Öğretmenimi seviyorum, lütfen yorum.

canım olabilir tabi ama genelde o hikayelerde hoca öğrencisini seviyor. şimdi bnim onu sevmem biraz zorlu oluyor =) napabilirim direk söyleyeyim mi sence
canım direk söylemek biraz riskli ben bakışlara çok inanırım ya bence seni seviyorum bakışıyla gülümseme ayrı birşey ben hep böyle kazandım :) sadece sıcak, samimi ve ciddi bakışlar at derim..

oncelikle olumsuz dusunmemelisin. oda bir insan neticede ne hediye nede direk acikla. bakislarinla ona duygularini hisettirmelisin. niye bu cekincen bu kadar silkelen canim ya. simdiden bu kadar cekinirsen hep yipranan sen olursun sadece bu konuda degil sen bir gelecegin egitmeni olacaksin madem yurekli ol. gozler ne icin var

canım direk söylemek biraz riskli ben bakışlara çok inanırım ya bence seni seviyorum bakışıyla gülümseme ayrı birşey ben hep böyle kazandım :) sadece sıcak, samimi ve ciddi bakışlar at derim..

yarin pazartesi bir kac bakis at sonrasini o dusunsun. yarin kurs sonrasi olumlu cevaplarini bekliyorum burada konuyu takipteyim
sağolun canım benim destekleriniz için =) bakış bakış bakış aaahh ah bir ben atamıyorum o seni seviyorum bakışını ya. cidden beceremiyorum ki ben düz bakıyorum adama yani konu anlatıyo ben de bakıyorum yani ama gülümsüyorum esprilerine yada konuşurken falan sık sık. off maalesef pazartesi kurs yokmuş, özel işleri varmışmış mesaj atmış herkese. zaten çok üzüldüm arkadaşın telden mesaj attım arkadaşın adına, aniden cevap yazmalar bir kibarlıklar naziklikler falan telefonu attım kapandım ağladım biliyorum çok salakça arkadaşım dedi ya ne var bunda adam herkese sıcakkanlı zaten dedi ya bana bile 1 saat sonra cevap atıyor hiç öyle nazik olmadı çok üzüldüm kıskandım zaten yarın kurs yok perşembe de yılbaşı. haftaya var ona da ben gitmicem biliyorum zavallının bir şeyden haberi yok ama ilerde olcak zaten merak etmesin. ikinci döneme gider sınavları olurum diplomamı alırım sonra iki bakışır üç konuşur sonra da içimi dökerim artık gerisi ona kalmış. gerçi nasıl bakılır onu da bilmiyorum ama artık sıkıldım kendi kendime gelin güvey olmaktan artık çirkin ve kötü biri olduğumu düşünmeye başlıyorum ne var bende sevilmeyecek biri söylese keşke

aradaki yaş farkı senin için sorun değilse neden olmasın :) ama bence o kursla ilişkinin bitmesini bekle. hem kendini hem hocanı zora sokma. ama hafif sinyallerini de ver.
ben yaş farkından dolayı vazgeçtim Allah'a şükür artık canım acımıyor hatta o zamanki aklıma şaşıyorum, senin yolun açık olsun

demek ki o kişiye ulaşmadan için rahat etmeyecek. o zaman cesaretli ol ve dene. zaten kaybedeceğin bir şey yok. ama her sonuca da hazırlıklı ol. hele o bakışmalara hiç kanma bence. sonuçta sen veya bir başkası kursta eşitsiniz. kursun bitmesine çok yoksa bitmesini bekle.

