- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.135
- 448
- Konu Sahibi Goodbyemylover
-
Sence ne yapayım kakaolu muffin güzel olur mu? Tenefüste o çıkınca sınıfa dağıtırım önce sonra masasına ona ayrı koyarım bi kutuda 5-6 tane falan işte ne kadar artarsa o gelince zaten görür bu ne falan der ben de kek yaptım yılbaşı hediyesi evde afiyetle yiyin begenirsiniz umarım falan derim nasıl olur?Kek harika bi fikir
Canım maalesef sinyal falan aldığım yok zaten. Ama seviyorum işte içim içimi yiyor canım cok sıkılıyor ne yapayım bilemiyorumCanım sana sinyal mı veriyor okuduklarımdan böyle bişey yok gibi..
Kakaolu muffin yap :) Eğer beğenirse daha sonra da yap. Tabi sonrasında başka bi şey de yapabilirsin.Sence ne yapayım kakaolu muffin güzel olur mu? Tenefüste o çıkınca sınıfa dağıtırım önce sonra masasına ona ayrı koyarım bi kutuda 5-6 tane falan işte ne kadar artarsa o gelince zaten görür bu ne falan der ben de kek yaptım yılbaşı hediyesi evde afiyetle yiyin begenirsiniz umarım falan derim nasıl olur?
belki kakaolu sevmez diye yarısını sade yarısını kakaolu yapıcam =) of ya tam final haftalarında artık bıktım onu düşünmekten.. acaba ne yapsam nasıl davransam nasıl söylesem acaba ne der acaba bu hafta bana nasıl davrancak diye.. =(Kakaolu muffin yap :) Eğer beğenirse daha sonra da yap. Tabi sonrasında başka bi şey de yapabilirsin.
Final haftası Allah kolaylık versin canım. Final sonrasına bırak istersen. Bu yoğunlukta uğraşma.belki kakaolu sevmez diye yarısını sade yarısını kakaolu yapıcam =) of ya tam final haftalarında artık bıktım onu düşünmekten.. acaba ne yapsam nasıl davransam nasıl söylesem acaba ne der acaba bu hafta bana nasıl davrancak diye.. =(
Hayatını platonik aşkın kurtarmayacak biliyorsun demi? Bu ilgi ve alakayı derslerine göster ve okulunu bitir..Zaten ondan sonra karşına bir sürü insan çıkacak..Eğer karşılık alamazsan öğretmeninden ( ki alamayacaksın büyük ihtimalle çünkü ögrencisisin ve hiçbir ümit vermemiş sana) bu harcadığın zamana ve kaybettiklerine yanarsın..O yüzden kendini bu kadar ona odaklama ve derslerine kafanı yor..belki kakaolu sevmez diye yarısını sade yarısını kakaolu yapıcam =) of ya tam final haftalarında artık bıktım onu düşünmekten.. acaba ne yapsam nasıl davransam nasıl söylesem acaba ne der acaba bu hafta bana nasıl davrancak diye.. =(
Hayatını platonik aşkın kurtarmayacak biliyorsun demi? Bu ilgi ve alakayı derslerine göster ve okulunu bitir..Zaten ondan sonra karşına bir sürü insan çıkacak..Eğer karşılık alamazsan öğretmeninden ( ki alamayacaksın büyük ihtimalle çünkü ögrencisisin ve hiçbir ümit vermemiş sana) bu harcadığın zamana ve kaybettiklerine yanarsın..O yüzden kendini bu kadar ona odaklama ve derslerine kafanı yor..
Size sadece iki kelime diyorum " söylemesi kolay" tamam hoop unuttum, çok sağolun tavsiyeler için. Ben zaten sizin dediklerinizin farkında değildim şimdi öğrendim çok teşekkür ediyorum.es geç canım benim eğer hoşlansaydı senin çırpınmana gerek kalmazdı. salla gitsin.
Final sonrası zaten bitiyo mesajı atıp kurtulcam sence bana güler mi? Ama neden gülsün 21 yaşımdayım ve kendisine baksın o benden daha çocuk.Final haftası Allah kolaylık versin canım. Final sonrasına bırak istersen. Bu yoğunlukta uğraşma.
Hoop sakin ol !!! Bu kadar atarlanmaya gerek yok..Doğru olanı konuşuyoruz..Hayat senin seçim senin bize ne..Buraya konu açıyorsan gelecek hertürlü tavsiyeyede açık ol..Ben sana düzgünce birşey yazdım,senin iyiliğin için ve yaşımda senden büyük..Kinaye yapmana gerek yok yani boş yere..Platonik aşkınla mutluluklar diyorum o zaman başka birşey diyemem..Size sadece iki kelime diyorum " söylemesi kolay" tamam hoop unuttum, çok sağolun tavsiyeler için. Ben zaten sizin dediklerinizin farkında değildim şimdi öğrendim çok teşekkür ediyorum.
