- 27 Mayıs 2013
- 4.845
- 8.803
- 248
- Konu Sahibi Goodbyemylover
-
Arkadas olmasa hic veremezdim aslında o da ac ac demese belki daha kısa süre dururduk ne yapayım utanıyorum cekiniyorum tipimde kadınsılık yok ki yüzüm cocuksu e benzemeye calısınca makyaj yapınca tuhaf duruyo annesinin malzemesini sürmüs cocuk gibi. Bir yandan utangacım yani kisiliğime küseyim ama ben de bir öğretmen adayıyım ister istemez değişeceğim elbet. Hamle derken bu tiple o hamleler biraz tuhaf oluyor ama nasıl hamleler mesela
Platonik olunca Hc de guzel olmuyor arkadaş ve ben hayranlık değil ciddi ciddi düşünüyorum yani ben tam tersi yaşıtım erkekleri çok çocukça ve salak buluyorum
ben 21 yasındayım profilde niye oyle yazıyor anlamadım. neyse. aslında haklısın ben de olgun görünmeye calısıyorum ama bir yandan saygıyı elden bırakmayayım diyorum bir yandan kadınsı bir tarafım yok utanıyorum da onun yanında hani tam olarak ne yapabilirim bilemiyorum :/Kadınsı olmanın makyajla hiçbir alakası yok ki?
Makyajı, sürüp sürüştürmeyi takı kıyafeti kadınsı olmakla ilişkilendirme.
Profilinde yaşın 26 yazıyor, daha ne kadar bekleyeceksin bacım kadınsı olmak için, 35-40 olmayı mı?
Kadınsılık hal ve hareketlerde olur, bakışında, ses tonunda, kullandığın kelimelerde...
Sana birşey diyeyim mi? Küçük bir kız gibi görünmen adamı senden olacağı varsa da uzaklaştırır. Sen masum minik kuş edalarında gezersen adam seni daha bi "öğrencisi" olarak hisseder, daha bi zarar vermekten korkar masumluğuna filan. Olacağı varsa da adamın cesareti iyice kırılır, yaklaşamaz.
Senin cesaretli, ne olacaksa olsun artık diye bağıran hareketlerle yetişkin bir kadın gibi davraman adama cesaret verebilir sadece.
Hani adam anlasın diye uğraşıyorsun ya, adam şu şartlarda anlarsa daha kötü. Uzaklaşır.
ben 21 yasındayım profilde niye oyle yazıyor anlamadım. neyse. aslında haklısın ben de olgun görünmeye calısıyorum ama bir yandan saygıyı elden bırakmayayım diyorum bir yandan kadınsı bir tarafım yok utanıyorum da onun yanında hani tam olarak ne yapabilirim bilemiyorum :/
canım benim uğraşmışsın uzuun uzun yazmışsın her biri de çok güzel doğru maddeler şimdi en baştan başlamak gerekirseUtanmayı filan bir kenara bırakalım.
Kadınsı nasıl olunur, ona odaklanalım.
Öyle pat diye bi anda 180 derece değişecek halin yok, tamam.
Ama ucundan kıyısından hareketlerini değiştirmeye başlaman gerek artık böyle bir aşkın peşinde koşacaksan.
Yetişkin, olgun erkekler, kendileri gibi olgun görünmeyen bir kıza yaklaşmazlar, endişelenirler, zarar vermekten veya onun çocuksu tavırlarıyla uğraşmaktan kaçınırlar. Eğer bu aşkın peşinden ısrarla gideceksen önce bunu anlaman gerek.
Sen ne kadar çocuksu görünürsen, adam senden o kadar uzaklaşır.
1) İlk kuralın şu olsun:
Adamla ufacık birşey bile olsa, herhangi bir konuşma yapacaksan, buna sadece hocam nasılsın demek de dahil, mutlaka yalnız ol. Yanında arkadaşınla gezme adamın yanında. Becerebildiğin kadar yap, hemen usta ol demiyorum. İlk konuşmalarda utanır sıkılırsın, kısa kesersin. Sonra zamanla alışırsın yalnız konuşmaya.
