- Konu Sahibi Goodbyemylover
-
canım çok sağol ben bunları okuyup not alıyorum. aslında çoğu özellik bende var fakat eklemem gereken çok taktik var. bakışma taktiğini okudum fakat =D ben onu yaparsam direk anlar zaten = ) ya bir de beni tedirgin eden şey ya adım atmazsa hani mantığını dinleyip ''saçmalama o senin kardeşin gibi, reddederse mahvolurum'' gibi şeyler düşünebilir bilemiyorum adımı kim atmalı emin değilim artık düşünmekten beynimi söküp atıcamİçeriklerine pek bakmadım ama bunlar işe yarayabilir :) Ki yaradı da. Ama ben gençlik dergilerinden okumuştum o zaman. Çok işe yarayan taktikler vardı. Bakışma taktiği mesela. Daima işe yarar. HEr neyse şunlara bir göz gezdir o halde. Mutlaka işe yarayacaktır. Ben sana anlatsam burdan komik görünür :)
http://www.bilgilikadinlar.com/sizden-etkilenmesi-icin-bir-erkekle-nasil-konusmalisiniz/
http://istanbella.com/cinsellik-ask/erkekler/beden-dili-ile-hoslandiginiz-erkegi-etkileyin/
http://sizdensize.milliyet.com.tr/Yaşam/Erkegi_Elde_Etmenin_40_Yolu/HaberDetay/9171
http://etkilemeninyollari.com/erkegi-etkilemek-icin-ne-yapmaliyim/
http://www.edarling.net/kilavuz/bekar/bir-erkegi-kendine-asik-etmenin-yollari
aslında mayısta doğum günü ve ocakta da kurs bitiyor 4 ay dayanabilsem de doğum gününde pasta yapıp götürsem mi yoksa bir yerlere davet mi etsem süslensem püslensem sonra yüzüne söylesem sizden hoşlanıyorum diye ne yapsam bilemiyorum cafeye nasıl götüreceğim en fazla çıkışta derim bir yerlerde bir şeyler içeceğim gelmek ister misiniz mi diyim nasıl sorayım ki :/ sizin eşiniz size nasıl teklif etmedi anlamadım? siz mi ettiniz? işte ben hani büyük ya ondan acaba içine mi atar teklif etmez mi diye korkuyorum bir de nasıl belli edeceğimi bilemiyorum sevgimi çok abartıya kaçmadan. siz mi eşinizi etkilediniz sonra o mu teklif etti?Canım sen kimseye bu kadar güvenme yine de. Dediğimi yap. Ayrıca hoşlansa bile başkasının yanında da çekinir. Sen önce onu derste etkilemeye bakacaksın. Bu cafeye gitme olayı kurstan sonra. Ayrıca tamam teklifi erkeğe bırakabilirsin ama onu o teklife götürmek senin elinde. O senden hoşlanıyorsa zaten bişeyleri teklif edecektir. Ama istediğin erkeği sen almalısın. Bak benim eşim bana çıkma teklifi etmeyen ilk ve tek erkek bu arada. Zor olanı alacaksın. Çok güzel oluyor. Sırf biri teklif etti diye onunla çıkma yani. Sen iste... İstediğini de al!
