- 15 Aralık 2019
- 2.078
- 2.142
- 83
Ya eşinize kolaylıklar diliyorum ama mantığınız yanlış. Bir meslek grubunun çektiği zorlukların sorumlusu, başka bir meslek grubunun rahatlığı olamaz. Hakkımızı arayacağımız, sorumlu tutacağımız insanları biliyoruzdur muhakkak. Gidip kum torbası gibi hiç alakası olmayan insanlara yüklenmek adil mi? O yüzden herkes kendince haklı değil bence ne yazık ki.Sen kendince haklı olabilirsin..herkes kendince haklı..benim eşimde polis ve hiç durmadan göreve gitti..e ne oldu gittiği bir görevden virüsü kapti..şu an on bir gün olcak ben eşim ve iki kızım koronayla mücadele ediyoruz..eşim sağlığından olmasının yanı sıra o kadar yoğun çalışmaya ek ücret asla hiç bir polise verilmedi..koronali KYK yurtlarının önünde bekleyenlere bile..buna ek olarak şu an evde bir hafta daha evde kalacak ve bu evde kaldığı süre boyunca maaşlarına yatan terör parası vardı o kesintiye uğrayacak çalışmadığı için..belki de insanların zoruna giden budur.. çalıştığı halde hiç bir ücret alamayıp,evde oturunca bile yapmadığı ek dersin ücretini alanları kıskanıyorlardir haklı olarak
Şimdi benim eşim polis olduğu için ben onların mağduriyetini konusurum..ama kargocular market çalışanları postacılar belediye çalışanları bunlarda bu süreçte çok yorulan ama hakkını alamayanlar dan..
Polisler ve polis ailelerinin tuhaf bir öğretmen kini var. Bunca yıllık öğretmenim, artık bundan net bir şekilde emin oldum. Onların maaşından kesip bize veriyorlarmış gibi davranıyorlar. Atanamayan pek çok öğretmen polis oluyor, konunun bununla alakası olduğunu düşünüyorum.Ya eşinize kolaylıklar diliyorum ama mantığınız yanlış. Bir meslek grubunun çektiği zorlukların sorumlusu, başka bir meslek grubunun rahatlığı olamaz. Hakkımızı arayacağımız, sorumlu tutacağımız insanları biliyoruzdur muhakkak. Gidip kum torbası gibi hiç alakası olmayan insanlara yüklenmek adil mi? O yüzden herkes kendince haklı değil bence ne yazık ki.
Sen kendince haklı olabilirsin..herkes kendince haklı..benim eşimde polis ve hiç durmadan göreve gitti..e ne oldu gittiği bir görevden virüsü kapti..şu an on bir gün olcak ben eşim ve iki kızım koronayla mücadele ediyoruz..eşim sağlığından olmasının yanı sıra o kadar yoğun çalışmaya ek ücret asla hiç bir polise verilmedi..koronali KYK yurtlarının önünde bekleyenlere bile..buna ek olarak şu an evde bir hafta daha evde kalacak ve bu evde kaldığı süre boyunca maaşlarına yatan terör parası vardı o kesintiye uğrayacak çalışmadığı için..belki de insanların zoruna giden budur.. çalıştığı halde hiç bir ücret alamayıp,evde oturunca bile yapmadığı ek dersin ücretini alanları kıskanıyorlardir haklı olarak
Şimdi benim eşim polis olduğu için ben onların mağduriyetini konusurum..ama kargocular market çalışanları postacılar belediye çalışanları bunlarda bu süreçte çok yorulan ama hakkını alamayanlar dan..
Eködeme yapılmasın diyen yok.Çok ilginç, kullanıcının bir tanesi eşinin polis olmasından ve zorluklarından bahsetmiş. Diğer kullanıcı da o polislerin sorunu demiş. Kimisi de yorumu beğenmemiş. Hanımefendi polislerin yanında diğer meslek gruplarını da katmış. Yani bencilce bir yorum yapmamış. Polisleri pek sevmesem de adamlar sürekli görevde, virüsle direkt temas halindeler, hastalanıp ölseler şehit bile sayılmayacaklar muhtemelen. Siz bu adamların hakkını korumazsanız, yarın da sizin hakkınızı koruyan olmayacak. Maaşlar konusunda adil bir dağılım yok, hemşirelere de 20 lira ek ücret ödenmiş. Öğretmenler bu süre içinde evden iş de yapsa diğer meslek grupları kadar tehlike altında değiller. Herkes mesajıma beğenmedim, kızgın surat ifadesi bırakacak ama ben bu dönemde virüsle temas etmek zorunda olan meslek gruplarına daha fazla para verirdim. Para yoksa öğretmenlerden kesip verirdim.
