- 18 Kasım 2014
- 889
- 1.076
- 128
- 40
- Konu Sahibi Goodbyemylover
-
iyi de durumlar farklı işte orda erkek kişi seviyor.. burda ise ben .. :/yakin bir arkadasimin esi liseden tarih ögretmeniymis
Aralarinda 7 yas var, lise sonda tanismislar mezuniyet gunu hocasi teklif etmis, bizimki de bekliyomus zaten
Üniversite 2. Snfta nisanlanmislar son sinifta evlenmisler
Cok da mutlular masallah
Siz neden olmayasiniz
yok sayı durumu sadece en başta açılması için gerekli ondan sonra önemi olmuyor nerden biliyorum şurdan biliyorum hoca dedi mesela ilk açılacağı gün herkes gelsin ona göre açılıp açılmayacak o gün sayım oldu tamam açılacak herkes gelmiş daha sonra kontrole gelmediler bazen sınıfta 3-4 kişi oluyoruz hiç demiyor geri kalan nerde diye yani gelseler de gelmeseler de devam ediyor kurs.yalnız şöyle bir durum var.. halk eğitim kurslarında öğretmen kendini sevdirmek zorunda.. kursa sizi bağlamak zorunda.. öğrenci sayısı düşünce kurs kapanabiliyor.. tabiki ilgili bir öğretmende olabilir ama bunu sizden hoşlandığı için yapmıyor sadece kursunu devam ettirmek için yapıyor.. ayrıca bu kurslarda çoook fazla var inan hocasına aşık olan.. hangi birinden hoşlansın hoca.. bence hiç belli edip dikkat çekmeye çalışmayın..yoksa ters tepki almanız durumunda kursa devam etmeniz zor olur..
Aynen yahuuu bende ilk üniversiteye başladığımda aşırı makyaj yapan şımarık arkadaşla tanışdım bende başladım onun yaptıklarını yapmaya birgün erkiiikkkk hoca çağırdı özel bak canım sen çok masum ve bebek yüzlüsün daha ilk günlerden başlama hayata bir o dedi bırak şu sıra dışı makyajı maymunla maymun olma her gördüğünede sataşma dedi o gün bana iltifat etmiş bak anlamamışım demekkiyalnız atladığın birşey var...o bir öğretmen ve herkese aynı davranıyor.neticede para kazanmaya çalışıyor.bence farklı yorumlama davranışlarını.
ya anlamadığınız bi nokta var ve on kere söylüyorum ben onun bana olan tavırlarını üstüme alıp hoşlanmaya başlamadım. hoşlandıktan sonra tavırlarını ölçüp tartmaya başladım. arada fark var..
Aynen yahuuu bende ilk üniversiteye başladığımda aşırı makyaj yapan şımarık arkadaşla tanışdım bende başladım onun yaptıklarını yapmaya birgün erkiiikkkk hoca çağırdı özel bak canım sen çok masum ve bebek yüzlüsün daha ilk günlerden başlama hayata bir o dedi bırak şu sıra dışı makyajı maymunla maymun olma her gördüğünede sataşma dedi o gün bana iltifat etmiş bak anlamamışım demekkiüstelik birgünde bilgisayar dersinde fareyi tutturamadım hocam bu tutmuyor dedim elini elimin üzerine koyarak göstermişti ne aşıkmış bak bana yahu bütün öğretmenler öyle ilgili herkese karşı bende öğretmenim şimdi geçenlerde alice fiona ceza aldınız bu hafta dondurmayı jasonun grubu kazandı dedim jason 7 yaşında çıkışda tamam kimseye söylemem dedi neyi dedim bana aşıksınyaaaa ondan iki haftadır bizim gruba veriyon hediyeyi dedi bencd herşeyi üstünüze almayın öğretmen herkese aynı davranmak zorunda aynı ilgi saygıyla bunları bize daha üniversitese eğitim gördüğümüzde öğretiyorlar seviyorsan faceden falan ekle azıcıkda tatlı tatlı laf çakıştır tepkisini ölç bakalım ilgisi varmı yokmu
face maalesef yok. telefon dışında hiçbir iletişim yolu yok. kurs sonunda zaten söyleyeceğim. ama ondan önce acaba ne yapsam da farkıma varsa veya o da benden hoşlanıyor mu gibi sorulara cevap bulmak istiyorum.sevebilirsin bunuda kımse yadırgamamalı face varsa ekle ıletısımı surdur kurs bıtınce de madem suan çekınıyorsun duygularını ona aç reddedersede zaten bır daha görmezsın hem görsen ne olacak kı bunlar doğal seyler seversın reddedılırsın severler reddedersın bu dunyanın sonu degıl.benım üniversiteden arkadaş vardı oda hocasıyla evlenmıs hocası ona açılmıs evlı mutlu ve çocuklular sımdı :).