Bakışma taktiğinde mesele şu canım. O senin hoşlandığını anlayacak öncelikle. İşin esprisi bu zaten. Uzun bir müddet bak. Mesela bir iki hafta. Senin hoşlandığını anlasın. Erkeklerde şu vardır. Aaa şu kız benden hoşlanıyor derler. Kendileri hoşlanmasalar da bu platonik falan derler. Eşim de, arkadaşları da bana platonik deyip takılırlardı :) Ama ben bundan hiç utanmadım. Her neyse... Sakın hoşlanıyorum falan deme. Hoşlandığını belli eden bakışlar at bir müddet Böylelikle o,karşılık vermese de senin ondan hoşlandığını düşünüp duracak. Sonra 2 üç hafta kadar bunu yapmayı kes. Hiç onunla ilgilenme. Bu sürede erkek birden afallayacak. Aaaa hani bu benden hoşlanıyordu diyecek kafası karışacak. Hoşlanıyor mu hoşlanmıyor mu diye sürekli bunu düşünecek. Fark etmeden seni düşünmeye başlayacakcanım çok sağol ben bunları okuyup not alıyorum. aslında çoğu özellik bende var fakat eklemem gereken çok taktik var. bakışma taktiğini okudum fakat =D ben onu yaparsam direk anlar zaten = ) ya bir de beni tedirgin eden şey ya adım atmazsa hani mantığını dinleyip ''saçmalama o senin kardeşin gibi, reddederse mahvolurum'' gibi şeyler düşünebilir bilemiyorum adımı kim atmalı emin değilim artık düşünmekten beynimi söküp atıcam
aslında mayısta doğum günü ve ocakta da kurs bitiyor 4 ay dayanabilsem de doğum gününde pasta yapıp götürsem mi yoksa bir yerlere davet mi etsem süslensem püslensem sonra yüzüne söylesem sizden hoşlanıyorum diye ne yapsam bilemiyorum cafeye nasıl götüreceğim en fazla çıkışta derim bir yerlerde bir şeyler içeceğim gelmek ister misiniz mi diyim nasıl sorayım ki :/ sizin eşiniz size nasıl teklif etmedi anlamadım? siz mi ettiniz? işte ben hani büyük ya ondan acaba içine mi atar teklif etmez mi diye korkuyorum bir de nasıl belli edeceğimi bilemiyorum sevgimi çok abartıya kaçmadan. siz mi eşinizi etkilediniz sonra o mu teklif etti?
Tabiiki ben eşimi etkiledim. Yakışıklı bir erkek olmayabilir fotodan da göründüğü gibi. Ama çok iyidir. Gerçekten... Bu ağır abinin tekiydi. Kızlarla bırak sevgili olmayı, konuşmazdı bile. Hatta sevgili olduğumuzda gözlerime bakamıyordu utangaçlıktan. Ben bunu sadece eşime yaptım. Aslında bizim iş karışık. Ben ona haddini bildirmek için kendime aşık etmiştim. Ona acı çektirmek için. Sonra kendim aşık oldum :) Olunmayacak gibi değildi. Çok romantiktir. İlk ben söyledim ona hoşlandığımı. Çevremde çok erkek vardı, çok yakışıklılar falan filan. Ama onlar zaten cepteydi. Ben zoru seçtim. Onu etkilemeyi başardım. Sadece etkilemeyi bırak tüm huylarını değiştirmeyi bile başardım. Akıllı kadın, asla ama asla imkansız diye bir şey düşünmez. Her şey senin elinde... Hadi bakalım...Bakışma taktiğinde mesele şu canım. O senin hoşlandığını anlayacak öncelikle. İşin esprisi bu zaten. Uzun bir müddet bak. Mesela bir iki hafta. Senin hoşlandığını anlasın. Erkeklerde şu vardır. Aaa şu kız benden hoşlanıyor derler. Kendileri hoşlanmasalar da bu platonik falan derler. Eşim de, arkadaşları da bana platonik deyip takılırlardı :) Ama ben bundan hiç utanmadım. Her neyse... Sakın hoşlanıyorum falan deme. Hoşlandığını belli eden bakışlar at bir müddet Böylelikle o,karşılık vermese de senin ondan hoşlandığını düşünüp duracak. Sonra 2 üç hafta kadar bunu yapmayı kes. Hiç onunla ilgilenme. Bu sürede erkek birden afallayacak. Aaaa hani bu benden hoşlanıyordu diyecek kafası karışacak. Hoşlanıyor mu hoşlanmıyor mu diye sürekli bunu düşünecek. Fark etmeden seni düşünmeye başlayacakBu sırada o da öz güvenini kaybedecek. Ehehe... :) sen üç hafta kadar bunu yaparken o böyle düşüncelere dalacak. Sonra tekrar aynı bakışları atmaya başlayacaksın. Bu da zaferle sonuçlanır. Emin ol. Sevgilisi, sevdiği olmayan erkek, mutlaka bundan etkilenir. Bu taktiği yurtta çoğu kıza verdim. Asistan hocalarında falan çok işe yaramıştı. Hiç işe yaramadığını görmedim ve duymadım. Doğru uygulamalısın. Tüm mesele bu
Cafeye davet edince yalnız olursan mutlaka sana açılacaktır. Benim eşimin durumu çok farklı. Aşırı muhafazakar. Hiç sevgilisi olmamıştı ve çok utangaçtı. Ama ben onu açmayı başardımİpler artık benim elimde...
