Öğretmenimi seviyorum, lütfen yorum.

kız sen hala söylemedin mi
maalesef cnm henüz kurs bitmedi şubatta sonucu açıklayacağım

Bence de hazır hediye alma, onun için zaman harcandığını hissetsin. Belki Dank eder kafasına
ne yapabileceğim aklıma gelmiyor. yılbaşı mesajı atayım mı? ne atayım klasik toplu mesaj mı yoksa ona özel mi? özel olarak ne olabilir?
Gelişme var mı.
yok canım, kursa gitmiyorum 2 seferdir. ama sence bugün yılbaşı mesajı atayım mı?
anlıyorum. dediğin gibi adam evliymiş, belki arkadaşı belki de aşık olduğu biri gibi görüyordu bilemeyeceğim. yani hayırlısı ama o da bir insan, yaşı değil başı önemli, yalnız birisi, kafadar birisi ama işte bizim özelimiz olmadı neden olsun adam bana aşık değil benim aşık olan ve söylemeyip saklayan. muhabbet aslında farklı değil ama ben onu öyle algılamak istiyorum işte. bana göre hoş evet ama genel insanlar ne düşünür bilemem. =) aslında normal tipi ama o sempatikliğiyle kapatıyor mesafeyi.
Ya saçmalama olmaz bu ilişki , sonrasında çok pişman olursun .Adamın egosunu yükseltme...
yükselirse yükselsin olmazsa olmaz önemli olan benim içim rahatlasın =) çünkü aşk konularında egoları olan biri değil aksine deneyimleri hiç hoş olmamış gibi bir hali var, yani cevabı hayırsa bile bunu beni kırmadan söyler beni ezerek alçaltarak yapacak bir kişiliği yok o yüzden pişman olmam inşallah.

ögretmene hayranlık...bende lisede bir hocama hayrandım yasıda buyukdu ama bızım zmanda herkesın favori hocası vardı ..benimde olsun istedim herhalde..ama olmasa iyiymiş.işin su kısmı guzeldı matematık geometrıde bana oyle yardımcı oluyorduki baya iyiye gidiyordu dersler..kurs veriyordu 15 tatilde filan ama sonra bana demesin mi bu kursların hepsı senın ıcın fılan ... yok artık dedim kondurmadım ilgisini o kadar iyi adamdi ki tenefuste kendıne ayırdıgı hıc zman olmaz herkesın sorusunu cozer fılan .mukkemmel görür kondurmazdım sonra bana karşı ilgisi oldugunu söyledi şoklarda idim daha lisede cocugum ya...ama ilerisinin olmadıgını soyledı benım yasımda cocugu vardı ben tabıkı demedıgımı bırakmadım hakaret bile ettim ...egerki şikayet etsem iş yokusa giderdi.sustum ...çok kötü bir anıdır hiçç ama hiç unutamam ...Allah hocalara da akıl fıkır versın ...

Canım mı yazmış

Şu mesajı bize tam olarak yazsana :)
ya ben ona işte iyi dilekte bulundum sağlık, mutluluk huzur ve sonunda da aşk diledim, hiçbir şey sizi üzmesin dedim çoklu mesaj izlenimi vermesin diye de sonuna hocam ekledim. o da cevap atmış çok teşekkür ederim canım. senin de huzurlu ve mutlu bir yılın olur umarım. demiş. biraz kısa olmuş, ayrıca o bana aşk dilememiş belki ordaki kelimeyi de samimiyet olarak yazmıştır diye umutlanmak istemedim ama hoşuma gitti açıkçası. ayrıca ordaki aşk kelimemi farketti mi bilemeyeceğim ama eğer farkettiyse ve kafasında sorular oluşup uzaklaşmak istese öyle yazmazdı diye düşündüm. ya da ben çok irdeliyorum adam tamamen yüzeysel okumuş ve o da iyi dilekte bulunmuş olabilir. ya ne bileyim insan azcık şüphe eder yani her özel günde mesaj atıyorum, hediye alıyorum falan, sadece sınıf içinde aktif olamıyorum. bazıları da anlamaz diyor sadece kendisine değer verdiğini düşünür bu da gayet normal diyor.

O zaman sınıf içinde de aktif olacaksın. Aktif derken laf olsun torba dolsun değil, dolu konuş. Güzel güzel bak. Bakışını yakalarsa gülümse. Şu keki de yapıver hemen. Anlar. Anlamasa da algı sorunu vardır

tamam tamam =) şu ikinci dönem gelsin de, hepsini yapmaya çalışcam inşallah. 1 ay falan konu aktif olamayacak malum yarıyıl tatili kurs falan olmayacak. inşallah döndüğümde bu dediğiniz şeyleri yapacak cesaretim olur. neden cesaret edemiyorum kendime güvenim yok sanırım ya da utanıyorum... burası da günlüğüm gibi oldu, konuyu beni bilen biri okusa utanırım

Hala beklemedeyim benn
Çok merak ediyorum sonucunu
=) ben de cok merak ediyorum. fakat kurs bitmeden söylemem maalesef çünkü sonuçtan emin değilim. bugün arkadaşım dedi içime doğdu bence olacak dedi. neden dedim bilmem dedi. fazla da umutlanmak istemiyorum ama olumlu düşünelim olumlu olsun. bugün biraz daha serbest giyinmişti takım elbisesi yoktu daha bi genç duruyodu.

Ay hadi insallah hayirlisi olsun bakalim takipteyimm

Bu ilişkiyi de burada başlatıp,çeyiz düzüp,söz,nişan,düğün ve ardından bebek yapaydık iyiydi
Konu yeniyken yorum yapmıştım,uzun zamandır girmiyordum baktım hala aktif.
E hadi hayırlısı artık ne diyelim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…