Not: Bir öğretmen çocuğu.
Ayrıca göreve yeni başlayan bir polis memuru 5 900 alıyor, öğretmen 4800. Şu an dilinizde olan ekdersimiz 1000 tl. Yani şu an polisin net maaşı benim ekdersli maaşımdan hala düşük. Bir nesli eğiten, en değerli varlıklarınızı emanet ettiğiniz insanların üç kuruşunu da keselim demeyin.Çok ilginç, kullanıcının bir tanesi eşinin polis olmasından ve zorluklarından bahsetmiş. Diğer kullanıcı da o polislerin sorunu demiş. Kimisi de yorumu beğenmemiş. Hanımefendi polislerin yanında diğer meslek gruplarını da katmış. Yani bencilce bir yorum yapmamış. Polisleri pek sevmesem de adamlar sürekli görevde, virüsle direkt temas halindeler, hastalanıp ölseler şehit bile sayılmayacaklar muhtemelen. Siz bu adamların hakkını korumazsanız, yarın da sizin hakkınızı koruyan olmayacak. Maaşlar konusunda adil bir dağılım yok, hemşirelere de 20 lira ek ücret ödenmiş. Öğretmenler bu süre içinde evden iş de yapsa diğer meslek grupları kadar tehlike altında değiller. Herkes mesajıma beğenmedim, kızgın surat ifadesi bırakacak ama ben bu dönemde virüsle temas etmek zorunda olan meslek gruplarına daha fazla para verirdim. Para yoksa öğretmenlerden kesip verirdim.
Şaka olmadığına eminim.Çünkü bunu ısrarla yapan kişiler üstüne “biz fakiriz biz acız biz zengin değiliz” gibi aciz cümleler kuruyor.ki hepsi de elinde iphone larla dolaşan tipler.Belki gerçekten şaka yapıyorlardır ya :/ ablam öğretmen değil ama memur bende arada takılırım hele bu ara epey şaka yapıyorum. :/
Kardeşim pazar hariç her gün çalışıyor. Sokağa çıkma yasağı olduğu günler de dahil buna. Hiçbir ek ödemesi yok. O zaman herkesten kesip ona da verelim ek ücret, verir misiniz gerçekten? Bakış açınız çok ilginç. Ülkede maddi bir kriz olduğunda devlet kendi tüm maaşlara el koyup yapsın kesintiyi, emin olun herkes verir. Ama neden öğretmenden kesip polise veriliyor? Ne alaka?Çok ilginç, kullanıcının bir tanesi eşinin polis olmasından ve zorluklarından bahsetmiş. Diğer kullanıcı da o polislerin sorunu demiş. Kimisi de yorumu beğenmemiş. Hanımefendi polislerin yanında diğer meslek gruplarını da katmış. Yani bencilce bir yorum yapmamış. Polisleri pek sevmesem de adamlar sürekli görevde, virüsle direkt temas halindeler, hastalanıp ölseler şehit bile sayılmayacaklar muhtemelen. Siz bu adamların hakkını korumazsanız, yarın da sizin hakkınızı koruyan olmayacak. Maaşlar konusunda adil bir dağılım yok, hemşirelere de 20 lira ek ücret ödenmiş. Öğretmenler bu süre içinde evden iş de yapsa diğer meslek grupları kadar tehlike altında değiller. Herkes mesajıma beğenmedim, kızgın surat ifadesi bırakacak ama ben bu dönemde virüsle temas etmek zorunda olan meslek gruplarına daha fazla para verirdim. Para yoksa öğretmenlerden kesip verirdim.
Ben de fen öğretmeniyim. Hergün canlı dersim var. Gece 12 ye kadar velilerle çocuklarla Whatsup üzerinden mecburi iletişimdeyim. Okul varken 4 te işim biterdi. Bu süreçte bitmiyor. Bu koronada bence bazı branşların üzerine yıkıldı her şey.Bence bu süreçte en kıskanılan meslek grubu öğretmenler oldu
O zaman hem gelir vergisi hem ötv hem kdv ödeyip, doğrudan dolaylı en yüksek vergileri verip nasıl ödeme yapamayacak durumda olduğumuzı sorgulayın arkadaşım.Khomyuk , ben de zaten bu düzenlemeyi devlet yapsın diyorum. Devlette para yok diyelim, kalmadı. Öğretmenlerden ya da başka bir meslek grubundan ya da emeklilerden, atıyorum 50 lira kesip bu meslek gruplarında iyileştirme yapmalı virüs süresince mesela. Hemen de beğenmedim mesajına basmışlar sırayla. Şaşırmadım, sevgili öğretmen arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?