Bakışma taktiğinde mesele şu canım. O senin hoşlandığını anlayacak öncelikle. İşin esprisi bu zaten. Uzun bir müddet bak. Mesela bir iki hafta. Senin hoşlandığını anlasın. Erkeklerde şu vardır. Aaa şu kız benden hoşlanıyor derler. Kendileri hoşlanmasalar da bu platonik falan derler. Eşim de, arkadaşları da bana platonik deyip takılırlardı :) Ama ben bundan hiç utanmadım. Her neyse... Sakın hoşlanıyorum falan deme. Hoşlandığını belli eden bakışlar at bir müddet Böylelikle o,karşılık vermese de senin ondan hoşlandığını düşünüp duracak. Sonra 2 üç hafta kadar bunu yapmayı kes. Hiç onunla ilgilenme. Bu sürede erkek birden afallayacak. Aaaa hani bu benden hoşlanıyordu diyecek kafası karışacak. Hoşlanıyor mu hoşlanmıyor mu diye sürekli bunu düşünecek. Fark etmeden seni düşünmeye başlayacakBu sırada o da öz güvenini kaybedecek. Ehehe... :) sen üç hafta kadar bunu yaparken o böyle düşüncelere dalacak. Sonra tekrar aynı bakışları atmaya başlayacaksın. Bu da zaferle sonuçlanır. Emin ol. Sevgilisi, sevdiği olmayan erkek, mutlaka bundan etkilenir. Bu taktiği yurtta çoğu kıza verdim. Asistan hocalarında falan çok işe yaramıştı. Hiç işe yaramadığını görmedim ve duymadım. Doğru uygulamalısın. Tüm mesele bu
Cafeye davet edince yalnız olursan mutlaka sana açılacaktır. Benim eşimin durumu çok farklı. Aşırı muhafazakar. Hiç sevgilisi olmamıştı ve çok utangaçtı. Ama ben onu açmayı başardımİpler artık benim elimde...
yani ilk başta sen onu etkilemeye çalıştın ama o sana kayıtsızdı, sonradan o sana bağlanınca sen de ona mı bağlandın? ne kadar güzel , bence kadın kendine güvenirse ve kendine bakarsa yapamayacağı şey yok. keşke bende de öyle olsa. ama tek farkımız ben utangacım, bakamıyorum ki gözlerine, anca böyle yandan yan bakış atıyorum kaçamak kaçamak. bir şey anlatırken dahi başka yerlere, duvarlara kaçırıyorum gözlerimi. zaten o da uzun uzun bakmıyor ders anlatırken herkeste gezdiriyor gözlerini. anca özel karşılıklı konuşmalarda bakıyor. her neyse. peki bu bakışları yaparken sence sohbet etmeli miyim espri yapıp esprilerine gülmeli miyim yine bir sorunum olduğunda hocam yardımcı olur musunuz şeklinde yanına gidebilir miyim o verdiğin sitelerdeki durumları falan yapabilir miyim yoksa o bakışı kestiğim anda hiç bir konuşma ve ilgi olmamalı mı? zaten yakışıklılık değil mesela, ya o kadar sempatik ve komik ki ve romantik, kibar.. fakat sırf bakışlarım için benden nasıl hoşlanabilir ki? duygusal olarak da ve fiziksel olarak da kendime bağlamam gerekmiyor mu?Tabiiki ben eşimi etkiledim. Yakışıklı bir erkek olmayabilir fotodan da göründüğü gibi. Ama çok iyidir. Gerçekten... Bu ağır abinin tekiydi. Kızlarla bırak sevgili olmayı, konuşmazdı bile. Hatta sevgili olduğumuzda gözlerime bakamıyordu utangaçlıktan. Ben bunu sadece eşime yaptım. Aslında bizim iş karışık. Ben ona haddini bildirmek için kendime aşık etmiştim. Ona acı çektirmek için. Sonra kendim aşık oldum :) Olunmayacak gibi değildi. Çok romantiktir. İlk ben söyledim ona hoşlandığımı. Çevremde çok erkek vardı, çok yakışıklılar falan filan. Ama onlar zaten cepteydi. Ben zoru seçtim. Onu etkilemeyi başardım. Sadece etkilemeyi bırak tüm huylarını değiştirmeyi bile başardım. Akıllı kadın, asla ama asla imkansız diye bir şey düşünmez. Her şey senin elinde... Hadi bakalım...