olmaz demiyorum zaten tabi ki olabilir imkanı var ama işte o benden hoşlansa ne ala koşa koşa giderim fakat sorun o ki ben ondan hoşlanıyorum ve ne bileyim belli ettim mi etmedim mi bilmiyorum o da bana adım atsa acaba hoşlanmadı mı diye düşünüyorumBugün ne ogrendım, liseden tanıdığım bir arkadasım yazın evlenıyormus hem de üniversitedeki hocasıyla. Kız 23 yasında adam da 36 yasındaymıs. Yanı hıcbır seye olmaz dememek lazım :)
aynen eğer söylemezsem çok pişman olurum çünkü kabul etme potansiyeli var gibi yani evli değil takıldığı biri yok gayet düşüncelerimiz de uygun neden olamasın kiİçinden geleni söyle kalırsa yazik olurrsaka bi yana ilerde pişman olmamak neden söylemedim ki dememek icin soyle rededilsen bile sansimi denedim der oturur kabullenirsin. . .
Yeni mesajlarda basligi gorup tıkladım normalde pek yazmiyorum bu tarz basliklara yorum ama sana bi tavsiye vermeden gecemem..en son yazdığın seyde eger seninle ilgilenseydi o yagmurda birakip gitmezdi en azindan seni birakip sonra islerini hallederdi..öğretmen ogrenci iliskileri beni irrite ediyor nedense..neden cevrene bakmiyorsun ki biraz? Kendi yasitin ve senin kafa yapinda biri daha uygun olur...meslegi cok iyi bilerek yaziyorum öğretmenler kolay kolay ogrencilere o gozle bakmaz..bakana da hos gozle bakilmaz meslek icerisinde.basarilar hayatında.Ya bugün kurstan çıkınca ben kapının orda bekliyodum cok yagmur vardı merve?Dedi efendim dedim. Neyi bekliyosun kardesini mi dedi yok dedim o bizimkilerle gidiyo dedim. Hımm dedi uzaklaşmalarını mı bekliyosun yoksa yagmurun durmasını mı dedi. İkisi de dedim. Valla bırakayım derdim ama bir yere gitmem lazım dedi, bir yere mi dedim, evet bir sey almam lazım mı ne oyle bisi dedi. Ben de hmm dedm ben bu gidisle okulda yatarım falan dedim güldü iste neyse madem ben gideyim iyi aksamlar dedi ve gitti.... Ya ben hayatımın sansını kaybettim keske ben de geleyim deseydim yaa.. Sizce mesaj atmalı mıyım??
Onu ben de düsündüm hani sevmese bile düşünebilirdi ama çekindi mi ne oldu ben de sasırdım ve üzüldüm acıkcası. Cevremdekileri sevmiyorum ve sevginin kime neye konacagı belli olmuyor üzgünümYeni mesajlarda basligi gorup tıkladım normalde pek yazmiyorum bu tarz basliklara yorum ama sana bi tavsiye vermeden gecemem..en son yazdığın seyde eger seninle ilgilenseydi o yagmurda birakip gitmezdi en azindan seni birakip sonra islerini hallederdi..öğretmen ogrenci iliskileri beni irrite ediyor nedense..neden cevrene bakmiyorsun ki biraz? Kendi yasitin ve senin kafa yapinda biri daha uygun olur...meslegi cok iyi bilerek yaziyorum öğretmenler kolay kolay ogrencilere o gozle bakmaz..bakana da hos gozle bakilmaz meslek icerisinde.basarilar hayatında.