2) Ses tonunu ve konuşma üslubunu biraz daralt. Daha ağırbaşlı olmaya çalış. Mesela örnek verirsek, her şeye gülme, bunun yerine sadece gülümse. Her şeye yorum yapma, az konuş. Konuşurken ses tonunu iyi ayarla, aralarda fazla "eee ıııı" kullanmadan hızlıca kur cümleyi. Uzun cümleleri bi çırpıda eeee ııı yapmadan kuramam dersen, kısa kısa kur, ama dimdirekt konuşmuş ol.
3) Makyaj, kadınsı görünmeni sağlamaz. Ama koku öyle değildir. Koku kişinin karakterini az da olsa dışavurur. Adamın yanında ne zaman dolanırsan dolan mutlaka buram buram kokmalısın. Kokunu almalı adam. Ve parfüm değiştirmemelisin, her gün aynı parfümle gitmelisin. Kış ayındayız zaten, hafif şekerli çiçek kokularını tercih etmelisin.
4) Bol saçın olsun. Eğer aşırı minyon tipliysen, çocuksu bi görüntün varsa, bu görüntüden seni ancak saç kurtarır. Biraz zor olabilir, fakat uzun saçların varsa onlardan vazgeçmelisin. Olgun kadınların saçı yüzde doksan kısadır, yaş olarak.
Özelden saç tipin yüz şeklin falan anlatırsan model konusunda yardımcı olabilirim.
5) Kesinlikle kendin ol. Ama 3-5 yıl sonraki kendin ol.
6) Kendin veya ailenle ilgili hiçbir şey anlatma. Sadece adamla ortak noktanız oldugunu düşündüğün bir konu varsa ondan bahsedebilirsin. Onun dışında ketum ol. Gizem çekicidir.
Bunlar şimdilik yardımcı olur.
canım zaten kurs bitince mesaj atıp itiraf edecektim ama sanırım ikinci dönem de gideceğim. dediğim gibi ikinci dönem de kurs olacak ve açılması için belli bir sayı gerekiyor. eğer o sayı tamamlanmazsa biz de yardımcı olmak için gideceğiz. eğer gidersem o dönem de birlikte olabileceğiz.Şimdilik sana bır sey hıssetse bıle öğrencisi olduğu ıcın gösteremez, kurs bitince iletişime gec asıl o zaman anlaarsın ilgisi var mı yok mu dıye
Canım cok cok sagol yazdıkların cok güzeller ben de sana tek tek cevap vereyim simdi tenefuste asla sınıfında olmuyor dısarda diğer arkadaslarıyla sigara içiyor o yuzden yanına gidemiyorum ve kadınsılık konusunda haklısınız cok degil ama biraz olsun olgun görünmem lazım yasıma uygun olmam lazım evet saclarımı düzlestiriyorum makyaj da yapıyorum fakat giyim tarzım sanırım fazla genc ve sportif, topuklu hic giyemiyorum zaten. Siz nasıl tanıştınız? Evet kişilik yanında dış görünüş de önemli yani adamı yanımda tasımam lazım yanyana olunca yakısmamız lazım onun kardesi yada kızı gibi gorunmemem lazım ha tabi bazılarının hosuna gider kendinden kücük bir üni öğrencisiyle olmak fakat herkese göre değişiyor. Aslında cok fazla maddi bir sey yapmak istemiyorum hem onu mahcup etmek hem de sanki parayla her sey olurmus gibi düsünmesini istemiyorum ben düsündüm ki evde sarma, kurabiye filan mı yapsam acaba hani daha cok emek verilmis ufak tefek seyler gibi. Temennim karsılık vermesi yonunde tabi ama bilemiyorum. Ben kurs sonunda itiraf edecektim ama eğer sayım az gelirse ben de giderim ikinci dönem, koca bir dönem daha birlikte geçer yine olmazsa adım adan yazın bitince söylerim diye düşünmekteyimCanım sımdı butun mesajları okudum, 13 yaa fark bence problem degıl onemlı olan dışarıdan nasıl göründüğünüz, o düşünceleri ve görünüşü ıle sana uygun olabılır ancak senın bıraz daha kadınsı görünmen senın ıcın artı puan. Gözüne bır kalem çekmekle bır allık surmekle boya kupune düşmüş de olmazsın. Ders oncesı o cay ıcerken yanına gıt bence sohbet et, erken gıt bır gun merhaba Nasılsınız hocam erken geldım ben de bıraz sohbet edelım de. Utanma