Niye gülsün ki? Sanmam. Eğer anladıysa uygun bir dille isteyip istemediğini söyler. Anlamadıysa da dalga geçmez.Final sonrası zaten bitiyo mesajı atıp kurtulcam sence bana güler mi? Ama neden gülsün 21 yaşımdayım ve kendisine baksın o benden daha çocuk.
atar yapmıyorum ama sevmenin doğrusu yanlışı olmuyor ben tavsiyeye açığım ama dediklerin bana yardımcı olmuyor tam tersi bildiğim şeyler zaten bunu diyorum. bilmekle uygulayabilmek aynı şey değil işte her neyseHoop sakin ol !!! Bu kadar atarlanmaya gerek yok..Doğru olanı konuşuyoruz..Hayat senin seçim senin bize ne..Buraya konu açıyorsan gelecek hertürlü tavsiyeyede açık ol..Ben sana düzgünce birşey yazdım,senin iyiliğin için ve yaşımda senden büyük..Kinaye yapmana gerek yok yani boş yere..Platonik aşkınla mutluluklar diyorum o zaman başka birşey diyemem..
neyse bakalım umrumda değil söyler geçerim içimde kalmaz en azından , pazartesi için bayağı heyecanlıyım yarın gece yazarım ne olup ne bittiNiye gülsün ki? Sanmam. Eğer anladıysa uygun bir dille isteyip istemediğini söyler. Anlamadıysa da dalga geçmez.
Sevgin hayatının ve okulunun önüne geçmesin benim sana tek tavsiyem bu..Bdv'de okuluna devam etmeyen,meslek sahibi olmadan evlenen,kendi maddi gücü elinde olmayan ve kocasından dolayı dertli olanların konularını oku..Ne sevgi kalmış ne aşk..Sadece bu çile bitsin artık ne yapmalıyım diye derdine derman arayan kadınlarımızla dolu..O zaman ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın..Ama benim önceliğim geleceğim diyorsan,sevgim başarılarımın önüne geçmiyor ben aradaki dengeyi kurabiliyorum diyorsan o zaman saygı duyarım birşey demiyorum..atar yapmıyorum ama sevmenin doğrusu yanlışı olmuyor ben tavsiyeye açığım ama dediklerin bana yardımcı olmuyor tam tersi bildiğim şeyler zaten bunu diyorum. bilmekle uygulayabilmek aynı şey değil işte her neyse
bana kolay falan değil konunun en başında zaten neden olmasın demiştim sana benimde eski sevgilim üniversite hocamdı sana yaşamış biri olarak söylüyorum bunu. evet unutması kolay değil şuanki durumumda çok farklı değil senden ama eğer istersen neden yapamayasın ki. ben bir karar verdim ve bu kararım kendimi çok daha iyi hissetmemi sağladı. çünkü kafanda ne kadar çok kurar , düşünürsen beynin kalbine o kişinin o kadar imkansız olduğu sinyalini verir acı çekmene neden olur. sevmek bizim elimizde tabi vazgeçmekte. üzücü ama seven erkek napar eder tanışırdı. zor olsada kabullenmek lazım inan. en azından nötr olmayı dene bir müddet..Size sadece iki kelime diyorum " söylemesi kolay" tamam hoop unuttum, çok sağolun tavsiyeler için. Ben zaten sizin dediklerinizin farkında değildim şimdi öğrendim çok teşekkür ediyorum.
Olursa da olmazsa da nasip tatlım. Sen mutlu ol da gerisi boş.İnşallah hakkında en hayırlısı olur.neyse bakalım umrumda değil söyler geçerim içimde kalmaz en azından , pazartesi için bayağı heyecanlıyım yarın gece yazarım ne olup ne bitti
yok zaten ben okuldan ve özel hayatımdan elimi ayağımı çekmiş değilim ben yine benim okulumu bitirmeden statümü kazanmadan evlenmem ki seneye mezun olacağım . geleceğimi tabi ki düşünüyorum ki o da bir öğretmen olarak beni bu şekilde kabul edeceği varsa da etmez geleceğimi mahvetmeme izin vereceğini sanmam ki bende mahvetmem ama o konuda haklısın evet dediğin gibi denge kurulu durumda zaten bu yüzden dengesini kurmuş yolunu bulmuş olgun bir kişilikle beraber olmak isterdim azcık da çocuksuSevgin hayatının ve okulunun önüne geçmesin benim sana tek tavsiyem bu..Bdv'de okuluna devam etmeyen,meslek sahibi olmadan evlenen,kendi maddi gücü elinde olmayan ve kocasından dolayı dertli olanların konularını oku..Ne sevgi kalmış ne aşk..Sadece bu çile bitsin artık ne yapmalıyım diye derdine derman arayan kadınlarımızla dolu..O zaman ne demek istediğimi daha iyi anlayacaksın..Ama benim önceliğim geleceğim diyorsan,sevgim başarılarımın önüne geçmiyor ben aradaki dengeyi kurabiliyorum diyorsan o zaman saygı duyarım birşey demiyorum..