Onu ben de düsündüm hani sevmese bile düşünebilirdi ama çekindi mi ne oldu ben de sasırdım ve üzüldüm acıkcası. Cevremdekileri sevmiyorum ve sevginin kime neye konacagı belli olmuyor üzgünüm
Başlığı görüp "yine bir liseli" dediğinizi duyar gibiyim bazılarının fakat bu liseli sevgisi değil. Bayanlar ben 21 yaşıma gireceğim ve öğretmenimi bir türlü aklımdan çıkaramıyorum. Biraz daha ayrıntıya girmek istiyorum. Haftada iki kez olan bir bilgisayar kursuna gidiyoruz. Gidiyoruz derken ben ve sınıftan iki bayan arkadaşım. Diğerleri evli ve çocuklu büyük kadınlar ve üniye yeni başlamış iki kişi olmak üzere herkes bayan ve çok kişi yok 10 kişi falanız. İlk başta hoca diye çok üstüne düşmüyordum açıkçası sevgilisi yada eşi vardır diye düşünüyordum. Sonra bir gün kadınlardan biri sordu ve olmadığını öğrendim. Dedim nasıl olmaz içimden gayet hoş biri. Esprili ve samimi biri. Aramızda belki 10 yas vardır en fazla fakat bu mühim değil. Kendime diyorum imkansız değil yani aşk olduktan sonra her yaşta olur. Fakat onun bana adım atmasını beklemek yanlış olur mu? O sonuçta atamaz, etik değil fakat ben nasıl bir sinyal verebilirim ki cevap verebilsin ya da ilgisini çekebilirim bilemiyorum? benim tahmin ettiğim kadarıyla romantik birisi ve aslında hep kötü insanlar denk geldiği için mutsuz gibi ama belli etmiyor. ara sıra bekarlığıyla ilgili konular açılıyor o kadar. ve konu açılınca çok da rahatsızlık duymuyor. bize karşı çok samimi. adlarımızı ilk günden öğrendi. birimiz gelmeyince arayıp soruyor. espri yapıyor, öyle ciddi ve soğuk değil. fakat laubali de değil. fakat ben o kadar utangacım ki adım atamıyorum. tanışmak istiyorum. geçen word de yazı çalışması yapıyorduk. yine ilk önce ben bitirip kafamı masaya kapadım. bir ses duydum ne o başın mı ağrıdı diye. yok hocam dedim bitirdim yazımı. maşallah 1 sayfa şeyi ne çabuk bitirdin, yuh yani diyerek güldü = D. ben de dedim zaten amaç kendimizi zorlayıp daha da hızlanmak değil mi? haklısın iyi yapıyorsun dedi . ki bunu iltifat olarak aldım. sonra arkadaşım bir şey sordu bana, onu cevaplıyordum yine arkamızda sessizce ben ne göstericem diye bekliyormuş. gösterdikten sonra gördüm aa hocam falan dedim. bir sorununuz varsa ben ne güne duruyorum beni çağırsanıza dedi. başka bir şey daha gösterdi bunu bilmiyordum dedim. karışmak gibi oldu işinize amadedi arada öyle göndermeler yapıyor. sonra ben yazısını bitirmeyen bir bayanın ekranına dalmıştım ki onun da yan gözle bana bakıp gülümsediğini gördüm. ben de ona baktım. daldın gittin? dedi sonra meğer bekarlık konusu açılmış. ben tam cevap veremeden arkadaşım da biliyor hoşlandığımı, benim yerime sordu hocam neden evlenmiyorsunuz diye. o da dedi ki bu işler iki taraflı yani ha deyince olmuyor dedi. ben de işin içine ettim dedim ki hocam bence vardır hani sizle evlenmek isteyen gibisinden dedim. o da dedi açıkçası ben çok kazık yedim dedi. deneyimliyim yani dedi. ben de dedim o zaman kullandırtmayın kendinizi, önce bir tanımaya çalışın. o da dedi ki ama aşk birden olur sevgi zamanla olur dedi. dışarıdan birine salak dersin ama ona aşıkken o sana göre en akıllıdır dedi. ben de kafa salladım haklısınız manasında. yani ben tabi hep kendim merkezli olayları anlattım. ama hoca hepimize karşı