:) Aman yarabbi... Bakışından değil senden hoşlanacak o tatlım. Bakış, hoşlanma belirtisidir. Sen dediğimi yap. İlk etapta atacağın bakışlarsa sessiz olacak. Hem konuşup hem de etkileyici bakış atamazsın öyle bir durumda. Hiç konuşmadan... Mesela derste bir sessizlik olduğunda.. En arkaya ya da en öne otur ve dikkatlice onu izle. Elbet seni ve bakışlarını fark edecektir. Ondan hoşlandığını konuşmadan belli et ona. Kestiğin anda sadece bakışı keseceksin. Ona sıradan bir insanmış gibi davranacaksın. Gözlerinin içine bakmayacaksın...Aaah ahh. Salsa dergisi. Olsa da okusak :) Hem biraz iç güdülerini de kullan. Başarıcaksın buna eminim. Çocuksu olma. Olsun davran. Arada şaka ve espriler yap tabii.. Ama ciddiyeti de elden bırakmayani ilk başta sen onu etkilemeye çalıştın ama o sana kayıtsızdı, sonradan o sana bağlanınca sen de ona mı bağlandın? ne kadar güzel , bence kadın kendine güvenirse ve kendine bakarsa yapamayacağı şey yok. keşke bende de öyle olsa. ama tek farkımız ben utangacım, bakamıyorum ki gözlerine, anca böyle yandan yan bakış atıyorum kaçamak kaçamak. bir şey anlatırken dahi başka yerlere, duvarlara kaçırıyorum gözlerimi. zaten o da uzun uzun bakmıyor ders anlatırken herkeste gezdiriyor gözlerini. anca özel karşılıklı konuşmalarda bakıyor. her neyse. peki bu bakışları yaparken sence sohbet etmeli miyim espri yapıp esprilerine gülmeli miyim yine bir sorunum olduğunda hocam yardımcı olur musunuz şeklinde yanına gidebilir miyim o verdiğin sitelerdeki durumları falan yapabilir miyim yoksa o bakışı kestiğim anda hiç bir konuşma ve ilgi olmamalı mı? zaten yakışıklılık değil mesela, ya o kadar sempatik ve komik ki ve romantik, kibar.. fakat sırf bakışlarım için benden nasıl hoşlanabilir ki? duygusal olarak da ve fiziksel olarak da kendime bağlamam gerekmiyor mu?
Ha şimdi fark ettim. Taktiklerin hepsi bakışma anında uygulanacak. Kestiğin anda hiç bişey yok. Onunla ilgilenmeyeceksin. KAfana takılan soru olursa dersle ilgili bana sor. Ben de kursa gitmiştim. Hoca senin gelmene gerek yok diye dalga geçmişti. Bilgisayarı tamir edecek kadar bile bilgim var:) Aman yarabbi... Bakışından değil senden hoşlanacak o tatlım. Bakış, hoşlanma belirtisidir. Sen dediğimi yap. İlk etapta atacağın bakışlarsa sessiz olacak. Hem konuşup hem de etkileyici bakış atamazsın öyle bir durumda. Hiç konuşmadan... Mesela derste bir sessizlik olduğunda.. En arkaya ya da en öne otur ve dikkatlice onu izle. Elbet seni ve bakışlarını fark edecektir. Ondan hoşlandığını konuşmadan belli et ona. Kestiğin anda sadece bakışı keseceksin. Ona sıradan bir insanmış gibi davranacaksın. Gözlerinin içine bakmayacaksın...Aaah ahh. Salsa dergisi. Olsa da okusak :) Hem biraz iç güdülerini de kullan. Başarıcaksın buna eminim. Çocuksu olma. Olsun davran. Arada şaka ve espriler yap tabii.. Ama ciddiyeti de elden bırakma
