- Konu Sahibi Goodbyemylover
-
yani canım belirsizlik kalksın ama adama azcık belli edeyim diyorum edemiyorum cok utangacım adamın esprilerine gülüyorum hiç yüz ifadesi değişmiyo ve görsen aşırı dikkatli ve çok iyi gözlemci hiçbir şeyi de unutmuyor. ilerde kız cocugu oldu mu kızcagız yandı =D
bi de bişi sorucam belli ediyor muydu hiç sana söylemeden önceBenimde liseden hocam benden hoşlanıyormuş, mezun olunca açıldışans verdim dışarda görüştük ettik hiç okulda tanıdığım gibi bi insan değilmiş on yaş vardı aramızda ama yinede kafa uymayınca olmuo, aldanma okuldaki hal ve tavırlarına dışarda bambaşkalar
E o zaman senin halini de anlamistir ve sana tuhaf davranmiyorsa yada senden uzaklasmadiysa var biseler aman kurstan kacacak dgl ya soyle gitsinnhaha =)) işte senden onun beni sevmemesi. ya aslında ben sevikaçacak dgla beşöyle pek belli edemiyorum azıcık etmek istiyorum ki söylediğimde adam şaka falan sanmasın =) damdan düşer gibi. ya ciddi misin? peki kabul ettiler mi mesela en başta hoşlanmayıp sonra hoşlanan oldu mu?
ayy cok tatlısınn o reklam ne zaman cıksa aklıma o geliyor ama sanırım sevgililer içinneyse güzelimm az kaldı bu yaşa kadar evlenmeyen herhalde 1 bucuk ay icinde de evlenmez =( simdi solersem yuzune bakamam olumsuz karsılarsaa
nasıl yani hoslandıgımı anlamıs mıdır ama ben hic belli etmiyorum edemiyorum ki tuhaflık yok her zamanki hali yani o değil de ben kacacam kurstan =)E o zaman senin halini de anlamistir ve sana tuhaf davranmiyorsa yada senden uzaklasmadiysa var biseler aman kurstan kacacak dgl ya soyle gitsinn
zaten hep gzemli insanları severiz poff ona cok bos geliyomus boyle seyler aslında biraz benm kafadan ben de oyun oynamasam ve okuldan grubum olmasa hic girmem faceye yani hic bir sey paylasmam yani. ilgilenmeyince kendi laf atıyo nolcak ben zaten hic konusma acmıyom sadece sorum olunca soruyom o da arada laf atıyo falan iste ben hep uzak duruyorum zaten dedim ya cok utangacımPofff anlattığın kadarıyla gerçekten ilginç biri. Sosyal medya yok, hakkındaki bilgi sınırlı hatta yok gibi, yaklaşıyo ama uzakBiraz uzak kalınca, ilgilenmeyince ne yapıyo?
Sen de hocaya laf at. Konuşma başlat. Onunla ilgili merak ettiklerini sor. Çekinme canım. Bu sayede ilgini hissedebilir.nasıl yani hoslandıgımı anlamıs mıdır ama ben hic belli etmiyorum edemiyorum ki tuhaflık yok her zamanki hali yani o değil de ben kacacam kurstan =)
zaten hep gzemli insanları severiz poff ona cok bos geliyomus boyle seyler aslında biraz benm kafadan ben de oyun oynamasam ve okuldan grubum olmasa hic girmem faceye yani hic bir sey paylasmam yani. ilgilenmeyince kendi laf atıyo nolcak ben zaten hic konusma acmıyom sadece sorum olunca soruyom o da arada laf atıyo falan iste ben hep uzak duruyorum zaten dedim ya cok utangacım
canım yaa belli edebilsem bir de. inanın 1 saatlik ders içinde o kadar zor ki. bazen sesimi duymuyor ya da başka şeyle meşgul oluyor falan. mesaj attım kaç kez özele girince cvp atmıyor. sadece sorularım varsa söylüyor, belki birkaç mesajlık sohbet ediyor o kadar. önceleri bilgisayar bozulurdu onu götürürdüm şimdi o da yok elimi ayağımı çektim halbuki belki konuşsam gayet konuşkan sıcakkanlı birisi. kendimden nefret ediyorum yaBen her zaman belli edip artik karsi anlamiyorsa soyleme taraftariyim direk soylemiyosan da msj at sohbet etmeye calis konuyu bi şekilde özel e taşı
yapayım diyorum ama gidince aklımda soru moru kalmıyor anca dersle ilgili oluyor zaten cok kolay oldugu icin yardıma da ihtiyac duymuyoruz o da bunu biliyor bizim yanımıza ugramıyor ben cok beceriksizim kendimi farkettireceğim varsa da adamı kendi kendime kaçırıyorum. bugun kurs cıkısı telle konusuyordum arkamı dönükmüşüm ona arkadaşım vardı ona iyi akşamlar dedi bana demedi bakmadı bile. okuldan cıktı geri döndü hala teldeydim arkadasıma sordu arkadas mı bekliyosunuz dedi o da yok arkadasın (yani benim) babasını bekliyoruz dedi hmm diyip gitti mesela telde konusmuyor olsaydım laf atabilirdim belki oof deliricemSen de hocaya laf at. Konuşma başlat. Onunla ilgili merak ettiklerini sor. Çekinme canım. Bu sayede ilgini hissedebilir.