ama senin durumun farklı canım. sanıyorsam o seni seviyrdu. ama burda ben seviyorum, daha beraber olamadan nasıl ayrılma kararı unutma kararı verebilirim ki ben unutmak istemiyorum ki ben seviyorum mantık olarak diyorsunuz o öğretmen olmaz o çok büyük olmaz peki olanlar nasıl oluyor o da insan değil mi ben değil miyim neden olamıyor ben yaşıtlarımdan hoşlanamıyorum hepsi bana çok boş insanlar gibi geliyor kafa yapısı olarak kendini beğenmiş horozlar gibiler. evet kafamda hep kuruyorum çünkü o seven taraf değil ama sevgiler illa ki iki taraflı başlamıyor ki önce bir taraf sever diğeri de karşılık verebilir hep bu şekilde kendime destek vermeye çalışıyorum kafamda düşünüyorum üzülüyorum ama üzülme sebebim şundan, keşke daha sosyal konuşkan olabilsem sohbet edebilsem ona yakın olabilsem sevdiğimi hissetirebilsem belki o da alıcı gözüyle bakar beni tanımaya çalışır falan dicem hadi istemese yine tamam dicem ama bu şekilde olması belirsiz olması.. vazgeç diyorsunuz ama aklımda sorular varken olmuyor.. kendime de kızıyorum bir yandanbana kolay falan değil konunun en başında zaten neden olmasın demiştim sana benimde eski sevgilim üniversite hocamdı sana yaşamış biri olarak söylüyorum bunu. evet unutması kolay değil şuanki durumumda çok farklı değil senden ama eğer istersen neden yapamayasın ki. ben bir karar verdim ve bu kararım kendimi çok daha iyi hissetmemi sağladı. çünkü kafanda ne kadar çok kurar , düşünürsen beynin kalbine o kişinin o kadar imkansız olduğu sinyalini verir acı çekmene neden olur. sevmek bizim elimizde tabi vazgeçmekte. üzücü ama seven erkek napar eder tanışırdı. zor olsada kabullenmek lazım inan. en azından nötr olmayı dene bir müddet..
açık kapı bırakmaması değil aslında evet sosyal bir yol yok ama kendisi çok konuşkandr sorun olan benim konuşkan olmamam. ders arasında sigara içmeye çıkıyor konuşmak istediğimi söylesem tamam der ama ne konuşcaz ki? duygularımı yüzüne karşı söyleyemem. mesaj atınca cevap atıyor ama devamını getirmiyor kendi kendine sohbet açmıyor zaten geç görüyor teline bakmıyor bile. 14 yaş farkı ve öğretmenim o yüzden senli benli konuşamıyorum. hocam kelimesini kaldırdım. sadece sizli konuşuyorum işte. o zaten bana sen diyor. bu şekilde işte canım. aslında tüm yük ikinci döneme kaldı. şimdi ikinci donem kursa gidicem sınav olmaya. laf arasında derim geçmiş doğum günümü kutlayacağız bi cafede otururuz gelmek ister misiniz derim. artık verdiği cevaba göre. sohbet falan ederiz belki sonra da sertifikayı alıp işler hallolunca mesaj atarım ne cevap verecekse verir istiyorsa vermez. içim rahatlar en azından canım. farklı bir kişilik evet ama tam benim kafadan yani böyle teknoloji kurbanı elinden akıllı telefon düşmeyen insanlardan değil, bu bakımdan çok güzel, sevdiği insanı tam anlamıyla sevebilecek, kıskanıp koruyacak, ilgisini sosyal medyalardaki insanlara ve durumlara değil o kişiye verecek. ya çok sıcakkanlı kültürlü bi insan. bilemiyorum ya cidden. ne hissediyorum bilemiyorum sadece onla biraz vakit geçirmek ve tanımak istiyorum. hani şuanda yapabileceğim tek şey derste bir şeyler yapmaya çalışmak olabilir. yani cidden yapılacak bir şey yok 1 saatlik derste. illa ki dışarı bir yerlere taşırmak lazım yada derste ilgimi belli edip mesajla falan söyleyebilirim yani. sonu nolucak merak ediyorum.Düşünüyorum ne yapılabilir diye ama adam hiçbir şekilde açık kapı bırakmıyor. Ders arasında yanına gidip laf atsan bir sorunun var gibi, ama ayaküstü konuşulmayacak birşey olduğunu belirtsen ne tepki verir acaba? başbaşa konuşabileceğiniz ortam oluşturabilecek kıvama getirsen durumu anlatıcak bir sorun yaratırız zaten beraber :) Aslında telefon samimiyet kurmak için en güzeli ama ona da cevap vermiyormuş, biraz havalı mı ne?Bence şu aranızdaki resmiyet bitmeli artık. Sen'li ben'li konuma gelinmeli. Yaş farkı da fazla yok zaten, olmucak birşey değil ki.
Bu arada biraz asosyal sanırım.
canım olabilir tabi ama genelde o hikayelerde hoca öğrencisini seviyor. şimdi bnim onu sevmem biraz zorlu oluyor =) napabilirim direk söyleyeyim mi senceben bir hocamın öğrencisiyle (üni) evlendiğini biliyorum canım çok okuyamadım ama neden olmasın??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?