bunları okudukça içimde kelebekler oluşuyor cidden acaba?? diyorumm hani reddetse belki peki der yoluma devam ederim ama şu an bilmiyorum ya evet mi hayır mı diyebileceğini kestiremiyorum ya o yüzden bu heyecanım!! tamam pazartesi dersimiz var ben öne oturuyorum tabi ki. haha sessiz bir an olduğu anda başlıyor bizim dedikoducu kadınlar hocayla sohbete.. ama deneyeceğim. size özel mesaj attım.. cidden yardıma ihtiyacım var =(:) Aman yarabbi... Bakışından değil senden hoşlanacak o tatlım. Bakış, hoşlanma belirtisidir. Sen dediğimi yap. İlk etapta atacağın bakışlarsa sessiz olacak. Hem konuşup hem de etkileyici bakış atamazsın öyle bir durumda. Hiç konuşmadan... Mesela derste bir sessizlik olduğunda.. En arkaya ya da en öne otur ve dikkatlice onu izle. Elbet seni ve bakışlarını fark edecektir. Ondan hoşlandığını konuşmadan belli et ona. Kestiğin anda sadece bakışı keseceksin. Ona sıradan bir insanmış gibi davranacaksın. Gözlerinin içine bakmayacaksın...Aaah ahh. Salsa dergisi. Olsa da okusak :) Hem biraz iç güdülerini de kullan. Başarıcaksın buna eminim. Çocuksu olma. Olsun davran. Arada şaka ve espriler yap tabii.. Ama ciddiyeti de elden bırakma
İyi de sen hiç birşey yapmazsan tabi hayır der. HEmen açılma sen de canım... Dediklerimi yap...bunları okudukça içimde kelebekler oluşuyor cidden acaba?? diyorumm hani reddetse belki peki der yoluma devam ederim ama şu an bilmiyorum ya evet mi hayır mı diyebileceğini kestiremiyorum ya o yüzden bu heyecanım!! tamam pazartesi dersimiz var ben öne oturuyorum tabi ki. haha sessiz bir an olduğu anda başlıyor bizim dedikoducu kadınlar hocayla sohbete.. ama deneyeceğim. size özel mesaj attım.. cidden yardıma ihtiyacım var =(
hemen açılmayacağım zaten kurs ocakta bitecek o zamana kadar tabi yine sohbet ederim ya da bir şeyler yaparım belli etmek için biraz fazla ilgilenirim falan bu tarz şeyler düşünüyorum işteİyi de sen hiç birşey yapmazsan tabi hayır der. HEmen açılma sen de canım... Dediklerimi yap...
Hadi bakalım... Bizi de haberdar ethemen açılmayacağım zaten kurs ocakta bitecek o zamana kadar tabi yine sohbet ederim ya da bir şeyler yaparım belli etmek için biraz fazla ilgilenirim falan bu tarz şeyler düşünüyorum işte
tamam. fazla cesaretli olacağımı sanmıyorum ama bakalım duruma göre :/ bir şeyler yapmaya çalışacağım :'(Hadi bakalım... Bizi de haberdar et
Yap yap... İşe yarayacaktır mutlakatamam. fazla cesaretli olacağımı sanmıyorum ama bakalım duruma göre :/ bir şeyler yapmaya çalışacağım :'(
ben zaten gözlerine bakamıyorum uzun uzun, illa ki kaçırıyorum konuşurken bile duvara yada bir şeylere bakıyorum =( çünkü ben konuşurken sanki benim yüzüme kilitleniyor ayrıntılı bir şekilde inceliyor kendimi tuhaf hissediyorumYap yap... İşe yarayacaktır mutlaka
diyorsun =)=)Kızım seviyosan git konuş bence.