böyle sıcak kanlı yani birine farklı mı hissediyor anlayamazsınız. kursun başından beri sağ olsun, çok ilgili birisi. o yüzden biraz rahatsızım yani ne yapabilirim ki arada telefonuna mesaj bile atıyorum. sorunum olduğu zaman soruyorum filan. bazen diyorum o hocan ya, hatta kardeşimin okulunda hoca. tabi ki öğrencisine bir şey hissetse de söylemez. ama ben belli etsem? nasıl yapacağım? açıkça demeli miyim? çünkü ilgilendiği biri yok sanırım ve samimi bir insan. araya duvar örmüyor yani. sanki arayışta ama kötülüklerden ve aşık olduğu kız tarafından kırıldığı için bıkmış gibi sanki. ne kaybederim? reddetse de beni güzel bulmadığı için eder diye düşünüyorum çünkü bir insanın içini tanımadan bilemezsiniz ve kendimden bahsedecek olursam süslü püslü kendini beğenmiş para peşinde koşan bir kız değilim ve tipim de öyle değil. beni görseniz kendi halinde, utangaç, en fazla 17'sinde kız dersiniz bana. eğer karşılıksız sevgi bekliyorsa, tam biçilmiş kaftanım anlayacağınız. tabi bir de reddedilme korkusu da var bende. o zaman asla kursa gidemem ki. sizce ne yapmalıyım? ne çok belli edeyim sevgimi ne de çok sıradan olsun, bir işaret mi versem? nabzını yoklasam? aranızda vardır, çok yaş farkı olup evlenen ya da hocasına, patronuna, ustasına aşık olan? artık tüm hareketlerini kendime yorar oldum, acaba hoşlanıyor mu? diye düşünmeden edemiyorum. arkadaşlarım diyor sen belli ediyorsun mesaj falan atıyorsun diyor ama ben anladığını sanmıyorum. anlasa bile, kendini geri çekmemesi olumlu bir şey değil mi? ben de neredeyse 1 yıldır kimseyi sevmiyordum nereden başıma geldi bu nasıl oldu ben de anlamadım ki imkansızı buldum..
Başlığı görüp "yine bir liseli" dediğinizi duyar gibiyim bazılarının fakat bu liseli sevgisi değil. Bayanlar ben 21 yaşıma gireceğim ve öğretmenimi bir türlü aklımdan çıkaramıyorum. Biraz daha ayrıntıya girmek istiyorum. Haftada iki kez olan bir bilgisayar kursuna gidiyoruz. Gidiyoruz derken ben ve sınıftan iki bayan arkadaşım. Diğerleri evli ve çocuklu büyük kadınlar ve üniye yeni başlamış iki kişi olmak üzere herkes bayan ve çok kişi yok 10 kişi falanız. İlk başta hoca diye çok üstüne düşmüyordum açıkçası sevgilisi yada eşi vardır diye düşünüyordum. Sonra bir gün kadınlardan biri sordu ve olmadığını öğrendim. Dedim nasıl olmaz içimden gayet hoş biri. Esprili ve samimi biri. Aramızda belki 10 yas vardır en fazla fakat bu mühim değil. Kendime diyorum imkansız değil yani aşk olduktan sonra her yaşta olur. Fakat onun bana adım atmasını beklemek yanlış olur mu? O sonuçta atamaz, etik değil fakat ben nasıl bir sinyal verebilirim ki cevap verebilsin ya da ilgisini çekebilirim bilemiyorum? benim tahmin ettiğim kadarıyla romantik birisi ve aslında hep kötü insanlar denk geldiği için mutsuz gibi ama belli etmiyor. ara sıra bekarlığıyla ilgili konular açılıyor o kadar. ve konu açılınca çok da rahatsızlık duymuyor. bize karşı çok samimi. adlarımızı ilk günden öğrendi. birimiz gelmeyince arayıp soruyor. espri yapıyor, öyle ciddi ve soğuk değil. fakat laubali de değil. fakat ben o kadar utangacım ki adım atamıyorum. tanışmak istiyorum. geçen word de yazı çalışması yapıyorduk. yine ilk önce ben bitirip kafamı masaya kapadım. bir ses duydum ne o başın mı ağrıdı diye. yok