bence vardır hani sizle evlenmek isteyen gibisinden dedim. o da dedi açıkçası ben çok kazık yedim dedi. deneyimliyim yani dedi. ben de dedim o zaman kullandırtmayın kendinizi, önce bir tanımaya çalışın. o da dedi ki ama aşk birden olur sevgi zamanla olur dedi. dışarıdan birine salak dersin ama ona aşıkken o sana göre en akıllıdır dedi. ben de kafa salladım haklısınız manasında. yani ben tabi hep kendim merkezli olayları anlattım. ama hoca hepimize karşı böyle sıcak kanlı yani birine farklı mı hissediyor anlayamazsınız. kursun başından beri sağ olsun, çok ilgili birisi. o yüzden biraz rahatsızım yani ne yapabilirim ki arada telefonuna mesaj bile atıyorum. sorunum olduğu zaman soruyorum filan. bazen diyorum o hocan ya, hatta kardeşimin okulunda hoca. tabi ki öğrencisine bir şey hissetse de söylemez. ama ben belli etsem? nasıl yapacağım? açıkça demeli miyim? çünkü ilgilendiği biri yok sanırım ve samimi bir insan. araya duvar örmüyor yani. sanki arayışta ama kötülüklerden ve aşık olduğu kız tarafından kırıldığı için bıkmış gibi sanki. ne kaybederim? reddetse de beni güzel bulmadığı için eder diye düşünüyorum çünkü bir insanın içini tanımadan bilemezsiniz ve kendimden bahsedecek olursam süslü püslü kendini beğenmiş para peşinde koşan bir kız değilim ve tipim de öyle değil. beni görseniz kendi halinde, utangaç, en fazla 17'sinde kız dersiniz bana. eğer karşılıksız sevgi bekliyorsa, tam biçilmiş kaftanım anlayacağınız. tabi bir de reddedilme korkusu da var bende. o zaman asla kursa gidemem ki. sizce ne yapmalıyım? ne çok belli edeyim sevgimi ne de çok sıradan olsun, bir işaret mi versem? nabzını yoklasam? aranızda vardır, çok yaş farkı olup evlenen ya da hocasına, patronuna, ustasına aşık olan? artık tüm hareketlerini kendime yorar oldum, acaba hoşlanıyor mu? diye düşünmeden edemiyorum. arkadaşlarım diyor sen belli ediyorsun mesaj falan atıyorsun diyor ama ben anladığını sanmıyorum. anlasa bile, kendini geri çekmemesi olumlu bir şey değil mi? ben de neredeyse 1 yıldır kimseyi sevmiyordum nereden başıma geldi bu nasıl oldu ben de anlamadım ki imkansızı buldum..
Cnm kaldırmacpoposunu kovalama kacar. Bakıslarınla belli et. O öyle bi şey düsünüosa ulasır sana ztnya ben atıyordum o da cvp yazıyordu ama ben yine atınca bu sefer cvp vermiyor yani sohbet etmiyor bir iki cevaptan sonrası yok yani =(
yok canım ya adım atmadım henüz söylemedim kursun bitmesini bekliyorum yani bitsin kesin söylicem.
bu arada sizce perşembe gününe kurabiye yada muffin kek falan yapsam mı yoksa gerek yok mu bilemedim şimdi. yılbaşı için öylesine sınıfa dağıtmayı ve biraz da ona ayırmayı düşünmüştüm.
