- Konu Sahibi Goodbyemylover
-
maalesef cnm henüz kurs bitmedi şubatta sonucu açıklayacağımkız sen hala söylemedin mi
ne yapabileceğim aklıma gelmiyor. yılbaşı mesajı atayım mı? ne atayım klasik toplu mesaj mı yoksa ona özel mi? özel olarak ne olabilir?Bence de hazır hediye alma, onun için zaman harcandığını hissetsin. Belki Dank eder kafasına
yok canım, kursa gitmiyorum 2 seferdir. ama sence bugün yılbaşı mesajı atayım mı?Gelişme var mı.
anlıyorum. dediğin gibi adam evliymiş, belki arkadaşı belki de aşık olduğu biri gibi görüyordu bilemeyeceğim. yani hayırlısı ama o da bir insan, yaşı değil başı önemli, yalnız birisi, kafadar birisi ama işte bizim özelimiz olmadı neden olsun adam bana aşık değil benim aşık olan ve söylemeyip saklayan. muhabbet aslında farklı değil ama ben onu öyle algılamak istiyorum işte. bana göre hoş evet ama genel insanlar ne düşünür bilemem. =) aslında normal tipi ama o sempatikliğiyle kapatıyor mesafeyi.Bende dersane hocama yoğun duygular besliyordum. Paylastiklarimiz sizden kat kat fazlaydı. Öss günü sinava girecegim okula bile gelmisti. Tabi ben hep cizgimi korudum. Arada diğer ogrencileriyle cok farkli bir muhabbetimiz vardi ama. Üniversite ye gidince tatillerde eve döndüğüm de ugrardim yanina. Ikimizinde matematik ci olmasi ortak konusma alani sunuyor tabi. Velhasil ben iyice okula yogunlasinca baktim ki gözden ırak olan gönülden de ırak oldu :) benim hocam evli ve cocugu da vardi. Diyecegim o ki aranizdaki muhabbet sana farkli geliyor olabilir. Hele bide yakışıklı hoş bir adamsa alışıktır bu tarz durumlara. Hakkinizda hayırlısı yine.
yükselirse yükselsin olmazsa olmaz önemli olan benim içim rahatlasın =) çünkü aşk konularında egoları olan biri değil aksine deneyimleri hiç hoş olmamış gibi bir hali var, yani cevabı hayırsa bile bunu beni kırmadan söyler beni ezerek alçaltarak yapacak bir kişiliği yok o yüzden pişman olmam inşallah.Ya saçmalama olmaz bu ilişki , sonrasında çok pişman olursun .Adamın egosunu yükseltme...
Ona özel bi mesaj atmalıs bence. Toplu mesajla genelde dalga geçiyo herkes. Ne yazabilirsin inan aklıma gelmiyor şu an.ne yapabileceğim aklıma gelmiyor. yılbaşı mesajı atayım mı? ne atayım klasik toplu mesaj mı yoksa ona özel mi? özel olarak ne olabilir?
toplu dediğim sadece ona atacagım ama toplu mesaj gibi sade bir şey yani. ona özel ise ne olabilir bilemiyorum şahsenOna özel bi mesaj atmalıs bence. Toplu mesajla genelde dalga geçiyo herkes. Ne yazabilirsin inan aklıma gelmiyor şu an.
attım. =) cvp attı, mesajında o da iyi dilekte bulunmuş ve canım yazmış, o kadar.Goodbyemylover mesaj atabildin mi canım
Canım mı yazmışattım. =) cvp attı, mesajında o da iyi dilekte bulunmuş ve canım yazmış, o kadar.
canım mıattım. =) cvp attı, mesajında o da iyi dilekte bulunmuş ve canım yazmış, o kadar.
attım. =) cvp attı, mesajında o da iyi dilekte bulunmuş ve canım yazmış, o kadar.
Canım mı yazmış
c
canım mı
ya ben ona işte iyi dilekte bulundum sağlık, mutluluk huzur ve sonunda da aşk diledim, hiçbir şey sizi üzmesin dedim çoklu mesaj izlenimi vermesin diye de sonuna hocam ekledim. o da cevap atmış çok teşekkür ederim canım. senin de huzurlu ve mutlu bir yılın olur umarım. demiş. biraz kısa olmuş, ayrıca o bana aşk dilememişŞu mesajı bize tam olarak yazsana :)
O zaman sınıf içinde de aktif olacaksın. Aktif derken laf olsun torba dolsun değil, dolu konuş. Güzel güzel bak. Bakışını yakalarsa gülümse. Şu keki de yapıver hemen. Anlar. Anlamasa da algı sorunu vardırya ben ona işte iyi dilekte bulundum sağlık, mutluluk huzur ve sonunda da aşk diledim, hiçbir şey sizi üzmesin dedim çoklu mesaj izlenimi vermesin diye de sonuna hocam ekledim. o da cevap atmış çok teşekkür ederim canım. senin de huzurlu ve mutlu bir yılın olur umarım. demiş. biraz kısa olmuş, ayrıca o bana aşk dilememişbelki ordaki kelimeyi de samimiyet olarak yazmıştır diye umutlanmak istemedim ama hoşuma gitti açıkçası. ayrıca ordaki aşk kelimemi farketti mi bilemeyeceğim ama eğer farkettiyse ve kafasında sorular oluşup uzaklaşmak istese öyle yazmazdı diye düşündüm. ya da ben çok irdeliyorum adam tamamen yüzeysel okumuş ve o da iyi dilekte bulunmuş olabilir. ya ne bileyim insan azcık şüphe eder yani her özel günde mesaj atıyorum, hediye alıyorum falan, sadece sınıf içinde aktif olamıyorum. bazıları da anlamaz diyor sadece kendisine değer verdiğini düşünür bu da gayet normal diyor.
tamam tamam =) şu ikinci dönem gelsin de, hepsini yapmaya çalışcam inşallah. 1 ay falan konu aktif olamayacak malum yarıyıl tatili kurs falan olmayacak. inşallah döndüğümde bu dediğiniz şeyleri yapacak cesaretim olur. neden cesaret edemiyorum kendime güvenim yok sanırım ya da utanıyorum... burası da günlüğüm gibi oldu, konuyu beni bilen biri okusa utanırımO zaman sınıf içinde de aktif olacaksın. Aktif derken laf olsun torba dolsun değil, dolu konuş. Güzel güzel bak. Bakışını yakalarsa gülümse. Şu keki de yapıver hemen. Anlar. Anlamasa da algı sorunu vardır
=) ben de cok merak ediyorum. fakat kurs bitmeden söylemem maalesef çünkü sonuçtan emin değilim. bugün arkadaşım dedi içime doğdu bence olacak dedi. neden dedim bilmem dedi. fazla da umutlanmak istemiyorum ama olumlu düşünelim olumlu olsun. bugün biraz daha serbest giyinmişti takım elbisesi yoktu daha bi genç duruyodu.Hala beklemedeyim benn
Çok merak ediyorum sonucunu
Ay hadi insallah hayirlisi olsun bakalim takipteyimm=) ben de cok merak ediyorum. fakat kurs bitmeden söylemem maalesef çünkü sonuçtan emin değilim. bugün arkadaşım dedi içime doğdu bence olacak dedi. neden dedim bilmem dedi. fazla da umutlanmak istemiyorum ama olumlu düşünelim olumlu olsun. bugün biraz daha serbest giyinmişti takım elbisesi yoktu daha bi genç duruyodu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?