- Konu Sahibi Goodbyemylover
-
Bizim okul yuzunden ayrılma şeyimiz yok ama dedigim gibi baksana şarıl şarıl yagmurda bile arkasına bakmadan gitti işim olmasa bırakırdım dedi ilk adımı benden mi bekledi yoksa müdürden falan mı cekindi bilmiyorum sinir oldum ya neden neden ne varmış öğretmenle öğrenci arasında ben de öğretmen olacagım seneye ne olmuş meslektaş olacağız yani ama simdi boyle yapıyosa sanki bana bir dönemde mi asık olacakben de hep halimden anlayacak benim gibi bir insan çıksın istiyordum karşıma..BEN OKUL BİTİMİNDE SÖYLEDİM AMA DEDİM Kİ keşke öncesi söyleseydim., onunla daha çok aynı ortamda bulunabilirdim.ben mücadele ettim onda hep bi baskı vardı ,öğrencisi ile birlikte olmayı hazmedemiyordu ama ben mücade ettim ..ve sonunda herşey oldu derken,,,benim okul yüzünden ayrıldık. Bİ süre sonra evlendiğini duymakta yıktı beni..hala da durumu atlatamadım.
okul bitiyor mu yani:)Bizim okul yuzunden ayrılma şeyimiz yok ama dedigim gibi baksana şarıl şarıl yagmurda bile arkasına bakmadan gitti işim olmasa bırakırdım dedi ilk adımı benden mi bekledi yoksa müdürden falan mı cekindi bilmiyorum sinir oldum ya neden neden ne varmış öğretmenle öğrenci arasında ben de öğretmen olacagım seneye ne olmuş meslektaş olacağız yani ama simdi boyle yapıyosa sanki bana bir dönemde mi asık olacak
Bitiyor ücüncü senemdeyim ve oturdugum yerde okuyorum o da aynı yerde oturuyor calısıyor of bu ise moralim bozuldu cok fena ve en korktuğum sey baskasını bulup evlenmesi yani tam yaşlarında çünküokul bitiyor mu yani:)
Farkında olmasa da beni sogukta öyle bıraktı işteüzülme canım bence hocan senin onu sevdiğinin farkında değil.
yaa ama belki işi vardır gerçekten acelesi vardır ilk gel seni bırakayım dememiştr o yüzdenFarkında olmasa da beni sogukta öyle bıraktı işte
En azından burda bekle ben isimi halledip geliym diyeblirdiyaa ama belki işi vardır gerçekten acelesi vardır ilk gel seni bırakayım dememiştr o yüzden
adam o kadar bekleyip beklemiceğini nerden bilsinEn azından burda bekle ben isimi halledip geliym diyeblirdi
Sorsunn seve seve beklerim derdimadam o kadar bekleyip beklemiceğini nerden bilsin
ama nerden bilsin adam öle diceğiniSorsunn seve seve beklerim derdim
Bilmesine gerek yokama nerden bilsin adam öle diceğini
öğretmen olduğuiçin okulda yanlış anlaşılmasından krkmuşturBilmesine gerek yok
Yapılabilinecek cok sey var mesaj atmak aramak gibi ne bileyim neden korkmustur ki okuldaöğretmen olduğuiçin okulda yanlış anlaşılmasından krkmuştur
müdürler falan görür uygun olmaz diye. belki de vicdanen uygun olmaz diye sana karşılık vermiyodurYapılabilinecek cok sey var mesaj atmak aramak gibi ne bileyim neden korkmustur ki okulda
Zatürreden öleyim de görsünmüdürler falan görür uygun olmaz diye. belki de vicdanen uygun olmaz diye sana karşılık vermiyodur
içinde kalacağına söyle ,bak sonucu merak ettim. inşallah olur ya üzülme, Olmazsa da kısmet ne yapalım, unutmak en büyük nimet:)Bitiyor ücüncü senemdeyim ve oturdugum yerde okuyorum o da aynı yerde oturuyor calısıyor of bu ise moralim bozuldu cok fena ve en korktuğum sey baskasını bulup evlenmesi yani tam yaşlarında çünkü
Ben de cevabını cok merak ediyorum olumsuz olursa yıkılırım biraz bi de seytan diyo soyle ama o zaman kursa devam edemem bitince faln mesaj ataym diyorumiçinde kalacağına söyle ,bak sonucu merak ettim. inşallah olur ya üzülme, Olmazsa da kısmet ne yapalım, unutmak en büyük nimet:)
Ya ben önce seviniyodum ama sonradan bildigin gitti ya bakakaldım acaba okulun müdüründen falqn mı cekindi ne oldu istemem diye mi düsündü iyi mi düsünsem kötü mü bilemedim bi yandan insan düsmanını bırakmaz o yagmurda diyorum yani.Yağmur olayına kadar "belki" diyordum da sonrası biraz şüpheli
Sakın beni de alsaydınız keşke, çok ıslandım vs gibi şeyler yazmayın
Bu direk beni eve bırakmanı istiyordum demekle aynı şey.
Şu saatten sonra biraz kendinizi çekin bi kaç hafta uzak durun biraz geri çektiğinizi farketsin.
Etrafta erkek yok evet var da fantezi yapıyorum ben. Ya bu sevgi nin kime konacagı belli mi? Adamın konustugy biri yok kendi soyledi. Ya hissetmedin cünkü beni ogrencisi olarak goruyo, seven taraf benim, o degil, neden o gelsin ki bana? Hem oyle düsünse kendini cekmez miydi? Ama hala aynı, hatta ben konusmayınca dalip gidince kendi laf atıyo daldın gittin yine diye madem hic konusmasın benle. Hediyeleri cok sevdi neden oyle diyorsunuzŞu öğretmen-öğrenci aşklarını hiç anlamam.
Hiç mi etrafınızda erkek yok canım?
Adamın belki sevgilisi var,boş yere aklını kurcalıyorsun.
Kendi gönlü olsa yanaşır zaten.
Kaldı ki anlattıklarından sana karşı bir elektiriği oladuğunu hiç hissetmedim.
Yanlış anlama,kırılma ama bence öğretmenin eğer senin duygularını hissediyorsa ya kendinin zor durumda olduğunu düşünüyordur ya da içinden dalga geçiyordur.
Uzun oldu biliyorum ama o hediyeler falan hiç olmamış bence.
Çok gereksiz işler bunlar.
Boşa enerji kaybı.
içinde kalacağına söyle ,bak sonucu merak ettim. inşallah olur ya üzülme, Olmazsa da kısmet ne yapalım, unutmak en büyük nimet:)
bence sen beni dinle,, aynısını bende yaşadım..hatta şimdi mesaj çek.yükün hafifler..bana inan HADİ MESAJ YAZ BENCE ŞİMDİ:)içinde kalacağına söyle ,bak sonucu merak ettim. inşallah olur ya üzülme, Olmazsa da kısmet ne yapalım, unutmak en büyük nimet:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?