ben sorun etmiyorum neden etmiyorum dediğim gibi zaten kendisi olgun olmanın yanında çok güleç esprili canlı kıpır kıpır birisi yaşıtlarına göre çok daha genç ruhlu ben de zaten kıpır kıpır bir insan değilim oraya buraya gidelim diye onu yormam eğlence yerlerim bellidir sinemaya giderim şehirdışına çıkarım kitap okurum kendimi eğitirim çok bir şey beklemem ondan ama o ne bekliyorsa huzur, sevgi, vermeye hazırım hafif sinyallerimi nasıl verebilirim? ben veremiyorum anlıcak diye dozunu kaçırırım diye utanıyorum
zaten bakışamıyoruz ki yani herkese tek tek bakıyor sonuçta üstüme alınmyorum o yüzden , kurstan sonra mesaj atıcam aslında 20 ocak gibi bitiyor ama ben ikinci dönem sınavları olmaya gittikten olduktan sonra söyleyeceğim büyük ihtimal ama söyleyeceğim gün gelene kadar neler yapabilirim sence belli etmeli miyim? biliyorum acayip kastım olayı büyüttüm ama napayım bir görüş almak isterim

sen bu kişiyle sanaldan konuşamaz mısın? yani ne bileyim facebook instagram falan. dostça yaklaşsan önce. belki tanıdıkça sevgili değilde arkadaş kalmak istersin belki. en azından hayatı hakkında fikir sahibi olma dene bir. mesela benim yıllar önce biri vardı benimle tanışmak istemişti nasıl efendi dururdu okulda çokta sempatikti. ama onu kabul edince biraz da haşır neşir olunca hiç benlik biri olmadığını anlamıştım her gece kızlarla dışarı çıkan içkici bir tip nasıl oluyorda okulda hafız takılıyordu hala anlamam. yanlış anlama demek istediğim önce bir fikir edin bak bakalım sana uyar mı uymaz mı. sonra hay nerden tanıdım seni dememen için..

haklısın zaten ben de aa hemen çıksak evlensek keşke demiyorum yani tanımak istiyorum ders dışında da ama işte maalesef sanal yok sadece cep numarası var yani o kadar :/

Diyalogları bu kadar açık yazmasaydın, o kadınlardan biri şu ana KK da olabilir ve bu konuyu okuyabilir.
yani açık yazmadan da tam olarak yorum alınamıyor ama kötü bir şey anlatmadım kadınlar burda olsa ne olur beni tanımıyorlar hocaya hemen uçuracak gibi kötü bir tip de yok ama olabilir okuyabilir sevgi suç değil.

hediye alabilirsin bence bir yerlere şu an davet falan etme ama yılbaşını bahane edip bir hediye alabilirdin hocam sizi de unutmadım gibisinden iki de gülücük atardın masumane kurs bitene kadar yavaştan al bence kısmette varsa olur neden olmasın.

İkinci dönem yaparsın muffini sorun yok.
evt olabilir bakalım hem erken dogum günü hediyem olsun falan derim belki
hediye yerine mesaj atsam olmaz mı=) yılbaşı günü kurs yok malesef bir de öğretmenler günü için almıştım zaten, sanki parayla etkilemeye çalışıyor gibi olmasın =D 12 de mesaj atacağım =) ya of çok heyecanlıyım sonuç için

Bende dersane hocama yoğun duygular besliyordum. Paylastiklarimiz sizden kat kat fazlaydı. Öss günü sinava girecegim okula bile gelmisti. Tabi ben hep cizgimi korudum. Arada diğer ogrencileriyle cok farkli bir muhabbetimiz vardi ama. Üniversite ye gidince tatillerde eve döndüğüm de ugrardim yanina. Ikimizinde matematik ci olmasi ortak konusma alani sunuyor tabi. Velhasil ben iyice okula yogunlasinca baktim ki gözden ırak olan gönülden de ırak oldu :) benim hocam evli ve cocugu da vardi. Diyecegim o ki aranizdaki muhabbet sana farkli geliyor olabilir. Hele bide yakışıklı hoş bir adamsa alışıktır bu tarz durumlara. Hakkinizda hayırlısı yine.

Ya saçmalama olmaz bu ilişki , sonrasında çok pişman olursun .Adamın egosunu yükseltme...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…