çok olmasa da var canım sağol sorduğun için. ben bu bakış işini yapamadım bana bir türlü bakmadı =D ders anlatacağı zamanlarda bakıyordu sadece ben de vazgeçtim. öğretmenler günü için kendisine parfüm, deo, traş köpüğü ve traş sonrası kremi vardı içinde bir set aldım içine de not yazdım ufak bi zarfın içine. tabi aslında ben daha anlamlı bir şeyler vermek istiyordum ama aceleye geldi 24 kasıma çok yakındık. emin de değildim aslında parfüm kullandığından. sonra meğerse 24 kasım ve ondan sonra da sınavlar sebebiyle o hafta kurs yokmuş. tabi benim hediye elimde kaldı. o sırada bjk sitesinden kravat ve anahtarlık da almıştım daha gelmemişti. tam da bugün geldi işte o gidemediğim haftadan sonra ilk defa bugün gittim. gayet normaldi. çok fazla bakmadım hatta hiç bakmadım. word de çalışma yapıyorduk. arada bizi test etmeye bayılır.. gerek bölümümüzle ilgili olsun gerek genel kültür soruları.. bir iki roman ismi söyledi bunların yazarlarını sordu. bunları okumasanız da bilmeniz gerekir dedi. baktım kimseden ses yok ben de bir iki ımmladım sonra söyledim ve onayı aldım. gözüne girmişimdir umarım diye düşünürken bu şekilde zaman geçti. çalışma yaptık. her neyse bizim çalışma bitmişti isterseniz gidin dedi tabi ben hediyeleri vericem gidemem ama diyecek bir şey de yok biz de cıktık arkadasla dedik bari diğerleri cıkana kadar dısarda bekleyelim diye. arkadasım olmasa ben o hediyeleri veremezdim.. dedi ki ya gel dısarda nasıl vercez iceri girelim. tamam dedim içeri girdik dedik cok soguk geçtik oturduk sonra zil caldı herkes çıkınca gittik arkadasla gittik hocaam dedim efendim söyleyin buyrun dedi çıkardım hediyeleri öğretmenler gününüz kutlu olsuun dedim yüzünde bir şaşkınlık bir mutluluk karışık bir şeyler.. bu arada ben acaba sarılsam mı öpsem mi diye düşünürken kendisi elini uzattı ve öpmek için eğildi o anda içim eridi en mutlu anımdı ama ne yazık ki kısa sürdü. dedim ben biraz ileri gittim galiba birkaç şey aldım ama artık onları da doğum günü hediyenize sayın, kurs bitecek görüşemeyiz belki dedim. daha ikinci dönem var ya, yine gelirsiniz kursa sayım için birkaç kişiye ihtiyacım olabilir dedi. ben de tabi ki olur dedim. arkadaşım sanki haberi yokmuş gibi davrandı ya ben alamadım bir şey dedi o da tokalaştı. ne aldı acaba açsanıza hocam dedi ben dedim evde açın ya yok dedi burda açın sonra kontrol etti paketi parfüm mü bu parfümse çok fazla olur yaa dedi açtı baktı hem de set almış ya dedi tek tek baktı çok teşekkür ederim dedi. sonra bjk paketini çıkardı oooo dedi açtı içini anahtarı kullanırım ama kravat.. dedi yakasını gösterdi, kravat kullanmıyordu. neden yaa dedim sıkılıyorum ben dedi. sonraki ders takarım senin için bir kez sonra bir daha göremezsin haberin olsun dedi. ben de yaa filan dedim tamam sen almışsan takarım dedi özel günelrde düğünlerde dedi. tamam dedim sonra yine teşekkür etti sonra biz gidelim dedik gittik. birkaç saat sonra mesaj geldi notunu şimdi gördüm diye bir şeyler daha yazdı. ben de cevap yazdım mesaj attığınız için teşekkür ederim dedi. bir daha mesaj atmadı. ya sizce anlamış mıdır benim hislerimi? ne yapmam lazım bundan sonrasında?Gelişme var mı?