ama, anladıgım kadarıyla fazla utangacsın hıc geregı yok bak aynı yasta sayılırız ben de 22 yasındayım benım erkek arkadasım da benden cok buyuk ve bız de sacma bır sekılde tanıstık. Inan hıcbır sey ımkansız degıl sadece sen onun gözüne girmeye calıs erkekler ne kadar iç guzellık onemlı edebıyatı yapsalar da bır kadına yaklaşmadan once tipine bakıyorlar ve o yaştaki bır erkek ne olursa olsun bıraz kadınsılık arar. Sen yıne kendın ol ama bıraz daha dışı olmaya calıs bence. En azından dıkkatını çekesin. Ne bıleyım sacını falan duzlestır bır gun oyle gıt. Parfümünü yanında tası bol bol sık. Boyle kucuk şeylerle kafasını karıştırmaya calıs. Hem o zaman sana daha cok baktığını yakalarsın sen de bakarsın kı göz temasınız cok olsun. Görsel olarak etkılwdıkten sonra da sohbetı arttır eger cıdden anlasıyorsanız onun da kafasına gırmıs olursun. Bır gun yöresel bır sey al mesela her yerde bulabılecegın bır sey atıyorum kestane sekerı de kı bılmem nereye gıttım dönerken aldım sıze de getirdim. Ya da bılgısayafla ılgılı veya onun bahsettıyse eger hobılerıyle ılgılı bır sey görürsen al de kı gorunce aklıma geldiniz hemen aldım. Oyle kucuk kucuk seyler yap. Eger o da karşılık vermeye başlarsa kurs bıtınce zaten görüşmeye devam edersınız, ama eger ondan bır sınyal alamazsan bosuna kovalama derım. Hem kurs ıkıncı donem de devam eder ınsallah, aslında bu bır şans senın ıcın, onu etkilemek ıcın daha cok vaktın olacak :)
Yaa bana bir kombin örnek olarak resim atabilir misin yada google dan da olabilir simdi hic kumas pantalonum da yok cizmem de yok hep sportif kıyafet ve ayakkabılarım var. Evet sınıfa el yapımı bir sey getirmek istiyorum ama ne sever bilmedim hani kimisi kakao sevmez kimisi tuzlu sever bilmiyorum ya zencefilli kurabiye hmm hiç yapmadım üstüne nasıl süsler şekerli olanlardan mı? Ya ben kafaya taktım öyle yada böyle beraber olmak istiyorum ne diye reddedebilir ki bi erkek bir kızı hele ki boştaysaBak bakalım belkı takar :) ınsallah takar canım. Kadınsılık konusunda da topuklu falan sacma olur zaten kursta ama daha sık gıyınmeye calıs, mesela ben genelde sıyah kumaş pantolon gıyerım ustune duz bır bluz ustune hırka ya da ceket gıyerım. Kısın hep dizde çizme giyerim süet yazın da babet hanı boyle hoş dursun hanımefendi dursun. Aa bu arada aklıma bır sey geldı, sarma falan yapma o cok uğraşılmos bır sey ama yılbaşı da yaklaşıyor ya evde zencefilli kurabıye yap üstünü de süsle sınıfa getir yılbaşına doğru. Atıyorum sınıf 10 kısıyse 15-20 tane kurabıye yapıp o gun sınıfa dagıt. Dr oetkerın karışımı var üstünü de süslersin cok guzel olur mesela onun ıcın de ayrı bır keseye koyabılırsın uc bes tane hocam bunlar da sızın ıcın dıye :)
teşekkür ederim. kursum okulla beraber ocak ortalarına sonlarına dogru bitmekte. fakat sayım için ikinci dönem yine görüşme ihtimalimiz yüksek. belki hiç görüşmeyiz belki bir iki seferlik bel ki de her hafta bilmiyorum.. ne için kursu beklemeliyim? kurs bitince ne yapmalıyım?kesintisiz okudum yani hepsiniii :) kusunuz ne zaman bitiyor acaba. kursunuz bittiği zamani beklemeniz daha olacaktır gibime geliyor. biraz daha dayanın :)
teşekkür ederim. kursum okulla beraber ocak ortalarına sonlarına dogru bitmekte. fakat sayım için ikinci dönem yine görüşme ihtimalimiz yüksek. belki hiç görüşmeyiz belki bir iki seferlik bel ki de her hafta bilmiyorum.. ne için kursu beklemeliyim? kurs bitince ne yapmalıyım?