hocam dedim bitirdim yazımı. maşallah 1 sayfa şeyi ne çabuk bitirdin, yuh yani diyerek güldü = D. ben de dedim zaten amaç kendimizi zorlayıp daha da hızlanmak değil mi? haklısın iyi yapıyorsun dedi . ki bunu iltifat olarak aldım. sonra arkadaşım bir şey sordu bana, onu cevaplıyordum yine arkamızda sessizce ben ne göstericem diye bekliyormuş. gösterdikten sonra gördüm aa hocam falan dedim. bir sorununuz varsa ben ne güne duruyorum beni çağırsanıza dedi. başka bir şey daha gösterdi bunu bilmiyordum dedim. karışmak gibi oldu işinize amadedi arada öyle göndermeler yapıyor. sonra ben yazısını bitirmeyen bir bayanın ekranına dalmıştım ki onun da yan gözle bana bakıp gülümsediğini gördüm. ben de ona baktım. daldın gittin? dedi sonra meğer bekarlık konusu açılmış. ben tam cevap veremeden arkadaşım da biliyor hoşlandığımı, benim yerime sordu hocam neden evlenmiyorsunuz diye. o da dedi ki bu işler iki taraflı yani ha deyince olmuyor dedi. ben de işin içine ettim dedim ki hocam bence vardır hani sizle evlenmek isteyen gibisinden dedim. o da dedi açıkçası ben çok kazık yedim dedi. deneyimliyim yani dedi. ben de dedim o zaman kullandırtmayın kendinizi, önce bir tanımaya çalışın. o da dedi ki ama aşk birden olur sevgi zamanla olur dedi. dışarıdan birine salak dersin ama ona aşıkken o sana göre en akıllıdır dedi. ben de kafa salladım haklısınız manasında. yani ben tabi hep kendim merkezli olayları anlattım. ama hoca hepimize karşı böyle sıcak kanlı yani birine farklı mı hissediyor anlayamazsınız. kursun başından beri sağ olsun, çok ilgili birisi. o yüzden biraz rahatsızım yani ne yapabilirim ki arada telefonuna mesaj bile atıyorum. sorunum olduğu zaman soruyorum filan. bazen diyorum o hocan ya, hatta kardeşimin okulunda hoca. tabi ki öğrencisine bir şey hissetse de söylemez. ama ben belli etsem? nasıl yapacağım? açıkça demeli miyim? çünkü ilgilendiği biri yok sanırım ve samimi bir insan. araya duvar örmüyor yani. sanki arayışta ama kötülüklerden ve aşık olduğu kız tarafından kırıldığı için bıkmış gibi sanki. ne kaybederim? reddetse de beni güzel bulmadığı için eder diye düşünüyorum çünkü bir insanın içini tanımadan bilemezsiniz ve kendimden bahsedecek olursam süslü püslü kendini beğenmiş para peşinde koşan bir kız değilim ve tipim de öyle değil. beni görseniz kendi halinde, utangaç, en fazla 17'sinde kız dersiniz bana. eğer karşılıksız sevgi bekliyorsa, tam biçilmiş kaftanım anlayacağınız. tabi bir de reddedilme korkusu da var bende. o zaman asla kursa gidemem ki. sizce ne yapmalıyım? ne çok belli edeyim sevgimi ne de çok sıradan olsun, bir işaret mi versem? nabzını yoklasam? aranızda vardır, çok yaş farkı olup evlenen ya da hocasına, patronuna, ustasına aşık olan? artık tüm hareketlerini kendime yorar oldum, acaba hoşlanıyor mu? diye düşünmeden edemiyorum. arkadaşlarım diyor sen belli ediyorsun mesaj falan atıyorsun diyor ama ben anladığını sanmıyorum. anlasa bile, kendini geri çekmemesi olumlu bir şey değil mi? ben de neredeyse 1 yıldır kimseyi sevmiyordum nereden başıma geldi bu nasıl oldu ben de anlamadım ki imkansızı buldum..
Kendiimi de sevmiyorum keske olsem diyorumKonunu ilk actiginda da yazmistim.
Bosa vakit kaybediyorsun.
kendine yogunlassan daha kazancli cikarsin.