ya pek yok ama bugünü anlatayım sana benimle ilgili olan kısımlarını. ilk başta pek konuşmadık aslında her zamanki gibi utangaçtım öyle konuşmuyordum önüme tahtaya falan bakıyordum sonra bir sorum oldu ama konuşuyordu hafiften parmak kaldırdım farketti "efendim merve" dedi "soru soracaktım da" dedim "buyur sor tabi ki" dedi sonra birden "yanına mı geleyim" dedi "farketmez" demeye kalmadan geldi ben sordum "evet, şimdi orayı anlatıcam" dedi neyse gitti bi süre sonra şehirlerle ilgili fotolar eklememiz gerekiyordu ama hata veriyordu pc ben de bunu ona söyledim geliyorum bir sn dedi geldi yanıma oturdu bilgisayara baya laf etti çocuklar bozuyor hep dedi sonra bana döndü ne yaptın bilgisayarıma merve bozmuşsun dedi ben de güldüm çok hızlı bilgisayar kullandığımdan olsa gerek bilgisayar dayanmıyor bana dedim o da güldü taabi canım kesin o yüzden bozuluyordur haklısın bir an önce ödevi yapıp eve gitmek istiyorsun gibisinden dedi sonra öğrencilerin açtığı bir sürü gereksiz dosya vardı onları tarayıp silcekti "ctrl ye basar mısın" dedi halbuki kendi de ulaşabilirdi basılı tuttum bırak şimdi dedi bıraktım =D bu da ilk küçük iş birliğimizdi haha uzaktan çok salakça ama o an nedense benden birşey istemesi -bir tuşa basmak dahi olsa- hoşuma gitmişti neyse sonra başkası çağırdı ben de internetten indireyim bari fotoları dedim ama internet yok sonra geri geldi hee senin internet yok ondan olmuyor dedi sonra dedi ki biliyor musun hep senin başına geliyo böyle şeyler dedi. ben de evet ben çok uğursuzun talihsizin biriyim ama bu her konuda böyle dedim. aslında bu iyi bir şey biliyor musun, dedi. böyle sabredersin beklersin beklersin sorunları çekersin ama en sonunda beklemediğin anda çok mutlu olacağın bir şeyler olur dedi. haklısınız ama bilemiyorum dedim, çok mu sabırlıyım yani ben dedim. olabilir neden olmasın kimsede çekeceğinden fazla yük bulunmaz dedi. bilemiyorum umarım öyledir dedim. sonra işte tek düzgün sohbetimiz buydu. sonra ben dedim neyse uğraşmayın öbür derse yaparım madem dedim. "nasıl yani perşembe gelmiyor musun?" diye sordu. "yok, geliyorum da fotoları o gün hemen eklerim" dedim hee tamam yaparsın tabi dedi öyle işte. küçük şeylerden hatta belki olmayan şeylerden mutlu olmaya çalışıyorum, herhangi bir imada bulunmuyorum ilgimi belli etmiyorum belki sevildiğini anlamıştır ama bunu aşk olarak algılamamıştır diye düşünüyorum. olmaz diyenlere soruyorum neden olmaz tek sorun yaş mı akıl yaşı önemsiz mi? bir erkek neden bir kızı kabul etmez?Goodbyemylover bi haber var mı canım
ilgisini ben de göremedim ama istiyorum ne yapabilirim?Konunuzu takipteyim ama ilk defa yorum yapacağım. Boşa kürek çekiyorsunuz gibi geldi bana. İlgisi yok sanki size.
zaten suan söyleyemem ama kurs bitince söylemek istiyorum ne düşünürse düşünsün haklısın var içli dışlı öğretmenler ama farklı geliyor ne bileyim daha olgun hem hayatında biri yok gayet eğlenceli ve iyi biri halbuki. hani dicem o bu hayatı tercih etmiş ama demişti ki ben insanlara güvendim güvenim boşa çıktı en iyisi kendini sevmek, gibisinden konuşmuştu ve düşünceleri benimle çok paralel.Bana biraz sevgi değilei hayranlık gibi geldi bu durum :)
Olurmu olmazmı dersek Allah ın yazısına kim nedeyebilir ki..
Ama bana kalırsa siz bir atak yaparsanız hakkınızda olumsuz düşünebilir..
Yada öğretmeniniz sizi sadece öğrencisi olarak görüyor olabilir ve siz bişeyler söylerseniz bu güzelim öğretmen öğrenci ilişkisini bozabilirsiniz.. Çoğumuzun hayatında böyle espirili öğrencileriyle içli dışlı öğretmenler olmuştur benimde oldu ama hayranlıktan ibaretti tamamen.. Çünkü bunun bilincindeydim ben :) Oluruna bırakın sakın ama sakınn bişey söylemeyin :) Yanlış yaparsınız..
ben umutlanmıyorum merak etmeyin sadece içimi döküp yorum alıyorum en sonunda zaten söyleyeceğim isterse nefret etsin gülsün ben içimde taşıyamayacağım bu duyguyuYaa şu kızı umutlandırmayın allasen sana ilgisi var deyip deyip.
kursun sonunda düşünüyorum nasıl yapacağım bilmiyorum ama daha bir ay var o gün yaklaşsın değerli fikirlerinizi isteyeceğimöğretmen öğrenci ilişkisi sakat bir durum ama çok seviyorsan kahve içmeye çağır bir arkadaşında olsun
bakışlarımla edemiyorum ki ders anlatıyo zaten ben de bakıyorum o da herkese bakıyo arada bana bakıyo hani öyle otobüs okul gibi yer olsa bakılır da hocaya nasıl bakılırCnm kaldırmacpoposunu kovalama kacar. Bakıslarınla belli et. O öyle bi şey düsünüosa ulasır sana ztn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?