ya nasıl davet edeceğimi bilemiyorum ki kurs bitince kışın çok hava karanlık oluyor çekiniyorum soğukta adam açtır yorgundur diye randevunun aşkın meşkin sırası olmaz diye ne bileyim bir de hani anlar diye de utanıyorumbır an önce netleştırebilsen çok iyi olurdu zaman geçtıkçe bırazdaha zorlaşabilir.çaya davet etmedınmı bır arkadaşınla bırlıkte hem sohbet açıp güzel bır tanısma kaynaşma olurdu.
ziyarete ne diye gideceğim çocuklara ders anlatıyor olacak tenefüslerde de 5 dk lığına sigara molasına çıkyıor o kadar. hoşlandığımı eğer ondan adım gelmezse mesaj olarak atmayı düşünüyorum kurs bitince. off neden bana bir adım atmıyor yaptığım şeylerden anlaşılmıyor mu ona ilgi duyduğum?kurs bittiğinde ama tamamen bittiğinde bir gün ziyarete gidebirlirsiniz.ve sonrasinda msjlaşma yapabiliriniz.böylelikle çok abest bir durum olmaz.duygularınızı o zaman belli edin derim ben.yani kurs tamamen bittiğinde.
ya nasıl davet edeceğimi bilemiyorum ki kurs bitince kışın çok hava karanlık oluyor çekiniyorum soğukta adam açtır yorgundur diye randevunun aşkın meşkin sırası olmaz diye ne bileyim bir de hani anlar diye de utanıyorum
ziyarete ne diye gideceğim çocuklara ders anlatıyor olacak tenefüslerde de 5 dk lığına sigara molasına çıkyıor o kadar. hoşlandığımı eğer ondan adım gelmezse mesaj olarak atmayı düşünüyorum kurs bitince. off neden bana bir adım atmıyor yaptığım şeylerden anlaşılmıyor mu ona ilgi duyduğum?
ben onun davranışlarından anlam çıkardığım için hoşlanmadım hoşlandığım için anlam çıkarmaya çalışıyorum bunda yanlış ne var sevemez miyim ben de farkındayım öğrencisi gibi gördüğünün ve seven taraf ben olduğum için bir şeyler yapmam gerektiğini düşünüyorum gidip teklif edecek cesaretim ve haddim olmasa da en azından dikkatini çekebilir gözüne girebilirim. sonuçta ben olmadığım yada olamayacağım biri gibi davranıp rol yapıp normalde giymediğim şeyleri giyip yapmadığım makyajları yapıyorum diye bir şey söz konusu değil ben yine aynıyım sadece oraya giderken daha şık ve güzel görünmeye çalışıyorum, okula giderken boşveriyorumAdamın her dediğinden anlam çıkarmışsınız artık hocalar bu gibi olaylar yüzünden öğrencileriyle konuşmayacak yok bana neden demedin demiş yok herkes senin gibi erken bitirse demiş vs. öğrencisi dışında bir şey düşündüğünü sanmam bilgisayar kursu sonuçta lise değil ilgisi olsa farklı olurdu bir de o kıyafeti giysem şunu bunu yapsam olaylarına girmeyin neyseniz o olun hoşlandıysa baştan olur zaten illa hoşlandığınız için bakımlı gidiyorsunuzdur
ne kadar plan yaparsam yapayım o an gelince illa ki doğaçlama oluyor kurs bitince bunları düşüneceğim fakat şimdilik sadece beklemek mi düşüyor bana? okul kardeşimin okulu. neden adım atamıyormuş mesaj atabilir kim duyacak kim görecek ben şikayet mi edeceğim onu? acaba tarzı mı değilim beni sevmedi mi ya da red mi edecek diye korkuyorum.belli edin tabiki ama bu baskin duygularınızı kurs bittiğinde yapın. öğretmen olduğu için size karşı bişey hissetsede adım atamayacak çünkü. okulda tanıdık yokmu o bahaneyle gidin selamlaşın. muhabbet acin kursu özledim falan.samimi olun sohbette. size karşı hisleri kuvvetlenirse zaten mesaj atacaktır. emin olun.sadece bi kaç kere kurs bitiminde arayı soğutmayın derim ben :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?