Ben de diyorum bni nasıl brakır ama bi yandan diyorum belki istese kendi sorardı belki istemiyor veya baskasını bekliyordur diye düsünmüstür diyorum bilemiyorum normaldde düsünceli biri ama insan düsmanını bırakmaz o havada seytan dio obur derse gelme ne oldu diye sorarsa arkadaslarım da üsütmüs falan desinler tembih ediyim de.. Ya ben de guzel guzel msj yazcaktıkim keske sizle gelseydim islandim diye ama geri sildim moralm cok bzuk ya valla seytan diyoo sevdgni sole gitme kursa filanyağmur olayından sonra artık iyice belli olduki bu hocanın sana ilgisi yok.. mesaj atma sakın çünkü olumlu bi sonuç alacağını düşünmüyorum ben açıkçası.. atacaksanda mutlaka kursun bitmesini bekle.. ters bi cevap verirse kursa devam edemezsin
Aynen kmse anlamıyor aynen.. Senin olumsuz muydu?.. Ben kurs bitiminde soylicektim onun oncrsinde bi yerlere davet etcektim ama bu okuzun bna ilgi duydugy yok beni reddederse ve sevmezse ne olcak of neden boyle yaptı bu smdi tam seviniym derken gitti yaaseni en iyi ben anlıyorum şuan..çünkü bende hocama aşıktım..yıllarca mücadele ettim.ŞUAN seni kimse anlamaz gerçekten sevdiğine inanıyorsan..bide sonucuna katlanacaksan sen söyle hocana..umarım herşey gönlünce olur.
Kendiimi de sevmiyorum keske olsem diyorum
Ben de diyorum bni nasıl brakır ama bi yandan diyorum belki istese kendi sorardı belki istemiyor veya baskasını bekliyordur diye düsünmüstür diyorum bilemiyorum normaldde düsünceli biri ama insan düsmanını bırakmaz o havada seytan dio obur derse gelme ne oldu diye sorarsa arkadaslarım da üsütmüs falan desinler tembih ediyim de.. Ya ben de guzel guzel msj yazcaktıkim keske sizle gelseydim islandim diye ama geri sildim moralm cok bzuk ya valla seytan diyoo sevdgni sole gitme kursa filan
Aynen kmse anlamıyor aynen.. Senin olumsuz muydu?.. Ben kurs bitiminde soylicektim onun oncrsinde bi yerlere davet etcektim ama bu okuzun bna ilgi duydugy yok beni reddederse ve sevmezse ne olcak of neden boyle yaptı bu smdi tam seviniym derken gitti yaa
ben de hep halimden anlayacak benim gibi bir insan çıksın istiyordum karşıma..BEN OKUL BİTİMİNDE SÖYLEDİM AMA DEDİM Kİ keşke öncesi söyleseydim., onunla daha çok aynı ortamda bulunabilirdim.ben mücadele ettim onda hep bi baskı vardı ,öğrencisi ile birlikte olmayı hazmedemiyordu ama ben mücade ettim ..ve sonunda herşey oldu derken,,,benim okul yüzünden ayrıldık. Bİ süre sonra evlendiğini duymakta yıktı beni..hala da durumu atlatamadım.Kendiimi de sevmiyorum keske olsem diyorum
Ben de diyorum bni nasıl brakır ama bi yandan diyorum belki istese kendi sorardı belki istemiyor veya baskasını bekliyordur diye düsünmüstür diyorum bilemiyorum normaldde düsünceli biri ama insan düsmanını bırakmaz o havada seytan dio obur derse gelme ne oldu diye sorarsa arkadaslarım da üsütmüs falan desinler tembih ediyim de.. Ya ben de guzel guzel msj yazcaktıkim keske sizle gelseydim islandim diye ama geri sildim moralm cok bzuk ya valla seytan diyoo sevdgni sole gitme kursa filan
Aynen kmse anlamıyor aynen.. Senin olumsuz muydu?.. Ben kurs bitiminde soylicektim onun oncrsinde bi yerlere davet etcektim ama bu okuzun bna ilgi duydugy yok beni reddederse ve sevmezse ne olcak of neden boyle yaptı bu smdi tam seviniym derken gitti yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?