Yaa bu kadar da üzme kendini. Kendimden nefret ediyorum falan ne yani? Sen elinden geleni yap, olmuyosa yapabilecek bi şey yok. Aklındaki belirsizliğe odaklan ve harekete geç. Kendini fark ettir.canım yaa belli edebilsem bir de. inanın 1 saatlik ders içinde o kadar zor ki. bazen sesimi duymuyor ya da başka şeyle meşgul oluyor falan. mesaj attım kaç kez özele girince cvp atmıyor. sadece sorularım varsa söylüyor, belki birkaç mesajlık sohbet ediyor o kadar. önceleri bilgisayar bozulurdu onu götürürdüm şimdi o da yok elimi ayağımı çektim halbuki belki konuşsam gayet konuşkan sıcakkanlı birisi. kendimden nefret ediyorum ya
yapayım diyorum ama gidince aklımda soru moru kalmıyor anca dersle ilgili oluyor zaten cok kolay oldugu icin yardıma da ihtiyac duymuyoruz o da bunu biliyor bizim yanımıza ugramıyor ben cok beceriksizim kendimi farkettireceğim varsa da adamı kendi kendime kaçırıyorum. bugun kurs cıkısı telle konusuyordum arkamı dönükmüşüm ona arkadaşım vardı ona iyi akşamlar dedi bana demedi bakmadı bile. okuldan cıktı geri döndü hala teldeydim arkadasıma sordu arkadas mı bekliyosunuz dedi o da yok arkadasın (yani benim) babasını bekliyoruz dedi hmm diyip gitti mesela telde konusmuyor olsaydım laf atabilirdim belki oof deliricem
ya canım ben ilgisi var demedim zaten ilgisi olsa ne ala ama işte ilgisi olsun istiyorum belki beni öğrencisi olarak görüyor o gözle bakmıyordur sonuçta ben de ona o gözle bakmıyordum yani ilk başta ama sonraki haftalarda hoşlanmaya başladım yaniBence sana karşı bir ilgisi yok... laf atsan ne olacak ki? Senin ilerletebildiğin kadar ilerleyecek bir sohbet olacak... senden hoşlanmış olsa o sana laf atardı zaten...
ya canım elimden ne gelebilir ki acaba ne yapsam anlar onu sevdiğimi? sence neden evlenmediniz diye sorsam ayıp olur mu çok iyi bir insansınız aslında şaşılacak bir durum desem sence anlar mı? ya da ne bileyim aklıma cok sey geliyor ama yapamam ki utanırım mesela yanıma geldiğinde o kadar güzel duygular içine giriyorum ki o giderken gitme biraz daha kal demek istiyorum ama o kelimeler bogazımdan cıkmıyor işteYaa bu kadar da üzme kendini. Kendimden nefret ediyorum falan ne yani? Sen elinden geleni yap, olmuyosa yapabilecek bi şey yok. Aklındaki belirsizliğe odaklan ve harekete geç. Kendini fark ettir.