:)
Keşke hediyeleri tek başına verseymişsin. Ha tabi bi öğretmen için hem set hem taraftar şeyi vs almış olmandan ötürü biraz kıllanmıştır, not filan. Ama işte yanında bi arkadaşla vererek acemilik etmişsin. Hocasına hayran sıradan bi kızdan öte olmamış çizdiğin imaj.çok olmasa da var canım sağol sorduğun için. ben bu bakış işini yapamadım bana bir türlü bakmadı =D ders anlatacağı zamanlarda bakıyordu sadece ben de vazgeçtim. öğretmenler günü için kendisine parfüm, deo, traş köpüğü ve traş sonrası kremi vardı içinde bir set aldım içine de not yazdım ufak bi zarfın içine. tabi aslında ben daha anlamlı bir şeyler vermek istiyordum ama aceleye geldi 24 kasıma çok yakındık. emin de değildim aslında parfüm kullandığından. sonra meğerse 24 kasım ve ondan sonra da sınavlar sebebiyle o hafta kurs yokmuş. tabi benim hediye elimde kaldı. o sırada bjk sitesinden kravat ve anahtarlık da almıştım daha gelmemişti. tam da bugün geldi işte o gidemediğim haftadan sonra ilk defa bugün gittim. gayet normaldi. çok fazla bakmadım hatta hiç bakmadım. word de çalışma yapıyorduk. arada bizi test etmeye bayılır.. gerek bölümümüzle ilgili olsun gerek genel kültür soruları.. bir iki roman ismi söyledi bunların yazarlarını sordu. bunları okumasanız da bilmeniz gerekir dedi. baktım kimseden ses yok ben de bir iki ımmladım sonra söyledim ve onayı aldım. gözüne girmişimdir umarım diye düşünürken bu şekilde zaman geçti. çalışma yaptık. her neyse bizim çalışma bitmişti isterseniz gidin dedi tabi ben hediyeleri vericem gidemem ama diyecek bir şey de yok biz de cıktık arkadasla dedik bari diğerleri cıkana kadar dısarda bekleyelim diye. arkadasım olmasa ben o hediyeleri veremezdim.. dedi ki ya gel dısarda nasıl vercez iceri girelim. tamam dedim içeri girdik dedik cok soguk geçtik oturduk sonra zil caldı herkes çıkınca gittik arkadasla gittik hocaam dedim efendim söyleyin buyrun dedi çıkardım hediyeleri öğretmenler gününüz kutlu olsuun dedim yüzünde bir şaşkınlık bir mutluluk karışık bir şeyler.. bu arada ben acaba sarılsam mı öpsem mi diye düşünürken kendisi elini uzattı ve öpmek için eğildi o anda içim eridi en mutlu anımdı ama ne yazık ki kısa sürdü. dedim ben biraz ileri gittim galiba birkaç şey aldım ama artık onları da doğum günü hediyenize sayın, kurs bitecek görüşemeyiz belki dedim. daha ikinci dönem var ya, yine gelirsiniz kursa sayım için birkaç kişiye ihtiyacım olabilir dedi. ben de tabi ki olur dedim. arkadaşım sanki haberi yokmuş gibi davrandı ya ben alamadım bir şey dedi o da tokalaştı. ne aldı acaba açsanıza hocam dedi ben dedim evde açın ya yok dedi burda açın sonra kontrol etti paketi parfüm mü bu parfümse çok fazla olur yaa dedi açtı baktı hem de set almış ya dedi tek tek baktı çok teşekkür ederim dedi. sonra bjk paketini çıkardı oooo dedi açtı içini anahtarı kullanırım ama kravat.. dedi yakasını gösterdi, kravat kullanmıyordu. neden yaa dedim sıkılıyorum ben dedi. sonraki ders takarım senin için bir kez sonra bir daha göremezsin haberin olsun dedi. ben de yaa filan dedim tamam sen almışsan takarım dedi özel günelrde düğünlerde dedi. tamam dedim sonra yine teşekkür etti sonra biz gidelim dedik gittik. birkaç saat sonra mesaj geldi notunu şimdi gördüm diye bir şeyler daha yazdı. ben de cevap yazdım mesaj attığınız için teşekkür ederim dedi. bir daha mesaj atmadı. ya sizce anlamış mıdır benim hislerimi? ne yapmam lazım bundan sonrasında?
Arkadas olmasa hic veremezdim aslında o da ac ac demese belki daha kısa süre dururduk ne yapayım utanıyorum cekiniyorum tipimde kadınsılık yok ki yüzüm cocuksu e benzemeye calısınca makyaj yapınca tuhaf duruyo annesinin malzemesini sürmüs cocuk gibi. Bir yandan utangacım yani kisiliğime küseyim ama ben de bir öğretmen adayıyım ister istemez değişeceğim elbet. Hamle derken bu tiple o hamleler biraz tuhaf oluyor ama nasıl hamleler meselaKeşke hediyeleri tek başına verseymişsin. Ha tabi bi öğretmen için hem set hem taraftar şeyi vs almış olmandan ötürü biraz kıllanmıştır, not filan. Ama işte yanında bi arkadaşla vererek acemilik etmişsin. Hocasına hayran sıradan bi kızdan öte olmamış çizdiğin imaj.
Biraz daha kadınsı hamleler yap artık.
Platonik olunca Hc de guzel olmuyor arkadaş ve ben hayranlık değil ciddi ciddi düşünüyorum yani ben tam tersi yaşıtım erkekleri çok çocukça ve salak buluyorumAh genclik ne güzel birşey yaa☺☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?