- 24 Mart 2012
- 256
- 125
- 303
- 64
- Konu Sahibi Goodbyemylover
-
Kurs bu dönem 20 si gibi bitiyor normalde ama ben bunu bitiremeden sehirdısına cıkmam gerektigi icin final sınavını olup sertifikamı almak ikinci döneme kalıyor. 9 subat gibi kurs baslıcak yine ben gidicem artık sınavı ne zaman yapar ve yollarsa o zaman bitmis olacak ve ben soylicem artık. 1 ay kadar daha var cevabı yazmam icin.Kurs ne zaman bitiyor?
Pazartesi ders vardı iste klasik giyinmisti arkadasım daha bi olursunuz gibi geldi bugun dedi genc görünüyodu diger arkadasım da yok sana bakıyor yok diyecegini sasırıyor falan dedi bunların hepsinin bana umut vermek icin oldugunu biliyorum tabi. Yine iste konustuk bir seyler okuldan sınavlardan, öyle ufak tefek diyaloglar oldu o kadar.Canım n'aptın, son durum ne?
Elimden gelse simdi soyleyecegim ama bir daha hayatta gidemem özellikle istemezse :/ yine de durumumu ciddiye alıp merak etmeniz beni de gittikce meraklandırıyorMerak ettik vallahi :)
Merak etmeyin canım bir aydan once olmaz ki zaten persembe günü son kez gidiyorum hatta gitmeye de bilirim cünkü kurs bitmese de mecbur sehirdısına cıkacagız ve subatta baslayacak tekrarevet ya surekli acaba gelisme varmi diye bende bakiyorum
Hadi ya oyle hikayeler var mı? Mutlu biten imkansız hikayeler? Acaba benim mutlu mu hüzünlü mü sonum olacak =( Ay ne güzel olurdu heyecan yaptım bak simdiden. Cidden sorarım her bi ayrıntısına kadar size yine. Aynen sanırım bayadır aktif cünkü ben hala açılamadım =)Bu ilişkiyi de burada başlatıp,çeyiz düzüp,söz,nişan,düğün ve ardından bebek yapaydık iyiydi
Konu yeniyken yorum yapmıştım,uzun zamandır girmiyordum baktım hala aktif.
E hadi hayırlısı artık ne diyelim :)
=))))) inşallah o dereceye kadar gelebilirsek her şeyi olabilirsin bebegin ne diyosun. Dügünüme gelin diye burda bana cesaret veren herkese bilet göndericem =) tabi aksi takdirde siz bana bilet gönderin gezeyim azcık moralim düzelsin.bende halasi olayim bebebegin cunku erkek kardesim yok baska turlu hala olamiyacagima gore aa ayni andada gorumce oluyorum ozaman. gelin kiz gelin biraz oglumuzun gozlerine bakiver ama gulmeden bak
Yani olabilir zaten onun içine doğmuş diğerine gelirsek hoca oturdugu yerden sadece benim pc yi görebiliyo cünkü ben öndeyim ve benim pc ye bakarak ne yaptıgıma bakıyo ve ne yapacagımızı söylüyo yanlıs yapınca yine uyarıyo o yüzden ben ona baktıgımda o da pc me bakıyordu ve ben bakınca gözlerini falan kırpıstırıp hesap yapmaya basladı ve bana talimat verdi bir seyler yapmamı istedi sonra ya da yok ya sil onu obur türlü yapalım dedi ben de eksiksiz yaptım yani aklı karışma olayı buydu.Hmm.. Arkadaşlarının sana teselli verdiğinden emin misin? Belki gerçektir.Peki senin ikinci döneme kalmama ne diyo? Tatilde adayı açma kendini hatırlar bi bahaneyle
önce biraz zaman geçince kurs ne zaman başlıyacak diye sormak için mesaj atabilirsinYani olabilir zaten onun içine doğmuş diğerine gelirsek hoca oturdugu yerden sadece benim pc yi görebiliyo cünkü ben öndeyim ve benim pc ye bakarak ne yaptıgıma bakıyo ve ne yapacagımızı söylüyo yanlıs yapınca yine uyarıyo o yüzden ben ona baktıgımda o da pc me bakıyordu ve ben bakınca gözlerini falan kırpıstırıp hesap yapmaya basladı ve bana talimat verdi bir seyler yapmamı istedi sonra ya da yok ya sil onu obur türlü yapalım dedi ben de eksiksiz yaptım yani aklı karışma olayı buydu.