Tebrikler çok mantıklı bir yorum uaznissonizAklini basina al bence sekerim. Daha 21 yasindasin, ogretmenin pesine dusecegine kendine bir meslek edin eyer yoksa, yada ne bileyim bir hayat kur.
ya canım elimden ne gelebilir ki acaba ne yapsam anlar onu sevdiğimi? sence neden evlenmediniz diye sorsam ayıp olur mu çok iyi bir insansınız aslında şaşılacak bir durum desem sence anlar mı? ya da ne bileyim aklıma cok sey geliyor ama yapamam ki utanırım mesela yanıma geldiğinde o kadar güzel duygular içine giriyorum ki o giderken gitme biraz daha kal demek istiyorum ama o kelimeler bogazımdan cıkmıyor işte
hediyeye bogdum artık adamı =D paramla değil kişiliğimle hediyelendirmek istiyorum =D kek flan mı yapsam yılbaşı hediyesi olarak =D açacak konu bulsak accaz hayırlısı bakalım daha dikaktli olacağım bir sonraki kursta. ilham verdiniz banaDerste hocanın kendisiyle ilgili bi konuşma olduğu zaman veya ders dışında konuştuğumuz zaman sor. Ama pat diye sorarsan anlar yani. Konu açabilirsin veya arkadaşların yardım edebilir konu açmana. Yılbaşı hediyesi alabilirsiniz, o arada da sohbet edebilirsiniz. Gideceği zaman biraz daha tutabilirsin.
evet , o zamanlar msn çok meşhurdu. Msnden dertleşirdi benimle , daha sonra tayini çıktı , görüntülü olarak yazışırdık falan , okuldaki arkadaşlarıma söyleyince onlarda bu adam seninle ilgileniyor demişlerdi , ben yok ya falan derdim , nişan atmıştı bana onu anlatırdı o zamanlar vs, bi kaç yıl geçti mezun oldum vs, onun tayini çıktı tekrar döndü memlekete , görüşmeye başladık vs ama kişilik bozukluğu olduğunu tespit ettim bir daha da konuşmadım , hiç okulda ki gibi biri değildibi de bişi sorucam belli ediyor muydu hiç sana söylemeden önce
anladım keşke bu da benimle ilgilenseevet , o zamanlar msn çok meşhurdu. Msnden dertleşirdi benimle , daha sonra tayini çıktı , görüntülü olarak yazışırdık falan , okuldaki arkadaşlarıma söyleyince onlarda bu adam seninle ilgileniyor demişlerdi , ben yok ya falan derdim , nişan atmıştı bana onu anlatırdı o zamanlar vs, bi kaç yıl geçti mezun oldum vs, onun tayini çıktı tekrar döndü memlekete , görüşmeye başladık vs ama kişilik bozukluğu olduğunu tespit ettim bir daha da konuşmadım , hiç okulda ki gibi biri değildi
kursun bitmesini bekle canım , bittikten sonra o adım atmazsa sen belli edersin , o da adım atarsa ki gerisi nasip işi...anladım keşke bu da benimle ilgilenseen azından bi tanışmak vakit geçirmek isterdim
bitmesini bekliyorum ama bitene kadar da ilgimi belli etmem gerekmiyor mu? yoksa normal mı davranayım ne yapayım sence kurs bitince mesajla itiraf etsem damdan düşer gibi olur mu sence bir yerlere cagırsam falankursun bitmesini bekle canım , bittikten sonra o adım atmazsa sen belli edersin , o da adım atarsa ki gerisi nasip işi...
Çağırma bence , mesajlaş ilk başta kurs bitince nasılsınız vs. falan diye bakalım o devamını getirecek mi canım bak duruma göre senbitmesini bekliyorum ama bitene kadar da ilgimi belli etmem gerekmiyor mu? yoksa normal mı davranayım ne yapayım sence kurs bitince mesajla itiraf etsem damdan düşer gibi olur mu sence bir yerlere cagırsam falan
Kek harika bi fikirhediyeye bogdum artık adamı =D paramla değil kişiliğimle hediyelendirmek istiyorum =D kek flan mı yapsam yılbaşı hediyesi olarak =D açacak konu bulsak accaz hayırlısı bakalım daha dikaktli olacağım bir sonraki kursta. ilham verdiniz bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?