ya ben zaten hic belli etmiyorum duygularmı. aslında o da cok meraklı degilmis gibi bana bakmaya ve konusmaya ama arkadasım diyo o bakıyo sen bakmıyosun diyo. İkinci dönem konusunda zaten ben kursa gelemicem ddm o dedi tmm iknci dönem halledrz dedi. Valla arayı acmk istemiyrm mesaj falan atsam ama ne dye atcam onu da blmiyrum ki.
aynen yazıcam bi şeyler. kurs ne zaman başlıyo bilmiyorum mesela. zaten cok sohbet etmezönce biraz zaman geçince kurs ne zaman başlıyacak diye sormak için mesaj atabilirsin
sonra sertifika işini sormak için yazablrsn
en azından söyliyim de kurtulayım. sanırım sizden iki taraf da söylememiş belki söyleseniz olurdu kim bilir :/Bence boşa umitleniyorsun arkadaşımben başka bir hocama daha böyle ilgi duyuyordum. Aslinda yasitlarimin bana cocuk gibi gelmesinden bu durum. Aramizda hep farkli bi muhabbet oldu. Okul çıkışı birlikye yürürduk filan. Hediye almistm bi keresinde sürpriz veda düzenlemiştik. Gittigi diger okulda da görüştük hep. Hatta iş bana özel hayatini anlatmaya geldi. Tabi hep ogrencu ogretmen mesafesi vardi. Velhasil kelam o baska sehre ben baska sehre gidince hicnir sey olmadi. Fazla umitlenme sonrasinda hayal kırıklığın cok olur
yorumun için sağol canım beni ve duygularımı ciddiye aldığın için ve okurken hoşuna gittiği için. bilmiyordum bu kadar beğeneceğini. =) dileklerin için de çok sağol her şeyin olmasa bile en azından ufak tefek şeylerden olsa da mutlu olmak istiyo insan. sana kızdığım filan yok ama ne bileyim en azından bizi görsen ikimizle bir gün geçirsen belki sıcak bakarsın olaya. mesela teyzenin oğlu yani yakışıklı diyorsun belki liseye giden kızlar aşıktır belki çok fazla kız hoşlanıyordur ve teyzenin oğlu onlardan hoşlanmıyordur e kim olsa karşılık vermez herkese karşılık veremez zaten ve egosu da bir güzel yükselir gözleri yükseklere ulaşır ama ben kendimi bu şekilde avutuyorum benim sevdiğim adamın ben tipine aşık olmadım zaten ilkokul hocası öğrencilerin de ondan hoşlandığını sanmıyorum en azından bu yaşına kadar beklemezdi onu seven birine karşılık verir evlenirdi. belki sebebi vardır tabi kimse kimseyi bilemez ama zaten genç ve yakışıklı birisi olsa umudumu coktan kaybederdim senin gibi düşünür sana yüzde yüz hak verirdim çünkü benim öyle birini elde edebilecek ne güvenim ne de hevesim var, bana insan olsun ve sadece ben beğeneyim yeter o bana. belki hala haklısındır bunu öğrenicez ama hani hayır demesi için bi sebep göremiyorum anlıyor musun en azından 1 gününü birbirimizi tanımak için geçirebilir diye düşünüyorum olmasa bile. tabi onun tercihi.Ahhh KK'da beni tamı tamına 33 sayfayı okunmaya mecbur bırakan heyecanlı aşk hikâyesiiii
İnan iki gecede bitirdim okumayı, ilk gece çok uykum gelmişti yoksa okurdum
İlk olarak seni çok sevdim çok temiz kalpli sıcacık bir kızsın ve senin için herşeyin en iyisini diliyorum bunu bil.
Ama. Ben genelde 6. His görüsü yüksek bir insanımdır ve bu sefer olumsuz hissediyorum tatlım lütfen kızma bana. Neden dersen ailemde öğretmen çok ve bir tanesi teyzemin oğlu. Yakışıklı bir adamdı ve neredeyse her bizim le bir araya geldiğinde ona aşık olan kızlardan gülümseyerek hafif alayla bahsederdi.
Üzerinde durmazdı.
Kısacası; sana aşık olabilmesi için çok mucizevi bir şey olması gerek. Yoksa, o bir öğretmen ve sen de bir öğrencisin kafadan en baştan kaybedilmiş bir savaş misali anlıyor musun? hani hoşlansa dahi o orada kalır bunu aşka taşımaz gibi düşünüyorum inşallah yanlış düşünüyorumdur inan hislerimde hata olmaz ama bu sefer olmasını diliyorum
Gelişmeleri takipte kalacağım.
Sen de bizi bilgilendir hep olur mu?
çok önemli değil güzelim ya bizim arkadaşlar biliyo ya ondan hoşlandığımı, ne zaman sorunları olsa gidip ben soruyorum, arkadaşın yine sorunu vardı yine gidip ben sordum, tabi o benim pc zannediyor ya, arkadaşın pc si olduğunu öğrenince; sen soruyorsun arkadaşın sormuyor dedi. buradan normal bi insan benim onla konuşmak için bahane aradığımı düşünür ama o arkadaşıma zaten sen hiçbi şey sormazsın ki bana gibisinden bir şeyler dedi. sonra gittim onun için ikinci dönem sıkıntı olmasın diye bir sürü öğrenci buldum numaralarını verdim sevindi falan oo benim kontenjan doldu dedi. yoksa hiç sormazdım bile hepsi kız zaten kıskanıyorum. çıkarken dedim zaten kursa niye hep kızlar geliyo ya diye. güldü. dedi ki öyle olması daha iyi sözlerini tutuyorlar çünkü. gelcem diyince geliyolar yani dedi. tamam sayı sıkıntı oluyor kaydolup gelmediklerinde. ama sözünü tutmayan kadınlar da oldu, ne alaka yani. o yüzden sormamdaki asıl niyetimi anladı da değiştirdi mi anlamadı mı bilmiyorum. sınıfta sanki asistanıymış gibi davranmam da cabası zaten.goodbyemyloverrr nolduu, ne söyledin ilgini belli edicek?
Anlıyorum canım. Ahh o zaman sana gönülden bir bol şans diliyorum. Tabii ben sizi görmedim tanımıyorum belki diyaloglarınıza canlı şahit olsam fikrim değişir. Ki inşallah da birşeyler olur. Bak herkes bahsetmiş burada. Ben de birşeyler ekliyim:yorumun için sağol canım beni ve duygularımı ciddiye aldığın için ve okurken hoşuna gittiği için. bilmiyordum bu kadar beğeneceğini. =) dileklerin için de çok sağol her şeyin olmasa bile en azından ufak tefek şeylerden olsa da mutlu olmak istiyo insan. sana kızdığım filan yok ama ne bileyim en azından bizi görsen ikimizle bir gün geçirsen belki sıcak bakarsın olaya. mesela teyzenin oğlu yani yakışıklı diyorsun belki liseye giden kızlar aşıktır belki çok fazla kız hoşlanıyordur ve teyzenin oğlu onlardan hoşlanmıyordur e kim olsa karşılık vermez herkese karşılık veremez zaten ve egosu da bir güzel yükselir gözleri yükseklere ulaşır ama ben kendimi bu şekilde avutuyorum benim sevdiğim adamın ben tipine aşık olmadım zaten ilkokul hocası öğrencilerin de ondan hoşlandığını sanmıyorum en azından bu yaşına kadar beklemezdi onu seven birine karşılık verir evlenirdi. belki sebebi vardır tabi kimse kimseyi bilemez ama zaten genç ve yakışıklı birisi olsa umudumu coktan kaybederdim senin gibi düşünür sana yüzde yüz hak verirdim çünkü benim öyle birini elde edebilecek ne güvenim ne de hevesim var, bana insan olsun ve sadece ben beğeneyim yeter o bana. belki hala haklısındır bunu öğrenicez ama hani hayır demesi için bi sebep göremiyorum anlıyor musun en azından 1 gününü birbirimizi tanımak için geçirebilir diye düşünüyorum olmasa bile. tabi onun tercihi.
ben haber veriyorum zaten olay olduğu zaman tabi her diyaloğu her kelimesine kadar yazamıyorum sonuçta benim olduğu kadar ordaki insanların da özeline girer o yüzden önemli şeyleri yazmaya çalışıp yorum almaya çalışıyorum =)
hatta bugün de kursa gittim öyle basit diyaloglar oldu, ufak tefek yine ilgimi gösterdiğim şeyler söylemeye çalıştım ama ya anlamadı ya da anlamazdan geldi bilmiyorum.
Valla cok heyecanlı, dizi gibi izliyoruz :)
tavsiyelerin altın niteliğinde. dediklerinin hepsine dikkat ediyorum fakat en önemli kısmı, gözlere derin derin bakmayı yapamıyorum =) hatta hiç bakamıyorum. biliyorum cesaretimi toplamam lazım bu benim son şansım. zaten dişlerimi de yaptırmam ve birkaç parça kıyafet almam lazım şu yarıyılda halledebilirim inşallah bunları daAnlıyorum canım. Ahh o zaman sana gönülden bir bol şans diliyorum. Tabii ben sizi görmedim tanımıyorum belki diyaloglarınıza canlı şahit olsam fikrim değişir. Ki inşallah da birşeyler olur. Bak herkes bahsetmiş burada. Ben de birşeyler ekliyim:
Öncelikle erkekler fazla ilgiden bunalır, kaçarlar. Ondan hoşlandığını ufak ama etkili hareketler ile belli et. Misal öyle bir bak ki, hele ki karşılıklı konuşurken ta gözlerinin derinine bak nasıl da kekelemeye başlayacak:) bundan etkilenmeyecek insan yoktur. Ama nasıl bakacaksın? Güzelce. Hafif bir gülümseme ile, çok değil..
Evet koku önemli, saçların doğal halinde olsun ellerin muhakkak ki bakımlı manikürlü yumuşacık olsun.
Ses tonun da çok önemli. Onunla konuşurken kelimeleri dikkatli seç ve tane tane vurgulu bir şekilde konuş. Her daim gözlerine bakarak konuş. Yere veya başka bir yere değil. Gözlere.
Giyimine elbette çok önem cermen gerekir. Fakat en mühimi eller&tırnaklar, saçların ve de dişlerindir. İlk etapta bunlara çok özen göster. Fazlaca ilgiye boğma ama ilgilenen de aynı zamandaherkesten farklı ol anlatmak istediğim o. İnşallah işe yarar. Takipteyim canım.
kusura bakmayın valla ben hep yorum var mı diye kontrol ediyorum varsa cevapsız bırakmak istemiyorum o yüzden hep güncel =)bu konunun habire guncellenmesi
bu kadar olduğunu bilmiyodum =) halbuki fol yok yumurta yok ama işte bakalım ne cevap vericek.Valla cok heyecanlı, dizi gibi izliyoruz :)
ya canım aslında söylemesine söylerim çünkü artık kursa ikinci dönem diplomamı almak için gidicem yani bu dönem için ben gitmiyorum artık 1 ay sonra falan gidicem. ama eğer ki olumsuz olursa ben tekrar gidemem yüzüne bakmaya utanırım yani. hani diyorum ikinci dönem gelsin benim yarıyılda yapacak işlerim var hem belki cesaretlenirim döndüğümde daha çok ilgisini çekebilirim belgeyi aldıktan sonra da söylerim. hem şimdi söylersem bi yerlerde buluşma şansımız da olmayacak çünkü şehir dışına çıkmamız gerekiyor.Artik soylesen diyorum be canim.
yani canım şimdi kurs çıkışları çok geç oluyor karanlık bir de buz gibi. çekiniyorum o yüzden. yoksa iyi bi fikir herkes öneriyor. burak özcivitinki sevgililer için geçerli bence =) hem dediğin gibi utanarak olmaz. oof =(Valla bi sekilde olayi disari tasiman lazim..imkansiz degil tabi ki..denenebilir..yapman gerekn birgun kurs cikisi basbasa denk getirip bi cay kahve falan icmek..his bes muhabbtle ilgisi var mi.yok mu orada anlarsin artik o da senin sanatina kalmis.. :) ne demis burak ozcivit..seviyorsan ac konus bence :)) disarda karsilasmis gibi yapip aa bende.bi arkadasi bekliyordum vaktiniz var mi bi cay icelim bana eslik edersiniz falan dersin ya da..artik sana kalmis ama.utanarak olmz..bi sekilde girecen.muhabbete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?